Funderingsonderzoek Amsterdam


Wilt u zekerheid over de fundering van uw huis waar u woont of een huis dat u wilt te kopen. Neem dan contact met mij op voor een onafhankelijk en vooral betaalbaar basis funderingsonderzoek.  ☎ 020-7736842

Met een vloerwaterpassing en een lintvoegmeting krijgt u direct duidelijkheid over de bouwkundige staat van de fundering.

Voor € 699 inclusief btw met rapportage voer ik een 1e fase funderingsonderzoek voor u uit in Amsterdam en omstreken. Dit is een bovengronds funderingsonderzoek.

Makelaars in Amsterdam houden mij het liefst buiten de deur als ze een huis met de gebrekkige fundering proberen te verkopen. U hoeft me niet te geloven, maar makelaars zijn gewoon gewiekste verkopers.

De makelaar zult u meerdere bedrijven proberen aan te bevelen als u een huis wilt kopen in Amsterdam, maar besef goed dat deze inspecteurs die bij deze bedrijven helemaal GEEN funderingsonderzoek uitvoeren tijdens de bouwkundige keuring. En dat is precies de reden waarom de makelaar deze bedrijven aanbeveelt. Een funderingsgebrek wordt dan niet opgemerkt en dat is precies wat de makelaar nodig heeft om een huis met een gebrekkige fundering toch verkocht te krijgen. Na de koop van uw nieuwe huis wordt u pas geconfronteerd met enorme hoge kosten. U bent gewaarschuwd voor deze sluwe verkoop tactiek van het makelaarsgilde.

Kosten Funderingsherstel


Funderingsherstel in Amsterdam kost ongeveer 1500 per vierkante meter. Wilt u een kelder onder uw huis dan kost het funderingsherstel ruim € 2000 per vierkante meter.

Dit zijn dus alleen de kosten voor het funderingsherstel.  Na het funderingsherstel moet de bel-etage waar het funderingsherstel heeft plaatsgevonden nog verbouwd/afgebouwd worden en dit kost doorgaans nog eens 1500 per vierkante meter.

De kosten voor het maken van alle bouwtekeningen, constructietekeningen en omgevingsvergunning kost u gemiddeld € 10.000

Dit zijn gemiddelde prijzen, de kans dat het allemaal nog veel duurder wordt is niet uitgesloten, want als het huis vol zit met vervuilde grond zal dit de prijs van funderingsherstel flink kunnen opdrijven.

Funderingsonderzoek Amsterdam (1)
Funderingsonderzoek Amsterdam (2)
Funderingsonderzoek Amsterdam (3)
Funderingsonderzoek Amsterdam (4)
Funderingsonderzoek Amsterdam (5)
Funderingsonderzoek Amsterdam (6)
Funderingsonderzoek Amsterdam (7)
Funderingsonderzoek Amsterdam (8)