Splitsingsvergunning


Het realiseren van een splitsing bestaat eigenlijk uit 2 onderdelen.

1 De administratieve aanvraag van de splitsingsvergunning
2 De bouwkundige uitvoering van de splitsing

Er zijn allerlei bedrijfjes die graag een splitsingsvergunning voor u willen aanvragen en er zijn aanzienlijke prijsverschillen.Ik kan u vertellen dat bij de administratieve aanvraag van de splitsingsvergunning niet de echte winst te halen is.

De echte kosten besparingen haalt u bij de uitvoering van de verbouwing die nodig is om het huis splitsings-klaar te maken.

Fred Tokkie verzorgt de bouwbegeleiding voor u.

 

Kosten besparen


De echte kostenbesparingen haalt u bij de uitvoering zeg maar de algehele verbouwing oftewel het splitsing klaar maken van het huis Het splitsing klaar maken van een huis kan in honderdduizenden euro’s kunnen lopen, dus zoek de winst niet in de kleine bedragen, maar in de grote bedragen.

Een belangrijke eis van de gemeente is dat de fundering van het te splitsen huis een funderingscode 2 heeft. Heeft het huis een slechte fundering dan dient u de fundering te vernieuwen.

 

Splitsingsvergunning (1)
Splitsingsvergunning (2)
Splitsingsvergunning (3)
Splitsingsvergunning (4)

Begeleiding en ondersteuning


De administratieve aanvraag van de splitsingsvergunning besteed ik uit aan een bedrijf dat ruim 20 jaar splitsingsvergunningen aanvraagt in Amsterdam. Vanaf het eerste moment ondersteun ik u en voorzie ik het bureau van de juiste informatie die relevant is voor het verkrijgen van de splitsingsvergunning. Er zijn allerlei bouwkundige aanpassingen (splitsingseisen)aan een pand nodig voordat de gemeente Amsterdam de splitsingsvergunning verleend.

Ik weet beter dan geen ander aan welke bouwkundige eisen het pand moet voldoen. Omdat ik zelf meer dan 25 jaar als aannemer heb gewerkt weet ik hoe je aanzienlijke kosten besparingen realiseert bij het splitsingsklaar maken van een huis. Huur mij in als bouwbegeleider en veel van uw zorgen worden weggenomen.

 

Meer informatie


Op mijn bouwadvies blog kunt u heel veel lezen over de aanvraag van een splitsingsvergunning in Amsterdam. Klik op deze LINK

 

 

 

Splitsingsvergunning (5)
Splitsingsvergunning (6)
Splitsingsvergunning (7)
Splitsingsvergunning (8)