Lekdetectie Amsterdam


Lekdetectie Amsterdam Premiumkeur helpt u met het opsporen en oplossen van lekkages

Het opsporen van lekkages is een specialisme, maar nog belangrijker om een goed advies te krijgen hoe je lekkages kunt verhelpen

Voor het oplossen en voorkomen van lekkages heb je veel praktische ervaring nodig. .

Meer dan 25 jaar heb ik als aannemer in Amsterdam gewerkt, de ervaring en expertise die ik heb opgedaan is van onschatbare waarde bij het oplossen van lekkages en andere vochtproblemen.

Lekkende daken, optrekkend vocht, doorslaand vocht in bouwmuren, vochtplekken, schimmels en huiszwam.

Ik ben gewapend met een professionele infrarood camera waar ik lekkages mee kan opsporen. Wilt u schade beperken aan uw huis bel dan 020-7736842 want ik ben in het bezit van een endoscoop waardoor maar een hele klein gaatje van 8 mm voldoende is om bijvoorbeeld in vloeren of kruipruimtes te kijken.

Doorslaand vocht


Doorslaand vocht kom ik regelmatig tegen bij bouwkundige keuringen die ik in Amsterdam uitvoer. Doorslaand vocht zie ik vaak bij buitenmuren maar ook bij kelders en kruipruimtes. Diverse oorzaken en eigenlijk te veel om op te noemen kunnen doorslaand vocht veroorzaken.

Veel vochtbedrijven hebben allerlei middeltjes om de kwaal te bestrijden, helaas vaak erg kostbaar maar heel vaak wordt de veroorzaker van het probleem niet aangepakt.

Ik ben onafhankelijk want ik probeer u niet allerlei kostbare middeltjes te verkopen. No-nonsense en een praktische aanpak dat is wat u van mij kan verwachten.

Bel 020-7736842 voor een afspraak.

Lekdetectie Amsterdam (1)
Lekdetectie Amsterdam (2)
Lekdetectie Amsterdam (3)
Lekdetectie Amsterdam (4)
Optrekkend vocht


Optrekkend vocht kom ik vooral veel tegen in kelders en kruipruimtes maar ook in gevels. De stad Amsterdam is gebouwd op drassige grond.

Dit betekent dat gemetselde muren eigenlijk in de natte modder staan. Deze muren zijn gemetseld met bakstenen en deze zuigen als het het water uit de natte grond op.

Op zich hoeft dit niet altijd schade aan een huis te veroorzaken, maar in de meeste gevallen wel. Als ik een kruipruimte inspectie uitvoer, dit is een inspectie waarbij ik letterlijk de kruipruimte in ga zie ik vaak schade aan vloerbalken. Balkkoppen en vloerbalken die dusdanig door houtrot en huiszwam zijn aangetast dat de balken hun draagkracht verliezen.

Optrekkend vocht en de problemen die het kan veroorzaken worden pas opgemerkt als het te laat is. De schade die dan ontstaan is kan oplopen tot 70.000 euro.

Waarom zo veel ? Omdat vaak het hele appartement leeg gesloopt moet worden omdat je anders de vloerbalken niet kunt vervangen.

Dus als er veel vloerbalken verrot zijn kan het zijn dat de hele begane grond etage leeg gesloopt moet worden.

Laat het niet zo ver komen maar bel Fred Tokkie van het bedrijf Premiumkeur

Dak lekkages opsporen


Dak lekkage –  als het dak lekt veroorzaakt het water veel schade aan het huis. Een grote lekkage aan het dak wordt meestal snel opgemerkt, maar er zijn ook kleine sluimerende lekkages die niet opgemerkt worden.

In Amsterdam zijn er veel zolders die gebruikt worden als bergruimte. Doordat men hier doorgaans niet vaak komt worden kleine lekkages vaak niet opgemerkt. Kleine lekkages aan het dak die niet worden opgemerkt kunnen veel financiële en bouwkundige  schade veroorzaken.

Tijdens de bouwkundige keuring kom ik dit soort sluimerende dak lekkages vaak op het spoor. Gelukkig, maar want als de gevolg schade groot is dan is dat fijn omdat te weten voor dat je het huis gekocht.

Nog steeds zijn er veel vereniging van eigenaren die weinig geld in kas hebben. Bij grote kostbare dak reparaties wordt u direct  financieel hard getroffen omdat u geacht wordt mee te betalen.

Laat daarom altijd het dak grondig inspecteren voordat u een huis koopt in Amsterdam.

Geld besparen doe je door Fred Tokkie van Premiumkeur te bellen!

Lekdetectie Amsterdam (5)
Lekdetectie Amsterdam (6)
Lekdetectie Amsterdam (7)
Lekdetectie Amsterdam (8)