020-7736842 premiumkeur@gmail.com
Premiumkeur B.V.

Lekdetectie Amsterdam


Lekdetectie Amsterdam Premiumkeur helpt u met het opsporen van alle soorten lekkages zoals het opsporen van een daklekkage of een lekkage in de badkamer. Een vocht onderzoek in de kelder of een onderzoek naar de oorzaak van vochtplekken en zwarte schimmels. Lees de recensies van vele tevreden opdrachtgevers. Bel de Amsterdamse lekdetectie specialist 020-7736842. Of neem contact op via de mail. Bekijk honderden youtube video’s uit de dagelijkse praktijk van onze ervaren dak inspecteurs zodat u met eigen ogen kunt zien dat we bij Premiumkeur doen wat we beloven. Klik op de link voor alle diensten en tarieven die Premiumkeur aanbiedt.

De inspecteurs van Premiumkeur zijn in het bezit van een professionele lekdetectie apparatuur zoals: een infraroodcamera, een rookgas generator, een kruipruimte robot, een drone, ultrasoon lekdetectie apparatuur, diverse soorten endoscopen, maar vooral enorm veel ervaring met het opsporen van alle soorten lekkages en vochtproblemen. We zijn zeer ervaren vocht experts.

Heeft u lekkages op het dak dan kunnen we op de moeilijkste plekken de daklekkages voor u opsporen door een dakinspectie met een lekdetectie onderzoek uit te voeren. Het volledige dak wordt geïnspecteerd en uiteraard krijgt u een uitgebreide dak rapportage met bevindingen en aanbevelingen. Premiumkeur is gevestigd in Amsterdam-Centrum, dus we zijn snel ter plaatse. We rekenen geen voorrijkosten.

Wat kost een lekdetectie in Amsterdam?


De kosten van lekdetectie in Amsterdam variëren van € 399 tot € 599. Er zijn lekkages die we vrij eenvoudig kunnen oplossen en er zijn complexe lekkages waarvoor hoogwerkers of steigers geplaatst moeten worden om de lekkage op te kunnen sporen. Het plaatsen van een steiger of hoogwerker is niet in de prijs inbegrepen. Wij rekenen geen voorrijkosten.

En werken zes inspecteurs bij Premiumkeur met jarenlange ervaring. De inspecteurs zijn multi disciplinair. De honderden positieve recensies die u kunt lezen laat u zien dat wij doen wat we beloven. Premiumkeur is een allround bouwkundig adviesbureau. We hebben al duizenden huizen in Amsterdam bouwkundig gekeurd. Ervaring die de inspecteurs meenemen bij het opsporen van lekkages en vochtproblemen die in Amsterdam veel voorkomen.

Heeft u stankoverlast of lekkages en mogelijke problemen in de kruipruimte dan kunnen we voor u een kruipruimte inspectie uitvoeren. Mocht de kruipruimte te ondiep zijn, dan kunnen we met een kruipruimte robot de kruipruimte te inspecteren. De kruipruimte robot is voorzien is van een videocamera met ledverlichting. We kunnen met deze camera foto’s maken en video’s opnemen.

Premiumkeur is een erkend en een NEN-2767 gecertificeerd bouwkundig adviesbureau en is gevestigd in Amsterdam-Centrum.

Lekkage bij de aanbouw
Lekdetectie
dak lekkage opsporen
Lekdetectie Amsterdam (4)

Lekdetectie of een ander specialistisch onderzoek


De inspecteurs van Premiumkeur zijn multi disciplinair en zijn allround in bouwkundige inspecties. U kunt Premiumkeur inhuren voor een lekdetectie, lekkage onderzoek, maar ook voor ander specialistisch onderzoek zoals: een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, balkon inspectie, gevel inspectie, kelder inspectie, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, vochtinspectie of vochtonderzoek in de kelder of het souterrain, dak lekkage onderzoek en het opsporen van moeilijk vindbare dak lekkages, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie met een infraroodcamera, schoorsteen inspectie met endoscoop camera, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, isolatie advies voor de kruipruimte en het dak, een bouwkundige vooropname, nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, de opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning en de bouwkundige keuring van een monumentaal pand.

 

Bent u van plan te gaan verduurzamen dan krijgt u bij Premiumkeur een onafhankelijk en deskundig isolatie advies.

Lekkages en vochtproblemen in de kruipruimte opsporen


Wij zijn op onze knietjes dankbaar dat we Premiumkeur hebben gevonden. Na heel wat prutsers betreft bouwkundige, installateurs en loodgieters, hebben wij eerlijk en echt gedegen advies gekregen. Fred schroomt ook niet om zelfs op afstand goed advies te geven per telefoon, waarmee we direct aan de slag konden. Service is dus extreem hoog. Ook een afspraak maken, is zo gedaan en het bouwkundig rapport voor ons complex vochtprobleem is zeer deskundig met helder onderbouwd advies.
Fred en Daan: bedankt! En zeker ook tot gauw!

 

Bel Premiumkeur voor een deskundige lekdetectie en lekkage onderzoek


Fred is een vakman met beroepseer. Waren er in de bouw- en onderhoudswereld, maar meer mensen als Fred. Hij is deskundig en gaat grondig te werk. Op zijn advies kun je bouwen.

 

 

Professionele dakinspectie en een aanvullend lekkage lekdetectie onderzoek


Wij zijn erg tevreden over de dakinspectie die we hebben laten uitvoeren. We hebben contact gehad met Fred en de inspectie is uitgevoerd door Bo. Beide heren zijn erg vriendelijk en deskundig. Bo legt alles duidelijk uit en is eerlijk en nuchter in zijn advies. Het dak van de berging heeft hij ook maar meteen geïnspecteerd, super attent en pro actief! Het rapport is helder en to the point. Wij weten waar we aan toe zijn de komende jaren! Premiumkeur is echt een aanrader als je zoekt naar een vakkundig en betrouwbare inspectie.

 

 

Fred heeft ons enorm snel en deskundig geholpen bij de aankoop van onze eerste woning in Amsterdam. Er was enige haast geboden bij het laten keuren van onze woning omdat wij overeen waren gekomen de bouwkundige keuring in onze bedenktijd uit te laten voeren. Fred dacht meteen met ons mee en kon onze woning zelfs al keuren op de dag van het tekenen van onze voorlopige koopovereenkomst (1 werkdag na mijn telefoontje).

Tijdens de bouwkundige keuring bleek Fred een wandelende encyclopedie op het gebied van woningonderhoud en vlogen de tips ons om de oren. Mijn vriend mocht meteen samen met Fred het dak op om daar de boel te inspecteren en zo liepen we de woning van boven tot aan beneden door. De keuring eindigde met een grondige inspectie van de kruipruimte, waarbij we zelfs werden uitgenodigd om Fred achterna te kruipen.

Fred’s deskundige en grondige blik heeft ons enorm geholpen en gerustgesteld – het huis vertoonde ondanks zijn niet geringe leeftijd nauwelijks gebreken. Wij kunnen Fred aan iedereen aanbevelen die een bouwtechnische keuring wil laten uitvoeren (en dat graag wil laten doen door een uiterst aardige en vrolijke vent).

 

Zoekend naar de beste bouwkundige in het land, heb ik Fred leren kennen. We waren vastberaden dat we geen compromis willen maken met de bouwkundige staat van onze toekomstige woning. Toen we Fred vonden, wisten we dat we met geen andere willen werken.

Voorzien van Fred’s advies en ondersteuning, gingen we op zoek naar onze woning. Het is even geduurd tot we ons voor een uiteindelijk beslisten, en altijd konden we terecht bij Fred die altijd een deskundig antwoord had aan al onze vragen en twijfels.

Vorige week was het grote moment en Fred kwam onze woning in Amsterdam bouwkundig keuren! Met een scherp oog en uiterste aandacht heeft hij geen detail gemist. Van de kleinste details als de keukenkraan tot de dak van de garage. Dankzij zijn ingaan binnen de kruipruimte (dat geen andere bouwkundige doet) heeft hij een flinke lekkage vanuit leidingen in de kruipruimte gespoord en ons honderden euro’s bespaart. Beide verkopend makelaar en verkopers stonden verbaasd voor Fred’s nauwkeurigheid en bekwaamheid.

Naast de keuring heeft hij ons advies gegeven over wat en op welke manier moet worden aangepakt, en nog eens advies over mogelijke verbouwing. Een zeer ervaren deskundige die vlekkeloos werk levert en die je volledig kan vertrouwen.

 

 

 

lekkage opsporen bij de dakkapel
lekkage opsporen bij de schoorsteen
lekkage opsporen in de kruipruimte
lekkage opsporen bij een zinken dak
lekkage onderzoek Amsterdam
lekkage opsporen bij de dakgoot
lekkage bij de de dakgoot

Dak lekkages opsporen, 100 % onafhankelijke lekdetectie


U kunt Premiumkeur inhuren voor alle soorten lekkages op alle daken en zelfs op grote hoogte. Wij werken voor particulieren, maar ook voor uw Vve. We bieden u een summum aan vakmanschap en jarenlange ervaring bij het opsporen van lekkages. Premiumkeur is 100% onafhankelijk. Pas op voor het dakdekkersbedrijven die gratis dakinspecties uitvoeren, want het is een geraffineerde manier om aan werk te komen. Bovendien loopt u risico dat de dakdekker kostbare werkzaamheden gaat uitvoeren die achteraf helemaal niet nodig waren. Een onafhankelijke blik kan u als consument of vereniging van eigenaren veel geld schelen. Bij Premiumkeur denken we met u mee en vooral aan uw portemonnee.

 

 

 

 

Lekkage bij de dakkapel een deskundige lekdetectie spoort de lekkage op


Heeft u een lekkage bij de dakkapel of bij de dakopbouw neemt u dan contact op met Premiumkeur voor het uitvoeren van een lekdetectie. Dakkapellen zijn vaak lastig bereikbaar en daardoor moeilijk te inspecteren. U kunt veel geld te besparen als wij door middel van valbeveiliging de dakkapel kunnen inspecteren, want er hoeft u geen dure steiger of een hoogwerker te plaatsen. Vraag naar de voorwaarden. Wilt u een lekkage door ons op laten sporen stuur dan altijd wat foto’s per e-mail aan ons toe zodat wij alvast een beter beeld krijgen van het soort lekkage, maar ook de locatie van de lekkage. Heeft u een dakopbouw onlangs laten plaatsen en bent u niet tevreden over de werkzaamheden dan kunt u ons inhuren voor het opstellen van een bouwkundig rapport. Dit heet een expertiseonderzoek en het rapport kunt u gebruiken als advocaat daarom vraagt

 

 

 

 

 

Lekdetectie Amsterdam (5)
Lekdetectie Amsterdam (6)
Lekdetectie Amsterdam (7)
lekdetectie daklekkages opsporen

Lekkage opsporen in de badkamer, laat een professionele lekdetectie uitvoeren


lekkages in de badkamer komen veel voor en ook bij pas verbouwde badkamers. U kunt veel schade aan de badkamer voorkomen door met professionele lekdetectie apparatuur de lekkage op te sporen. Lekkages van afvoeren kunnen wij ook voor het opsporen, maar ook lekkages van de waterleiding of de vloerverwarming. Kies voor de deskundige inspecteurs van Premiumkeur en voorkom onnodige schade aan uw woning. Wacht nooit te lang met het oplossen van lekkages, want lekkages kunnen enorm veel schade aan de constructie van de woning veroorzaken. Als een badkamer is geplaatst op de bel-etage worden lekkage vaak te vaak opgemerkt. Vermoed u vochtproblemen in de kruipruimte dan zal door middel van een kruipruimte inspectie blijken waar de vochtproblemen door veroorzaakt worden. Scheve vloeren op de begane grond worden meestal veroorzaakt door vochtproblemen zoals optrekkend vocht maar ook lekkages in de kruipruimte. We hebben al honderden kruipruimte inspecties uitgevoerd. Deskundigheid en ervaring die je bij weinig andere bedrijven vindt. Premiumkeur is 100% onafhankelijk en zal u nooit producten of bedrijven aanpraten.

In Amsterdam zijn veel bedrijven actief die u een gratis kruipruimte inspectie aanbieden. De kans is groot dat deze bedrijven allerlei producten of diensten aansmeren die helemaal niet nodig zijn omdat ze vochtproblemen niet oplossen. Een inspectie van Premiumkeur verdient zich dubbel en dwars terug. Bel de Amsterdamse lekdetectie specialist.

 

 

 

 

Heeft u vochtproblemen in de kelder en het souterrain bel Premiumkeur


Amsterdam is een hele drassige stad die gebouwd is op veengrond. Vochtproblemen komen veel voor bij oude kelders. Vaak zijn deze vochtproblemen hardnekkig en niet makkelijk op te lossen. En soms ook helemaal niet op te lossen. Een volledig onafhankelijk advies geeft u duidelijkheid zodat u weet welke beslissing moet nemen voor het u veel geld uitgeven. Als er vochtproblemen in de kelder zijn, betekent dit meestal dat de kelderbak niet waterdicht is. En als u de kelder wilt gaan verbouwen zit u er niet op te wachten om de na alles er weer uit moet slopen omdat er overal vochtplekken op de muren ontstaan. U gaat op internet zoeken en vindt hier heel veel vochtbestrijdingsbedrijven. Ook deze bedrijven proberen u allerlei diensten en producten aan te praten die vaak helemaal niet helpen. Weggegooid geld dus. Gaat u een huis kopen in Amsterdam luister dan vooral niet naar de makelaar, want ook zijn advies is niet onafhankelijk. Vochtbestrijdingsbedrijven vertellen u dat u 30 jaar garantie geven op de door een uitgevoerde werkzaamheden. Dit is vooral verkooppraat, want als u de algemene voorwaarden van deze bedrijven leest dan komt u erachter dat er heel veel uitsluitingen zijn waardoor de garantie vervalt. Als een kelder lek is kan dit ook veroorzaakt worden door de fundering. U kunt ons dan ook inhuren voor een funderingsonderzoek. Wilt u een 100% onafhankelijk advies over de bouwkundige staat van de kelder neemt u dan contact op met Premiumkeur. De Amsterdamse lekdetectie specialist.

 

 

 

 

 

inspecteren dakkapel
lekkage opsporen bij de voorgevel
dakgoot inspectie
lekdetectie plat dak

Zwarte schimmel en vochtplekken op de muur.


Zwarte schimmel en vochtplekken op de muur ontstaan door een combinatie van een slechte ventilatie en een slechte isolatie. En als er dan ook nog sprake is van een lekkage dan kan dit voor veel vochtproblemen in de woning zorgen. De experts van Premiumkeur hebben alle kennis en ervaring om de oorzaak van de zwarte schimmel en de vochtplekken te achterhalen. Een heel grondig vochtonderzoek is noodzakelijk waarbij we ook kijken naar de ventilatie de isolatie van de woning. Bij oude Amsterdamse woningen kunnen vochtplekken ontstaan door vochtproblemen in de kruipruimte, lekkages van afvoeren, lekkages bij de gevel en lekkages op de daken. Om de oorzaak te achterhalen gebruiken wij hoogwaardige lekdetectie apparatuur. Wij zijn in het bezit van een infraroodcamera en kunnen u tijdens de vochtinspectie door metingen precies vertellen waar u de isolatie van de woning kan verbeteren. Het is een 100% onafhankelijk advies wat wij zullen u geen bedrijven en producten aanraden. Wij leren u hoe u energie kunt besparen op de meest efficiënte manier. Het isoleren van de woning is erg duur en afhankelijk van wat u isoleert kan de terugverdientijd erg lang zijn. Met een nuchter en deskundig advies van Premiumkeur kunt u onnodige kosten bij het isoleren van de woning vermijden. Een persoonlijk advies op maat wat zich snel terug verdiend en voorkomt dat u onnodige kosten uitgeeft aan het isoleren van de woning.

Een gezond binnenklimaat


Wij kunnen u deskundig adviseren hoe u de woning moet isoleren en ventileren. Een woning die te goed geïsoleerd is en te weinig geventileerd is veroorzaakt een ongezond binnenklimaat. Met speciale meetapparatuur kunnen wij de relatieve vochtigheid meten en het percentage kooldioxide (co2) Deze gegevens geven direct een beeld of de woning goed of slecht geïsoleerd en geventileerd is. U kunt ons inhuren ook als u een appartement woont. Want veel Amsterdammers wonen in een appartement in een appartementencomplex. Met een energiescan kunnen we precies vertellen hoe u het appartement waar u woont meten kunt isoleren. Als u een appartement isoleert kunt u twee vliegen in één klap slaan. Want waarom zou u de woning ook akoestisch niet beter isoleren als het kan. Met name als u in een drukke straat want op langs een drukke weg. De inspecteurs van Premiumkeur hebben de kennis en ervaring om een uitvoerig adviseren hoe je de woning beter geluiddicht kan maken, zonder dat dit een negatief effect heeft op het binnenklimaat. Als er lekkages in de woning of het appartement zijn is het gelijk het moment om gebruik te maken van onze enorme bouwkundige expertise. Tegen een meerprijs kunnen wij aanvullende onderzoeken voor u uitvoeren. Vraag naar de voorwaarden. Neem contact op met de duurzaamheid experts van Premiumkeur.

 

lekdetectie onderzoek aanbouw
lekdetectie onderzoek bij de schoorsteen
vochtinspectie en lekdetectie kruipruimte
lekdetectie onderzoek bij de schoorsteen met een endoscoop
lekdetectie met endoscoop
vochtinspectie kruipruimte
lekkages opsporen Amsterdam
lekkage opsporen bij een dakterras
lekkages opsporen bij een schoorsteen
lekkages opsporen bij de riolering
lekkage opsporen bij een pannendak
lekkage opsporen bij de zonnepanelen

Premiumkeur is goed bereikbaar ook na het lekkage onderzoek


Na een uitgebreid lekkage onderzoek door Premiumkeur had ik nog een heleboel vragen,die zeer helder werden beantwoord,en even bellen voor wat vragen ook geen probleem,fred maakt gewoon wat tijd voor je
Fred Dankjewel

 

 

 

Premiumkeur is telefonisch goed bereikbaar


Uitstekende ervaring met Premiumkeur. Fijne mensen, goed bereikbaar en nemen de tijd om alles uit te leggen. De rapportage van het lekkage onderzoek was zeer uitgebreid en gedetailleerd. Ook hadden wij nog vragen achteraf en ook dan is men zeer bereidwillig deze te beantwoorden en extra advies te geven

 

 

lekkage opsporen bij de ramen
lekdetectie onderzoek dakbedekking
lekkage onderzoek aanbouw
vochtonderzoek Amsterdam