020-7736842 premiumkeur@gmail.com

Nulmeting Amsterdam


Met een nulmeting kunt u zich als particuliere eigenaar van een huis beschermen tegen de kosten van schade die veroorzaakt kunnen worden door bouwwerkzaamheden in uw directe omgeving. Alleen als u schade kunt aantonen kunt u de schade verhalen. Met name als er risicovolle bouwkundige ingrepen gaan plaatsvinden doet u er verstandig aan een nulmeting te laten uitvoeren. Laat dit altijd doen voordat ingrijpende bouwkundige werkzaamheden beginnen. Lees de vele positieve recensies over Premiumkeur. Voorkom rechtszaken en dure advocaten en bel Premiumkeur voor een professionele nulmeting 020-7736842. Premiumkeur is een erkend en gecertificeerd bouwkundig adviesbureau en is gevestigd in Amsterdam-Centrum.

Wat kost een nulmeting?


Een nulmeting kost € 399 inclusief 21 % btw en een uitgebreide rapportage is inbegrepen.

Premiumkeur werkt volgens de richtlijnen van het het Nivre en onze rapportages zijn rechtsgeldig.

Premiumkeur werkt samen met diverse advocaten zoals Croon Davidovich advocaten in Amsterdam.

Als u het nodig vindt, kunt u een bouwexploot laten opstellen door dit advocatenkantoor en dit exploot deponeren bij een notaris.

Onze VVE in de binnenstad van Amsterdam heeft bijna twee jaar geleden Premiumkeur ingehuurd voor een bouwkundige inspectie n.a.v scheuren. Al bij aankomst kon hij aan de buitenkant zien hoe ons pand naar twee kanten toe zakt, wat wij zelf nog helemaal niet doorhadden. Met dat waarnemingsvermogen en die deskundigheid nam hij ons mee door het pand en kon ons al veel vertellen en laten zien, ondersteund door professionele metingen. Alles stond ook helder in het rapport dat we daarna kregen. We wisten toen weer hoe we er voor stonden met fundering, dak, balkons, en het pand in het algemeen. Voor de fundering laten we nu elk jaar meten hoe snel de verzakking gaat, en ook daarin was Fred behulpzaam bij het interpreteren van de meetgegevens.
Fred is niet verbonden aan aannemers of funderingsherstellers en dat maakt hem echt onafhankelijk. Hij is er ook niet op uit om uit elke opdracht zo veel mogelijk geld te halen, en hij is helder in zijn prijzen. Dit werk is zijn passie en dat straalt hij in alles uit. Aardige man ook nog.
Door zijn betrouwbaarheid, kundigheid, onafhanklijkheid en enthousiasme zou ik hem zeker willen aanbevelen aan alle eigenaren die willen weten wat er op de korte en langere termijn nodig is aan onderhoud voor hun pand en op welke kosten ze ongeveer moeten rekenen.

Hoewel Fred voor andere zaken dan de fundering was ingeschakeld zag hij direct dat het huis een gebrekkige fundering had. Hij heeft dit verbluffend goed weten in te schatten en ook wist hij dit goed over te brengen zodat de VVE er niet omheen kon dat er sprake was van een dringende situatie. De bevindingen kwamen exact overeen met het uitgebreide rapport dat de VVE hierna door een andere partij heeft laten opmaken die de fundering heel uitgebreid heeft onderzocht en inderdaad bevestigde dat de fundering aan spoedige renovatie toe was. Dit rapport was er nooit gekomen zonder Fred’s ervaring. Zonder zijn inzicht hadden we over een paar jaar een heel andere, nijpende situatie aan de hand gehad, nu kunnen we nog enigszins op ons gemak naar nieuwe fundering toewerken.