020-7736842 premiumkeur@gmail.com
De Amsterdamse funderingsspecialist

Wat zijn meetbouten?


In Amsterdam zie je veel meetbouten in de voorgevels. Deze meetbouten worden in 1 of meerdere bouwmuren geboord. Door middel van deze meetbouten kun je verzakkingen in de fundering van je huis opsporen. De inspecteurs van Premiumkeur zijn onafhankelijke funderingsexperts die goed bekend zijn in Amsterdam. Lees de vele positieve recensies en neem contact met ons op als u vragen heeft over meetbouten of vragen over de fundering.

Premiumkeur plaatst meetbouten en kan ook meetbouten opnieuw inmeten als hier nog gegevens over bestaan. Vraag een offerte aan voor het plaatsen van meetbouten. Bij voorkeur via de mail

Oude gegevens van meetbouten kun je online vinden bij de gemeente Amsterdam. Het is een database die niet meer bijgewerkt wordt. De gemeente is opgehouden met het bijhouden van metingen ten behoeve van meetbouten.

Lees een interessant en leerzaam artikel over funderingsproblemen 

 

Vertrouw niet te veel op oude gegevens van meetbouten


Makelaars overhandigen kopers van een huis, vaak oude gegevens van meetbouten. Besef dat deze niet altijd betrouwbaar zijn. En als u geen funderingsexpert bent kunt u door deze gegevens misleid worden en tot een verkeerde conclusie komen.

Wilt u meer zekerheid laat dan een funderingsonderzoek uitvoeren. Bel 020-7736842 om een afspraak te maken

Lees een schokkend krantenartikel over Amsterdamse makelaars die stiekem  samenwerken met diverse woning inspecteurs. Een must om te lezen voor iedereen die van plan is een huis te kopen in Amsterdam

meetbouten plaatsen
wat kost het plaatsen van meetbouten
hoe duur zijn meetbouten
scheuren onderzoek in Amsterdam

Onafhankelijk en deskundig funderingsonderzoek


Fred is zeer professioneel en weet waar hij het overheeft. Ik had een aanvullend funderingsonderzoek nodig voor de aankoop van een woning in Amsterdam. Door grondige funderingsonderzoek van Fred zijn de funderingsproblemen goed in kaart gebracht en dat heeft geresulteerd in een hele flinke aankoop korting. Zonder Fred zijn expertise had ik dit niet voor elkaar kunnen krijgen.

Premiumkeur is betrouwbaar en betrokken


Fred is doortastend, volop eerlijk en doet wat hij zegt. Alle hoeken en gaten van dak tot kelder zijn bekeken, beoordeeld en vastgelegd met beeldmateriaal. Daarna een uitgebreid bouwkundig rapport ontvangen. Deze man heb je echt nodig wanneer je een huis koopt. Fred is goed en laagdrempelig benaderbaar, heeft het beste met je voor en maakt dingen niet mooier dan ze zijn. Kortom: voor een 100% eerlijk en duidelijk advies, haal Fred in je huis! Ik kan hem aan iedereen adviseren.

Voorkom een miskoop en schakel Premiumkeur in


Ik zocht een betrouwbare keurder voor een woning in Amsterdam. Aangezien ik niet uit de regio kom, maar wist van de funderingsproblemen in de regio, geen makkelijke stap. Via Google bij Premiumkeur uitgekomen. Na telefonisch contact overtuigd van zijn passie voor het vak en oprechte intentie qua keuren, besloten te wachten met de bouwkundige keuring tot Fred deze kon uitvoeren. Kort gezegd: geen seconde spijt van gehad! Onkundig qua funderingsellende en verliefd op het huis, was ik als koper blind voor de échte gebreken. Tijdens een uitgebreide en grondige keuring, inclusief laser meting, heeft Fred mij behoed voor een financiële misser. Het funderingsonderzoek legde een flinke verzakking bloot. Binnen en op het dak bleek Fred’s uitgebreide bouwkundige ervaring: van een lekkende schoorsteen en onkundig gerepareerde goten tot een onkundig gebouwde badkamer waardoor de verdiepingsvloer doorzakte: hij maakte puntsgewijs duidelijk waarom ik dit huis beter niet kon kopen. Teleurgesteld? Wel even, want toch verliefd op het huis. Maar direct vooral opgelucht dat ik een kundig en betrouwbaar advies had gekregen. Ik vind Fred absoluut een aanrader. Hij is direct en eerlijk en ik zou geen andere keurder willen inschakelen.

Premiumkeur is 100 % onafhankelijk 


De ervaring spat er vanaf. Fred heeft elk hoekje en gaatje van de woning nauwkeurig onder de loep genomen. Ik raad iedereen aan om samen met Fred de woning te bekijken. Hij laat je persoonlijk zien waar problemen zich bevinden en legt heerlijk op zijn Amsterdams uit hoe het er voor staat.