Gijs BesGijs Bes15:42 05/19/22
Erg fijne keurders. Wij hadden een overeenkomst bod op een woning in Monnickendam enkele maanden geleden, een oud huis dat volgens het makelaarskantoor in goede conditie verkeerde. Het makelaarskantoor raadde een keurder aan, maar wij zijn toch onze eigen weg ingeslagen en bij Premiumkeur uitgekomen.Daan kwam de keuring uitvoeren en dat heeft hij zeer vakkundig uitgevoerd. Het huis had zoveel mankementen dat het ongeveer 2 ton zou kosten om het weer op te knappen. Overal bleek dat de eigenaar de laatste 40 jaar zelf alles had opgeknapt en dat zag er op het eerste gezicht best prima uit, maar als je ergens onder keek bleek het onvakkundig te zijn. Het grootste probleem was de fundering, het huis was flink aan het verzakken met het hele rijtje. Het is dan niet mogelijk om de fundering aan te pakken omdat de buren, en diens buren ook mee moeten doen.Kortom, voor een jong stel die gewoon in een mooi huis willen wonen en vooral niet veel verstand hebben van huizen heeft Premiumkeur ons gered van een financiële strop.Daarnaast zijn ze erg behulpzaam en nam hij heel erg de tijd voor ons. Wij zouden Fred (en Daan) van harte aanraden. Bij Fred weet je zeker dat alles goed zit als onafhankelijke partij!

Wij hebben hele goede ervaring met Fred Tokkie.Fred ging bij de aankoop van ons nieuwe huis professioneel te werk. Hij werkt met professionele apparatuur en heeft een brede kennis over de bouw van het huis en over waar verborgen gebreken kunnen zitten. In het geval van ons huis, was hij tevreden over de bouw en staat van het huis (jaren 30, Amsterdam), maar had hij ook een aantal kritische puntjes.Daarnaast vond ik hem communicatief er goed, en was hij zo transparant dat hij metingen liet zien en daar goede uitleg bij gaf.Tot slotte zag het rapport dat hij binnen een paar dagen leverde via de mail erg keurig uit en duidelijk uit.Ik zou Fred van harte aanraden, niet alleen om zijn vakkundigheid, maar ook omdat het gewoon een sympathieke man is en hij van de bouwkundige keuring een gezellige gebeurtenis maakt.

Kasper TappelKasper Tappel08:35 04/20/22
Fred heeft voor onze VvE een meerjarenonderhoudsplan gemaakt, en levert daarbij tevens advies over hoe je bepaalde aandachtspunten goed en kosteneffectief kan oplossen. En dit zonder dat hij hier zelf een belang in heeft, dus een echt onafhankelijk advies. Aanrader wat mij betreft.

Marcel OomsMarcel Ooms14:13 03/01/22
Bertreft een oude kapel in Alkmaar, in het oude centrum op de OudegrachtFred heeft heel snel door waar de problemen zich bevinden en heeft de kruipruimte onderzocht, hetgeen best gevaarlijk kon zijn en zeker bewerkelijk is. Maar zonder problemen want een goede inspectie is van belang. De stand van de gevel, de kwaliteit en leeftijd van de leistenen, alles kwam voorbij en werd van nuttige info voorzien waarmee wij wat konden. Zijn off the record advies bleek ook een schot in de roos want de kosten zouden inderdaad aanzienlijk hoger uitkomen dan we verwachtten. Zijn advies was dan ook zonneklaar. Dank Fred en we zullen je zeker weer vragen voor een volgende keuring.

chris van der laanchris van der laan18:07 02/07/22
Fred heeft ons geholpen met een bouwtechnische keuring van ons eerste huis. Fred gebruikte divers gereedschap om zo inzichtelijk te maken wat de staat van het huis is. Binnen 5 werkdagen hadden we een duidelijk opgesteld bouwtechnische rapport. Wij waren erg tevreden met Fred, en hij gaf ons tijdens de keuring nog waardevol advies hoe we het huis goedkoop en snel konden isoleren tegen kou en geluid.

Coen WarmerCoen Warmer12:11 01/28/22
Bij de aankoop van ons huis hebben wij een bouwkundige keuring laten uitvoeren door de bouwkundig adviseur die onze makelaar had aangeraden. Daar kwam niets zorgwekkends uit.Afgelopen december bleek dat er sprake was van ernstige vochtproblemen in het souterrain. Omdat wij niet begrepen wat de oorzaak van deze problemen was, hebben wij Fred Tokkie ingeschakeld. Hij constateerde meteen dat de pomp die in het souterrain was geïnstalleerd een grondwaterpomp was en wees ons erop dat dit een enorme red flag was, omdat dit altijd betekent dat er sprake is van vochtoverlast. Ook wees hij ons op allerlei oude sporen van vochtproblematiek. De vochtproblematiek is bij ons dermate ernstig dat er een kelderbak gemaakt moet worden, waarbij ook de fundering moet worden aangepakt.De bouwkundige die wij bij aankoop op advies van onze makelaar hadden ingeschakeld, had dit natuurlijk moeten zien maar heeft hier bij ons helemaal geen melding van gemaakt.Fred heeft ons enorm geholpen met zijn expertise en praktische tips. Een volgende keer schakelen we zeker Fred in en niet een bouwkundige die afhankelijk is van een makelaar om aan opdrachten te komen, zoals degene die wij hadden ingeschakeld. Die heeft er immers belang bij om zo min mogelijk gebreken te melden en de herstelkosten te bagatelliseren, zodat de koop doorgang kan vinden.

Yvon HarigYvon Harig14:25 01/27/22
Kwamen via zovele goede berichten en reviews bij Fred Tokkie terecht! Eigenlijk wilden wij zelf onze fundering gaan laten onderzoeken en hij heeft ons eigenlijk verder onderwezen over wat daar allemaal bij komt kijken. Zijn adviezen en indicaties zijn voor ons heel waardevol gebleken en wij zullen Tokkie zeker gaan inschakelen wanneer we concretere plannen hebben en ook voor verdere begeleiding en of bouwkundig onderzoek. Fred Tokkie is een zeldzaam exemplaar en moet gekoesterd en gewaardeerd worden en we zijn blij dat we met hem in contact zijn gekomen. Dank! Christa en Yvon

Hylke HertoghsHylke Hertoghs19:28 01/22/22
Excellent help and service from Fred

Marina van der KruijsMarina van der Kruijs12:44 01/21/22
Zeer kundig advies ontvangen.Een uiterst vriendelijke man.

Sander van den BroekSander van den Broek09:33 12/13/21
Zakelijk pand door Fred bekeken. Mooi duidelijk rapport ontvangen. Contact en prijs dik in orde. Fred komt zijn afspraken na. Aanrader.

Riwfka DuhneRiwfka Duhne00:10 12/08/21
Met Fred gesproken omdat ik de fundering/ balken wil laten controleren ivm vloerverwarming. Goed advies gekregen.Ik ga het zeker door Fred laten uitvoeren.

Jordi SteenmanJordi Steenman08:42 12/06/21
Zeer tevreden over de keuring van Fred (Premiumkeur). Fred is een betrouwbare en onafhankelijke professional wie ruim de tijd neemt om door alle punten heen te lopen. Tijdens de keuring samen met Fred het dak op geweest om zelf te zien waar de 'pijnpunten' zitten.Bijkomend voordeel van de keuring - het uitgebreide rapport van Fred (60 pagina's) zal zeker gebruikt worden als input voor het MJOP.Voor toekomstige keuringen zal ik zeker bij Fred aankloppen.

Margot HMargot H16:02 12/02/21
Een aantal weken geleden hebben mijn vriend en ik contact opgenomen met Fred. Door de oververhitte huizenmarkt werd ons geadviseerd om te bieden zonder bouwkundige keuring. Dit op dringend verzoek van de verkopende partij. Omdat onze bouwkundige kennis minimaal is -zoals bij veel kopers-, hadden we nadat ons bod werd geaccepteerd er toch geen goed over; wat als er iets met de fundering aan de hand zou zijn, of andere gebreken waarvan we geen idee hadden. Nog voor het tekenen van het koopcontract hebben we daarom contact opgenomen met Fred. Fred is deskundig en niet onbelangrijk onafhankelijk! Hij is met ons meegegaan om de woning te bekijken en heeft ons op het hart gedrukt de woning niet te kopen. Door het geven van deskundig advies, gaf hij aan grote problemen te verwachten met de fundering van de woning. Iets wat kan oplopen richting de tienduizenden euro’s. Ondanks dat bij ons de teleurstelling groot was, zijn we Fred enorm dankbaar! Hij heeft ons echt behoed voor het maken van een grote fout. Bij de aankoop van een volgend huis, zullen we hem zeker opnieuw inschakelen!

E CE C07:44 11/29/21
Fred is een toffe peer. Goudeerlijk en deskundig advies en denkt graag met je mee. De woning is het uiteindelijk niet geworden maar wil bij deze Fred toch bedanken voor zijn advies. Hij is absoluut onafhankelijk zonder enige belangen geeft hij objectief advies. Bedankt!

Janet BairevaJanet Baireva21:53 11/28/21
Recently we purchased a house in Amsterdam and we assigned Fred to do our technical inspection. I cannot recommend enough his service - he was extremely attentive, did a thorough inspection, had a critical eye and noticed every aspect of the house that require work or could result in future investments.Fred is definitely the person you want on your side to help you get a realistic snapshot of the condition of the property. He’s also very knowledgeable about different aspects- roof work, foundation, construction work, elevators etc and served as an advisor to us during the whole process.

Anne-Carien SmaleAnne-Carien Smale16:06 11/23/21
Top service!

Ben ArmisteadBen Armistead19:13 11/22/21
Fred recently performed an inspection for us when we were buying our home, and we can heartily recommend his services. During the technical inspection stage of the purchase, we wanted to get a second opinion on a few aspects of the house, so we also got a sense of how he operates vs other inspectors. In a nutshell: the man goes the extra mile. Where others do just enough, Fred clambers out of windows, scales roofs, and checks every nook and cranny. We learnt a huge amount during the process and he revealed things we would have certainly missed otherwise. And he wasn't just pointing out problems; he took his time and taught us how to judge the quality of the build and all the various finishes. The result? We were able to buy with utter confidence. Beyond the numbers and inspection itself, Fred always made himself available on the phone and was a great sounding board at several moments. We wouldn't hesitate to use Fred again in the future. Great service and great value for money.

Ruben de WitRuben de Wit21:38 11/10/21
Fred Tokkie is een eerlijke, betrouwbare en deskundige man. Ook is hij iemand die het belang van zijn klant centraal stelt en snel reageert en alles goed uitlegt. Hij heeft echt de tijd voor mij genomen en me goed en deskundig advies gegeven over de fundering van mijn woning.

Oscar MellegersOscar Mellegers07:01 11/09/21
Wegens de aankoop van een rjksmonumentaal pand in Weesp waren wij op zoek naar een specialist voor bouwkundige inspectie inclusief funderingsonderzoek. Na het vergelijken van verschillende dienstverleners werd ons duidelijk dat PremiumKeur extra meetinstrumenten inzet om funderingsonderzoek te verrichten tegen competitieve prijzen. Fred was snel en duidelijk in communicatie en ook direct beschikbaar. Tijdens de keuring werd al snel duidelijk dat Fred barst van ervaring en volledig onafhankelijk advies afgeeft. Dankzij het professionele advies en het rapport wat de volgende dag werd afgeleverd hebben wij met zelfvertrouwen de woning aangeschaft - Fred, nogmaals bedankt!

Diederik StradmeijerDiederik Stradmeijer21:55 11/07/21
Fred is door ons meerdere keren ingeschakeld voor bouwkundige en installatietechnische inspecties en wij zullen dat bij een volgende gelegenheid weer doen. Hij is snel, kritisch, zorgvuldig en deskundig voor vragen van dak tot en met fundering. Zijn rapportages zijn helder en verduidelijkt met foto's. Hij kan een luis in de pels zijn voor makelaars en verkopers die woningen aanbieden zonder de (verborgen) gebreken eerlijk te communiceren en voor aannemers bij een oplevering.

Philip ViergutzPhilip Viergutz18:16 11/03/21
Fred was fantastic. He was responsive, professional, and provided valuable advice during the building inspection. I would highly recommend his services if you are looking to purchase an apartment in Amsterdam and want to avoid making a serious mistake.

Maud KallenMaud Kallen10:40 10/22/21
Fred al meerdere keren ingeschakeld voor keuringen. Snel, betrouwbaar en eerlijk. Hij heeft ons recent behoed voor een aankoop aan de Prinsengracht waarbij we de facto alleen de grond zouden kopen. Pand verkeerde in zeer slechte staat, fundering moest vernieuwd worden en er waren vochtproblemen. Verkopend makelaar was op de hoogte maar probeerde dit te verhullen. Fred heeft ons geïnformeerd over het (enorme) te verwachten kostenplaatje, maar ook tijdspad dat een eventuele verbouwing in beslag zou nemen. Uiteraard zijn niet alle bouwtechnische bevindingen onoverkomelijk, maar in dit geval wel.

Igor AntarovIgor Antarov10:13 06/21/21
Фред прямо, честно и открыто показывает состояние дома. Благодаря ему можно понять что ожидать от приобретения и какой бюджет закладывать в ремонт. Фред помог нам разобраться с домом, в ситуации когда у него не было никаких обязательств это делать, просто потому что ему было важно чтобы у нас все в итоге сложилось хорошо. Спасибо! Рекомендую любому у кого есть вопросы по качеству строительства и ремонта.

Sven van der HeideSven van der Heide16:44 04/30/21
Fred is een vakman die met veel enthousiasme daken, electra, gasaansluitingen en zelfs de kleinste kruipruimtes (met ratten) grondig inspecteert. Hij neemt de tijd om tijdens de keuring de bouwtechnische aspecten van het huis te bespreken, waarbij zijn kennis van installatietechnieken en wetgeving opvallen. Hij weet bovendien de gebreken in perspectief te plaatsen waardoor we met een gerust hart tot het tekenen van het koopcontract konden overgaan. Tijdens de laatste onderhandeling voor het tekenen was hij goed bereikbaar. Daardoor hebben we, dankzij de keuring, niet alleen met vertrouwen het huis gekocht, maar ook een korting op de aankoopsom weten te onderhandelen in Amsterdam!

tim van kernebeektim van kernebeek16:16 04/30/21
Vanwege de aankoop van een huis heeft Fred voor ons de bouwkeuring uitgevoerd. Op korte termijn (binnen enkele dagen) lukt dit al. Zeer grondig te werk gegaan, meting verricht en tot op het dak geweest. Ook werd goed advies gegeven over de staat van de fundering. Bij elkaar waardevolle informatie en absoluut noodzakelijk voor het maken van de juiste keus. Ook na de keuring werden we met onze vragen nav het rapport goed geholpen. top!

Fred is a top notch inspector in AmsterdamHis services were definitely worth the cost. While inspecting our new home (pre offer) he was extremely detailed. He climbed the roof to check the tiles and even laid on the bathroom floors to check the level of the tiling and plumbing. With his construction background and thorough approach, Fred caught all the snags. He then provided us a report that saved us money and future headaches as the selling party addressed these as part of the purchase agreement. These services were great for the savings, but also for the peace of mind that our new home to be was technically sound. Thanks Fred!

Coen PustjensCoen Pustjens08:41 04/29/21
Fred liep alles langs (hij dook in alle krochten en gaten) en gaf helder aan wat wanneer waarschijnlijk vervangen moest worden of wat de staat ergens van was. Daarbij gaf hij vaak ook een realistische kostenindicaties. Zijn bouwtechnische keuring heeft ons geholpen een afgewogen besluit te nemen om ons huis te kopen. Hij is bovendien goed bereikbaar, to the point en snel.

Katia SteinmetzKatia Steinmetz17:30 04/11/21
Daan heeft bij ons de keuring verzorgd, naar alle tevredenheid. De grondigheid van de inspectie was echt top! De toelichting die hij gaf tijdens de inspectie en de tips die we kregen met betrekking tot onderhoud van een aantal instanties zoals de mechanische afzuiging, raamkozijnen, etc is fijn. Wij hebben een aantal zaken van hem geleerd, die de duurzaamheid ten goede komt. Voor een grondige en volledige inspectie raad ik Premiumkeur dan ook aan. Er is ook oog voor de veiligheid van installaties. Er zijn bouwkundige- en veiligheidszaken aan het licht gekomen die niet OK waren. Gelukkig voor ons gaat de verkoper deze zaken oplossen die alles met dank aan Daan.

Rolinka van ZuidenRolinka van Zuiden20:31 03/25/21
Ik was blij dat Fred snel kwam kijken om een met een kritische blik het aan te kopen pand te bekijken. Hij klom zelf op het dak om onder een dakpan te kijken of het dak echt goed was. Geen mankementje werd gemist. Een goed gedegen rapport met wat gedaan moet worden en kostenbegroting. Maar ik kreeg vlot uitsluitsel dat het pand over het slgemeen goed in elkaar zat waardoor ik voort kon mrt de aankoop, wat een hele opluchting was! Dank je Fred, jou nummer blikft in mijn mobiel!

Bert VoorneveldBert Voorneveld10:21 03/24/21
Fred Tokkie heeft onze VvE op een goede en vakkundige manier ondersteund met een serieus probleem in de kruipruimte van ons gebouw in Amsterdam. Houten balken waren verrot, aangetast door schimmel / zwammen en slechte ventilatie. Op advies van Fred gekozen voor een combinatie vloer in beton. Fred deed ook controle op door aannemer uitgevoerde werkzaamheden.

Cathine KnijffCathine Knijff10:55 03/20/21
Fred heeft mij een enorm geholpen met zijn advies. Hij is zeer deskundig, eerlijk, duidelijk en onafhankelijk. Ik had tot nu toe geen goede ervaringen met bouwkundige inspecteurs, die veel rekenen maar weinig zien, maar Fred is echt anders. Als ik een volgend huis koop schakel ik hem zeker in!

Marcella PoelmanMarcella Poelman14:23 03/15/21
Wij zijn erg tevreden over de zeer uitgebreide en grondige bouwkundige keuring van onze toekomstige woning. Ook de verkopers waren blij dat de woning met zoveel aandacht werd bekeken. Fred Tokkie was bereid om ook de kruipruimte te beoordelen en daaruit bleek dat er enkele balken onder het huis rot waren. Het is fijn dat we dit wisten voor we de woning kochten, in plaats van een verrassing achteraf. De communicatie was prettig, er werd de tijd genomen om de keuring te evalueren. Kortom, een uitstekende keuring!

JantinaJantina08:58 03/08/21
Na aankoop van ons huis in het Spiegel in Bussum heeft Fred een bouwkundige keuring gedaan en legde hij ons helder en eerlijk de keuzemogelijkheden uit, die ons voor het uit 1900 daterend huis aan onderhoud de komende jaren te wachten stonden. In de jaren erna heeft Fred de tijd genomen om ons praktisch en duidelijk advies te geven, zorgen weg te nemen, waardoor we uiteindelijk met een gedegen plan het project aan gaan pakken. 'Kwaliteit is tijd' geldt voor ons zowel tijdens de aanloop naar als de invulling van werkzaamheden voor het project.

Babette de VriesBabette de Vries13:47 03/01/21
Zeer tevreden met de keuring van Daan. Fijne en snelle communicatie, op korte termijn beschikbaar en een volledig en duidelijk keurings rapport. We hebben goed en eerlijk advies gekregen die ons meer zekerheid geeft bij het komen van onze eerste woning! Dank!

Aleks J.Aleks J.14:31 02/17/21
I am really happy with the provided work by the Team “Premiumkeur” and Mr Fred T. ! They are independents, professional and punctual.The inspection of the crawlspace was properly done (dive into it , do the checks and pictures,...).Post-inspection we had a short discussion and advises (within corona measure rules, of course)The digital report came after payment as described; It is well detailed and with good advises.For Future inspections I will definitely give them a call again !

Maarten SmitMaarten Smit10:35 02/15/21
As advertised, Premiumkeur performed a thorough inspection and directly fed back all findings to us (buyers). Without access to inspect the foundation, they performed level measurements to assess potential issues. The inspection highlighted possible issues with the foundation, which was thoroughly discussed with us. Upon following up over the next days it turned out that the foundation was (luckily) replaced 12 years ago. All the measured values and findings were spot on with old inspection reports. Premiumkeur even looked at the new foundation drawings and provided feedback to us. Definitely recommend using Premiumkeur as they will tell you what you need to hear and not just what you want to hear.

Helmie StoofHelmie Stoof08:27 02/15/21
Voor ons was Fred degene die ons echt zekerheid kon geven bij het kopen van ons huis. Fundering en balken in de kruipruimte inspecteerde hij voor ons. Hij nam de tijd om het grondig uit te leggen en kon daarbij een kostenraming maken. Op deze manier konden we met een gerust hart onze koop door laten gaan. Dankjewel Fred, we zullen je zeker aanbevelen.

Maurice ScheerderMaurice Scheerder19:59 02/14/21
Ik ben nog nooit zo snel geholpen. Wij hebben vrijdag een aanvraag gedaan om een kelder uit graven. En twee dagen later in het weekend een terugkoppeling.

Christina OudChristina Oud07:28 01/28/21
Ik belde Fred met een vraag over vocht doorslag uit de badkamer. Hij heeft me telefonisch al erg goed advies gegeven waardoor hij jammer genoeg niet meer nodig was maar ik veel geld heb bespaard. Als ik een in de toekomst een (Fred) probleem heb bel ik hem zeker. Het zou wel fijn zijn als hij ook een betrouwbare loodgieter tak zou opzetten. Veel succes

RamonRamon10:20 01/26/21
Ik vond het heel fijn samenwerken met Fred. Hij neemt echt de tijd om alles na te kijken en niets uit te sluiten. Bovendien heeft hij me alles erg goed uitgelegd en iedere vraag geduldig beantwoord. Het was voor mij heel erg lastig inschatten of ik er goed aan deed om de woning te kopen. In een wereld waar iedereen een belang heeft is het fijn om met iemand te kunnen werken die verstand van zaken heeft en onafhankelijk is. In het proces van het huis kopen was de communicatie in het algemeen lastig omdat iedereen het druk heeft. Maar Fred nam bijna altijd op of belde binnen een uur terug. Fijn dat er nog keurders bestaan waar je op kunt vertrouwen!

Denise HovestadDenise Hovestad18:58 12/16/20
Ontzettend eerlijk en kundig geholpen door Fred!We wilden in eerste instantie voor een funderingsonderzoek gegaan, maar er werd ons heel eerlijk verteld dat dit niet nodig was.Wel een bouwkundige keuring laten doen.Fijne communicatie en duidelijk rapport!Wij zijn erg tevreden.

Lisa XiaLisa Xia07:54 12/13/20
Fred was responsive, open and thorough. He set a date for the inspection the day I called, and a few days later we were through. He did an extremely thorough walk-through, including a walk on the roof, and checked all the window frames. Following, he shared a detailed report with proposed costings for some of the fixes, which the owner is taking care of.Fred is independent and truly works for the buyer. Highly recommend!

Jordy KoopmansJordy Koopmans12:44 12/04/20
Zeer behulpzaam en deskundig. Ook super fijn dat Fred zo onafhankelijk is. Zo krijg je altijd een oprecht advies.

R BlokkerR Blokker13:09 12/03/20
Fred heeft ons uitzonderlijk goed geholpen met een uitgebreide inspectie van onze kruipruimte in Amsterdam. Fred is onafhankelijk, grondig, zeer kundig, ervaren en transparent. Verder maakt Fred gebruik van hoogwaardige apparatuur waarmee hij letterlijk iedere cm van de ruimte kan inspecteren. Naast de inspectie heeft Fred ons professioneel begeleid in het complexe traject van identificeren van mogelijke schade en herstel. Voordat we in contact kwamen met Fred hadden we contact gehad met verschillende andere partijen, het was een ware verademing om met Fred in contact te komen die eindelijk duidelijkheid voor ons creerde. Mochten wij in de toekomst overwegen om een ander huis te kopen, dan is Fred de eerst die wij inschakelen voor zijn diensten. Waarschijnlijk de beste investering die je kunt maken op dat vlak. Nogmaals bedankt!

Neal GrayNeal Gray14:37 12/01/20
Op het moment dat je het idee hebt dat er iets mis is met de fundering ga je op Google kijken om antwoorden te vinden. Ik kwam al snel uit bij Bouwkundige keuring Amsterdam. Waarschijnlijk omdat ik zelf in Amsterdam woon sprak zijn website mij aan.Na wat mail contact zijn wij gaan bellen omdat ik een hoop vragen had over mijn fundering.Ik heb op meerderen momenten uitvoerig contact gehad over de situatie bij ons thuis.Waarop Fred Uiteindelijk zelf besloot langs te komen bij ons. Dit heb ik als zeer klantvriendelijk ervaren. Naast het feit dat Fred alle tijd heeft vrij gemaakt om ons goed te helpen heeft die ook het juiste advies gegeven. Hierdoor hebben wij nu een hoop meer grip op de situatie dan hiervoor. Je vervangt immers niet elke week je fundering.Zoek je dus iemand met verstand van zaken dan ben je bij Fred aan het juiste adres. Van mij krijgt die een 5 ster op Google!

Trevor WillsTrevor Wills10:29 11/23/20
It doesn’t matter whether it's a real estate agent that is selling a property or an agent that is helping you to buy one, both agents will have a vested interest in getting the deal done, so you can’t be sure they'll recommend an inspector that will ONLY look after your interests. With this in mind I ended up on Fred’s site where it was plain to see that being friendly to agents was not part of Fred’s business model. I gave Fred a call and he warned me about the perils of buying property in Amsterdam and said with just the right amount of irony "I’m the only one that can save you!”The following day Fred shows up with some pretty cool gadgets and a lively "can do” attitude. We got up on the roof, we checked out the apartment, and Fred went down under to check the subfloor and foundations.All the time Fred was taking photos and explaining what he was looking for, what was good, what was not so good, and giving me useful advice.He came across as a straight-up sort of guy with a sharp eye, plenty of experience, and totally independent. I was left feeling I had definitely chosen the right man for the job!
js_loader