Alex JENG Alex JENG 14:31 02/17/21
I am really happy with the provided work by the Team “Premiumkeur” and Mr Fred T. ! They are independents, professional and punctual.The inspection of the crawlspace was properly done (dive into it , do the checks and pictures,...).Post-inspection we had a short discussion and advises (within corona measure rules, of course)The digital report came after payment as described; It is well detailed and with good advises.For Future inspections I will definitely give them a call again !

Christina Oud Christina Oud 07:28 01/28/21
Ik belde Fred met een vraag over vocht doorslag uit de badkamer. Hij heeft me telefonisch al erg goed advies gegeven waardoor hij jammer genoeg niet meer nodig was maar ik veel geld heb bespaard. Als ik een in de toekomst een (Fred) probleem heb bel ik hem zeker. Het zou wel fijn zijn als hij ook een betrouwbare loodgieter tak zou opzetten. Veel succes

Igor Antarov Igor Antarov 10:13 06/21/21
Фред прямо, честно и открыто показывает состояние дома. Благодаря ему можно понять что ожидать от приобретения и какой бюджет закладывать в ремонт. Фред помог нам разобраться с домом, в ситуации когда у него не было никаких обязательств это делать, просто потому что ему было важно чтобы у нас все в итоге сложилось хорошо. Спасибо! Рекомендую любому у кого есть вопросы по качеству строительства и ремонта.

Bert Voorneveld Bert Voorneveld 10:21 03/24/21
Fred Tokkie heeft onze VvE op een goede en vakkundige manier ondersteund met een serieus probleem in de kruipruimte van ons gebouw in Amsterdam. Houten balken waren verrot, aangetast door schimmel / zwammen en slechte ventilatie. Op advies van Fred gekozen voor een combinatie vloer in beton. Fred deed ook controle op door aannemer uitgevoerde werkzaamheden.

Maarten Smit Maarten Smit 10:35 02/15/21
As advertised, Premiumkeur performed a thorough inspection and directly fed back all findings to us (buyers). Without access to inspect the foundation, they performed level measurements to assess potential issues. The inspection highlighted possible issues with the foundation, which was thoroughly discussed with us. Upon following up over the next days it turned out that the foundation was (luckily) replaced 12 years ago. All the measured values and findings were spot on with old inspection reports. Premiumkeur even looked at the new foundation drawings and provided feedback to us. Definitely recommend using Premiumkeur as they will tell you what you need to hear and not just what you want to hear.

Maud Kallen Maud Kallen 10:40 10/22/21
Fred al meerdere keren ingeschakeld voor keuringen. Snel, betrouwbaar en eerlijk. Hij heeft ons recent behoed voor een aankoop aan de Prinsengracht waarbij we de facto alleen de grond zouden kopen. Pand verkeerde in zeer slechte staat, fundering moest vernieuwd worden en er waren vochtproblemen. Verkopend makelaar was op de hoogte maar probeerde dit te verhullen. Fred heeft ons geïnformeerd over het (enorme) te verwachten kostenplaatje, maar ook tijdspad dat een eventuele verbouwing in beslag zou nemen. Uiteraard zijn niet alle bouwtechnische bevindingen onoverkomelijk, maar in dit geval wel.

Marcella Poelman Marcella Poelman 14:23 03/15/21
Wij zijn erg tevreden over de zeer uitgebreide en grondige bouwkundige keuring van onze toekomstige woning. Ook de verkopers waren blij dat de woning met zoveel aandacht werd bekeken. Fred Tokkie was bereid om ook de kruipruimte te beoordelen en daaruit bleek dat er enkele balken onder het huis rot waren. Het is fijn dat we dit wisten voor we de woning kochten, in plaats van een verrassing achteraf. De communicatie was prettig, er werd de tijd genomen om de keuring te evalueren. Kortom, een uitstekende keuring!

Rolinka van Zuiden Rolinka van Zuiden 20:31 03/25/21
Ik was blij dat Fred snel kwam kijken om een met een kritische blik het aan te kopen pand te bekijken. Hij klom zelf op het dak om onder een dakpan te kijken of het dak echt goed was. Geen mankementje werd gemist. Een goed gedegen rapport met wat gedaan moet worden en kostenbegroting. Maar ik kreeg vlot uitsluitsel dat het pand over het slgemeen goed in elkaar zat waardoor ik voort kon mrt de aankoop, wat een hele opluchting was! Dank je Fred, jou nummer blikft in mijn mobiel!

Coen Pustjens Coen Pustjens 08:41 04/29/21
Fred liep alles langs (hij dook in alle krochten en gaten) en gaf helder aan wat wanneer waarschijnlijk vervangen moest worden of wat de staat ergens van was. Daarbij gaf hij vaak ook een realistische kostenindicaties. Zijn bouwtechnische keuring heeft ons geholpen een afgewogen besluit te nemen om ons huis te kopen. Hij is bovendien goed bereikbaar, to the point en snel.

Katia Steinmetz Katia Steinmetz 17:30 04/11/21
Daan heeft bij ons de keuring verzorgd, naar alle tevredenheid. De grondigheid van de inspectie was echt top! De toelichting die hij gaf tijdens de inspectie en de tips die we kregen met betrekking tot onderhoud van een aantal instanties zoals de mechanische afzuiging, raamkozijnen, etc is fijn. Wij hebben een aantal zaken van hem geleerd, die de duurzaamheid ten goede komt. Voor een grondige en volledige inspectie raad ik Premiumkeur dan ook aan. Er is ook oog voor de veiligheid van installaties. Er zijn bouwkundige- en veiligheidszaken aan het licht gekomen die niet OK waren. Gelukkig voor ons gaat de verkoper deze zaken oplossen die alles met dank aan Daan.

Vivian van 't Klooster Vivian van 't Klooster 15:12 04/30/21
Fred is a top notch inspector in AmsterdamHis services were definitely worth the cost. While inspecting our new home (pre offer) he was extremely detailed. He climbed the roof to check the tiles and even laid on the bathroom floors to check the level of the tiling and plumbing. With his construction background and thorough approach, Fred caught all the snags. He then provided us a report that saved us money and future headaches as the selling party addressed these as part of the purchase agreement. These services were great for the savings, but also for the peace of mind that our new home to be was technically sound. Thanks Fred!

tim van kernebeek tim van kernebeek 16:16 04/30/21
Vanwege de aankoop van een huis heeft Fred voor ons de bouwkeuring uitgevoerd. Op korte termijn (binnen enkele dagen) lukt dit al. Zeer grondig te werk gegaan, meting verricht en tot op het dak geweest. Ook werd goed advies gegeven over de staat van de fundering. Bij elkaar waardevolle informatie en absoluut noodzakelijk voor het maken van de juiste keus. Ook na de keuring werden we met onze vragen nav het rapport goed geholpen. top!

Jantina Jantina 08:58 03/08/21
Na aankoop van ons huis in het Spiegel in Bussum heeft Fred een bouwkundige keuring gedaan en legde hij ons helder en eerlijk de keuzemogelijkheden uit, die ons voor het uit 1900 daterend huis aan onderhoud de komende jaren te wachten stonden. In de jaren erna heeft Fred de tijd genomen om ons praktisch en duidelijk advies te geven, zorgen weg te nemen, waardoor we uiteindelijk met een gedegen plan het project aan gaan pakken. 'Kwaliteit is tijd' geldt voor ons zowel tijdens de aanloop naar als de invulling van werkzaamheden voor het project.

Maurice Scheerder Maurice Scheerder 19:59 02/14/21
Ik ben nog nooit zo snel geholpen. Wij hebben vrijdag een aanvraag gedaan om een kelder uit graven. En twee dagen later in het weekend een terugkoppeling.

R Blokker R Blokker 13:09 12/03/20
Fred heeft ons uitzonderlijk goed geholpen met een uitgebreide inspectie van onze kruipruimte in Amsterdam. Fred is onafhankelijk, grondig, zeer kundig, ervaren en transparent. Verder maakt Fred gebruik van hoogwaardige apparatuur waarmee hij letterlijk iedere cm van de ruimte kan inspecteren. Naast de inspectie heeft Fred ons professioneel begeleid in het complexe traject van identificeren van mogelijke schade en herstel. Voordat we in contact kwamen met Fred hadden we contact gehad met verschillende andere partijen, het was een ware verademing om met Fred in contact te komen die eindelijk duidelijkheid voor ons creerde. Mochten wij in de toekomst overwegen om een ander huis te kopen, dan is Fred de eerst die wij inschakelen voor zijn diensten. Waarschijnlijk de beste investering die je kunt maken op dat vlak. Nogmaals bedankt!

Babette de Vries Babette de Vries 13:47 03/01/21
Zeer tevreden met de keuring van Daan. Fijne en snelle communicatie, op korte termijn beschikbaar en een volledig en duidelijk keurings rapport. We hebben goed en eerlijk advies gekregen die ons meer zekerheid geeft bij het komen van onze eerste woning! Dank!

Helmie Stoof Helmie Stoof 08:27 02/15/21
Voor ons was Fred degene die ons echt zekerheid kon geven bij het kopen van ons huis. Fundering en balken in de kruipruimte inspecteerde hij voor ons. Hij nam de tijd om het grondig uit te leggen en kon daarbij een kostenraming maken. Op deze manier konden we met een gerust hart onze koop door laten gaan. Dankjewel Fred, we zullen je zeker aanbevelen.

Lisa Xia Lisa Xia 07:54 12/13/20
Fred was responsive, open and thorough. He set a date for the inspection the day I called, and a few days later we were through. He did an extremely thorough walk-through, including a walk on the roof, and checked all the window frames. Following, he shared a detailed report with proposed costings for some of the fixes, which the owner is taking care of.Fred is independent and truly works for the buyer. Highly recommend!

Jordy Koopmans Jordy Koopmans 12:44 12/04/20
Zeer behulpzaam en deskundig. Ook super fijn dat Fred zo onafhankelijk is. Zo krijg je altijd een oprecht advies.

Sven van der Heide Sven van der Heide 16:44 04/30/21
Fred is een vakman die met veel enthousiasme daken, electra, gasaansluitingen en zelfs de kleinste kruipruimtes (met ratten) grondig inspecteert. Hij neemt de tijd om tijdens de keuring de bouwtechnische aspecten van het huis te bespreken, waarbij zijn kennis van installatietechnieken en wetgeving opvallen. Hij weet bovendien de gebreken in perspectief te plaatsen waardoor we met een gerust hart tot het tekenen van het koopcontract konden overgaan. Tijdens de laatste onderhandeling voor het tekenen was hij goed bereikbaar. Daardoor hebben we, dankzij de keuring, niet alleen met vertrouwen het huis gekocht, maar ook een korting op de aankoopsom weten te onderhandelen in Amsterdam!

Denise Hovestad Denise Hovestad 18:58 12/16/20
Ontzettend eerlijk en kundig geholpen door Fred!We wilden in eerste instantie voor een funderingsonderzoek gegaan, maar er werd ons heel eerlijk verteld dat dit niet nodig was.Wel een bouwkundige keuring laten doen.Fijne communicatie en duidelijk rapport!Wij zijn erg tevreden.

Ramon Ramon 10:20 01/26/21
Ik vond het heel fijn samenwerken met Fred. Hij neemt echt de tijd om alles na te kijken en niets uit te sluiten. Bovendien heeft hij me alles erg goed uitgelegd en iedere vraag geduldig beantwoord. Het was voor mij heel erg lastig inschatten of ik er goed aan deed om de woning te kopen. In een wereld waar iedereen een belang heeft is het fijn om met iemand te kunnen werken die verstand van zaken heeft en onafhankelijk is. In het proces van het huis kopen was de communicatie in het algemeen lastig omdat iedereen het druk heeft. Maar Fred nam bijna altijd op of belde binnen een uur terug. Fijn dat er nog keurders bestaan waar je op kunt vertrouwen!

Cathine Knijff Cathine Knijff 10:55 03/20/21
Fred heeft mij een enorm geholpen met zijn advies. Hij is zeer deskundig, eerlijk, duidelijk en onafhankelijk. Ik had tot nu toe geen goede ervaringen met bouwkundige inspecteurs, die veel rekenen maar weinig zien, maar Fred is echt anders. Als ik een volgend huis koop schakel ik hem zeker in!
js_loader