020-7736842 premiumkeur@gmail.com
Premiumkeur B.V.

Vochtinspectie Amsterdam


Vochtinspectie Amsterdam Premiumkeur helpt u met het oplossen en opsporen van alle soorten vochtproblemen zoals: vochtplekken in de kelder, een vochtige kruipruimte, vochtplekken en zwarte schimmel op muren en plafonds en rioollucht. Lees de recensies en van vele tevreden opdrachtgevers. Bel de Amsterdamse vocht specialist om een vochtinspectie in te plannen. Bel 020-7736842 of neem contact met ons op via de mail. Wij zijn in het bezit van een professionele lekdetectie apparatuur zoals een infraroodcamera, een rookgas generator, een kruipruimte robot en ultrasoon lekdetectie apparatuur. We hebben enorm veel ervaring met het opsporen van alle soorten vochtproblemen. Premiumkeur is gevestigd in Amsterdam en kent de stad beter dan geen ander. Wij weten wat hier speelt. Heeft u in uw woning zwarte schimmel of vochtplekken op de muren of plafonds en komt u er maar niet achter waar dit door veroorzaakt wordt laat dan een vochtinspectie Amsterdam door Premiumkeur uitvoeren.

Wat kost een vochtinspectie?


De kosten van voor een vochtinspectie Amsterdam variëren van € 399 tot € 599. Er zijn vochtproblemen die we vrij eenvoudig kunnen oplossen en er zijn complexe vochtproblemen waarvoor hoogwerkers of steigers geplaatst moeten worden om de oorzaak van de vochtproblemen te kunnen vinden. Het plaatsen van een steiger of hoogwerker is niet in de prijs inbegrepen. Wij rekenen geen voorrijkosten bij een vochtinspectie.

 

 

 

 

 

Vochtinspectie of een ander specialistisch onderzoek


U kunt Premiumkeur inhuren voor een bouwkundige keuring, maar ook voor specialistisch onderzoek zoals: dak lekkage onderzoek, vocht onderzoek, een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, balkon inspectie, gevel inspectie, lekdetectie met geavanceerde lekdetectie apparatuur, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, opstellen van een schaderapport bij stormschade of lekkages, kelder inspectie, lekkages opsporen, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie met een infraroodcamera, schoorsteen inspectie met endoscoop camera, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, een bouwkundige vooropname, nulmeting, meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en een duurzaam meerjarenonderhoudsplan (DMJOP), het aanvragen van een splitsingsvergunning, de opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning, geschil met aannemer, en de bouwkundige keuring van een monumentaal pand.

Premiumkeur is een NHG erkend en NEN-2767 gecertificeerd bouwkundig adviesbureau, ons hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam-Centrum.

 

 

 

Lekkage bij de aanbouw
Lekdetectie
dak lekkage opsporen
Lekdetectie Amsterdam (4)

Fred heeft ons enorm snel en deskundig geholpen bij de aankoop van onze eerste woning in Amsterdam. Er was enige haast geboden bij het laten keuren van onze woning omdat wij overeen waren gekomen de bouwkundige keuring in onze bedenktijd uit te laten voeren. Fred dacht meteen met ons mee en kon onze woning zelfs al keuren op de dag van het tekenen van onze voorlopige koopovereenkomst (1 werkdag na mijn telefoontje).

Tijdens de bouwkundige keuring bleek Fred een wandelende encyclopedie op het gebied van woningonderhoud en vlogen de tips ons om de oren. Mijn vriend mocht meteen samen met Fred het dak op om daar de boel te inspecteren en zo liepen we de woning van boven tot aan beneden door. De keuring eindigde met een grondige inspectie van de kruipruimte, waarbij we zelfs werden uitgenodigd om Fred achterna te kruipen.

Fred’s deskundige en grondige blik heeft ons enorm geholpen en gerustgesteld – het huis vertoonde ondanks zijn niet geringe leeftijd nauwelijks gebreken. Wij kunnen Fred aan iedereen aanbevelen die een bouwtechnische keuring wil laten uitvoeren (en dat graag wil laten doen door een uiterst aardige en vrolijke vent).

 

Zoekend naar de beste bouwkundige in het land, heb ik Fred leren kennen. We waren vastberaden dat we geen compromis willen maken met de bouwkundige staat van onze toekomstige woning. Toen we Fred vonden, wisten we dat we met geen andere willen werken.

Voorzien van Fred’s advies en ondersteuning, gingen we op zoek naar onze woning. Het is even geduurd tot we ons voor een uiteindelijk beslisten, en altijd konden we terecht bij Fred die altijd een deskundig antwoord had aan al onze vragen en twijfels.

Vorige week was het grote moment en Fred kwam onze woning in Amsterdam bouwkundig keuren! Met een scherp oog en uiterste aandacht heeft hij geen detail gemist. Van de kleinste details als de keukenkraan tot de dak van de garage. Dankzij zijn ingaan binnen de kruipruimte (dat geen andere bouwkundige doet) heeft hij een flinke lekkage vanuit leidingen in de kruipruimte gespoord en ons honderden euro’s bespaart. Beide verkopend makelaar en verkopers stonden verbaasd voor Fred’s nauwkeurigheid en bekwaamheid.

Naast de keuring heeft hij ons advies gegeven over wat en op welke manier moet worden aangepakt, en nog eens advies over mogelijke verbouwing. Een zeer ervaren deskundige die vlekkeloos werk levert en die je volledig kan vertrouwen.

 

 

 

lekkage opsporen bij de dakkapel
lekkage opsporen bij de schoorsteen
lekkage opsporen in de kruipruimte
lekkage opsporen bij een zinken dak
lekkage onderzoek Amsterdam
lekkage opsporen bij de dakgoot
lekkage bij de de dakgoot

Vochtproblemen opsporen en oplossen


u kunt Premiumkeur inhuren voor een vochtinspectie op locatie. Wij werken voor particulieren, maar ook voor uw Vereniging van eigenaren We bieden u een summum aan vakmanschap en jarenlange ervaring bij het opsporen van vochtproblemen. Premiumkeur is 100% onafhankelijk. Pas op voor bedrijven die een gratis vochtinspectie aanbieden, want het is een manier om een werk te komen. Bovendien loopt u risico dat dit bedrijf met kostbare oplossingen komt die achteraf helemaal niet nodig waren. Een onafhankelijke blik door 1 van de inspecteurs van Premiumkeur kan u als consument of vereniging van eigenaren veel geld schelen. Bij Premiumkeur denken we met u mee en vooral aan uw portemonnee.

 

 

 

 

 

Vochtplekken op de muur


Amsterdam is een stad die op drassige veengrond gebouwd is. Met andere woorden het huis waar u woont staat in een hele vochtige omgeving. Schimmels of vochtplekken op de muur worden veroorzaakt door optrekkend of doorslaand vocht. Als wij een vochtinspectie uitvoeren doen wij een zeer uitvoerig vochtonderzoek. We gaan op zoek naar de oorzaak. We willen oplossingen en geen lapmiddelen. Als u contact met ons opneemt sturen altijd wat foto’s toe en vertel ons waar de vochtplek zich bevindt. Op basis hiervan gaan we gericht zoeken tijdens de vochtinspectie. Onderdeel van de vochtinspectie is een kruipruimte inspectie als wij vermoeden dat de oorzaak in de kruipruimte zit. Dit is een algehele kruipruimte inspectie en dit is inbegrepen in de prijs van het vochtonderzoek. Wij hebben veel ervaring met oude kelders waar meestal vochtproblemen zijn. Wij hebben jarenlange ervaring met het opsporen van vochtproblemen in oude kelders en soms zijn deze problemen niet te verhelpen. Een zult u deze problemen moeten accepteren omdat de oude kelderbak simpelweg niet waterdicht te maken is. Door het oprechte advies geeft u niet onnodig geld uit aan allerlei bedrijven die u diensten aanpraten die veel geld kosten, maar geen oplossing bieden.

 

 

 

 

 

 

Lekdetectie Amsterdam (5)
Lekdetectie Amsterdam (6)
Lekdetectie Amsterdam (7)
Lekdetectie Amsterdam (8)

Zwarte schimmel op de muren


Problemen met zwarte schimmel worden veroorzaakt door een combinatie van vochtproblemen. De zwarte schimmel bevindt zich vaak bij de buitengevel. Veel oude Amsterdamse huizen hebben massieve buitenmuren en die zijn meestal niet geïsoleerd.

Met andere woorden deze muren worden in de winter heel erg koud en als het huis slecht geventileerd is, zorgt dit voor condensatie op de muren. De problemen met zwarte schimmel zijn alleen te verhelpen door de ventilatie van de woning te verbeteren en de isolatie. Dit kost doorgaans de problemen op. De problemen met zwarte schimmel kunnen ook veroorzaakt worden door een combinatie van lekkages, een matige installatie van de buitengevel en een slechte ventilatie van de woning. Als wij een vochtinspectie voor u uitvoeren leggen we u in begrijpelijke taal uit hoe u de problemen met zwarte schimmel kunt voorkomen. Als wij een vochtinspectie uitvoeren is een uitgebreid rapport inbegrepen bij een samenvatting van de inspectie staat, maar ook een advies hoe u de vochtproblemen kunt laten verhelpen. Het rapport kunt u gebruiken om offertes op te vragen bij meerdere bedrijven.

 

 

 

 

Lekkage opsporen in de kelder of het souterrain


Amsterdam is een hele drassige stad die gebouwd is op veengrond. Vochtproblemen komen veel voor bij oude kelders. Vaak zijn deze vochtproblemen hardnekkig en niet makkelijk op te lossen. En soms ook helemaal niet op te lossen. Een volledig onafhankelijk advies geeft u duidelijkheid zodat u weet welke beslissing moet nemen voor het u veel geld uitgeven. Als er vochtproblemen in de kelder zijn, betekent dit meestal dat de kelderbak niet waterdicht is. En als u de kelder wilt gaan verbouwen zit u er niet op te wachten om de na alles er weer uit moet slopen omdat er overal vochtplekken op de muren ontstaan. U gaat op internet zoeken en vindt hier heel veel vochtbestrijdingsbedrijven. Ook deze bedrijven proberen u allerlei diensten en producten aan te praten die vaak helemaal niet helpen. Weggegooid geld dus. Gaat u een huis kopen in Amsterdam luister dan vooral niet naar de makelaar, want ook zijn advies is niet onafhankelijk. Vochtbestrijdingsbedrijven vertellen u dat u 30 jaar garantie geven op de door een uitgevoerde werkzaamheden. Dit is vooral verkooppraat, want als u de algemene voorwaarden van deze bedrijven leest dan komt u erachter dat er heel veel uitsluitingen zijn waardoor de garantie vervalt. Als een kelder lek is kan dit ook veroorzaakt worden door de fundering. U kunt ons dan ook inhuren voor een funderingsonderzoek. Wilt u een 100% onafhankelijk advies over de bouwkundige staat van de kelder neemt u dan contact op met Premiumkeur. De Amsterdamse lekdetectie specialist.

 

 

 

inspecteren dakkapel
lekkage opsporen bij de voorgevel
dakgoot inspectie
lekdetectie plat dak

Energie besparen met een gratis energiescan


Wij zijn in het bezit van een infraroodcamera en kunnen u tijdens de vochtinspectie door metingen precies vertellen waar u de isolatie van de woning kan verbeteren. Het is een 100% onafhankelijk en gratis advies en is inbegrepen bij de vochtinspectie. Wij vertellen u hoe u energie kunt besparen op de meest kostenefficiënte manier. Het isoleren van een woning is erg duur en afhankelijk van wat u isoleert kan de terugverdientijd erg lang zijn. Met een nuchter en deskundig advies van Premiumkeur kunt u onnodige kosten bij het isoleren van de woning vermijden. Een persoonlijk advies op maat wat zich snel terug verdiend en voorkomt dat u onnodige kosten uitgeeft. 

 

Een gezond binnenklimaat


Wij kunnen u deskundig adviseren hoe u de woning moet isoleren en ventileren. Een woning die te goed geïsoleerd is en te weinig geventileerd is veroorzaakt een ongezond binnenklimaat. Met speciale meetapparatuur kunnen wij de relatieve vochtigheid meten en het percentage kooldioxide (co2) Deze gegevens geven direct een beeld of de woning goed of slecht geïsoleerd en geventileerd is. U kunt ons inhuren ook als u een appartement woont. Want veel Amsterdammers wonen in een appartement in een appartementencomplex. Met een energiescan kunnen we precies vertellen hoe u het appartement waar u woont meten kunt isoleren. Als u een appartement isoleert kunt u twee vliegen in één klap slaan. Want waarom zou u de woning ook akoestisch niet beter isoleren als het kan. Met name als u in een drukke straat want op langs een drukke weg. De inspecteurs van Premiumkeur hebben de kennis en ervaring om een uitvoerig adviseren hoe je de woning beter geluiddicht kan maken, zonder dat dit een negatief effect heeft op het binnenklimaat. Als er lekkages in de woning of het appartement zijn is het gelijk het moment om gebruik te maken van onze enorme bouwkundige expertise. Tegen een meerprijs kunnen wij aanvullende onderzoeken voor u uitvoeren. Vraag naar de voorwaarden. Neem contact op met de duurzaamheid experts van Premiumkeur.

 

lekdetectie onderzoek aanbouw
lekdetectie onderzoek bij de schoorsteen
vochtinspectie en lekdetectie kruipruimte
lekdetectie onderzoek bij de schoorsteen met een endoscoop

Fred is doortastend, volop eerlijk en doet wat hij zegt. Alle hoeken en gaten van dak tot kelder zijn bekeken, beoordeeld en vastgelegd met beeldmateriaal. Daarna een uitgebreid rapport ontvangen. Deze man heb je echt nodig wanneer je een huis koopt. Fred is goed en laagdrempelig benaderbaar, heeft het beste met je voor en maakt dingen niet mooier dan ze zijn. Kortom: voor een 100% eerlijk en duidelijk advies, haal Fred in je huis!!! Ik kan hem aan iedereen adviseren.

N.a.v. de goede reviews belde ik Fred op. Aan de telefoon was hij zeer vriendelijk en nam ruim de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Je merkt dat hij service hoog in het vaandel heeft staan en dat hij graag meedenkt. Hij komt op voor de belangen voor 1 partij en dat ben JIJ!

Op locatie ging hij ook zeer vakkundig te werk: kruipruimte in, dak op, niets is te gek. Ook gaf hij aan waar ik allemaal op moest letten en hij noemde een aantal punten op waar ik nog niet aan had gedacht. Ook hier nam hij uitgebreid de tijd voor.

Het rapport wordt in heldere taal weergegeven en is voorzien van foto’s. Na afloop staat hij klaar om vragen te beantwoorden en geeft hij goed advies.

Al met al een bijzonder prettige ervaring! Ik kan Fred van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een gedegen inspectie zonder fratsen

 

lekdetectie met endoscoop
vochtinspectie kruipruimte
lekkages opsporen Amsterdam
lekkage opsporen bij een dakterras
lekkages opsporen bij een schoorsteen
lekkages opsporen bij de riolering
lekkage opsporen bij een pannendak
lekkage opsporen bij de zonnepanelen

Na een bouwkundige inspectie door Premiumkeur had ik nog een heleboel vragen,die zeer helder werden beantwoord,en even bellen voor wat vragen ook geen probleem,fred maakt gewoon wat tijd voor je
Fred Dankjewel

 

Uitstekende ervaring met Premiumkeur. Fijne mensen, goed bereikbaar en nemen de tijd om alles uit te leggen. Rapport was zeer uitgebreid en gedetailleerd. Ook hadden wij nog vragen achteraf en ook dan is men zeer bereidwillig deze te beantwoorden en extra advies te geven

 

lekkage opsporen bij de ramen
lekdetectie onderzoek dakbedekking
lekkage onderzoek aanbouw
vochtonderzoek Amsterdam