020-7736842 premiumkeur@gmail.com
Lintvoegmeting Amsterdam

Lintvoegmeting Amsterdam


Lintvoegmeting Amsterdam – Wat is een lintvoegmeting.

Met een lintvoegmeting meet je de horizontale metselvoeg van een huis, als een huis verzakt is kun je dit door middel van een lintvoegmeting aantonen.  De lintvoegmeting is een integraal onderdeel van een 1e fase funderingsonderzoek.

Wilt u snel duidelijkheid over de fundering van een van uw huis laat dan een 1e fase funderingsonderzoek door mij uitvoeren.

Ik ben een Amsterdamse funderingsexpert met 30 jaar ervaring en heb een goede naam bij de gemeente Amsterdam. Ik heb veel ervaring met Amsterdamse funderingen. Lees de recensies van vele tevreden opdrachtgevers.

Om het u simpel uit te leggen wordt de lintvoegmeting wordt gebruikt om te bepalen hoe ernstig de voorgevel verzakt of gedeformeerd is. De lintvoegmeting wordt meestal uitgevoerd aan de voorgevel, maar kan ook toegepast worden bij de zijgevel en achtergevel van een Klik op deze link voor meer informatie over een  1e fase funderingsonderzoek

 

Als u in Amsterdam loopt, fietst of rijdt ziet u dat veel oude huizen scheef staan of  verzakt zijn. Het ene gebouw meer dan het andere. Met een lintvoegmeting kan je zeer nauwkeurig meten hoe scheef het gebouw staat, dit noemt men de rotatie van de voorgevel.

Besef dat dit alleen iets zegt over de fundering van de voorgevel en dus niet over de fundering van het gehele huis.

Ik voer de lintvoegmeting uit met een zeer nauwkeurige en professionele meetapparatuur. Een lintvoegmeting is een momentopname .

Wilt u duidelijkheid over langere termijn laat dan meetbouten plaatsen. Het plaatsen van meetbouten kost 849 euro inclusief btw.

Heeft u deskundig funderingsadvies of een nodig neem dan contact met mij op ☎ 020-7736842

Kosten Lintvoegmeting


Kosten lintvoegmeting. Een lintvoegmeting is een onderdeel van een 1e fase funderingsonderzoek en dit oriënterend funderingsonderzoek kost € 699 inclusief 21 % btw In Amsterdam is de fundering van veel huizen niet in orde. Wilt u snel duidelijkheid over de bouwkundige staat van de fundering laat dan een onafhankelijk 1e fase funderingsonderzoek door mij uitvoeren.

Vooral bij het kopen van een huis is de kans groot dat je huis met een funderingsgebrek koopt. Schakel mij in zodat u niet een kat in de zak koopt. Makelaars in Amsterdam doen er alles aan om mij buiten de deur te houden, want ze zitten helemaal niet te wachten op een eerlijk advies, want dat kan betekenen dat hij het huis niet verkocht krijgt. Laat u niet bespelen door de verkopend makelaar en sta er op dat u zelf een bouwkundige mag uitkiezen. Als de makelaar mij zwart probeert te maken besef dan dat hij veel te verbergen heeft en er alles aan doet om zijn commissie veilig te stellen.

Door middel van een lintvoegmeting en vloerwaterpassing kan ik het funderingsgebrek van een huis eenvoudig aantonen. Om de meetgegevens juist te interpreteren heb je heel veel ervaring nodig.

Laat u adviseren door een ervaren funderingsexpert want als u ondeskundig geadviseerd wordt kan dat grote financiële consequenties hebben. Kies voor 30 jaar ervaring en een summum aan funderingsexpertise.

 

lintvoegmeting Amsterdam
lintvoegmeting Amsterdam
Lintvoegmeting
funderingsonderzoek Amsterdam
lintvoegmeting Amsterdam
lintvoegmeting Amsterdam
Lintvoegmeting Amsterdam