020-7736842 premiumkeur@gmail.com
Kruipruimte inspectie

Kelder inspectie Amsterdam


Kelder inspectie Amsterdam Heeft u een vochtige muf ruikende kelder? Vochtplekken of zwarte schimmel op de muren of wanden? Wilt u snel duidelijkheid over de oorzaak van de vochtproblemen neem dan contact op met Premiumkeur ☎ 020-7736842 voor een onafhankelijke kelder inspectie Amsterdam

Lees de recensies van tevreden consumenten die Premiumkeur hebben ingeschakeld voor een bouwkundige inspectie. Premiumkeur is 100 % onafhankelijk, want we voeren geen kelder herstelwerkzaamheden uit, bevelen u geen bedrijven of producten aan, zodat u kunt vertrouwen op een 100 % onafhankelijk en deskundig advies.

Er zijn heel wat vochtbestrijdingsbedrijven actief in Amsterdam die een gratis kelder inspectie voor u kunnen uitvoeren. Besef goed dat deze bedrijven via deze gratis kelder inspectie werk proberen binnen te halen of u allerlei dure vaak onnodige producten proberen aan te praten. De adviezen die deze bedrijven geven zijn niet onafhankelijk. Wilt u onnodige kosten en weggegooid geld voorkomen bel dan Premiumkeur voor een 100 % onafhankelijk advies.

Premiumkeur is gevestigd in het centrum van Amsterdam en we hebben jarenlange ervaring in het opsporen en oplossen van allerlei soorten vochtproblemen bij Amsterdamse kelders.

Hier vindt u alle  diensten en tarieven  van Premiumkeur

 

 

Kosten kelder inspectie


Een kelder inspectie kost € 699 inclusief btw en dit is inclusief een uitgebreid bouwkundig rapport. We rekenen geen voorrijkosten en geen parkeerkosten. Het is een vaste prijs voor de kelder inspectie, dus geen verborgen kosten of extra kosten achteraf.

Premiumkeur is telefonisch en via de e-mail goed bereikbaar, we bellen altijd terug en geven u graag advies. De vele recensies zijn het bewijs dat we van Premiumkeur doen wat we beloven.

Bij Premiumkeur werken 6 goed opgeleide inspecteurs met enorm veel ervaring in Amsterdam. Bij Premiumkeur werken allround bouwkundig inspecteurs die in het bezit zijn van divers specialistisch gereedschap om vochtproblemen mee op te sporen in de kelder of de kruipruimte.

Na de kelder inspectie op locatie zullen we een uitgebreid bouwkundig rapport opstellen. Hoe u de vochtproblemen in de kelder kunt oplossen met een duidelijk plan van aanpak. Ook als de vochtproblemen in de kelder of souterrain niet op te lossen zijn vertellen we u dat ook, zodat u geen geld uitgeeft aan oplossingen die geen oplossing bieden, maar u alleen maar geld kosten.

 

 

 

 

kelder lekkage opsporen
lekkages opsporen bij de riolering
vocht onderzoek Amsterdam
vochtinspectie en onderzoek Amsterdam

Voor een 100 % onafhankelijke kelder inspectie bel Premiumkeur


Wij zijn op onze knietjes dankbaar dat we Premiumkeur hebben gevonden. Na heel wat prutsers betreft bouwkundige, installateurs en loodgieters, hebben wij eerlijk en echt gedegen advies gekregen. Fred schroomt ook niet om zelfs op afstand goed advies te geven per telefoon, waarmee we direct aan de slag konden. Service is dus extreem hoog. Ook een afspraak maken, is zo gedaan en het bouwkundig rapport voor ons complex vochtprobleem is zeer deskundig met helder onderbouwd advies.
Fred en Daan: bedankt! En zeker ook tot gauw!

Kelder inspectie of een ander specialistisch onderzoek


U kunt Premiumkeur inhuren voor een kelder inspectie, maar ook voor een ander specialistisch onderzoek zoals: een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, balkon inspectie, gevel inspectie, funderingsonderzoek , kruipruimte inspectie, vochtinspectie in de kelder of het souterrain, dak lekkages opsporen, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie met een infraroodcamera, schoorsteen inspectie met endoscoop camera, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, isolatie advies voor de kruipruimte en het dak, een bouwkundige vooropname, nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, de opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning en de bouwkundige keuring van een monumentaal grachtenpand.

 

Vocht onderzoek in de kelder
optrekkend vocht in de kelder
Lekkage opsporen in de kelder bij de vloerverwarming
Lekkage opsporen in de kelder

Pas op als u een huis koopt met een kelder in Amsterdam


Een makelaar is erbij gebaat dat het huis als dit bouwkundig gekeurd wordt er zo min mogelijk ernstige bouwkundige gebreken in het bouwkundig rapport komen te staan.

Dit bereikt de makelaar door woningkeurbedrijven aan te raden die een oppervlakkige bouwkundige keuring uitvoeren. Het enige wat deze woningkeurbedrijven bij zich hebben is een vochtmeter. De bouwkundige keuring van deze bedrijven is uitsluitend een visuele inspectie. En vaak wordt er bij twijfel nader onderzoek geadviseerd. Toen de huizenmarkt op zijn hoogtepunt was had u als koper weinig keuze,want als u de woning en graag wilde hebben moest u heel snel beslissen. En pas na de koop wordt pas duidelijk wat er precies met de kelder aan de hand is en hoe ernstig de problemen zijn. Makelaars hebben er belang bij om de vochtproblemen in de kelder te vergoelijken of te bagatelliseren. En als er een aanvullend onderzoek nodig is schakelt de makelaar meestal vochtbestrijdingsbedrijven die hem naar de mond praten. Deze bedrijven bieden u allerlei oplossingen en garanderen u 30 jaar garantie. Maar ik kan u vertellen dat deze garantie in de praktijk niets voorstelt. ( Door allerlei kleine lettertjes in de algemene voorwaarden dekken deze bedrijven zich volledig in) Wilt u een 100% onafhankelijk advies, dan bent bij Premiumkeur aan het goede adres Premiumkeur werkt niet voor Amsterdamse makelaars en wij zijn ook niet afhankelijk van opdrachten van makelaars. Besef dat als er serieuze vochtproblemen zijn dat dit u enorm veel geld kan kosten en zelfs kan betekenen dat u een compleet nieuwe kelder moet laten aanbrengen. Een kostenpost van meer dan € 200.000.

 

Kelder inspectie inclusief een aanvullend funderingsonderzoek


Vochtplekken of zwarte schimmel op de muren zijn worden verzaakt door vochtproblemen Dit kan van binnenuit komen, maar ook van buitenaf en zelfs een funderingsgebrek of een lekkage kan de oorzaak zijn van vochtproblemen in de kelder.

Vaak herken je dit aan gele vochtplekken op boven de plinten op de muren of vochtplekken of scheuren in de keldervloer. En dit is niet altijd op te lossen want als een funderingsprobleem is kan door het verzakken van een huis de kelderbak breken of scheuren. De inspecteurs van Premiumkeur zijn allround bouwkundig inspecteurs die ook een funderingsonderzoek kunnen uitvoeren. Het aanvullende funderingsonderzoek kost € 699 inclusief 21 % btw

Met dit aanvullende funderingsonderzoek kunt u voorkomen dat u onnodig geld uitgeeft aan oplossingen die geen blijvende oplossing bieden.

 

Premiumkeur is 100 % onafhankelijk vocht expert


Fred heeft ons enorm geholpen bij de 2e keuring van onze woning na de aankoop. Tijdens de aankoop hebben we een keuring uit laten voeren door een keurder die ons aangeraden werd door de makelaar. Na aankoop bleken er toch gebreken te zijn waar we vervolgens Fred hebben gevraagd de woning verder te onderzoeken.

Fred heeft uitgebreid de tijd genomen om alles in de woning te onderzoeken en heeft tevens een kruipruimte inspectie uitgevoerd, hij kijkt zeker verder dan andere keurders. Het was al snel duidelijk dat hij enorm veel ervaring heeft in de Amsterdamse woningmarkt. Hij heeft ons kundig bijgestaan en zijn uitgebreide rapportage heeft ons enorm geholpen in het vervolgproces.

 

 

Bel Premiumkeur voor een professionele kelder inspectie


Bij de aankoop van ons huis hebben wij een bouwkundige keuring laten uitvoeren door de bouwkundig adviseur die onze makelaar had aangeraden. Daar kwam niets zorgwekkends uit. Afgelopen december bleek dat er sprake was van ernstige vochtproblemen in het souterrain. Omdat wij niet begrepen wat de oorzaak van deze problemen was, hebben wij Fred Tokkie ingeschakeld. Hij constateerde meteen dat de pomp die in het souterrain was geïnstalleerd een grondwaterpomp was en wees ons erop dat dit een enorme red flag was, omdat dit altijd betekent dat er sprake is van vochtoverlast. Ook wees hij ons op allerlei oude sporen van vochtproblematiek. De vochtproblematiek is bij ons dermate ernstig dat er een kelderbak gemaakt moet worden, waarbij ook de fundering moet worden aangepakt.

De bouwkundige die wij bij aankoop op advies van onze makelaar hadden ingeschakeld, had dit natuurlijk moeten zien, maar heeft hier bij ons helemaal geen melding van gemaakt.

Fred heeft ons enorm geholpen met zijn expertise en praktische tips. Een volgende keer schakelen we zeker Fred in en niet een bouwkundige die afhankelijk is van een makelaar om aan opdrachten te komen, zoals degene die wij hadden ingeschakeld. Die heeft er immers belang bij om zo min mogelijk gebreken te melden en de herstelkosten te bagatelliseren, zodat de koop doorgang kan vinden.

 

 

Kruipruimte Inspectie Amsterdam (1)
Kruipruimte Inspectie Amsterdam (2)
Kruipruimte Inspectie Amsterdam (3)
Kruipruimte Inspectie Amsterdam (4)

Bij Premiumkeur staat de consument op nummer één


Fred is een vakman met beroepseer. Waren er in de bouw- en onderhoudswereld, maar meer mensen als Fred. Hij is deskundig en gaat grondig te werk. Op zijn advies kun je bouwen.

 

100 % onafhankelijke kelder inspectie met een gedegen bouwkundig advies


Fred heeft ons echt super geholpen met onze kelder. Hij kwam gelijk met allemaal extra informatie en tips. Al onze vragen zijn duidelijk beantwoord en hij dacht goed mee. Ik zou hem zeker aanraden aan ieder die een eerlijke en professionele mening zoekt.

 

Kruipruimte inspectie Amsterdam (5)
Kruipruimte Inspectie Amsterdam (6)
Kruipruimte inspectie Amsterdam (7)
Kruipruimte Inspectie Amsterdam (8)

100 % onafhankelijk en betrouw advies bij vochtproblemen in de kelder


Fred is een echte expert! Hij weet waarover hij praat, denkt mee en geeft top advies. Premiumkeur krijgt van mij een 10/10.

 

 

Premiumkeur heeft veel ervaring met kelder inspecties


Fred is een bouwkundige topper. Een echte Amsterdammer die snel en makkelijk schakelt, met een berg aan ervaring, veel verstand van zaken en eerlijke adviezen. Kortom: een verademing tussen de vele zakkenvullers en amateurs. Fred ROCKS 🙂

 

 

vloeren onderzoek Amsterdam
inspectie staalconstructie in de kruipruimte
optrekkend vocht vanuit de kruipruimte
vocht onderzoek in de kruipruimte