opleveringskeuring nieuwbouw Amsterdam

Opleveringskeuring Nieuwbouw Amsterdam


Kies voor een Amsterdamse bouwkundige met 30 jaar ervaring die al voor vele nieuwbouw woningen een opleveringskeuring heeft uitgevoerd.  Een opleveringskeuring met rapportage kost € 199 inclusief btw tot 350 m3

☎ 020 – 7736842

Een zeer kritische bouwkundige die alleen uw belang verdedigd !

Lees de recensies van vele tevreden opdrachtgevers

Een groepskorting is altijd bespreekbaar, vraag naar de voorwaarden en de prijzen door contact met mij op te nemen.

Collectief uw nieuwbouw woning laten keuren is niet alleen financieel aantrekkelijk maar ook bouwkundig gezien erg verstandig. 1 aanspreekpunt en 1 onafhankelijke bouwkundige die het belang van de groep belang behartigd.

Ik ben 7 dagen per week bereikbaar en u krijgt mij altijd persoonlijk te spreken zodat u direct weet waar u aan toe bent.

In Amsterdam worden de komende jaren vele nieuwbouw woningen gebouwd. In de houthaven het ik al heel wat nieuwbouw woningen gekeurd en zal binnenkort opleveringskeuringen gaan uitvoeren bij de Pontsteiger. Kies voor zekerheid en laat u begeleiden door een bouwkundig zwaargewicht met 30 jaar ervaring.

Bij nieuwbouwwoningen worden meer oplevergebreken geconstateerd dan u denkt. Het is dus erg belangrijk om een opleveringskeuring te laten uitvoeren. Vooral bij de kijkdagen is het verstandig om mij mee te nemen zodat bouwfouten vroegtijdig worden ontdekt en de aannemer hier direct op aangesproken kan worden.

Gemiddeld worden er 21 oplevergebreken gevonden. Tijdens de opleveringskeuring van de nieuwbouw woning loopt er een medewerker van de aannemer mee. Hij heeft de opdracht gekregen van de aannmer om het aantal oplevergebreken te minimaliseren, want hoe minder oplevergebreken de aannemer moet herstellen des te beter voor de aannemer.

U kunt zich misschien wel voorstellen dat als er veel woningen opgeleverd worden dat de aannemer flinke kosten kan besparen als hij honderden oplevergebreken niet hoeft te herstellen

De medewerker van de aannemer is niet altijd even vriendelijk, en kan zelfs zeer onredelijk en intimiderend zijn. 

Door mij in te schakelen  zal er voor zorgen dat de geconstateerde oplevergebreken serieus genomen worden en dat zij door de aannemer hersteld worden. ik zal uw belang verdedigen en laat mij zeker niet de mond snoeren door de handlanger van de aannemer of projectontwikkelaar.

Uiteraard zal mijn opstelling wel professioneel en correct zijn.

Opleveringskeuring Nieuwbouw Amsterdam – Vooroplevering 


Vandaag de dag probeert de aannemer de vooropleveringskeuring en opleveringskeuring te combineren. Dit is vooral in het voordeel van de aannemer want hij is minder tijd kwijt aan de oplevering van de woning.

Dit is niet in uw belang. Ik adviseer u om de vooroplevering minimaal twee weken voor de eindoplevering in te plannen. Doe echt uw best om dit af te dwingen bij de aannemer.

Het is verstandig om via een whatsapp groep ervaringen met andere toekomstige bewoners te delen. Collectief kunt u veel meer invloed uitoefenen op de aannemer dan als  individu.

Tijdens de bouw  van nieuwbouwwoningen gaan flink wat zaken fout. Lichtpunten die verkeerd geplaatst zijn, badkamer indeling niet uitgevoerd zoals afgesproken En heel veel andere zaken die verkeerd zijn uitgevoerd.

Als u de vooropleveringskeuring en de opleveringskeuring op hetzelfde moment laat plaatsvinden kunnen de verkeerd uitgevoerde werkzaamheden vaak niet meer teruggedraaid worden. En wordt u geconfronteerd met een voldongen feit.

U kunt kosten besparen op de opleveringskeuring door deze eventueel zelf uit te voeren, want de rapportage die wij voor u hebben gemaakt bij de vooropleveringskeuring spreekt voor zich. In de rapportage van de vooropleveringskeuring staan grote foto’s zodat u het opleveringsgebrek goed kunt zien.

Alle oplevergebreken die wij tijdens de vooropleveringskeuring geconstateerd hebben staan hier duidelijk in omschreven. Het enige wat u hoeft te doen is de uitgevoerde werkzaamheden en of reparaties te controleren.

Uitteraard help wij u ook graag bij de opleveringskeuring als u zich daar beter bij voelt.

 

opleveringskeuring Amsterdam
kruipruimte onderzoek nieuwbouw Amsterdam
Fred Tokkie
opleveringskeuring nieuwbouw Amsterdam
opleveringskeuring nieuwbouw woning Amsterdam
Fred Tokkie

p kisner

Zeer tevreden. Fred is een zeer enthousiaste professional aan wie geen detail van de te keuren huis voorbij gaat. Hij inspecteert, checkt, onderzoekt, fotografeert, legt uit. Werkt snel en doeltreffend. Hij geeft tijdens de zeer vlotte keuring alvast adviezen, laat niet alleen het probleem zien maar stelt ook gelijk de oplossing voor. Ik heb heel snel een zeer net gedetailleerd rapport gekregen, compleet met foto ’s van de besproken delen van het huis, met een duidelijke uitleg van wat er aan het huis moest gebeuren, op welke wijze, met de kosten erbij, als compleet verslag met een overzichtelijke tabel als samenvatting van de kosten. Zeker een eye opener. Hem vallen zaken op waar een potentiële koper overheen kijkt. Ik raad Fred zeker aan, en mocht ik hem weer nodig hebben, zal ik niet aarzelen hem nogmaals in te huren.

Edwin van Noort

We hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige inspectie van ons nieuw te kopen huis. Fred is een zeer kundig en ervaren vakman! Hij kruipt in alle gaten en kieren om een goede inventarisatie te maken van de bouwkundige kwaliteit van het huis. Met zijn twee een flinke tijd in de kruipruimte gelegen om alles te inspecteren. Hij ziet dingen die jij niet ziet. Hij betrekt je bij de inspectie en geeft over alle aspecten die hij tegenkomt een advies. Binnen enkele dagen een complete rapportage via de e-mail met bij alle onderdelen een inschatting van de kosten en de kwaliteit van het onderdeel. Zeer tevreden!

Synco Wijnberg

We hebben een appartement in Amsterdam-Centrum gekocht, waarbij we het voorbehoud van bouwkundige gebreken hebben opgenomen. Ondanks, dat we vermoedden dat alles in orde was, hebben we voor alle zekerheid een bouwkundig expert in de arm genomen. Heel fijn, dat Fred op heel korte termijn onze nieuwe aankoop kon keuren. Contact met Fred was meteen heel prettig en to-the-point. Na keuring door Fred bleek ons vermoeden gelukkig bewaarheid, maar het geeft toch een heel fijn gevoel, dat een expert het heeft beoordeeld. En de keuring was behoorlijk grondig, waarbij een klein lekje en een doorgeslagen raam aan het licht kwamen. Geen grote dingen dus, maar wel iets om nog even te bespreken met de verkopende makelaar op een moment (voor oplevering) dat er wellicht nog wat te onderhandelen is wie voor deze kosten opdraait. Hij gaf me ook nog een aantal goeie tips in verband met energieverbruik. Je merkt meteen dat hier iemand aan het werk is, die verstand van zaken heeft, dus ik zou Fred dan ook zeker een volgende keer weer in de arm nemen en kan hem van harte aanbevelen!

nina de jong

Fred heeft mij uitstekend geholpen met het keuren van een eengezinswoning in Amsterdam Noord. Door zijn hulp gebreken opgespoord die de verkoper nu gaat verhelpen en die ik zelf niet had gevonden. Ook fijne tips over verbouwen en onderhandelen. Daarnaast is het een directe en vrolijke man die je zeker geld gaat besparen met zijn adviezen!

Opleveringskeuring Amsterdam – Verbouwingskosten & Verbouwingsadvies


Veel nieuwbouwwoningen in Amsterdam worden casco opgeleverd. De muren worden behang klaar opgeleverd en dit betekent dat alle muren in het huis nog gestukadoord en geschilderd moeten worden.

Hetzelfde geldt voor de vloeren, het hele huis moet meestal nog voorzien worden van vloerbedekking of een houten vloer. Als u een nieuwbouwwoning koopt in Amsterdam kunt u kiezen of u de woning met of zonder badkamer opgeleverd wilt hebben of niet. Als er nog geen badkamer in het huis zit betekent dat deze nog geïnstalleerd moet worden.

Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer in Amsterdam gewerkt, Ik kan u precies vertellen wat de bouwkundige ingrepen mogen kosten. U kunt  mij ook allerlei vragen stellen  over verbouwen, of bepaalde bouwkundige ingrepen mogelijk zijn of niet. Ik geef u graag handige tips en kosten besparende oplossingen.

U kunt mij echt alles vragen. De meeste bouwkundige bieden u deze service nie

Als u het wilt kunnen we na de opleveringskeuring ergens in de buurt een kopje koffie drinken zodat we de resultaten  van de opleveringskeuring samen kunnen bespreken.

 

Mocht u tijdens de verbouwing van de nieuwbouwwoning nog vragen hebben dan mag u mij altijd bellen.

Opleveringskeuring nieuwbouw woning Amsterdam – Bouwbegeleider Nodig ?


Heeft u behoefte aan een bouwbegeleider voor de afbouw van uw nieuwbouw woning dan kom ik u graag helpen.

Ik kan voor u alle offertes beoordelen en u helpen bij het opstarten van de verbouwing.

Met name in het begin kan ik me erg nuttig maken voor u, dit is doorgaans de moeilijkste fase als u geen ervaring heeft met verbouwen.

Ik kan alle aannemers op locatie uitnodigen en hen precies vertellen wat ze allemaal moeten doen, zodat u een complete offerte aangeboden krijgt.

Omdat ik zelf aannemer ben geweest en vaak met onderaannemers heb gewerkt weet ik waar je op moet letten. 

Vermijd werklieden van werkspot en de marktplaats, want ik ken heel wat mensen die hier hele slechte ervaringen mee hebben

Aannemers die per direct beschikbaar zijn, zijn doorgaans de minder goede aannemers, want als je in deze hoogtijdagen van de huizenmarkt geen werk hebt dan klopt er iets niet.

Het is belangrijk een aannemer ruim van tevoren te spreken en in te boeken. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk nadat het huis opgeleverd is de woning betrekken, en dubbele lasten zoveel als mogelijk te beperken.