Premiumkeur BV

Bouwkundige keuring monumentaal pand


Bouwkundige keuring monumentaal pand. Bent u van plan een monumentaal pand in Amsterdam te kopen neem dan contact op met Premiumkeur. De bouwkundige keuring die wij uitvoeren van uw monumentale pand is veel grondiger dan al onze concurrenten. Wat  kost  een bouwkundige keuring van een monumentaal pand in amsterdam? Premiumkeur is 100% onafhankelijk omdat wij niet afhankelijk zijn van opdrachten van de makelaardij. Wij zijn het enige bedrijf in heel Nederland dat tijdens de bouwkundige keuring ook een aanvullend funderingsonderzoek voor u kunnen uitvoeren. Lees de  recensies  van vele tevreden opdrachtgevers. Bezoek het  youtube  videokanaal met vele video’s uit onze dagelijkse praktijk. Leer alles over de  Amsterdamse fundering  en klik op de link

Maak een afspraak met Premiumkeur de monumentenspecialist van Amsterdam 020-7736842 of e-mail premiumkeur@gmail.com.

 

 

Bouwkundige keuring van een monument?


U kunt Premiumkeur inhuren voor een bouwkundige keuring, maar voor ook een specialistisch onderzoek zoals een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, gevel inspectie,  funderingsonderzoek  kruipruimte inspectie  dakinspectie  vochtinspectie , kelder inspectie  het opsporen van alle soorten lekkages  plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie, schoorsteen inspectie met een camera endoscoop, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, balkon inspectie, isolatie advies van de kruipruimte en het dak, een bouwkundige vooropname oftewel een nulmeting, een meerjarenonderhoudsplan, bouwkundig geschil met een aannemer en de  opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning

Lees een artikel over Premiumkeur in de  Quote 

 

dakinspectie monumentaal pand
Bouwkundige keuring monumentaal pand (2)
grondige inspectie van de elektrische installatie
inspectie aan een rijksmonument

Bouwkundige keuring rijksmonument


Fred Tokkie heeft mij geweldig geholpen bij mijn aankoop van een appartement in een historisch pand in de Amsterdamse binnenstad. Van het eerste contact over het verrichten van een bouwkundig onderzoek tot aan de laatste snik van de onderhandelingen met verkopers was Fred pro-actief, initiatiefrijk, duidelijk en eerlijk in zijn advies. Het bouwkundig onderzoek kon al binnen enkele dagen na het eerste telefonische contact worden gepland. Direct na zijn inspectie kreeg ik een uitgebreide telefonische rapportage en kort daarna ontving ik de foto’s die hij tijdens de inspectie had genomen. Het in duidelijke taal opgestelde rapport met aanbevelingen volgde enkele dagen later, en was zeer bruikbaar als basis voor verdere gesprekken met de verkoper. Fred Tokkie bleef geïnteresseerd en betrokken ook nadat hij zijn rapport had opgesteld, reageerde vaak al binnen enkele minuten op e-mails, en gaf op basis van zijn uitgebreide ervaring nuttig advies dat veel verder reikte dan puur bouwkundige zaken. Ik kan Fred Tokkie van harte aanbevelen aan iedereen die bouwkundig advies (en wat al niet meer) zoekt bij de aankoop van een woning in Amsterdam.

 

 

 

Bouwkundige keuring monumentaal grachtenpand


Voor ons nieuwe monumentale grachtenpand in Amsterdam-Centrum hebben wij zelf gezocht naar een onafhankelijke bouwtechnische keurder.
Het vinden van een bouwtechnische keurder was niet moeilijk, het vinden van een onafhankelijke keurder echter wel. (Amsterdamse makelaars komen graag met keurders die zij al kennen, en ontvangen daar dan een aanbrengvergoeding voor.)

Al snel kwamen wij uit bij Premiumkeur.

Fred Tokkie van Premiumkeur heeft ons zeer snel en deskundig geholpen.
Fred is zeer kritisch; hij gaat het dak op, gaat de kruipruimte in, en geen enkel detail ontgaat hem.
Fred maakt veel foto’s, komt met duidelijke uitleg, en met veel (isolatie-)tips.
(Als je je huis laat keuren door Fred, zou ik je aanraden om zelf ook met hem mee te kijken! Het is ontzettend leerzaam.)

Premiumkeur werkt vanuit het belang van de koper van de woning, en Fred maakt de dingen niet mooier dan ze zijn.

Ik zou Premiumkeur aan iedereen aanraden!

 

 

 

 

dakinspectie monumentaal pand Amsterdam
bouwkundige keuring rijksmonument
dakinspectie van een grote vve
dakinspectie gemeentelijk monument

100 % onafhankelijke bouwkundige keuring van uw monument


Aanrader! Fred heeft een monumentaal grachtenpand bouwkundige gekeurd die we in Amsterdam wilden aankopen. Nadat de verkoopmakelaar een aantal ‘goede’ keurders had aangeraden, ben ik zelf op zoek gegaan en kwam ik bij Premiumkeur uit. Ik ben zeer tevreden. Naast plezierig contact heb ik Fred als zeer deskundig en doortastend ervaren en heeft hij een mooi uitgebreid rapport opgeleverd. We zijn inmiddels aan het verbouwen en de realiteit doet niets af aan de gemaakte bouwkundig keuring.

 

 

 

Voor een deskundige monumentale keuring belt u Premiumkeur


Graag wil ik mijn ervaring delen met jullie over Premiumkeur. Wij zijn geholpen door Fred! Fred is een vakman die weet waar hij over praat! Fred is eerlijk en zegt precies waar het op staat, verteld wat goed is en wat slecht is en geeft je direct daarbij een schatting van de kosten die je ervoor moet gaan maken. Fred schroomt niet om vieze kleren te halen. Hij gaat het dak op en ook ondervloer wordt alles grondig geïnspecteerd. Wij zijn zeer blij dat Fred ons geholpen heeft met het uitvoeren van de bouwkundige keuring. Hij heeft ons goed geholpen. Wij raden Premiumkeur aan.

 

 

De makelaar is gebaat bij een oppervlakkige bouwkundige keuring


Om een monumentaal pand te verkopen is de makelaar erbij gebaat dat het monument zo gunstig mogelijk uit de bouwkundige keuring komt. Daarom beveelt de makelaar u bedrijven waarvan hij weet dat ze een oppervlakkige monumentale keuring uitvoeren. Dit zijn de bedrijven die de kruipruimte alleen rondom het kruipluik inspecteren, het dak tot een beperkte hoogte inspecteren. Meestal maken deze inspecteurs alleen een foto van het dak vanuit een dakraam of gebruiken ze een spiegeltje. En het meest belangrijke bouwkundig onderdeel, de fundering, wordt niet onderzocht. De inspecteurs die de makelaar aanbeveelt hebben zelfs geen waterpas bij zich. Dat zegt al genoeg toch? Een oppervlakkige keuring dient het belang van de makelaar, maar niet dat van de consument.

Door deze oppervlakkige van inspecteren loopt u als concument een groot risico geconfronteerd worden met hoge kosten achteraf omdat gebreken niet gezien worden. Kies voor zekerheid en Bel Premiumkeur voor de meest grondige en uitgebreide bouwkundige keuring van Nederland.

 

 

 

Wat is het verschil tussen Premiumkeur en andere woningkeurbedrijven?


Het verschil kunt herkennen in het woord Premium in onze bedrijfsnaam. Premiumkeur voert voor u een bouwkundige keuring uit die echt veel uitgebreider en completer is dan al mijn concurrenten. En dit terwijl de prijs van een bouwkundige keuring via Premiumkeur ongeveer gelijk is met andere bedrijven. Bovendien zijn wij 100% onafhankelijk omdat we niet voor verkopend makelaars werken. De bouwkundige keuring via Premiumkeur is niet globaal, maar zeer uitgebreid en diepgaand. In de meeste gevallen gaan de inspecteurs die voor Premiumkeur de kruipruimte helemaal in. We klimmen in de meeste gevallen het dak helemaal op en zelfs op grotere hoogtes. We gebruiken veel specialistisch gereedschap tijdens de bouwkundige keuring zoals een thermografische camera, waterpas instrumenten, een kruipruimte robot, een camera endoscoop, een vochtmeter en we hebben ook een schroefmachine bij ons inclusief een aantal kleine koevoeten om ook lastige kruipluiken open te krijgen. Daar waar andere woningkeurbedrijven ophouden gaan wij verder. Een Premium uitgevoerde bouwkundige keuring beschermt u dus veel meer tegen onverwachte hoge kosten achteraf dan al onze concurrenten omdat de bouwkundige keuring via Premiumkeur veel uitgebreider en completer is. En als u de vele positieve recensies heeft gelezen dan weet u dat we de waarheid spreken. De vele foto’s en video’s op de website van Premiumkeur laten u zien dat we doen wat we beloven. Bovendien is Premiumkeur 100% onafhankelijk omdat wij niet financieel afhankelijk zijn van makelaars. Belangenverstrengeling is hierdoor volledig uitgesloten.

 

 

scheuren onderzoek buitengevel
monumentale dakinspectie (2)
Fred Tokkie (4)
dakinspectie zonnepanelen

Bel Premiumkeur voor de bouwkundige keuring van een gemeentelijk monument


Fred Tokkie is een zeer kundig inspecteur en bouwkundige. Twee jaar geleden kochten wij een gemeentelijk monument in Amsterdam, ontworpen door Johan Wilhelm Hanrath.

De grootte van het object (500m2+) als wel de historische waarde werden door Fred keurig getoetst aan de gebruikte bouwmaterialen en de staat van het pand. Met een kraakhelder rapport

in handen konden wij een betere inschatting maken van de bijkomende restauratiekosten en een hernieuwd gesprek met de verkopende partij over de afgesproken prijs. Fred’s bouwkundig rapport fungeerde hiermee als het instrument om tot een betere aankoop van ons huis te komen. Fred, dank voor het meedenken en alle adviezen

 

Bouwkundige keuring monumentaal grachtenpand


Fred is een zeer kundige inspecteur en je ziet ook gelijk zijn aannemers verleden terug. Hij neemt uitgebreid de tijd om alles te bekijken en ook op te rapporteren. Hij ziet echter al snel met zijn kennis en ervaring waar de pijnpunten zitten.
Hij kon ook op zeer korte termijn en het bouwkundig rapport was er ook volgens afspraak zeer snel.
Hij keurde bij ons een monumentaal grachtenpand en hij wist veel van de bouwstijl en fundament van dit soort panden.
Daarnaast ook nog tips gegeven voor de verbouwing.
Zou hem zeker aanraden.

 

bouwkundige keuring monumentaal pand (1)
bouwkundige keuring monumentaal pand (2)
monumentale gevel inspectie
uitgebreide dakinspectie

Bel Premiumkeur, De monumenten specialist


Fred Tokkie is een zeer kundig bouwkundig inspecteurs. Twee jaar geleden kochten wij een gemeentelijk monument, ontworpen door Johan Wilhelm Hanrath.

De grootte het object (500m2+) als wel de historische waarde werden door Fred keurig getoetst aan de gebruikte bouwmaterialen en de staat van het pand. Met een kraakhelder bouwkundig rapport

in handen konden wij een betere inschatting maken van de bijkomende restauratiekosten en een hernieuwd gesprek met de verkopende partij over de afgesproken prijs. Het bouwkundig rapport fungeerde hiermee als het instrument om tot een betere aankoop van ons huis te komen. Fred, dank voor het meedenken en alle adviezen!

 

De betere bouwkundige keuring van uw monument


Fred is zeer deskundig en zeer secuur. Bij de aankoop van een monumentaal pand zorgt hij echt dat je met beide benen op de grond blijft staan, zeker wanneer je soms verblind wordt door de charmes van een huis. Wij hebben dan ook bij het eerste huis afgezien van de koop. Hij denkt goed mee en helpt je bij de inschatting maken over welke kosten er aan gaan komen. We zijn hem hier heel dankbaar voor en mede daardoor tot een hele goede koop gekomen. Fred neemt je helemaal mee door de bouwkundige keuring en legt je alles uit, zodat je ook begrijpt hoe je huis in elkaar zit en waar je rekening mee moet houden. Ook doet hij suggesties over welke vragen we kunnen stellen aan de bewoners en verkoopmakelaar. Kortom, zeker een aanrader!

 

Onafhankelijk en oprecht


Fred is een ontzettend aardige, eerlijke en deskundige man. Hij neemt de tijd en ziet álles tijdens de bouwkundige keuring. Dat is ontzettend fijn, want lekenogen zien maar weinig door de roze bril bij het kopen van een huis. Na Fred’s rondje door, op en onder het huis, neemt hij je mee om het zelf te zien en te begrijpen. Klare taal en eerlijk, dus dat is 5 sterren waard. Dankjewel Fred!!

 

Bouwkundige keuring met verbouwingstips


Fred is objectief en deskundig en geeft een goed en duidelijk advies af. Naast de feitelijke bouwkundige staat van de woning denkt hij met je mee over de mogelijkheden van verbouwingen en herstelwerkzaamheden. Mijn ervaring met Fred was erg goed te noemen.

 

Wat wordt er geïnspecteerd bij een bouwkundige keuring?


Wat inspecteert Premiumkeur tijdens de bouwkundige keuring?


 • De dakpannen
 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie kwaaitaalvloer
 • Hekwerk, balkon, constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Betonrot balkon
 • De convector
 • De Cv-ketel
 • Elektrische vloerverwarming
 • Rookgasafvoer
 • Zuurstoftoevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • De leidingen van de cv-installatie
 • Lekkages cv-ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • Vloerverwarming controleren
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdrukventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Fundering op staal

Wat wordt er geïnspecteerd tijdens een bouwtechnische keuring?


Wat wordt er geïnspecteerd tijdens een bouwkundige keuring?