020-7736842 premiumkeur@gmail.com
Premiumkeur B.V.

Bouwkundige keuring monumentaal pand


Bouwkundige keuring monumentaal pand. Bent u van plan een monumentaal pand of grachtenpand in Amsterdam-Centrum te kopen. De bouwkundige keuring die onze ervaren uitvoeren van uw monumentale pand is veel uitgebreider dan al onze concurrenten. Maak een afspraak met Premiumkeur de monumentenspecialist van Amsterdam 020-7736842. Of neem contact op via de mail.

Lees de recensies van vele tevreden consumenten die de inspecteurs van Premiumkeur hebben ingehuurd voor een bouwkundige keuring in Amsterdam. Klik op de link voor alle diensten en tarieven die Premiumkeur aanbiedt. Wat kost de bouwkundige keuring van een monumentaal pand in Amsterdam?

Lees een schokkend krantenartikel over Amsterdamse makelaars die stiekem samenwerken met woning inspecteurs

Tijdens de bouwkundige keuring van uw monumentale pand kunnen de ervaren inspecteurs die voor Premiumkeur werken voor u een aanvullend funderingsonderzoek uitvoeren. (meerprijs) Premiumkeur is het enige bedrijf in Nederland die u deze extra zekerheid biedt. Wat is de betekenis van de funderingscodes?

Bouwkundige keuring of een specialistisch onderzoek


U kunt Premiumkeur inhuren voor een bouwkundige keuring van een monumentaal pand, maar ook voor een specialistisch onderzoek zoals: een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, balkon inspectie, gevel inspectie, lekdetectie, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, opstellen van een schaderapport bij stormschade of lekkages, vochtinspectie, kelder inspectie, lekkages opsporen, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie met een infraroodcamera, schoorsteen inspectie met endoscoop camera, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, een bouwkundige vooropname, nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, MJOP, aanvragen van een splitsingsvergunning, de opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning, geschil met aannemer.

Lees een leerzaam artikel over funderingsproblemen als u van plan bent een huis te gaan kopen in Amsterdam.

Premiumkeur is een NHG erkend en NEN-2767 gecertificeerd bouwkundig adviesbureau, ons hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam-Centrum

 

dakinspectie monumentaal pand
Bouwkundige keuring monumentaal pand (2)
grondige inspectie van de elektrische installatie
inspectie aan een rijksmonument

De bouwkundige keuring van een rijksmonument in Amsterdam


Fred Tokkie heeft mij geweldig geholpen bij mijn aankoop van een appartement in een historisch pand in de Amsterdamse binnenstad. Van het eerste contact over het verrichten van een bouwkundig onderzoek tot aan de laatste snik van de onderhandelingen met verkopers was Fred pro-actief, initiatiefrijk, duidelijk en eerlijk in zijn advies. Het bouwkundig onderzoek kon al binnen enkele dagen na het eerste telefonische contact worden gepland. Direct na zijn inspectie kreeg ik een uitgebreide telefonische rapportage en kort daarna ontving ik de foto’s die hij tijdens de inspectie had genomen. Het in duidelijke taal opgestelde rapport met aanbevelingen volgde enkele dagen later, en was zeer bruikbaar als basis voor verdere gesprekken met de verkoper. Fred Tokkie bleef geïnteresseerd en betrokken ook nadat hij zijn rapport had opgesteld, reageerde vaak al binnen enkele minuten op e-mails, en gaf op basis van zijn uitgebreide ervaring nuttig advies dat veel verder reikte dan puur bouwkundige zaken. Ik kan Fred Tokkie van harte aanbevelen aan iedereen die bouwkundig advies (en wat al niet meer) zoekt bij de aankoop van een woning in Amsterdam.

Bouwkundige keuring monumentaal grachtenpand


Voor ons nieuwe woning in Amsterdam-Centrum hebben wij zelf gezocht naar een onafhankelijke bouwtechnische keurder.
Het vinden van een bouwtechnische keurder was niet moeilijk, het vinden van een onafhankelijke keurder echter wel. (Amsterdamse makelaars komen graag met keurders die zij al kennen, en ontvangen daar dan een aanbrengvergoeding voor.)

Al snel kwamen wij uit bij Premiumkeur.

Fred Tokkie van Premiumkeur heeft ons zeer snel en deskundig geholpen.
Fred is zeer kritisch; hij gaat het dak op, gaat de kruipruimte in, en geen enkel detail ontgaat hem.
Fred maakt veel foto’s, komt met duidelijke uitleg, en met veel (isolatie-)tips.
(Als je je huis laat keuren door Fred, zou ik je aanraden om zelf ook met hem mee te kijken! Het is ontzettend leerzaam.)

Premiumkeur werkt vanuit het belang van de koper van de woning, en Fred maakt de dingen niet mooier dan ze zijn.

Ik zou Premiumkeur aan iedereen aanraden!

dakinspectie monumentaal pand Amsterdam
bouwkundige keuring rijksmonument
dakinspectie van een grote vve
dakinspectie gemeentelijk monument

100 % onafhankelijke bouwkundige keuring van uw monument


Aanrader! Fred heeft een monumentaal grachtenpand gekeurd die we in Amsterdam wilden aankopen. Nadat de vmakelaar een aantal ‘goede’ keurders had aangeraden, ben ik zelf op zoek gegaan en kwam ik bij Premiumkeur uit. Ik ben zeer tevreden. Naast plezierig contact heb ik Fred als zeer deskundig en doortastend ervaren en heeft hij een mooi uitgebreid rapport opgeleverd. We zijn inmiddels aan het verbouwen en de realiteit doet niets af aan de gemaakte bouwkundig keuring.

Voor een deskundige monumentale keuring belt u Premiumkeur


Graag wil ik mijn ervaring delen met jullie over Premiumkeur. Wij zijn geholpen door Fred! Fred is een vakman die weet waar hij over praat! Fred is eerlijk en zegt precies waar het op staat, verteld wat goed is en wat slecht is en geeft je direct daarbij een schatting van de kosten die je ervoor moet gaan maken. Fred schroomt niet om vieze kleren te halen. Hij gaat het dak op en ook ondervloer wordt alles grondig geïnspecteerd. Wij zijn zeer blij dat Fred ons geholpen heeft met het uitvoeren van de bouwkundige keuring. Hij heeft ons goed geholpen. Wij raden Premiumkeur aan.

Premiumkeur is fundamenteel onafhankelijk


Bo van Premiumkeur heeft een uitstekende bouwkundige keuring uitgevoerd. Tijdens onze zoektocht naar een monumentaal pand zijn we erachter gekomen hoe belangrijk het is om een goede, maar vooral onafhankelijke keurder te hebben. Ga niet in zee met een keurder die de verkopende makelaar aanraadt; die heeft vaak een incentive om een goede bouwkundige keuring af te geven, zodat hij volgende keer weer gevraagd wordt.

Premiumkeur is onafhankelijk en keuren grondig. De communicatie is prima en na de bouwkundige keuring loopt de keurder direct met je door de woning door. De woning die we als eerste lieten keuren bleek te verzakken. Ondanks dat dit geen standaard onderdeel van de keuring is vielen de scheuren Bo op en is hij gaan meten. Zo was een miskoop voorkomen. Deze week gaan we een tweede poging wagen. Drie keer raden wie komt keuren 😉

De inspecteurs van Premiumkeur hebben veel ervaring met monumenten


Wij hebben Fred uitgekozen om een bouwkundige keuring van een rijksmonument in Amsterdam-Centrum. Een lastig pand om te keuren vanwege de status rijksmonument, de oude staat van onderhoud, asbest en een oude fundering.
Fred heeft het hele huis bekeken, van top tot teen. Vooral de fundering, vocht en het dak hebben hem op de proef gesteld ;-). hij is helemaal door de kruipruimte heen gekropen. Dat had zelfs onze makelaar niet eerder meegemaakt !
Fred heeft alles in detail uitgelegd en volop tips gegeven, mede vanuit zijn aannemerservaring, hoe hij tegen de restauratie aankeek. Het rapport bevat veel info, de duidelijke mening van Fred zelf met kostenindicaties en veel foto’s ter ondersteuning. Wij zijn blij dat we Fred hebben gekozen, want er kwam zeker het een en ander boven water wat wij zelf nog niet gezien hadden.
We zouden Fred zeker weer vragen voor een volgend advies !

scheuren onderzoek buitengevel
monumentale dakinspectie (2)
Fred Tokkie (4)
dakinspectie zonnepanelen

Bel Premiumkeur voor de bouwkundige keuring van een gemeentelijk monument


Fred Tokkie is een zeer kundig inspecteur en bouwkundige. Twee jaar geleden kochten wij een gemeentelijk monument in Amsterdam, ontworpen door Johan Wilhelm Hanrath.

De grootte van het object (500m2+) als wel de historische waarde werden door Fred keurig getoetst aan de gebruikte bouwmaterialen en de staat van het pand. Met een kraakhelder rapport

in handen konden wij een betere inschatting maken van de bijkomende restauratiekosten en een hernieuwd gesprek met de verkopende partij over de afgesproken prijs. Fred’s bouwkundig rapport fungeerde hiermee als het instrument om tot een betere aankoop van ons huis te komen. Fred, dank voor het meedenken en alle adviezen

 

Bouwkundige keuring monumentaal grachtenpand


Fred is een zeer kundige inspecteur en je ziet ook gelijk zijn aannemers verleden terug. Hij neemt uitgebreid de tijd om alles te bekijken en ook op te rapporteren. Hij ziet echter al snel met zijn kennis en ervaring waar de pijnpunten zitten.
Hij kon ook op zeer korte termijn en het bouwkundig rapport was er ook volgens afspraak zeer snel.
Hij keurde bij ons een monumentaal grachtenpand en hij wist veel van de bouwstijl en fundament van dit soort panden.
Daarnaast ook nog tips gegeven voor de verbouwing.
Zou hem zeker aanraden.

 

De inspecteurs van Premiumkeur zijn betrokken en betrouwbaar


We hebben Fred Tokkie ingeschakeld voor de bouwkundige keuring van ons nieuw te kopen huis in Amsterdam- Centrum, waar hij zelf ook woont. Fred is een zeer kundig en ervaren vakman! Hij kruipt in alle gaten en kieren om een goede inventarisatie te maken van de bouwkundige kwaliteit van het huis. Met zijn twee een flinke tijd in de kruipruimte gelegen om alles te inspecteren. Hij ziet dingen die jij niet ziet.

Hij betrekt je bij de inspectie en geeft over alle aspecten die hij tegenkomt een advies. Binnen enkele dagen een complete rapportage via de e-mail met bij alle onderdelen een inschatting van de kosten en de kwaliteit van het onderdeel.

Zeer tevreden!

Bij Premiumkeur werken professionals


Er kan veel mis zijn met een huis wat je als koper niet in de gaten hebt. Fred Tokkie ziet dat wel en legt je meteen uit welk probleem er achter zit en hoe dat opgelost kan worden. Hij is snel, flexibel en uitermate scherp. Hij klimt op het dak en duikt in de kruipruimte. Je hoort heel snel of het huis jouw liefde waard is of dat je maar beter een deurtje verder kan gaan kijken. Wil je weten hoe het zit, neem dan Fred Tokkie mee!

bouwkundige keuring monumentaal pand (1)
bouwkundige keuring monumentaal pand (2)
monumentale gevel inspectie
uitgebreide dakinspectie

Lokale kennis en ervaring


Fred is een topper. Had geen beter persoon kunnen wensen. Zeer grondig en passie voor hetgeen hij doet. Ik kan Fred alleen maar aanbevelen aan ieder ander. Fred kent de Amsterdams huizenmarkt goed en weet de valkuilen te benoemen.

A satisfied customer


We are really happy with Fred. He is professional and honest about his job. He tells us what’s really going on with the house, not trying to hide anything or to make it seem better. Overall satisfied. Thanks, Fred.

Onafhankelijk en oprecht


Fred is een ontzettend aardige, eerlijke en deskundige man. Hij neemt de tijd en ziet álles tijdens de bouwkundige keuring. Dat is ontzettend fijn, want lekenogen zien maar weinig door de roze bril bij het kopen van een huis. Na Fred’s rondje door, op en onder het huis, neemt hij je mee om het zelf te zien en te begrijpen. Klare taal en eerlijk, dus dat is 5 sterren waard. Dankjewel Fred!!

 

Bouwkundige keuring met verbouwingstips


Fred is objectief en deskundig en geeft een goed en duidelijk advies af. Naast de feitelijke bouwkundige staat van de woning denkt hij met je mee over de mogelijkheden van verbouwingen en herstelwerkzaamheden. Mijn ervaring met Fred was erg goed te noemen.