020-7736842 premiumkeur@gmail.com
Kruipruimte inspectie

Kruipruimte inspectie Amsterdam


Kruipruimte inspectie Amsterdam Heeft u een vochtige kruipruimte of kelder. Vochtplekken of zwarte schimmel op de muren? Wilt u snel duidelijkheid? Neem dan contact op met Premiumkeur ☎ 020-7736842

Lees de  recensies  van tevreden consumenten die door Premiumkeur een kruipruimte inspectie of kelder inspectie hebben laten uitvoeren. Premiumkeur is onafhankelijk, want we voeren geen herstelwerkzaamheden uit en prijzen geen producten aan, zodat u kunt vertrouwen op een 100 % onafhankelijk en deskundig advies. Klik op de link voor alle  diensten die Premiumkeur aanbiedt.

Premiumkeur is een erkend en gecertificeerd bouwkundig adviesbureau en is gevestigd in Amsterdam-Centrum.

Er zijn heel wat vochtbestrijdingsbedrijven actief in Amsterdam die een gratis kelder inspectie of kruipruimte inspectie voor u kunnen uitvoeren. Besef goed dat deze bedrijven via deze gratis inspectie werk proberen binnen te halen of u allerlei dure vaak onnodige producten proberen aan te praten. De adviezen die deze bedrijven geven zijn niet onafhankelijk. Wilt u onnodige kosten en weggegooid geld voorkomen bel dan Premiumkeur voor een 100 % onafhankelijk  advies

Premiumkeur is gevestigd in het centrum van Amsterdam en heeft jarenlange ervaring in het opsporen en oplossen van allerlei soorten vochtproblemen in de kelder of de kruipruimte.

 

Wat kost een kruipruimte inspectie Amsterdam


Wat kost een kruipruimte inspectie in Amsterdam? Een algehele kruipruimte inspectie in Amsterdam is er al vanaf € 499 inclusief btw en dit is inclusief een uitgebreid bouwkundig rapport. Wij rekenen geen voorrijkosten en geen parkeerkosten. Het is een vaste prijs die wij u aanbieden, dus geen verborgen kosten of extra kosten.

Premiumkeur is telefonisch en via de e-mail goed bereikbaar, wij bellen altijd terug en geven u graag advies. De vele recensies zijn het bewijs dat wij van Premiumkeur doen wat we beloven.

Bij Premiumkeur werken 6 goed opgeleide inspecteurs met enorm veel ervaring in Amsterdam. Bij Premiumkeur werken allround bouwkundig inspecteurs die in het bezit zijn van divers specialistisch gereedschap om vochtproblemen mee op te sporen in de kelder of de kruipruimte.

Na de kelder inspectie of kruipruimte inspectie op locatie zullen wij een uitgebreid bouwkundig rapport opstellen. Hoe u de vochtproblemen in de kruipruimte of kelder kunt oplossen met een duidelijk plan van aanpak.

 

kruipruimte inspectie (2)
kruipruimte onderzoek Premiumkeur
kruipruimte inspectie Premiumkeur
vloeren onderzoek Premiumkeur

Volledige kruipruimte inspectie bij de aankoop van uw nieuwe woning


Fred Tokkie is vakkundig en neemt de tijd om alles uitvoerig uit te leggen.
Wij hebben Fred begin van de week gecontacteerd voor een bouwkundige keuring voor een potentiële aankoop van een woning. Fred heeft zijn werk onwijs goed en met volle aandacht uitgevoerd. Fred klom op het dak en ging volledig in de kruipruimte voor een uitgebreide check. Onwijs blij dat we voor Fred hebben gekozen, omdat de verborgen gebreken aan het licht zijn gekomen. Wij hebben hierdoor de keuze gemaakt om niet tot aankoop te gaan van deze woning. Voor een volgende potentiële aankoop zullen wij absoluut Fred weer inschakelen.

 

 

 

Zeer uitgebreid bouwkundig rapport van de kruipruimte inspectie


We hebben Fred Tokkie van Premiumkeur ingeschakeld voor de bouwkundige inspectie van ons nieuw te kopen huis, waar hij zelf ook woont. Fred is een zeer kundig en ervaren vakman! Hij kruipt in alle gaten en kieren om een goede inventarisatie te maken van de bouwkundige kwaliteit van het huis. Met zijn twee een flinke tijd in de kruipruimte gelegen om alles te inspecteren. Hij ziet dingen die jij niet ziet.

Hij betrekt je bij de inspectie en geeft over alle aspecten die hij tegenkomt een advies. Binnen enkele dagen een complete rapportage via de e-mail met bij alle onderdelen een inschatting van de kosten en de kwaliteit van het onderdeel.

 

 

 

vochtonderzoek in de kruipruimte
houtworm inspectie in de kruipruimte
kruipruimte onderzoeken
Zwam inspectie kruipruimte

Kruipruimte inspectie met robot


Wij zijn in het bezit van een kruipruimte robot die voorzien is van een 4K-camera waar we video’s meer kunnen opnemen en foto’s mee kunnen maken. Tijdens de kruipruimte inspectie met de kruipruimte robot kunt u meekijken op een kleurenscherm. We zijn het enige bedrijf in Nederland die met een kruipruimte robot werkt en we kunnen bijna elke kruipruimte inspecteren, zelfs als deze nog geen 20 cm diep is. Voor het gebruik van een kruipruimte robot worden extra kosten gerekend. Vraag naar de voorwaarden. Ook zijn wij in het bezit van een zeer professionele 20 m lange endoscoop. Met deze endoscoop kunnen we foto’s en video’s opnemen.

 

Vochtplekken op de muren


Vochtplekken op de muren kunnen veroorzaakt worden door vochtproblemen die een oorzaak hebben in de kruipruimte. Dit noemt men optrekkend vocht. Je herkent dit door gele vochtplekken boven de plint. Ook zwarte schimmel op de muren kan veroorzaakt worden door vochtproblemen in de kruipruimte. Zwarte schimmel kan ook veroorzaakt worden door doorslaand vocht vanuit de gevel omdat bijvoorbeeld het metselwerk of het pleisterwerk niet waterdicht is. Om de oorzaak te kunnen achterhalen en te adviseren hoe je deze problemen op kunt lossen heb je enorm veel ervaring en kennis nodig. Kies daarom voor Premiumkeur.

U kunt ons ook inhuren voor een specialistisch onderzoek zoals een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, gevel inspectie, funderingsonderzoek, dakinspectie, vochtinspectie kelder of souterrain, lekkages opsporen, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie, schoorsteen inspectie met camera endoscoop, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, isolatie advies kruipruimte en dak, een bouwkundige vooropname/nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, maar ook de opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning

 

Gratis advies hoe je de kruipruimte het beste kunt isoleren


Fred was telefonisch goed bereikbaar. De afspraak was snel ingepland in samenspraak met de verkoopmakelaar.

Op de dag van de bouwkundig keuring gaf hij vooraf aan waar hij op gaat letten. Tijdens de keuring gaf hij meteen al goede tips wat ik zou kunnen aanpakken voor betere isolatie en praktische tips zoals sloten vervangen omdat je niet weet hoeveel sleutels in omloop zijn.
Tijdens de keuring was de verkoopmakelaar positief verrast ‘ik heb nog niet eerder een bouwkundige keurder gezien die echt het dak op gaat. Normaal zie ik de keurders met een spiegeltje op het dak kijken’. Wat mij het gevoel geeft dat hij een goede bouwkundige keuring uitvoert.

Voor de veiligheid in het huis kijkt hij of alles goed geaard is zoals de ruimte waarin de wasmachine staat, de badkamer, de meterkast en de staat van aardpen in de kruipruimte. Fred ging ook helemaal in de kruipruimte en legt duidelijk uit waar hij op let.

Tot slot een duidelijk terugkoppeling wat hij vindt van het huis ‘ik geef het huis een 8’ en enkele punten waarop het huis verbeterd kan worden.

 

Premiumkeur is niet afhankelijk van opdrachten van de makelaar, dus 100 % onafhankelijk


Voor ons nieuwe huis hebben wij zelf gezocht naar een onafhankelijke bouwtechnische keurder, die al veel huizen had beoordeeld in onze regio.
Het vinden van een bouwtechnische keurder was niet moeilijk, het vinden van een onafhankelijke keurder echter wel. (Makelaars komen graag met keurders die zij al kennen, en ontvangen daar dan een kleine vergoeding voor.)

Al snel kwamen wij uit bij Premiumkeur.

Premiumkeur heeft ons zeer snel en deskundig geholpen.
Fred is zeer kritisch; hij gaat het dak op, gaat de kruipruimte in, en geen enkel detail ontgaat hem.
Fred maakt veel foto’s, komt met duidelijke uitleg, en met veel (isolatie-)tips.
(Als je je huis laat keuren door Fred, zou ik je aanraden om zelf ook met hem mee te kijken!! Het is ontzettend leerzaam.)

Premiumkeur werkt vanuit het belang van de koper van de woning, en Fred maakt de dingen niet mooier dan ze zijn.

Ik zou Premiumkeur aan iedereen aanraden!

 

Kruipruimte Inspectie Amsterdam (1)
Kruipruimte Inspectie Amsterdam (2)
Kruipruimte Inspectie Amsterdam (3)
Kruipruimte Inspectie Amsterdam (4)

Kosten kruipruimte inspectie


Een kruipruimte inspectie in Amsterdam is er al vanaf € 499 inclusief 21% btw en uiteraard krijgt u een zeer uitgebreid bouwkundig rapport waarin de herstelkosten vermeld staan. De kruipruimte wordt fysiek helemaal geïnspecteerd en alle houten vloerbalken worden gecontroleerd op houtrot, huiszwam en houtworm.  Is de ruimte tussen de vloerbalken en de bodem te laag dan maken wij gebruik van een kruipruimte robot die voorzien is van een 4K-camera. Met deze camera kunnen we haarscherpe foto’s en video’s maken. Tijdens de kruipruimte inspectie wordt ook al het leidingwerk zoals afvoeren, rioleringen en waterleidingen door ons geïnspecteerd. Als wij loden waterleidingen aantreffen zullen we dit melden. Het bedrijf Premiumkeur heeft bij duizenden huizen de kruipruimte geïnspecteerd. Er zijn ook bedrijven actief in Nederland die een gratis kruipruimte inspectie aanbieden, ik raad u aan hier niet in te trappen want deze bedrijven proberen u allerlei producten aan te smeren die misschien helemaal niet nodig zijn. Kies voor een 100% onafhankelijke kruipruimte inspectie zodat u eerlijk en objectief geïnformeerd wordt over de bouwkundige staat van de kruipruimte. Wij zullen u geen bedrijven en producten aanbevelen zodat u verzekerd bent van 100 % onafhankelijkheid.

Lekkages en stankoverlast in de kruipruimte


Lekkages kunnen de oorzaak zijn van veel vochtproblemen in de kruipruimte. Wij zijn in het bezit van hightech lek detectieapparatuur om lekkages mee op te sporen. Lekkages in de kruipruimte worden vaak veroorzaakt door een riolering of een afvoer die lek is. Maar waterleidingen en cv-leidingen kunnen ook lekkages veroorzaken. Stank in de kruipruimte is een veel voorkomend probleem en wordt vaak veroorzaakt omdat de riolering niet waterdicht en luchtdicht is. Met een rookgenerator kunnen we de oorzaak van lekkages en stankoverlast opsporen. Met ultrasoon lek detectieapparatuur kunnen we lekkages opsporen in waterleidingen en cv-leidingen. Voor het opsporen van lekkages in de kruipruimte worden extra kosten gerekend. Vraag naar de voorwaarden.

Premiumkeur levert u de beste kwaliteit


Zoekend naar de beste bouwkundige in het land, heb ik Fred leren kennen. We waren vastberaden dat we geen compromis willen maken met de bouwkundige staat van onze toekomstige woning. Toen we Fred vonden, wisten we dat we met geen andere willen werken.

Voorzien van Fred’s advies en ondersteuning, gingen we op zoek naar onze woning. Het is even geduurd tot we ons voor een uiteindelijk beslisten, en ten allen tijde mochten we terecht bij Fred die altijd een deskundig antwoord had aan al onze vragen en twijfels.

Vorige week was het grote moment en Fred kwam onze woning keuren! Met een scherp oog en uiterste aandacht heeft hij geen detail gemist. Van de kleinste details als de keukenkraan tot de dak van de garage. Dankzij zijn ingaan binnen de kruipruimte (dat geen andere bouwkundige doet) heeft hij een flinke lekkage vanuit leidingen in de kruipruimte gespoord en ons honderden euro’s bespaart. Beide verkopend makelaar en verkopers stonden verbaasd voor Fred’s nauwkeurigheid en bekwaamheid.

 

Premiumkeur is goed bereikbaar, betrouwbaar en betrokken


Ik ben blij dat Fred onze woning bouwkundig heeft gekeurd.

Fred was telefonisch goed bereikbaar. De afspraak was snel ingepland in samenspraak met de verkoopmakelaar.

Op de dag van de keuring gaf hij vooraf aan waar hij op gaat letten. Tijdens de keuring gaf hij meteen al goede tips wat ik zou kunnen aanpakken voor betere isolatie en praktische tips zoals sloten vervangen omdat je niet weet hoeveel sleutels in omloop zijn.
Tijdens de keuring was de verkoopmakelaar positief verrast ‘ik heb nog niet eerder een bouwkundige keurder gezien die echt het dak op gaat. Normaal zie ik de keurders met een spiegeltje op het dak kijken’. Wat mij het gevoel geeft dat hij een goede keuring uitvoert.

Voor de veiligheid in het huis kijkt hij of alles goed geaard is zoals de ruimte waarin de wasmachine staat, de badkamer, de meterkast en de staat van aardpen in de kruipruimte. Fred ging ook helemaal in de kruipruimte en legt duidelijk uit waar hij op let.

Tot slot een duidelijk terugkoppeling wat hij vindt van het huis ‘ik geef het huis een 8’ en enkele punten waarop het huis verbetert kan worden.

Wat mij een goed gevoel heeft gegeven over onze aankoop.

 

Kruipruimte inspectie Amsterdam (5)
Kruipruimte Inspectie Amsterdam (6)
Kruipruimte inspectie Amsterdam (7)
Kruipruimte Inspectie Amsterdam (8)

100 % onafhankelijk isolatie advies en energie besparingstips


Er zijn heel wat bedrijven actief wie de kruipruimte voor u kunnen isoleren. Maar besef goed dat deze adviezen niet objectief zijn. Er worden allerlei producten aangeboden waar vooral veel winst op gemaakt wordt. Een bekend voorbeeld zijn iso-chips en kruipruimte parels. Het klinkt allemaal te mooi om waar te zijn. Ik ben absoluut geen voorstander van het isoleren van de bodem van de kruipruimte. De enige echte goede manier om een kruipruimte te isoleren is door de vloer aan de onderzijde te isoleren. Dit levert veel wooncomfort op en u bent eindelijk af van koude voeten. Het zorgt ook voor een bescheiden besparing op de energierekening.

De meeste problemen met vocht in de kruipruimte worden veroorzaakt door een gebrekkige ventilatie. Een gebrekkige ventilatie is de nummer één waardoor de problemen in de kruipruimte nog meer verergeren. De inspecteurs van Premiumkeur kunnen u alles leren over hoe u de kruipruimte het beste kunt isoleren en ventileren. Het onafhankelijk advies verdient zich snel terug.

 

Vloeren onderzoek


Tijdens een fysieke kruipruimte inspectie worden alle vloerbalken en het vloerenhout geïnspecteerd. Wij zijn in het bezit van gecertificeerde vochtmeters zodat wij de vochtgehalte van de vloerbalken en het vloerenhout exact kunnen bepalen. Als een huis 100 jaar oud is zijn de vloerbalken vaak ernstig aangetast als de ventilatie in de kruipruimte gebrekkig is. Als blijkt dat alle vloerbalken verrot zijn kan dit een schadepost voor u opleveren van minimaal 50.000 Uit ervaring weet ik dat de kruipruimte tijdens de bouwkundige keuring vaak helemaal niet geïnspecteerd wordt.

vloeren onderzoek Amsterdam
inspectie staalconstructie in de kruipruimte
optrekkend vocht vanuit de kruipruimte
vocht onderzoek in de kruipruimte