Bouwkundige keuring Amsterdam

Bouwkundige keuring Ouderkerk aan de Amstel


Bouwkundige keuring Ouderkerk aan de Amstel Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Ouderkerk aan de Amstel. Bel  020-7736842 of mail naar premiumkeur@gmail.com voor de meest complete bouwkundige keuring Ouderkerk aan de Amstel.

We hebben al velen huizen Ouderkerk aan de Amstel gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Ouderkerk aan de Amstel. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring Ouderkerk aan de Amstel

Het belangrijkste advies dat ik u kan geven als u een huis gaat kopen in Ouderkerk aan de Amstel is te kiezen voor een 100 % onafhankelijk woning inspecteur. Neem geen risico bij het kopen van een huis en kies voor een lokaal bekend bouwkundig expert die precies weet wat er speelt in Ouderkerk aan de Amstel.

Ouderkerk aan de Amstel staat vol met monumentale panden die erg kwetsbaar en onderhoudsgevoelig zijn. Als je zo een prachtig monument wilt kopen is het zeer verstandig om een bouwkundig adviseur mee te nemen die alles van monumentale huizen weet. Fred heeft veel van zijn kennis opgedaan in Amsterdam waar ontzettend veel monumentale gebouwen staan.

Maak gebruik van mijn kennis en ervaring zodat u weet wat u koopt en vooral dat u vooraf weet waar u financieel aan toe bent.

Vooral oude huizen in Ouderkerk aan de Amstel hebben bouwkundige gebreken van kleine eenvoudige gebreken tot grote zeer ernstige gebreken. Veel bouwkundige gebreken worden alleen door een deskundig oog opgemerkt. U koopt natuurlijk niet alleen de binnenkant van een huis maar ook de buitenkant. Dus laat uw huis grondig inspecteren zodat de meeste bouwkundige gebreken boven water komen.

U kunt ons ook inhuren voor een specialistisch onderzoek of een deelkeuring zoals een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, gevel inspectie, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie kelder of souterrain, lekkages opsporen, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie, schoorsteen inspectie met camera endoscoop, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, isolatie advies kruipruimte en dak, een bouwkundige vooropname/nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, maar ook de opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning

Lees een uitgebreid artikel over mij in de nrc en bekijk mij ook in het tv programma kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in business insider

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk 100 % onafhankelijke keuring. Een erkend en geregistreerd Keurmerk dat u als consument de garantie geeft dat wij 100 % onafhankelijk zijn.

Direct duidelijkheid over de verbouwingskosten


Na het afronden van de bouwkundige keuring kunt u mij alle vragen stellen over uw verbouwingsplannen, of deze technisch haalbaar zijn, maar u kunt mij ook vragen hoeveel de zo’n verbouwing u gaat kosten. Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer in Amsterdam gewerkt en vele oude huizen en monumentale panden zijn onder mijn leiding verbouwt, gerenoveerd of gerestaureerd. U krijgt bij mij altijd een realistische schatting van de verbouwingskosten, iets wat maar weinig keurmeesters u kunnen geven omdat ze simpelweg de ervaring en de expertise missen om een goede kostencalculatie te maken. Om een weloverwogen aankoopbeslissing te kunnen maken is de aankoopprijs + de verbouwingskosten + het herstellen van de bouwkundige gebreken de belangrijkste financiële componenten. Deze gegevens krijgt u standaard bij het bouwkundig rapport.

Een leuk artikel over het kopen van een huis vlak bij Ouderkerk aan de Amstel

Boerderij Bouwlust, zoals het pand heet, is een van de oudste boerderijen van de Ronde Hoep, gebouwd rond 1650. ‘We zijn gevallen voor de schitterende plek en voor de romantische boerderij, in combinatie met ruimte voor onze paarden,’ vertelt Kloos. ‘Het pand was wel echt verouderd, zowel van binnen waar nog één kolenkachel stond om het hele pand te verwarmen, als van buiten waar de gevels behoorlijk doorgezakt waren.’

Het was het stel dus meteen duidelijk dat ze zich een flinke verbouwing op de hals haalden. ‘Maar de gevolgen van de rijksmonumenten status hadden we wellicht wat onderschat,’ bekent Wassenaar. ‘Dat betekende namelijk dat we met zowel de Rijksdienst Cultureel Erfgoed als Monumentenzorg van de provincie om tafel moesten over onze plannen. Al met al zijn we daar bijna een jaar mee bezig geweest. Soms denken we wel ‘het is maar goed dat we dat van te voeren allemaal niet wisten! Maar dat is achteraf en inmiddels is de aannemer sinds februari aan het werk en nadert de oplevering.’

‘Maar,’ vult hij aan, ’tegelijkertijd is het wel fantastisch dat je ook nu na de verbouwing de oude elementen in het huis terugziet. In de oude stal, die onze woonkamer wordt, zie je de oude balken van de dakconstructie nog. Het plafond in de opkamer, het oudste deel van het huis, heeft nog het originele houtsnijwerk. En allerlei oude deuren die we tijdens de verbouwing tegenkwamen, gebruiken we straks als kastdeuren. Dat is dan weer het mooie van wonen in een monument.’

Om rijksmonumenten beter zichtbaar te maken werd onlangs door de Rijksdienst van Cultureel Erfgoed het nieuwe rijksmonumentenbord gepresenteerd. Wethouder Van der Weele ‘Wij zijn trots op de rijksmonumenten in Ouder-Amstel en die willen we dan ook graag goed wil laten zien. Daarom hebben we alle eigenaren van rijksmonumenten in Ouder-Amstel dit bordje aangeboden.’

Daarnaast wijst de wethouder nog op de site waar alle monumenten in de gemeente te zien zijn: ‘Ook een manier om de monumenten zichtbaar te maken, kijk maar eens op www.monumentenouderamstel.nl. Met dank aan de Historische Vereniging Wolfgerus van Aemstel en de Stichting Oud-Duivendrecht.’

Bouwkundige keuring Ouderkerk aan de Amstel (1)
Bouwkundige keuring Ouderkerk aan de Amstel (2)
Bouwkundige keuring Ouderkerk aan de Amstel (3)
Bouwkundige keuring Ouderkerk aan de Amstel (4)

Direct duidelijkheid over de noodzakelijke herstelkosten


Ik begrijp goed dat als u een huis gezien dat u graag wilt kopen dat het voor u belangrijk is om te weten wat er aan een huis mankeert en wat de geconstateerde bouwkundige gebreken u gaan kosten.

Ik voer niet even snel een keuring uit en vertrek dan meteen naar de volgende klant, want na de bouwkundige keuring kunnen we indien u het wenst een kopje koffie drinken en de bouwkundige keuring bespreken. Na dit verhelderende gesprek heeft u inzicht gekregen in de bouwkundige staat van het huis en het kostenplaatje zodat u een weloverwogen aankoopbeslissing kunt nemen. Door dit gesprek hoeft u niet meer te wachten op het bouwkundige rapport waardoor u veel tijdwinst boekt.

Een goed openingsbod uitbrengen


Ik raad u aan eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat er aan uw appartement en het casco van het gehele pand mankeert. Teken pas een voorlopig koopcontact na dat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden, want dat levert u financieel het meeste op.

Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een overzicht van de kosten voor het herstellen van de bouwkundige gebreken.
U heeft ijzersterke argumenten om duizenden tot tienduizenden euro’s van de vraagprijs af te halen.
Ik werk uitsluitend voor particulieren en werk dus niet in opdracht van makelaars zodat ik ook echt onafhankelijk kan zijn en uitsluitend uw belang dien.

Zeer behulpzaam en deskundig. Ook super fijn dat Fred zo onafhankelijk is. Zo krijg je altijd een oprecht advies.

Vanwege de aankoop van een huis in Ouderkerk aan de Amstel  heeft Fred voor ons de bouwkundige keuring uitgevoerd. Op korte termijn (binnen enkele dagen) lukt dit al. Zeer grondig te werk gegaan, meting verricht en tot op het dak geweest. Ook werd goed advies gegeven over de staat van de fundering. Bij elkaar waardevolle informatie en absoluut noodzakelijk voor het maken van de juiste keus. Ook na de keuring werden we met onze vragen naar aanleiding van het bouwkundig rapport goed geholpen. top!

Snel en duidelijk advies, heb een belangeloos eerlijk verhaal gekregen, zeer prettige ervaring!

Fred is een vakman die met veel enthousiasme daken, elektra, gasaansluitingen en zelfs de kleinste kruipruimtes (met ratten) grondig inspecteert. Hij neemt de tijd om tijdens de keuring de bouwtechnische aspecten van het huis te bespreken, waarbij zijn kennis van installatietechnieken en wetgeving opvallen. Hij weet bovendien de gebreken in perspectief te plaatsen waardoor we met een gerust hart tot het tekenen van het koopcontract konden overgaan. Tijdens de laatste onderhandeling voor het tekenen was hij goed bereikbaar. Daardoor hebben we, dankzij de bouwkundige keuring, niet alleen met vertrouwen het huis gekocht, maar ook een korting op de aankoopsom weten te onderhandelen.

Bouwkundige keuring Ouderkerk aan de Amstel (5)
Bouwkundige keuring Ouderkerk aan de Amstel (6)
Bouwkundige keuring Ouderkerk aan de Amstel (7)
Bouwkundige keuring Ouderkerk aan de Amstel (8)

Wat inspecteren wij

 • Klik op de rode links 
 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie beton
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Dakisolatie
 • Betonrot balkon
 • cv-ketel en cv-installatie
 • Bouwjaar cv-ketel en/of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • Rookgasafvoer Cv-ketel
 • Zuurstoftoevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • Aanvoer en retour Leidingen van cv-installatie
 • Lekkages cv-ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • PVC Afvoerleidingen
 • Vloerverwarming
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdrukventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Staalconstructie in de kruipruimte
 • Meetbouten plaatsen (aanvullend onderzoek)