Dakinspectie Amsterdam


Dakinspectie Amsterdam. Laat uw dak inspecteren door een 100 % onafhankelijke Amsterdamse dakspecialist en dus niet door een dakdekkersbedrijf want die proberen een opdracht uit de zogenaamde gratis dakinspectie te slepen, dus uiteindelijk betaalt u de dakinspectie van het dak alsnog. De kosten van de dakinspectie Amsterdam wordt gewoon verdisconteerd in de factuur van de dakreparatie. Bel Premiumkeur voor een 100 % onafhankelijke dakinspectie Amsterdam. Lees de recensies van vele tevreden opdrachtgevers. Bel 020-7736842 of e-mail naar premiumkeur@gmail.com

Wij keuren alle soorten daken met bitumineuze dakbedekking,  daken bedekt met dakpannen, zinken daken, rieten daken en leien daken en platte daken afgewerkt met EPDM. Uiteraard inspecteren wij ook zinken dakgoten. U kunt ons ook inhuren voor het opsporen van lekkages. Wij zijn in het bezit van een hightech apparatuur om lekkages mee op te sporen, zoals een rookgenerator, een waterstof detector en een infraroodcamera. Ook zijn wij in het bezit van een professionele endoscoop camera zodat wij ook in plafonds kunnen kijken zonder dat u heel veel schade hoeft te maken. Wij werken veel voor de kleine Amsterdamse Vve. Heeft het dakdekkersbedrijf u een offerte aangeboden en twijfelt u of de geoffreerde werkzaamheden allemaal wel nodig zijn laat dan een dan een contra-expertise uitvoeren. In de meeste gevallen verdient deze dakinspectie zich snel terug. Ons kantoor bevindt zich in Amsterdam zodat wij altijd snel ter plaatse kunnen zijn. We rekenen geen voorrijkosten. We hebben al duizenden dakinspecties in Amsterdam uitgevoerd en hebben dus enorm veel ervaring en kennis.

Lekkages opsporen


Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen van alle soorten lekkages. Heeft u al lang last van een langdurige lekkage schakel ons dan in. We zijn in het bezit van hoogwaardige lekdetectie apparatuur en kunnen alle soorten lekkages voor u opsporen. Langdurige lekkages kunnen veel schade aan uw huis veroorzaken het is belangrijk dat u daarom deze lekkage snel laten oplossen en hij niet te lang mee wacht. Lekkages tasten de constructie van een huis aan en de kosten zullen alleen maar oplopen als je te lang wacht. Maak direct een afspraak met Premiumkeur.

Schoorsteen inspectie


Als wij een dakinspectie voor u uitvoeren kunnen we ook gelijk alle schoorstenen op het dak inspecteren want we zijn er toch. Veel lekkages worden veroorzaakt door schoorstenen die in een slechte bouwkundige conditie zijn. Tijdens de dakinspectie kunnen we ook het schoorsteenkanaal inspecteren want we zijn in het bezit van een hightech 20 m lange endoscoop camera. Mocht u een open haard hebben dan kunnen we dit kanaal nauwkeurig inspecteren. Met de endoscoop camera kunnen we kleurenfoto’s en een video maken van de binnenkant van het schoorsteenkanaal zodat u zelf kunt zien in welke staat het schoorsteenkanaal verkeert.

Dakinspectie Amsterdam (1)
Dakinspectie Amsterdam (2)
Dakinspectie Amsterdam (3)
Dakinspectie Amsterdam (4)

Dakterras


in Amsterdam zijn veel dakterrassen aangebracht. Het nadeel van het dakterras is dat een lekkage lastig op te sporen is omdat het platte dak afgedekt is met planken. Wij zijn in het bezit van een rookgenerator en een waterstof detector en hiermee kunnen we lekkages opsporen onder het dakterras, maar niet in alle gevallen. Door gebruik te maken van een endoscoop camera kunnen we kleine 6 mm gaatjes in het plafond behoren zodat we zien waar de lekkage vandaan komt. Door middel van deze methode kunt u veel schade voorkomen en hoeft het dakterras hopelijk niet gesloopt te worden.

Meerjarenonderhoudsplan


Wij voeren ook dakinspecties uit ten behoeven van het meerjarenonderhoudsplan. Het dak is een belangrijk bouwkundig onderdeel dat wij een grondig inspecteren tijdens het uitvoeren van een bouwkundige inspectie ten behoeven van het meerjarenonderhoudsplan. Het complete dak inclusief alle dakgoten wordt door ons geïnspecteerd. Mochten wij op grote hoogte moeten inspecteren dan kunnen we een hoogwerker huren en andere situaties is het wellicht mogelijk om met een veiligheidsharnas een dak op een lastige plek te inspecteren. Wij inspecteren ook daken van grote flatgebouwen en het maakt niet uit hoe hoog deze zijn.

Dakinspectie Amsterdam (5)
Dakinspectie Amsterdam (6)
Dakinspectie Amsterdam (7)
Dakinspectie Amsterdam (8)