Bouwkundige keuring Amsterdam

Bouwkundige keuring Broek in Waterland


Bouwkundige keuring Broek in Waterland  Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Broek in Waterland.
We hebben al vele woningen, houten huizen en monumentale huizen in Broek in Waterland gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. Besef goed dat veel oude huizen in Broek en Waterland verzakt zijn en dat er veel problemen zijn met vocht. Bouwkundige gebreken die niet altijd eerlijk gemeld worden.

Wij zijn het enige bedrijf in Nederland dat tijdens de bouwkundige keuring een funderingsonderzoek voor u kan uitvoeren zodat u weet wat u koopt en financiële risico’s beter kunt inschatten.

Wilt u weten wie u inhuurt lees dan de recensies van tevreden opdrachtgevers. Bel 020-7736842, of mail naar premiumkeur@gmail.com zodat we de bouwkundige keuring van uw nieuwe huis in Broek in Waterland snel kunnen inplannen.

We hebben geen commerciële binding met verkopend makelaars uit Broek in Waterland.
U kunt dus rekenen op een eerlijke en een zeer uitgebreide en deskundige bouwkundig keuring Broek in Waterland. Wij dienen maar 1 belang en dat is het belang van de  particuliere huizenkoper.

Kies voor betrouwbare en betrokken inspecteurs die u de allerbeste kwaliteit leveren, daarom de naam Premiumkeur. Wij zijn NHG erkend en goed verzekerd. U kunt duizenden tot zelfs tienduizenden euro’s aan kosten achteraf voorkomen door de vele video’s op deze website te bekijken. Kies voor een Premium inspectie van uw nieuwe huis.

Ik heb al heel wat bouwkundige keuringen mogen uitvoeren in Broek in Waterland, Monnickendam, Volendam, Edam, Landsmeer, Zuiderwoude, Uitdam, Katwoude en Marken, Zunderdorp, Holysloot en Durgerdam. Door lokale bouwkundige kennis weet ik welke bouwkundige gebreken veel voorkomen in Broek en Waterland en weet ik precies waar ik op moet letten als ik een huis in Broek in Waterland bouwkundig moet keuren.

Gratis bouwkundig advies en inzicht in de verbouwingskosten


Ik ben een verbouwingskosten expert. Direct nadat ik de bouwkundige keuring Broek in Waterland heb afgerond kunt u mij alle vragen stellen over uw verbouwingsplannen, of deze technisch haalbaar zijn, maar u kunt mij ook vragen hoeveel de zo’n verbouwing u gaat kosten. Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer in Amsterdam gewerkt en heel wat  oude huizen zijn onder mijn leiding verbouwt, gerenoveerd of gerestaureerd.

U krijgt bij mij altijd een realistische schatting van de verbouwingskosten, er zijn weinig woningkeurders in Nederland die u deze belangrijke informatie kunnen geven omdat ze simpelweg de ervaring en de expertise missen om een goede kostencalculatie te maken. Om een weloverwogen aankoopbeslissing te kunnen maken is het enorm belangrijk om de verbouwingskosten van tevoren inzichtelijk te hebben. Kies ook voor de meest complete bouwkundige keuring Broek in Waterland

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk 100 % onafhankelijke bouwkundig keuring. Een erkend en geregistreerd Keurmerk dat u als consument de garantie geeft dat wij 100 % onafhankelijk zijn.

U kunt ons ook inhuren voor een specialistisch onderzoek of een deelkeuring zoals een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, gevel inspectie, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie kelder of souterrain, lekkages opsporen, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie, schoorsteen inspectie met camera endoscoop, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, isolatie advies kruipruimte en dak, een bouwkundige vooropname/nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, maar ook de opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning

Lees een uitgebreid artikel over mij in de nrc en bekijk mij ook in het tv programma kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in business insider

Bouwkundige keuring Broek in Waterland (1)
Bouwkundige keuring Broek in Waterland (2)
Bouwkundige keuring Broek in Waterland (3)
Bouwkundige keuring Broek in Waterland (4)

Premiumkeur heeft voor ons een monumentaal pand uit de 18e eeuw bouwkundig gekeurd. Omdat het een erg oud huis betrof hebben wij extra veel aandacht besteed aan het vinden van de juiste bouwkundige keurder. Wij zijn op basis van referenties bij Fred uitgekomen en hij heeft ons niet teleurgesteld. Integendeel, Fred is onafhankelijk, erg professioneel en kundig en zegt waar het op staat (ook wanneer je dit liever niet wil horen).

Ik heb meerdere malen gebruikt gemaakt van de diensten van Fred Tokkie en dit steeds naar volle tevredenheid. Fred Tokkie is een nette en correcte kerel die met passie, plezier en veel ervaring zijn vak uitoefent. Je merkt dat hij het echt leuk vindt om een pand door te lichten en daar vervolgens uitgebreid advies over te geven. Fred bekijkt het pand grondig en neemt daarna ruim de tijd voor uitleg over zijn bevindingen en geschatte verbouwkosten. Ook daarna is Fred nog beschikbaar om mee te denken. Anders dan bij veel bouwkundige keuringen persoonlijke service tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Fred heeft mij een enorm geholpen met zijn advies. Hij is zeer deskundig, eerlijk, duidelijk en onafhankelijk. Ik had tot nu toe geen goede ervaringen met bouwkundige inspecteurs, die veel rekenen maar weinig zien, maar Fred is echt anders. Als ik een volgend huis koop schakel ik hem zeker in!

Vanwege de aankoop van een huis heeft Fred voor ons de bouwkeuring uitgevoerd. Op korte termijn (binnen enkele dagen) lukt dit al. Zeer grondig te werk gegaan, meting verricht en tot op het dak geweest. Ook werd goed advies gegeven over de staat van de fundering. Bij elkaar waardevolle informatie en absoluut noodzakelijk voor het maken van de juiste keus. Ook na de bouwkundige keuring werden we met onze vragen nav het rapport goed geholpen. top!

Ik ben nog nooit zo snel geholpen. Wij hebben vrijdag een aanvraag gedaan om een kelder uit graven. En twee dagen later in het weekend een terugkoppeling.

Wij zijn erg tevreden over de zeer uitgebreide en grondige bouwkundige keuring van onze toekomstige woning in Broek in Waterland. Ook de verkopers waren blij dat de woning met zoveel aandacht werd bekeken. Fred Tokkie was bereid om ook de kruipruimte te beoordelen en daaruit bleek dat er enkele balken onder het huis rot waren. Het is fijn dat we dit wisten voor we de woning kochten, in plaats van een verrassing achteraf. De communicatie was prettig, er werd de tijd genomen om de bouwkundige keuring te evalueren. Kortom, een uitstekende keuring!

Bouwkundige keuring Broek in Waterland (5)
Bouwkundige keuring Broek in Waterland (6)
Bouwkundige keuring Broek in Waterland (7)
Bouwkundige keuring Broek in Waterland (8)

Wat inspecteren wij tijdens een bouwkundige keuring Broek in Waterland

 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie beton
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Dakisolatie
 • Betonrot balkon
 • cv-ketel en cv-installatie
 • De cv-ketel en/of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • Rookgasafvoer Cv-ketel
 • Zuurstoftoevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • Aanvoer en retour Leidingen van cv-installatie
 • Lekkages cv-ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • PVC Afvoerleidingen
 • Vloerverwarming
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdrukventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Staalconstructie in de kruipruimte
 • Meetbouten plaatsen (aanvullend onderzoek)

Voor ons was Fred degene die ons echt zekerheid kon geven bij het kopen van ons huis in Broek in Waterland. Fundering en balken in de kruipruimte inspecteerde hij voor ons. Hij nam de tijd om het grondig uit te leggen en kon daarbij een kostenraming maken. Op deze manier konden we met een gerust hart onze koop door laten gaan. Dankjewel Fred, we zullen je zeker aanbevelen.

Op het moment dat je het idee hebt dat er iets mis is met de fundering ga je op Google kijken om antwoorden te vinden. Ik kwam al snel uit bij Bouwkundige keuring Amsterdam. Waarschijnlijk omdat ik zelf in Amsterdam woon sprak zijn website mij aan.
Na wat mail contact zijn wij gaan bellen omdat ik een hoop vragen had over mijn fundering.
Ik heb op meerderen momenten uitvoerig contact gehad over de situatie bij ons thuis.
Waarop Fred Uiteindelijk zelf besloot langs te komen bij ons. Dit heb ik als zeer klantvriendelijk ervaren. Naast het feit dat Fred alle tijd heeft vrij gemaakt om ons goed te helpen heeft die ook het juiste advies gegeven. Hierdoor hebben wij nu een hoop meer grip op de situatie dan hiervoor. Je vervangt immers niet elke week je fundering.

Zoek je dus iemand met verstand van zaken dan ben je bij Fred aan het juiste adres. Van mij krijgt die een 5 ster op Google!