Bouwkundige keuring Uithoorn

Bouwkundige keuring Uithoorn


Bouwkundige keuring Uithoorn? Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring in Uithoorn.
We hebben al velen huizen Uithoorn gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Uithoorn. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring.

Het belangrijkste advies dat ik u kan geven als u een huis gaat kopen in Uithoorn is te kiezen voor een onafhankelijk woningkeurder.
Kies voor maximale financiële zekerheid en neem contact op met Fred Tokkie, een bouwkundig zwaargewicht met meer dan 30 jaar ervaring.

Met grote regelmaat voert hij bouwkundige keuringen uit in Uithoorn, Wilnis, Mijdrecht, Waverveen, Harmelen, Baambrugge, Amstelhoek, de Kwakel en Legmeer. Fred heeft veel lokale kennis en weet vanuit ervaring welke bouwkundige gebreken hier veel voorkomen.

“Meestal kan ik de volgende dag al een bouwkundige keuring voor u in Uithoorn uitvoeren”.

Fred Tokkie heeft geen 9-5 mentaliteit en is zeven dagen per week bereikbaar, ook na kantooruren en in het weekend!

“U krijgt mij altijd persoonlijk te spreken zodat u direct antwoord krijgt op al u vragen”.  Bel 06 295 63 190 of mail premiumkeur@gmail.com

 

 

5 maanden geleden

 

Geweldige bouwkundige keuring!!! De heer Tokkie heeft zeer veel kennis van zaken. Hij ziet direct de problemen in de woning en is in staat de vaak ingewikkelde problemen in eenvoudige taal uit te leggen. In het bouwkundig rapport (dat wij dezelfde avond nog ontvingen!) licht hij de problemen toe aan de hand van de door hem gemaakte foto’s. Ook geeft hij bij elk probleem een accurate schatting van de herstelkosten. Naast het professionele oog van de heer Tokkie, is het ook zeer prettig om met hem door je mogelijk nieuwe huis te lopen. Wij waren geweldig blij met Fred!!!

Vooral oude huizen in Uithoorn hebben bouwkundige gebreken van kleine eenvoudige gebreken tot grote zeer ernstige gebreken. bouwkundige gebreken. De meeste bouwkundige gebreken worden alleen opgemerkt door een deskundige. Zowel de makelaar als de eigenaar van de woning verdoezelen bouwkundige gebreken vaker dan u denkt. Een goede reden om Fred Tokkie in te schakelen.

Fred aanvaardt geen opdrachten van makelaars zodat u er verzekerd van bent van een bouwkundige die uitsluitend uw belang dient.

 

3 maanden geleden

 

Fred heeft mij uitstekend geholpen met het keuren van een eengezinswoning in Amsterdam Noord. Door zijn hulp gebreken opgespoord die de verkoper nu gaat verhelpen en die ik zelf niet had gevonden. Ook fijne tips over verbouwen en onderhandelen. Daarnaast is het een directe en vrolijke man die je zeker geld gaat besparen met zijn adviezen!

 

Verbouwingskosten


Tijdens de keuring kunt u mij alle vragen stellen over uw verbouwingsplannen, of deze technisch haalbaar zijn maar u kunt mij ook vragen hoeveel de zo’n verbouwing u gaat kosten. Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer in Amsterdam gewerkt en vele oude huizen en monumentale panden zijn onder mijn leiding verbouwt, gerenoveerd of gerestaureerd. U krijgt bij mij altijd een realistische schatting van de verbouwingskosten, iets wat maar weinig keurmeesters u kunnen geven omdat ze simpelweg de ervaring en de expertise missen om een goede kosten calculatie te maken. Om een weloverwogen aankoop beslissing te kunnen maken is de aankoopprijs + de verbouwingskosten + het herstellen van de bouwkundige gebreken de belangrijkste financiële componenten om een hoop onnodige kosten te besparen. 

5 maanden geleden

 

Fred is zeer kundig en ervaren op zijn vakgebied. Hij is met ons door het huis gelopen en heeft alle punten uitvoerig besproken en laten zien. Daarnaast heeft hij ook indicaties kunnen geven wat een eventuele verbouwing zou kosten en laten zien wat wel en niet kan. Kortom, ik kan Fred aanraden wanneer je een bouwkundig onderzoek wilt laten uitvoeren.

Bouwkundige keuring Uithoorn (1)
Bouwkundige keuring Uithoorn (2)
Bouwkundige keuring Uithoorn (3)
Bouwkundige keuring Uithoorn (4)

Evaluatie bouwkundige keuring


Ik begrijp goed dat als u een huis gezien dat u graag wilt kopen dat het voor u belangrijk is om te weten wat er aan een huis mankeert en wat de geconstateerde bouwkundige gebreken u gaan kosten. Ik voer niet even snel een keuring uit en vertrek dan meteen naar de volgende klant, want na de bouwkundige keuring kunnen we indien u het wenst een kopje koffie drinken en de bouwkundige keuring bespreken. Na dit verhelderende gesprek heeft u inzicht gekregen in de bouwkundige staat van het huis en het kostenplaatje zodat u een weloverwogen aankoop beslissing kunt nemen. Door dit gesprek hoeft u niet meer te wachten op het bouwkundige rapport waardoor u veel tijdwinst boekt.

 

5 maanden geleden

Via internet Fred Tokkie gevonden als bouwkundig expert. Fred is allereerst kundig en betrouwbaar in zijn oordeel mbt het huis. Daarnaast is hij ook prettig in de omgang en is snel met zijn rapportage. Wij zijn zeer tevreden over zijn adviezen bij de aankoop van ons vrijstaande huis in Aerdenhout. Aangezien het huis al een tijd te koop stond en meer dan 80 jaar oud is, was het nodig om een goed inzicht te krijgen in de herstelwerkzaamheden die per se moeten gebeuren en of het huis goed gebouwd is. Fred heeft dit duidelijk weergegeven en heeft ons zo goed voorbereid op te maken kosten bij de aankoop. Met Fred krijg je een goed en degelijk advies dat nodig is om niet een “kat in de zak” te kopen. Ik raad dan ook zeker aan om Fred in te schakelen bij een dergelijk onderzoek voor uw (nieuwe) huis

Onderzoeksplicht

 


Als u een huis gaat kopen heeft u de plicht volgens de Nederlandse wet om te onderzoeken wat u koopt, als u geen bouwkundige keuring heeft laten uitvoeren zult u bij een rechtszaak over het verhalen van bouwkundige gebreken in de meeste gevallen in het ongelijk gesteld worden. Een bouwkundige keuring is daarom aan te bevelen. Besef dat veel verkopers en makelaars u niet altijd volledig informeren over de staat van een huis. Een goede reden om Fred in te schakelen, met zijn kennis en ervaring adviseert hij u bij het maken van de juiste keuze.

Ik raad u aan eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat er aan uw appartement en het casco van het gehele pand mankeert. Teken pas een voorlopig koopcontact na dat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden, want dat levert u financieel het meeste op. Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een overzicht van de kosten voor het herstellen van de bouwkundige gebreken. U heeft ijzersterke argumenten om duizenden tot tienduizenden euro’s van de vraagprijs af te halen.

Joppe Tielens

supergoede kerel, kundig, kritisch, denkt mee en adviseert ook nog eens een keer. zijn no-nonsense en persoonlijke aanpak ontzorgt en geeft mij een realistisch beeld. handig als je, in mijn geval, verliefd dreigt te worden op een oude vrouw met gebreken. vervolg: op aanraden van Fred, die in ondubbelzinnige woorden duidelijk maakte dat we onze pijlen beter op iets frissers konden richten, hebben we afgezien van een innige relatie met de oude vrouw. en zie… Fred heeft net de keuring gedaan van een veel leuker, beter en gezonder huis. heel veel dank voor je werk en advies

Bouwkundige keuring Uithoorn (5)
Bouwkundige keuring Uithoorn (6)
Bouwkundige keuring Uithoorn (7)
Bouwkundige keuring Uithoorn (8)
Wat inspecteer ik !
 • Klik op de rode links 
 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie beton
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Dakisolatie
 • Betonrot balkon
 • cv-ketel en cv-installatie
 • Bouwjaar cv-ketel en of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • Rookgasafvoer Cv-ketel
 • Zuurstoftoevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • Aanvoer en retour Leidingen van cv-installatie
 • Lekkages cv-ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • PVC Afvoerleidingen
 • Vloerverwarming
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdrukventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Staalconstructie in de kruipruimte
 • Meetbouten plaatsen (aanvullend onderzoek)