Bouwkundige keuring Amsterdam

Bouwkundige keuring Mijdrecht


Bouwkundige keuring Mijdrecht  Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Mijdrecht.
We hebben al heel wat woningen Mijdrecht bouwtechnisch gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Mijdrecht.
Bel 020-7736842 of mail naar premiumkeur@gmail.com voor de meest complete bouwkundige keuring Mijdrecht met een zeer uitgebreid bouwkundig rapport voorzien van grote foto’s. Lees de recensies van vele tevreden opdrachtgevers.

U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring Mijdrecht . Neem geen risico als een u een oud huis gaat kopen in Mijdrecht en kies voor een bouwkundig zwaargewicht die goed bekend is in Mijdrecht

Lees een uitgebreid artikel over mij in de nrc en bekijk mij ook in het tv programma kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in business insider

Kies voor een bouwkundig expert met 30 jaar ervaring die al vele huizen in Mijdrecht bouwkundig heeft gekeurd. U vindt mij in Vinkeveen en De ronde Venen, Baambrugge, Wilnis, Waverveen en Botshol, Abcoude, Uithoorn en daar waar al die prachtige huizen te vinden zijn die langs de rivier de Waver staan. “Ik ben dus goed op de hoogte van bouwkundige gebreken die veel voorkomen bij huizen die in de ronde Venen te vinden zijn”.
Ik ben 7 dagen per week bereikbaar dus ook in het weekeind en in de avonduren, zodat u mij altijd persoonlijk te spreken krijgt en dus direct antwoord krijgt op al u vragen.

 

 

 

 

 

 

Direct inzicht in de verbouwingskosten


Als de bouwkundige keuring Mijdrecht is afgerond kunt u mij alle vragen stellen over uw verbouwingsplannen, of deze technisch haalbaar zijn, maar u kunt mij ook vragen hoeveel de  verbouwing u ongeveer gaat kosten. Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer in Amsterdam gewerkt en vele oude huizen zijn door mij verbouwt. In Mijdrecht staan veel huizen op veengrond net zoals in Vinkeveen en Baambrugge, Waver, Waverveen, deze oude huizen zijn gemaakt van bakstenen en de muren zijn vaak massief. Veengrond is erg drassig met als gevolg dat oude huizen in Mijdrecht en de Ronde Venen vaak problemen hebben met optrekkend vocht. Optrekkend vocht kan ervoor zorgen dat de houten balken aangetast raken door houtrot. Het is daarom erg belangrijk om de kruipruimte van oude huizen in Mijdrecht te inspecteren.

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk 100 % onafhankelijke keuring. Een erkend en geregistreerd Keurmerk dat u als consument de garantie geeft dat wij 100 % onafhankelijk zijn.

U kunt ons ook inhuren voor een specialistisch onderzoek of een deelkeuring zoals een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, gevel inspectie, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie kelder of souterrain, lekkages opsporen, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie, schoorsteen inspectie met camera endoscoop, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, isolatie advies kruipruimte en dak, een bouwkundige vooropname/nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, maar ook de opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning

Bij Premiumkeur vindt u de kennis en ervaring om alle bouwkundige vraagstukken te onderzoeken en mogelijk voor u op te lossen.

 

 

 

 

 

 

 

Fred is een vakman die met veel enthousiasme daken, elektra, gasaansluitingen en zelfs de kleinste kruipruimtes (met ratten) grondig inspecteert. Hij neemt de tijd om tijdens de bouwkundige keuring de bouwtechnische aspecten van het huis te bespreken, waarbij zijn kennis van installatietechnieken en wetgeving opvallen. Hij weet bovendien de gebreken in perspectief te plaatsen waardoor we met een gerust hart tot het tekenen van het koopcontract konden overgaan. Tijdens de laatste onderhandeling voor het tekenen was hij goed bereikbaar. Daardoor hebben we, dankzij de zeer uitgebreide bouwkundige keuring, niet alleen met vertrouwen het huis in Mijdrecht gekocht, maar ook een korting op de aankoopsom weten te onderhandelen bij de aankoop van een huis in Mijdrecht.

Vanwege de aankoop van een huis in Mijdrecht heeft Fred voor ons de bouwkundige keuring uitgevoerd. Op korte termijn (binnen enkele dagen) lukt dit al. Zeer grondig te werk gegaan, meting verricht en tot op het dak geweest. Ook werd goed advies gegeven over de staat van de fundering. Bij elkaar waardevolle informatie en absoluut noodzakelijk voor het maken van de juiste keus. Ook na de bouwkundige keuring werden we met onze vragen naar aanleiding van het bouwkundig rapport goed geholpen. top!

 

Direct weten waar u financieel aan toe bent


Ik begrijp goed dat als u een huis in Mijdrecht gezien heeft dat u graag wilt kopen dat het voor u belangrijk is om te weten wat er aan een huis mankeert en wat de geconstateerde bouwkundige gebreken u gaan kosten.

Ik voer niet even snel een bouwkundige keuring uit en vertrek dan meteen naar de volgende klant, want na de bouwkundige keuring kunnen we indien u het wenst een kopje koffie in de buurt te drinken en de resultaten van de  bouwkundige keuring Mijdrecht samen bespreken. Na dit verhelderende gesprek heeft u inzicht gekregen in de bouwkundige staat van het huis en de extra kosten die u moet maken om alle direct noodzakelijke gebreken op te lossen.

 

Hoe breng je een goed openingsbod uit


Ik raad u aan eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat er huis mankeert gehele pand mankeert. Ik begrijp dat de gekte op de Huizenmarkt u vaak dwingt tot snel beslissen. Maar als het even kan laat u niet onder druk zetten door de makelaar, want waarom zou je een te hoog openingsbod doen terwijl je niet eens weet of het huis bouwkundig in orde is of niet.

 

 

 

 

Bouwkundige keuring Mijdrecht (1)
Bouwkundige keuring Mijdrecht (2)
Bouwkundige keuring Mijdrecht (3)
Bouwkundige keuring Mijdrecht (4)

Uitstekende en betrouwbare bouwkundige keuring laten uitvoeren bij de aankoop van een woning uit 1930 in Mijdrecht. Telefonisch hadden we binnen enkele dagen een afspraak. De bouwkundige keuring zelf is grondig en vakkundig uitgevoerd met oog voor detail en bovendien op een fijne, persoonlijke en heel transparante manier. Twee dagen later volgde een uitgebreid bouwkundig rapport dat wij hebben kunnen gebruiken om verder te onderhandelen met de verkopers. Mocht je dus op zoek zijn naar een goede onafhankelijke bouwkundige keuring, zeker even bellen met Premiumkeur.

 

Omdat ik nog niet eerder een bouwkundige keuring had laten uitvoeren, ben ik op internet op zoek gegaan naar een iemand die verstand heeft van zaken en tegelijk niet de hoofdprijs vraagt. N.a.v. de goede reviews belde ik Fred op voor het uitvoeren van een bouwkundige keuring in Mijdrecht . Aan de telefoon was hij zeer vriendelijk en nam ruim de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Je merkt dat hij service hoog in het vaandel heeft staan en dat hij graag meedenkt. Hij komt op voor de belangen voor 1 partij en dat ben JIJ!

Op locatie ging hij ook zeer vakkundig te werk: kruipruimte in, dak op, niets is te gek. Ook gaf hij aan waar ik allemaal op moest letten en hij noemde een aantal punten op waar ik nog niet aan had gedacht. Ook hier nam hij uitgebreid de tijd voor.

Het bouwkundig rapport wordt in heldere taal weergegeven en is voorzien van foto’s. Na afloop staat hij klaar om vragen te beantwoorden en geeft hij goed advies.

 

Fred heeft ons ontzettend goed geholpen met de bouwkundige keuring van het huis in Mijdrecht wat wij willen kopen. Hij nam ruim de tijd en nam de moeite om ons te voorzien van allerlei verbouwtips en slimme kostenbesparende oplossingen. Fred, bedankt!

 

 

 

Fred heeft voor ons twee huizen bouwkundig gekeurd en ons een hoop ellende (en kosten) bespaard. Op geheel eigen wijze neemt hij alle details van het huis in zich op om vervolgens met een zeer gedegen advies te komen. Ook alle extra tips die gedurende het onderzoek worden gegeven zijn erg handig gebleken. Beste Fred, hartelijk dank voor je onderzoeken!

 

Zoekend naar de beste bouwkundig inspecteur in het land, heb ik Fred leren kennen. We waren vastberaden dat we geen compromis willen maken met de bouwkundige staat van onze toekomstige woning. Toen we Fred vonden, wisten we dat we met geen andere willen werken.

Voorzien van Freds advies en ondersteuning, gingen we op zoek naar onze woning. Het is even geduurd tot we ons voor een uiteindelijk beslisten, en te allen tijde mochten we terecht bij Fred die altijd een deskundig antwoord had aan al onze vragen en twijfels.

Vorige week was het grote moment en Fred kwam onze woning in Mijdrecht bouwkundig keuren! Met een scherp oog en uiterste aandacht heeft hij geen detail gemist. Van de kleinste details als de keukenkraan tot de dak van de garage. Dankzij zijn ingaan binnen de kruipruimte (dat geen andere bouwkundige doet) heeft hij een flinkе lekkage vanuit leidingen in de kruipruimte gespoord en ons honderden euro’s bespaart. Beide verkopend makelaar en verkopers stonden verbaasd voor Freds nauwkeurigheid en bekwaamheid.

Naast de keuring heeft hij ons advies gegeven over wat en op welke manier moet worden aangepakt, en nog eens advies over mogelijke verbouwing. Een zeer ervaren deskundige die vlekkeloos werkt levert en die je volledig kan vertrouwen. Daarnaast een van de prettigste mensen die ik ooit heb ontmoet

Hele goeie ervaring met twee bouwkundige keuringen van Fred Tokkie : hij heeft duidelijk kennis van zaken en gaat grondig te werk. In het eerste huis verschillende problemen ontdekt waardoor de koop niet doorging. Daar zijn we achteraf heel blij om! Nu opnieuw van zijn diensten gebruik gemaakt en wederom een prettige ervaring: gelukkig in dit huis geen gebreken. Ik zou Fred zeker aanraden!

 

Bouwkundige keuring Mijdrecht (5)
Bouwkundige keuring Mijdrecht (6)
Bouwkundige keuring Mijdrecht (7)
Bouwkundige keuring Mijdrecht (8)

Wat inspecteren wij tijdens een bouwkundige keuring Mijdrecht

 

 

 

 • Klik op de rode links
 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie beton
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Dakisolatie
 • Betonrot balkon
 • cv-ketel en cv-installatie
 • Bouwjaar cv-ketel en/of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • Rookgasafvoer Cv-ketel
 • Zuurstoftoevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • Aanvoer en retour Leidingen van cv-installatie
 • Lekkages cv-ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • PVC Afvoerleidingen
 • Vloerverwarming
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdrukventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Staalconstructie in de kruipruimte
 • Meetbouten plaatsen (aanvullend onderzoek)

Fred Tokkie heeft een bouwkundig keuring voor ons gedaan. Fred is zeer enthousiast en uit zijn adviezen blijkt dat hij veel verstand heeft van oude(re) huizen en de gebreken die ze kunnen hebben. Na het bezoek van Fred hadden we een beter beeld van de verbouwingskosten en gebreken van het huis. Ik zou Fred zeker aanraden voor mensen die ook een bouwkundige keuring willen laten doen!

 

Fred is a total professional. He reacts very quickly to any questions, no matter what time of day you call or email, and he is always very thorough with his advice.

During the crawl space and foundation inspection itself, Fred took a lot of time to explain what he was doing so that I could also understand the process he was undertaking and gave me a fantastic lesson in everything from wood rot to the underlying structure of the house. He then advised me on the potential of the property based on the findings and what repair costs could be expected.

I would heartily recommend Fred to anyone wanting to undertake a thorough and professional inspection of a potential purchase property with total peace of mind.