Premiumkeur BV

Bouwkundige Keuring Amstelhoek


Bouwkundige keuring Amstelhoek Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Amstelhoek
We hebben al redelijk wat huizen bouwkundig in Amstelhoek bouwtechnisch gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. Wij weten wat er speelt in Amstelhoek In Amstelhoek staan flink wat huizen met de gebrekkige fundering. Een bouwkundig gebrek dat vaker verdoezeld wordt dan u denkt. Door bodemdaling en een lage grondwaterstand kunnen huizen gaan verzakken.

Wij zijn het enige bedrijf in Nederland dat tijdens de bouwkundige keuring ook een aanvullend onderzoek voor u kunnen uitvoeren. Dit is een bovengronds funderingsonderzoek, wij zijn in bezit van speciale apparatuur om de scheefstand van de woning te kunnen meten. Bovendien voeren wij ook specialistisch onderzoek uit tijdens de bouwkundige keuring. We hebben apparatuur bij ons zodat we direct zien of een vloer scheef ligt of niet. Specialistisch onderzoek wordt door mijn concurrenten niet tijdens de bouwkundige keuring uitgevoerd dit staat ook wettelijk vermeld in de algemene voorwaarden. Wij gaan verder waar andere het laten liggen.

Wilt u weten wie u inhuurt lees de recensies van tevreden huizenkopers.

We hebben geen commerciële binding met verkopend makelaars uit Amstelhoek
U kunt dus rekenen op een eerlijke en een zeer uitgebreide en deskundige bouwkundig keuring Amstelhoek. Wij dienen maar 1 belang en dat is het belang van de  huizenkoper

Bel 020-7736842 of mail naar premiumkeur@gmail.com zodat we samen de bouwkundige keuring Amstelhoek kunnen inplannen.
Kies voor een betrouwbare en betrokken inspecteurs die u de beste kwaliteit leveren, daarom de naam Premiumkeur. Wij zijn NHG erkend en goed verzekerd. U kunt duizenden tot zelfs tienduizenden euro’s aan kosten achteraf voorkomen door de vele video’s op deze website te bekijken. Mocht de hypotheekverstrekker een meerjarenonderhoudsplan eisen dan kunt u deze ook via Premiumkeur aanvragen.

“U vindt ons in Vinkeveen en De ronde Venen, Baambrugge, Wilnis, Waverveen en Botshol, Mijdrecht, Uithoorn en daar waar al die prachtige huizen te vinden zijn die langs de rivier de Waver staan”.

De onderzoeksplicht van een koper


Als u van plan bent een huis te kopen in Amstelhoek raad ik u aan om eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u al vooraf vrij exact weet wat er aan uw appartement of huis mankeert en wat gevonden de bouwkundige gebreken u gaan kosten. Mocht u toch een bod gedaan hebben dan heeft u nog altijd 3 dagen de tijd om een bouwkundige keuring te laten uitvoeren. Op dit moment worden de meeste huizen boven de vraagprijs verkocht en proberen makelaars zelfs de bouwkundige keurder buiten de deur te houden. LET OP want u heeft een onderzoeksplicht. Simpelweg betekent het dat als u geen bouwkundige keuring heeft laten uitvoeren u bij de rechter altijd in het ongelijk gesteld zult worden als u de schade van een verborgen gebrek probeert te verhalen op de verkoper. Mocht u een huis gekocht hebben met funderingsproblemen dan kan u dat een schadepost opleveren van 50.000 tot
€ 100.000 of meer. En geloof me want er worden meer huizen met ernstige gebreken dan u denkt.

Luister naar deze helder ingesproken Mp3 met veel tips en adviezen over het kopen van een huis in Amsterdam omstreken.

U kunt ons ook inhuren voor een specialistisch onderzoek of een deelkeuring zoals een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, gevel inspectie, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie kelder of souterrain, lekkages opsporen, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie, schoorsteen inspectie met camera endoscoop, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, isolatie advies kruipruimte en dak, een bouwkundige vooropname/nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, maar ook de opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning

Lees een uitgebreid artikel over mij in de nrc en bekijk mij ook in het tv programma kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in business insider.

 

Een droomhuis of kat in de zak?


Omdat er weinig aanbod van huizen is komen er vaak veel bezoekers op de bezichtigingen af  waardoor u wellicht de indruk krijgt dat het huis dat u bezoekt zeer gewild is.
Als bouwkundige kan ik u alleen maar zeggen blijf realistisch, u betaalt op dit moment de hoofdprijs voor een huis en op zich is dat niet verkeerd als het een bouwkundig goed huis is. Mocht u onder voorbehoud van bouwkundige keuring een huis gekocht hebben, maak dan ook gebruik van een bouwkundige keuring want het is de enige mogelijkheid om er achter te komen of het huis waar u verliefd op geworden bent ook een goed huis is.

Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer in Amsterdam gewerkt, vele monumentale panden en oude huizen zijn onder mijn leiding gerenoveerd of gerestaureerd waarbij ook vaak de fundering vernieuwd werd. Ik bied u een summum aan bouwkundige kennis en ervaring.

Inmiddels werken er zes hoog opgeleide inspecteurs voor het bedrijf Premiumkeur.

Een volledig erkende bouwkundige keuring


Ik klim het dak op ga de kruipruimte in en kan al u bouwkundige vragen beantwoorden.
Na de bouwkundige keuring van uw huis weet u echt alles over het huis wat belangrijk is en aanvullende bouwkundige onderzoeken zijn dus niet meer nodig, de bouwkundige keuring en het bouwkundig rapport is gewoon completer en beter.

Kies voor een bouwkundig zwaargewicht die alles weet van funderingen, vochtproblemen, daken, kruipruimtes, kelders en souterrains

Maak een afspraak voor de meest complete bouwkundige keuring in en rond Amstelhoek, het bouwkundig rapport wordt erkend door alle hypotheekverstrekkers inclusief de NHG.
Fred voert bouwkundige keuringen uit in een straal van 40 km rond Amsterdam.

Fred heeft voor mij al 3 maal een keuring uitgevoerd. De reden dat ik steeds naar Fred terug keer is dat hij zich niet laat leiden door een goede relatie met de makelaars (dit doen veel keurders omdat makelaars nu eenmaal business genereren). Hij geeft oprechte en eerlijke kritiek en schroomt niet zaken duidelijk te benoemen waar de makelaar bij is. Daarnaast is hij snel in zijn communicatie en in de oplevering van rapportages. Ook geeft hij verbouwingstips, in mijn geval voor een dakterras en heeft hij goede connecties in de bouwwereld. Dit leverde mij bijvoorbeeld een deskundige aannemer op.

Wij zijn dankbaar! De tips van Fred Tokkie zijn goud waard ! Tijdens de aankoopkeuring gaf Fred mij het juiste zetje om huis wat we op het oog hadden te kopen. Daarna begeleide hij de verbouwing, kwam met praktische oplossingen, kostenbesparende tips en droeg aantal deskundige bouwers en bouwkundigen aan. Voor het bouwen dakkapellen, fundering en aanbouw heb ik als check diverse offertes opgevraagd en de aannemers via Fred komen als voordeligst uit de bus. Fred is een man op wie je kunt bouwen en die je kunt vertrouwen. Eerlijk, rechtdoorzee en met Amsterdamse humor. Hij denkt graag met je mee, is vlot en weet een antwoord op al je verbouw vragen.

Op 29 maart jl heeft Fred Tokkie een bouwkundige keuring uitgevoerd voor ons. Dit naar volle tevredenheid. Hij kwam zeer deskundig over tijdens de keuring. De communicatie met Fred is open en eerlijk. Daarnaast was hij zeer flexibel in het inplannen van de keuring en het versnelt aanleveren van het rapport. Het rapport is heel duidelijk met concrete aandachts- en actiepunten. Ik zou Fred zeker aanbevelen.

Fred heeft het huis dat wij op het oog hadden in Ilpendam vakkundig gekeurd. Superblij zijn we dat hij de moeite nam om echt de kruipruimte in te gaan. Zo wisten we dat de vloerbalken en kruipruimte aan renovatie toe zijn. Fred werkt snel, vakkundig en grondig. Ook na de keuring en oplevering van het rapport was hij meer dan bereid om mee te denken in het onderhandelingsproces en aanstaande renovatie. Super fijne en communicatieve man.

Bouwkundige keuring Amstelhoek (1)
Bouwkundige keuring Amstelhoek (2)
Bouwkundige keuring Amstelhoek (3)
Bouwkundige keuring Amstelhoek (4)

Pas op voor funderingsproblemen


In Amstelhoek is de fundering van veel oude huizen niet in orde, en de problemen met de fundering van een huis worden vaker verzwegen dan u denkt. Bent u een expat of komt u van buiten Amstelhoek wees dan extra op uw hoede want voor dat u het weet heeft de makelaar u een huis aangesmeerd met een slechte of matige fundering. Volgens de Nederlands wet moet de eigenaar van een huis en de makelaar een bouwkundig gebrek melden als men daarvan op de hoogte is. De praktijk heeft mij geleerd dat er maar weinig mensen zich aan deze meldingsplicht houden, maar er zijn uitzonderingen. Met een vloerwaterpasmeting en een lintvoegmeting breng ik de funderingsproblemen van een pand aan het licht. Mijn expertise en ervaring beschermt u tegen een miskoop en onverwacht hoge kosten.

Verbouwingskosten inzichtelijk gemaakt


Na afloop van de bouwkundige keuring kunt u mij alle vragen stellen over uw verbouwingsplannen, of deze technisch haalbaar zijn, maar u kunt mij ook vragen hoeveel zo’n verbouwing u gaat kosten. Het grote voordeel is dat u nu niet hoeft te wachten op de offerte van een aannemer. U krijgt al voor dat u het huis gekocht heeft een realistische inschatting van de verbouwingskosten. Aangezien ik zelf meer dan 25 jaar als aannemer heb gewerkt ken ik de prijzen beter dan geen ander.  Als u het wilt maak ik voor u een overzicht met alle kosten van de verbouwing gespecificeerd.

Bouwkundige keuring Amstelhoek (5)
Bouwkundige keuring Amstelhoek (6)
Bouwkundige keuring Amstelhoek (7)
Bouwkundige keuring Amstelhoek (8)
Een aantal belangrijk vragen die u schriftelijk moet stellen aan de makelaar of verkoper van het huis

 • Zitten er meetbouten op het huis, is er iets bekend over de funderingscode (vraag bewijzen)
 • Hoeveel geld zit er in de kas zit van de VVE  (bankafschrift vragen als bewijs)
 • Vraag de notulen op van de VVE zodat u weet wat er speelt (vooral onderhoud issues)
 • Is de fundering helemaal of gedeeltelijk vernieuwd(vraag bewijzen zoals bouwtekeningen)
 • Is het dak helemaal of gedeeltelijk vernieuwd (vraag de factuur van de dakdekker)
 • Wanneer is het schilderwerk van de voor- en achtergevel voor het laatst uitgevoerd (factuur vragen)
 • Zijn er of waren vochtproblemen in  de kruipruimte, kelder of souterrain
 • Hoe oud is de cv-ketel en wanneer heeft deze voor het laatst een service beurt gehad ?
 • Wat is de maandelijkse bijdrage aan de VVE ?
 • Worden er appartementen onderverhuurd. Is er illegale short stay (overlast)
 • Wie woont er boven of onder u ?(i.v.m. eventuele geluidoverlast zoals een muzikant)
 • Wanneer zijn de gevels voor het  voor het laatst gevoegd ? (factuur)
 • Zijn er problemen of issues met de houten balkons ? (constructie)
 • Zijn er lekkages op dit moment (zoals lekkages van badkamers of dak
 1. Is het pand gesplitst en zo ja wanneer – welk jaar ?
 2. Is er een dakterras zo ja is deze legaal (met bouwvergunning)
 3. Als er een uitbouw of uitbouw is geplaatst is deze legaal (vraag de bouwtekeningen op)
 4. Zijn er muur doorbraken gemaakt en zijn deze legaal (vraag de bouwtekeningen op)
 5. Zijn er rookmelders in het appartement en trappenhuis ?
 6. Is de elektrische installatie gekeurd (is er certificaat van goedkeuring)
 7. Zijn de gasleidingen getest op lekkage, dit heet een perstest ?
 8. Wie is de aannemer die het huis gebouwd heeft.(i.v.m. garantie)
 9. Waren de elektricien en loodgieter erkend en in het bezit van de juiste papieren
 10. Vraag naar een NEN 2580 meetrapport met zodat u exact weet hoe groot het huis is
 11. Is de dakopbouw of dakkapel legaal geplaatst (vraag de bouwtekeningen op)
 12. Is het dak geïsoleerd ?
 13. Is de kruipruimte geïsoleerd ?
 14. Is de gevel geïsoleerd ?
 15. Hoe oud zijn de kozijnen, ramen en deuren ? Is of was er sprake van houtrot ?
 16. Wat is het bouwjaar van het huis?