Premiumkeur BV

Bouwkundige Keuring Amstelhoek


Bouwkundige keuring Amstelhoek Bel of e-mail Premiumkeur voor een hele grondige bouwkundige keuring Amstelhoek ☎ 020-7736842  Lees de recensies van tevreden consumenten die door de inspecteurs van Premiumkeur een bouwkundige keuring Amstelhoek hebben laten uitvoeren.

De huizenprijzen zijn flink aan het dalen in Amstelhoek en dat betekent dat u met een hele grondige bouwkundige keuring duizenden euro’s en zelf tienduizenden euro’s van de vraagprijs af kunt krijgen. Met een goed onderbouwd bouwkundig rapport van Premiumkeur heeft u het juiste instrument in handen om te kunnen onderhandelen over de vraagprijs

Klik op deze link want hier vindt u alle   diensten en tarieven    van Premiumkeur

Premiumkeur is NHG erkend, gecertificeerd en goed verzekert. De inspecteurs die bij Premiumkeur werken zijn goed opgeleid, hebben jarenlange ervaring en zijn bekend in Amstelhoek

Bezoek ons videokanaal op  youtube  met honderden video’s uit onze dagelijkse praktijk. U kunt dan zien dat we bij Premiumkeur doen wat we beloven.

Lees een artikel over Premiumkeur in de  Quote 

 

Bouwkundige keuring of een specialistisch onderzoek


U kunt Premiumkeur inhuren voor een bouwkundige keuring, maar voor ook een specialistisch onderzoek zoals een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, gevel inspectie, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie , kelder inspectie het opsporen van alle soorten lekkages, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie, schoorsteen inspectie met een camera endoscoop, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, balkon inspectie, isolatie advies van de kruipruimte en het dak, een bouwkundige vooropname/nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, bouwkundig geschil met een aannemer en de opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning

De inspecteurs van Premiumkeur zijn in het bezit van een professionele infraroodcamera zodat precies duidelijk wordt hoe u de woning waar u woont het beste kunt isoleren. De infraroodcamera laat namelijk precies zien waar de isolatie van een woning matig is. Premiumkeur is 100% onafhankelijk en zal u geen bedrijven aanbevelen die de isolatiewerkzaamheden kunnen uitvoeren. U kunt dus altijd rekenen op een onafhankelijk en objectief advies.

 

PremiumkeurPremiumkeur
PremiumkeurPremiumkeur

Premiumkeur garandeert u een 100 % onafhankelijke bouwkundige keuring


Fred heeft voor mij al 3 maal een bouwkundige keuring uitgevoerd. De reden dat ik steeds naar Fred terug keer is dat hij zich niet laat leiden door een goede relatie met de makelaars (dit doen veel keurders omdat makelaars nu eenmaal business genereren). Hij geeft oprechte en eerlijke kritiek en schroomt niet zaken duidelijk te benoemen waar de makelaar bij is. Daarnaast is hij snel in zijn communicatie en in de oplevering van rapportages. Ook geeft hij verbouwingstips, in mijn geval voor een dakterras en heeft hij goede connecties in de bouwwereld. Dit leverde mij bijvoorbeeld een deskundige aannemer op.

 

Bouwkundige keuring inclusief allerlei handig tips en adviezen


Wij zijn dankbaar! De tips van Fred Tokkie zijn goud waard ! Tijdens de bouwkundige keuring gaf Fred mij het juiste zetje om huis wat we op het oog hadden te kopen. Daarna begeleide hij de verbouwing, kwam met praktische oplossingen, kostenbesparende tips en droeg aantal deskundige bouwers en bouwkundigen aan. Voor het bouwen dakkapellen, fundering en aanbouw heb ik als check diverse offertes opgevraagd en de aannemers via Fred komen als voordeligst uit de bus. Fred is een man op wie je kunt bouwen en die je kunt vertrouwen. Eerlijk, rechtdoorzee en met Amsterdamse humor. Hij denkt graag met je mee, is vlot en weet een antwoord op al je verbouw vragen.

 

PremiumkeurPremiumkeur
PremiumkeurPremiumkeur

Bouwkundige keuring inclusief een uitgebreid bouwkundig rapport


Onlangs heeft Fred Tokkie een bouwkundige keuring uitgevoerd. Dit naar volle tevredenheid. Hij kwam zeer deskundig over tijdens de bouwkundige keuring. De communicatie met Fred is open en eerlijk. Daarnaast was hij zeer flexibel in het inplannen van de bouwkundige keuring en het versnelt aanleveren van het bouwkundig rapport. Het bouwkundig rapport is heel duidelijk met concrete aandachts- en actiepunten. Ik zou Fred zeker aanbevelen.

 

Ook na het uitvoeren van de bouwkundige keuring zijn wij goed bereikbaar


Fred heeft het huis dat wij op het oog hadden in Amstelhoek vakkundig gekeurd. Superblij zijn we dat hij de moeite nam om echt de kruipruimte in te gaan. Zo wisten we dat de vloerbalken en kruipruimte aan renovatie toe zijn. Fred werkt snel, vakkundig en grondig. Ook na de bouwkundige keuring en oplevering van het bouwkundig rapport was hij meer dan bereid om mee te denken in het onderhandelingsproces en aanstaande renovatie. Super fijne en communicatieve man.

 

Bouwkundige keuring Amstelhoek (1)
Bouwkundige keuring Amstelhoek (2)
Bouwkundige keuring Amstelhoek (3)
Bouwkundige keuring Amstelhoek (4)

Bel Premiumkeur voor een bouwkundige keuring op korte termijn


Fred heeft ons goed geholpen met de bouwkundige keuring van het huis dat wij willen aankopen. Hij was snel beschikbaar, flexibel en communiceerde prettig. Grondige bouwkundige keuring ( dak, fundering, etc.). Snel na de bouwkundige keuring hebben we al een duidelijk bouwkundig rapport met foto’s ontvangen.

 

Ook na de bouwkundige keuring is Premiumkeur goed bereikbaar


Wij zijn echt supergoed geholpen.
De afspraak was makkelijk gemaakt.
Wij kopen een wat ouder huis waar echt werk aan zit.
Fred was heel eerlijk en duidelijk in wat er mankeerde.
In hoe dit het beste op te lossen.
En wat daarvan de kosten zouden zijn.
Ook gaf hij extra onderhoud tips.
En wat ideeën om de woning te verbeteren.
Bij extra vragen na de bouwkundige keuring konden we contact opnemen en werden we vriendelijk en goed te woord gestaan.
We hadden ook echt het idee dat er de tijd genomen werd om naar ons te luisteren en alles goed te bekijken.
Dit heb ik bij een ander bedrijf wel heel anders ervaren ooit.
Ook gaf ik aan astma patiënt te zijn.
En kwam Fred zelf met extra ideeën en oplossingen die voor mij heel gunstig zouden kunnen zijn in de woning.
Ik kan Premiumkeur echt aanbevelen.

 

Funderingsonderzoek
monumentale dakinspectie
Inspectie van de groepenkast
bouwtechnische keuring zadeldak

Bouwkundige keuring inclusief een volledige kruipruimte inspectie


Vorig jaar juni kochten wij ons eerste huis in Amstelhoek. De verkopende makelaar had al een bouwkundige keuring laten uitvoeren en het bouwkundig rapport zat bij de verkoopbrochure. Gezien de situatie op de huizenmarkt en dus de geboden haast met het nemen van een beslissing, zijn wij toen uitgegaan van het idee dat een nieuwe bouwkundige keuring geen verschil ging maken en kochten we het huis zonder voorbehoud. Er waren immers geen enorm grote problemen geconstateerd in het rapport. Eenmaal getekend bleek dat helaas toch anders. In het buwkundig rapport was bijvoorbeeld naar voren gekomen dat de eerste paar vloerbalken vanaf de voorzijde van het huis zouden moeten worden vervangen i.v.m. vochtschade en potentieel houtworm. Maar, werd er gezegd, over de rest van de balken konden ze geen definitieve uitspraken doen want de kruipruimte was volgens de keurder niet toegankelijk. Wel werd erop gewezen dat er mogelijk extra onderzoek nodig was. Omdat Premiumkeur kon werken met een robotje onder de vloer, vroegen we hen de rest van de balken te inspecteren. Bij aankomst werd al in de woonkamer vastgesteld dat het probleem veel groter was dan de eerste paar balken, de vloer boog namelijk door en langs de plint was duidelijk te zien dat deze verzakt was. Verder bleek dat de kruipruimte wel degelijk toegankelijk was maar dat er, om wat voor reden dan ook, een paar stenen geplaatst waren in de kruipruimte waardoor toegang werd ‘geblokkeerd’. Na 2 minuten de bakstenen te verplaatsen werd de kruipruimte alsnog toegankelijk. Hieruit bleek inderdaad ook dat de schade veel groter was en dat alle (!) vloerbalken + vloer moesten worden vervangen. Kostprijs: minimaal € 10.000. Als de keurder diezelfde moeite had genomen had dat ons niet alleen een hoop slapeloze nachten gescheeld, maar vooral ook een heleboel geld.

 

Een bouwkundige keuring die u geld oplevert


Uitstekende en betrouwbare bouwkundige keuring laten uitvoeren bij de aankoop van een woning uit 1930 in Amstelhoek. Telefonisch hadden we binnen enkele dagen een afspraak. De keuring zelf is grondig en vakkundig uitgevoerd met oog voor detail en bovendien op een fijne, persoonlijke en heel transparante manier. Twee dagen later volgde een uitgebreid bouwkundig rapport dat wij hebben kunnen gebruiken om verder te onderhandelen met de verkopers. Mocht je dus op zoek zijn naar een goede onafhankelijke bouwkundige keuring, zeker even bellen met Premiumkeur.

 

PremiumkeurPremiumkeur
PremiumkeurPremiumkeur

Kies voor een bouwkundige keuring die u maximaal beschermt


Wij hebben Fred begin van de week gecontacteerd voor een bouwkundige keuring een woning. Fred heeft zijn werk onwijs goed en met volle aandacht uitgevoerd. Fred klom op het dak en ging volledig in de kruipruimte voor een uitgebreide check. Onwijs blij dat we voor Fred hebben gekozen, omdat de verborgen gebreken aan het licht zijn gekomen. Wij hebben hierdoor de keuze gemaakt om niet tot aankoop te gaan van deze woning. Voor een volgende potentiële aankoop zullen wij absoluut Fred weer inschakelen.

Bouwkundige keuring met een overzichtelijk bouwkundig rapport


Via Google bij Fred Tokkie uitgekomen voor een bouwkundige keuring van een huis in Amstelhoek. Wij hadden een beetje haast omdat we graag wilden dat de bouwkundige keuring gedaan werd voor de bedenktijd van het koopcontract voorbij was. Dit was geen enkel probleem, Fred had de volgende dag al tijd.
Wat wij erg prettig vonden is dat Fred eerst zelf een rondje doet en alles goed bekijkt en inspecteert. Hierna nam hij ons mee voor, achter en door het huis en wees hij alle dingen die hij had gezien aan.

Het bouwkundig rapport is erg duidelijk. Voor ons is het heel duidelijk wat we moeten doen, wie we hiervoor moeten inhuren en hoeveel dat ongeveer gaat kosten.

Al met al helemaal super! We zijn erg blij met de vrolijke en uitgebreide bouwkundige keuring van Fred!

 

scheuren onderzoek
Premium bouwkundige keuring
Bouwkundige keuring Villa
dakinspectie bedrijfsruimte

Bel Premiumkeur voor een hele grondige bouwkundige keuring


Fred heeft ons goed geholpen met de bouwkundige keuring van het huis dat wij willen aankopen in Amstelhoek. Hij was snel beschikbaar, flexibel en communiceerde prettig. Grondige keuring ( dak, fundering, etc.). Snel na de bouwkundige keuring hebben we al een duidelijk rapport met foto’s ontvangen.

 

Premiumkeur garandeert u een onafhankelijke keuring


Voor ons huis in Amstelhoek hebben wij zelf gezocht naar een onafhankelijke bouwtechnische keurder, die al veel huizen had beoordeeld in onze regio.
Het vinden van een bouwtechnische keurder was niet moeilijk, het vinden van een onafhankelijke keurder echter wel.

Al snel kwamen wij uit bij Premiumkeur.

Premiumkeur heeft ons zeer snel en deskundig geholpen.
Fred is zeer kritisch; hij gaat het dak op, gaat de kruipruimte in, en geen enkel detail ontgaat hem.
Fred maakt veel foto’s, komt met duidelijke uitleg, en met veel (isolatie-)tips.
(Als je je huis laat keuren door Fred, zou ik je aanraden om zelf ook met hem mee te kijken!! Het is ontzettend leerzaam.)

Premiumkeur werkt vanuit het belang van de koper van de woning, en Fred maakt de dingen niet mooier dan ze zijn.

Ik zou Premiumkeur aan iedereen aanraden!

 

Bouwkundige keuring Amstelhoek (5)
Bouwkundige keuring Amstelhoek (6)
Bouwkundige keuring Amstelhoek (7)
Bouwkundige keuring Amstelhoek (8)

De makelaar is gebaat bij een oppervlakkige bouwkundige keuring


Om een huis te verkopen is de makelaar erbij gebaat dat het huis zo gunstig mogelijk uit de bouwkundige keuring komt. Daarom beveelt de makelaar u bedrijven waarvan hij weet dat ze een oppervlakkige bouwkundige keuring uitvoeren. Dit zijn de bedrijven die de kruipruimte alleen rondom het kruipluik inspecteren, het dak tot een beperkte hoogte inspecteren. Meestal maken deze inspecteurs alleen een foto van het dak vanuit een dakraam of gebruiken ze een spiegeltje. En het meest belangrijke bouwkundig onderdeel, de fundering, wordt niet onderzocht. De inspecteurs die de makelaar aanbeveelt hebben zelfs geen waterpas bij zich. Dat zegt al genoeg toch? Een oppervlakkige keuring dient het belang van de makelaar, maar niet dat van de consument.

Door deze oppervlakkige van inspecteren loopt u als concument een groot risico geconfronteerd worden met hoge kosten achteraf omdat gebreken niet gezien worden. Kies voor zekerheid en Bel Premiumkeur voor de meest grondige en uitgebreide bouwkundige keuring van Nederland.

Hieronder een citaat uit de algemene voorwaarden van 1 van mijn concurrenten. Het bewijs dat de bouwkundige keuring van mijn concurrenten daadwerkelijk oppervlakkig is. En dit bedrijf is aangesloten bij het Keurmerk Vakkundig Gekeurd.

De bouwtechnische keuring bestaat uit een globale, non-destructieve, visuele inspectie, gerelateerd
aan het bouwjaar van het object en is een momentopname, waarbij uitsluitend gesignaleerde zichtbare
gebreken of tekortkomingen worden gerapporteerd.

De synoniemen voor het woord globaal zijn: bij benadering, grofweg, in grote trekken, ongeveer, ruwweg

Wat is het verschil tussen Premiumkeur en andere woningkeurbedrijven?


Het verschil kunt herkennen in het woord Premium in onze bedrijfsnaam. Premiumkeur voert voor u een bouwkundige keuring uit die echt veel uitgebreider en completer is dan al mijn concurrenten. En dit terwijl de prijs van een bouwkundige keuring via Premiumkeur ongeveer gelijk is met andere bedrijven. Bovendien zijn wij 100% onafhankelijk omdat we nooit voor verkopend makelaars werken. De bouwkundige keuring via Premiumkeur is niet globaal, maar zeer uitgebreid en diepgaand. In de meeste gevallen gaan de inspecteurs die voor Premiumkeur de kruipruimte helemaal in (indien het veilig en verantwoord is)  We klimmen in de meeste gevallen het dak helemaal op en zelfs op grotere hoogtes.(mits veilig en verantwoord) We gebruiken veel specialistisch gereedschap tijdens de bouwkundige keuring zoals een thermografische camera, waterpas instrumenten, een kruipruimte robot, een camera endoscoop, een vochtmeter en we hebben ook een schroefmachine bij ons inclusief een aantal kleine koevoeten om ook lastige kruipluiken open te krijgen. Daar waar andere woningkeurbedrijven ophouden gaan wij verder. Een Premium uitgevoerde bouwkundige keuring beschermt u dus veel meer tegen onverwachte hoge kosten achteraf dan al onze concurrenten omdat de bouwkundige keuring via Premiumkeur veel uitgebreider en completer is. En als u de vele positieve recensies heeft gelezen dan weet u dat we de waarheid spreken. De vele foto’s en video’s op de website van Premiumkeur laten u zien dat we doen wat we beloven. Bovendien is Premiumkeur 100% onafhankelijk omdat wij niet afhankelijk zijn van opdrachten van makelaars. Belangenverstrengeling is hierdoor volledig uitgesloten.

Leer alles over het plaatsen van zonnepanelen.Leer alles over het plaatsen van zonnepanelen.
Scheuren onderzoekScheuren onderzoek

De bouwkundige keuring van Premiumkeur is veel beter en completer


Zeer snel en vakkundig een bouwkundig rapport ontvangen van Bo Schreurs van Premiumkeur. Het was een behoorlijke klus, want het huis was in een slechte bouwkundige staat, maar Bo heeft alles tot in detail bekeken en gekeurd. De informatie in het bouwkundig rapport is heel nuttig.

 

Een betaalbare bouwkundige keuring en 100 % onafhankelijk


Fred heeft mij een enorm geholpen met zijn advies. Hij is zeer deskundig, eerlijk, duidelijk en onafhankelijk. Ik had tot nu toe geen goede ervaringen met bouwkundige inspecteurs, die veel rekenen maar weinig zien, maar Fred is echt anders. Als ik een volgend huis koop schakel ik hem zeker in!

 

 

PremiumkeurPremiumkeur
Kruipruimte onderzoekKruipruimte onderzoek