020-7736842 premiumkeur@gmail.com
Premiumkeur B.V.

Bouwkundige keuring Amstelhoek


Bouwkundige keuring Amstelhoek. Bel Premiumkeur 020-7736842 om een erkende en gecertificeerde bouwkundige keuring Amstelhoek in te plannen. Of neem contact op via de mail. Lees de recensies van tevreden consumenten die door de inspecteurs van Premiumkeur een bouwkundige keuring in Amstelhoek hebben laten uitvoeren. Wat kost een bouwkundige keuring bij Premiumkeur? Bekijk honderden youtube video’s uit de dagelijkse praktijk van onze ervaren inspecteurs zodat u met eigen ogen kunt zien dat we bij Premiumkeur doen wat we beloven en onze inspecteurs bouwkundig allround zijn. Klik op de link voor alle diensten en tarieven die Premiumkeur aanbiedt. De inspecteurs van Premiumkeur zijn bekend in Amstelhoek.

Lees een schokkend krantenartikel in de Groene Amsterdammer hoe de bedrijven Perfectkeur en Woningkeur samenwerken met makelaars. Ook dit artikel geeft u een uniek inzicht hoe geraffineerd makelaars zaken doen.

Lees een leerzaam artikel over funderingsproblemen, een must om te lezen voor iedereen die een oud huis wil gaan kopen in Amstelhoek.

Tijdens de bouwkundige keuring kunnen de inspecteurs die voor Premiumkeur werken voor u een aanvullend funderingsonderzoek uitvoeren. Premiumkeur is het enige woningkeurbedrijf in Nederland die dit aanvullende funderingsonderzoek aanbiedt.

Bouwkundige keuring of een specialistisch onderzoek


U kunt Premiumkeur inhuren voor een bouwkundige keuring Amstelhoek, maar ook voor specialistisch onderzoek zoals: een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, balkon inspectie, gevel inspectie, lekdetectie, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie, kelder inspectie, lekkages opsporen, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie met een infraroodcamera, schoorsteen inspectie met endoscoop camera, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, een bouwkundige vooropname, nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, MJOP, aanvragen van een splitsingsvergunning, de opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning, geschil met aannemer, en de bouwkundige keuring van een monumentaal pand.

Bent u van plan te gaan isoleren of verduurzamen dan krijgt u bij Premiumkeur een onafhankelijk en deskundig isolatie advies. Een advies dat zich snel terugverdiend.

Premiumkeur is een NHG erkend en gecertificeerd bouwkundig adviesbureau.

Premiumkeur biedt u de allerbeste bouwkundige keuring


Bo heeft echt de tijd genomen om samen met ons alle zaken van het huis te bespreken. Niet alleen wat er mis is, maar ook hoe we het op zouden kunnen lossen. Het is ons eerste huis, dus veel nieuwe termen en dingen te leren, maar hij gaf volop uitleg, erg fijn! Eerlijk en overzichtelijk beeld gekregen van de staat van het huis.

Een bouwkundige keuring die u geld oplevert


Bo heeft ons uitstekend geholpen met een bouwkundige keuring. Ondanks de (onuitgesproken) tijdsdruk van de makelaar toch genoeg punten gevonden waar wij binnen onze bedenktijd mee in onderhandeling konden met de verkoper. Een aanrader!

Premiumkeur garandeert u een 100 % onafhankelijke bouwkundige keuring


Fred heeft voor mij al 3 maal een bouwkundige keuring uitgevoerd. De reden dat ik steeds naar Fred terug keer is dat hij zich niet laat leiden door een goede relatie met de makelaars (dit doen veel keurders omdat makelaars nu eenmaal business genereren). Hij geeft oprechte en eerlijke kritiek en schroomt niet zaken duidelijk te benoemen waar de makelaar bij is. Daarnaast is hij snel in zijn communicatie en in de oplevering van rapportages. Ook geeft hij verbouwingstips, in mijn geval voor een dakterras en heeft hij goede connecties in de bouwwereld. Dit leverde mij bijvoorbeeld een deskundige aannemer op.

 

Bouwkundige keuring inclusief allerlei handig tips en adviezen


Wij zijn dankbaar! De tips van Fred Tokkie zijn goud waard ! Tijdens de bouwkundige keuring gaf Fred mij het juiste zetje om huis wat we op het oog hadden te kopen. Daarna begeleide hij de verbouwing, kwam met praktische oplossingen, kostenbesparende tips en droeg aantal deskundige bouwers en bouwkundigen aan. Voor het bouwen dakkapellen, fundering en aanbouw heb ik als check diverse offertes opgevraagd en de aannemers via Fred komen als voordeligst uit de bus. Fred is een man op wie je kunt bouwen en die je kunt vertrouwen. Eerlijk, rechtdoorzee en met Amsterdamse humor. Hij denkt graag met je mee, is vlot en weet een antwoord op al je verbouw vragen.

 

Bouwkundige keuring inclusief een uitgebreid bouwkundig rapport


Onlangs heeft Fred Tokkie een bouwkundige keuring uitgevoerd. Dit naar volle tevredenheid. Hij kwam zeer deskundig over tijdens de bouwkundige keuring. De communicatie met Fred is open en eerlijk. Daarnaast was hij zeer flexibel in het inplannen van de bouwkundige keuring en het versnelt aanleveren van het bouwkundig rapport. Het bouwkundig rapport is heel duidelijk met concrete aandachts- en actiepunten. Ik zou Fred zeker aanbevelen.

 

Ook na het uitvoeren van de bouwkundige keuring zijn wij goed bereikbaar


Fred heeft het huis dat wij op het oog hadden in Amstelhoek vakkundig gekeurd. Superblij zijn we dat hij de moeite nam om echt de kruipruimte in te gaan. Zo wisten we dat de vloerbalken en kruipruimte aan renovatie toe zijn. Fred werkt snel, vakkundig en grondig. Ook na de bouwkundige keuring en oplevering van het bouwkundig rapport was hij meer dan bereid om mee te denken in het onderhandelingsproces en aanstaande renovatie. Super fijne en communicatieve man.

 

bouwkundige keuring Amstelhoek (1)
bouwkundige keuring Amstelhoek (2)
inspecteren rieten dak
zadeldak inspecteren

Bel Premiumkeur voor een bouwkundige keuring op korte termijn


Fred heeft ons goed geholpen met de bouwkundige keuring van het huis dat wij willen aankopen. Hij was snel beschikbaar, flexibel en communiceerde prettig. Grondige bouwkundige keuring ( dak, fundering, etc.). Snel na de bouwkundige keuring hebben we al een duidelijk bouwkundig rapport met foto’s ontvangen.

 

Ook na de bouwkundige keuring is Premiumkeur goed bereikbaar


Wij zijn echt supergoed geholpen.
De afspraak was makkelijk gemaakt.
Wij kopen een wat ouder huis waar echt werk aan zit.
Fred was heel eerlijk en duidelijk in wat er mankeerde.
In hoe dit het beste op te lossen.
En wat daarvan de kosten zouden zijn.
Ook gaf hij extra onderhoud tips.
En wat ideeën om de woning te verbeteren.
Bij extra vragen na de bouwkundige keuring konden we contact opnemen en werden we vriendelijk en goed te woord gestaan.
We hadden ook echt het idee dat er de tijd genomen werd om naar ons te luisteren en alles goed te bekijken.
Dit heb ik bij een ander bedrijf wel heel anders ervaren ooit.
Ook gaf ik aan astma patiënt te zijn.
En kwam Fred zelf met extra ideeën en oplossingen die voor mij heel gunstig zouden kunnen zijn in de woning.
Ik kan Premiumkeur echt aanbevelen.

 

schoorsteen inspectie
monumentale dakinspectie
Inspectie van de groepenkast
bouwtechnische keuring zadeldak

Bouwkundige keuring inclusief een volledige kruipruimte inspectie


Vorig jaar juni kochten wij ons eerste huis in Amstelhoek. De verkopende makelaar had al een bouwkundige keuring laten uitvoeren en het bouwkundig rapport zat bij de verkoopbrochure. Gezien de situatie op de huizenmarkt en dus de geboden haast met het nemen van een beslissing, zijn wij toen uitgegaan van het idee dat een nieuwe bouwkundige keuring geen verschil ging maken en kochten we het huis zonder voorbehoud. Er waren immers geen enorm grote problemen geconstateerd in het rapport. Eenmaal getekend bleek dat helaas toch anders. In het buwkundig rapport was bijvoorbeeld naar voren gekomen dat de eerste paar vloerbalken vanaf de voorzijde van het huis zouden moeten worden vervangen i.v.m. vochtschade en potentieel houtworm. Maar, werd er gezegd, over de rest van de balken konden ze geen definitieve uitspraken doen want de kruipruimte was volgens de keurder niet toegankelijk. Wel werd erop gewezen dat er mogelijk extra onderzoek nodig was. Omdat Premiumkeur kon werken met een robotje onder de vloer, vroegen we hen de rest van de balken te inspecteren. Bij aankomst werd al in de woonkamer vastgesteld dat het probleem veel groter was dan de eerste paar balken, de vloer boog namelijk door en langs de plint was duidelijk te zien dat deze verzakt was. Verder bleek dat de kruipruimte wel degelijk toegankelijk was maar dat er, om wat voor reden dan ook, een paar stenen geplaatst waren in de kruipruimte waardoor toegang werd ‘geblokkeerd’. Na 2 minuten de bakstenen te verplaatsen werd de kruipruimte alsnog toegankelijk. Hieruit bleek inderdaad ook dat de schade veel groter was en dat alle (!) vloerbalken + vloer moesten worden vervangen. Kostprijs: minimaal € 10.000. Als de keurder diezelfde moeite had genomen had dat ons niet alleen een hoop slapeloze nachten gescheeld, maar vooral ook een heleboel geld.

 

Een bouwkundige keuring die u geld oplevert


Uitstekende en betrouwbare bouwkundige keuring laten uitvoeren bij de aankoop van een woning uit 1930 in Amstelhoek. Telefonisch hadden we binnen enkele dagen een afspraak. De keuring zelf is grondig en vakkundig uitgevoerd met oog voor detail en bovendien op een fijne, persoonlijke en heel transparante manier. Twee dagen later volgde een uitgebreid bouwkundig rapport dat wij hebben kunnen gebruiken om verder te onderhandelen met de verkopers. Mocht je dus op zoek zijn naar een goede onafhankelijke bouwkundige keuring, zeker even bellen met Premiumkeur.

 

Kies voor een bouwkundige keuring die u maximaal beschermt


Wij hebben Fred begin van de week gecontacteerd voor een bouwkundige keuring een woning. Fred heeft zijn werk onwijs goed en met volle aandacht uitgevoerd. Fred klom op het dak en ging volledig in de kruipruimte voor een uitgebreide check. Onwijs blij dat we voor Fred hebben gekozen, omdat de verborgen gebreken aan het licht zijn gekomen. Wij hebben hierdoor de keuze gemaakt om niet tot aankoop te gaan van deze woning. Voor een volgende potentiële aankoop zullen wij absoluut Fred weer inschakelen.

Bouwkundige keuring met een overzichtelijk bouwkundig rapport


Via Google bij Fred Tokkie uitgekomen voor een bouwkundige keuring van een huis in Amstelhoek. Wij hadden een beetje haast omdat we graag wilden dat de bouwkundige keuring gedaan werd voor de bedenktijd van het koopcontract voorbij was. Dit was geen enkel probleem, Fred had de volgende dag al tijd.
Wat wij erg prettig vonden is dat Fred eerst zelf een rondje doet en alles goed bekijkt en inspecteert. Hierna nam hij ons mee voor, achter en door het huis en wees hij alle dingen die hij had gezien aan.

Het bouwkundig rapport is erg duidelijk. Voor ons is het heel duidelijk wat we moeten doen, wie we hiervoor moeten inhuren en hoeveel dat ongeveer gaat kosten.

Al met al helemaal super! We zijn erg blij met de vrolijke en uitgebreide bouwkundige keuring van Fred!

 

scheuren onderzoek
Premium bouwkundige keuring
Bouwkundige keuring Villa
dakinspectie bedrijfsruimte

Bel Premiumkeur voor een hele grondige bouwkundige keuring


Fred heeft ons goed geholpen met de bouwkundige keuring van het huis dat wij willen aankopen in Amstelhoek. Hij was snel beschikbaar, flexibel en communiceerde prettig. Grondige keuring ( dak, fundering, etc.). Snel na de bouwkundige keuring hebben we al een duidelijk rapport met foto’s ontvangen.

 

Premiumkeur garandeert u een onafhankelijke keuring


Voor ons huis in Amstelhoek hebben wij zelf gezocht naar een onafhankelijke bouwtechnische keurder, die al veel huizen had beoordeeld in onze regio.
Het vinden van een bouwtechnische keurder was niet moeilijk, het vinden van een onafhankelijke keurder echter wel.

Al snel kwamen wij uit bij Premiumkeur.

Premiumkeur heeft ons zeer snel en deskundig geholpen.
Fred is zeer kritisch; hij gaat het dak op, gaat de kruipruimte in, en geen enkel detail ontgaat hem.
Fred maakt veel foto’s, komt met duidelijke uitleg, en met veel (isolatie-)tips.
(Als je je huis laat keuren door Fred, zou ik je aanraden om zelf ook met hem mee te kijken!! Het is ontzettend leerzaam.)

Premiumkeur werkt vanuit het belang van de koper van de woning, en Fred maakt de dingen niet mooier dan ze zijn.

Ik zou Premiumkeur aan iedereen aanraden!

 

nokvorsten inspecteren
bitumineuze dakbedekking inspecteren (2)
dakinspectie monumentaal pand
dakinspectie bedrijfshal

De makelaar heeft het liefst een oppervlakkige bouwkundige keuring


Om een huis in Amstelhoek gemakkelijk en snel te kunnen verkopen is het voor de makelaar belangrijk dat huis dat u wilt kopen zo gunstig mogelijk uit de bouwkundige keuring komt. Daarom prijst de makelaar u inspecteurs aan waarvan hij weet dat ze een oppervlakkige bouwkundige keuring uitvoeren. Deze inspecteurs inspecteren de kruipruimte alleen rondom het kruipluik en dit is natuurlijk onvoldoende om een volledig beeld te krijgen van de kruipruimte, het dak wordt tot een zeer beperkte hoogte geïnspecteerd. Meestal maken deze inspecteurs alleen een foto van het dak vanuit een dakraam of gebruiken ze een spiegeltje. En het belangrijkste bouwkundig onderdeel, de fundering, wordt niet onderzocht met meetapparatuur. De inspecteurs die de makelaar u aanbeveelt hebben zelfs geen waterpas bij zich. Dat zegt al genoeg toch? Een oppervlakkige keuring waarbij veel kostbare gebreken niet opgemerkt worden dient het belang van de makelaar, maar niet dat van de consument.

Door deze oppervlakkig uitgevoerde bouwkundige keuring van onze concurrenten loopt u als consument een groot risico geconfronteerd worden met hoge kosten achteraf omdat gebreken niet opgemerkt worden. Kies voor meer zekerheid en Bel Premiumkeur voor de meest grondige bouwkundige keuring van Nederland.

 

 

Wat is het verschil tussen Premiumkeur en andere woningkeurbedrijven?


Het verschil kunt herkennen in het woord Premium in onze bedrijfsnaam. Premiumkeur voert voor u een bouwkundige keuring uit die echt veel uitgebreider en completer is dan al mijn concurrenten. En dit terwijl de prijs van een bouwkundige keuring via Premiumkeur ongeveer gelijk is met andere bedrijven. De bouwkundige keuring via Premiumkeur is niet globaal, maar zeer uitgebreid en diepgaand. In de meeste gevallen gaan de inspecteurs die voor Premiumkeur de kruipruimte helemaal in. We klimmen in de meeste gevallen het dak helemaal op en zelfs op grotere hoogtes.( als dit veilig kan ) We gebruiken veel specialistisch gereedschap tijdens de bouwkundige keuring zoals: een infraroodcamera, diverse soorten waterpas instrumenten, een kruipruimte robot, een camera endoscoop, een vochtmeter en we hebben ook een schroefmachine bij ons inclusief een aantal kleine koevoeten om ook lastige kruipluiken open te krijgen. Daar waar andere inspecteurs ophouden gaan de inspecteurs van Premiumkeur nog een stap verder. Een Premium uitgevoerde bouwkundige keuring beschermt u dus veel meer tegen hoge kosten achteraf dan al onze concurrenten omdat de bouwkundige keuring van Premiumkeur veel uitgebreider en completer is. 

Bel Premiumkeur voor een hele grondige bouwkundige keuring


Wij zijn erg tevreden over de zeer uitgebreide en grondige bouwkundige keuring van onze toekomstige woning. Ook de verkopers waren blij dat de woning met zoveel aandacht werd bekeken. Fred Tokkie was bereid om ook de kruipruimte te beoordelen en daaruit bleek dat er enkele balken onder het huis rot waren. Het is fijn dat we dit wisten voor we de woning kochten, in plaats van een verrassing achteraf. De communicatie was prettig, er werd de tijd genomen om de keuring te evalueren. Kortom, een uitstekende bouwkundige keuring!

 

Ook na het uitvoeren van de bouwkundige keuring zijn wij goed bereikbaar


Vanwege de aankoop van ons nieuwe huis heeft Fred voor ons de bouwkundige keuring uitgevoerd. Op korte termijn (binnen enkele dagen) lukt dit al. Zeer grondig te werk gegaan, meting verricht en tot op het dak geweest. Ook werd goed advies gegeven over de staat van de fundering. Bij elkaar waardevolle informatie en absoluut noodzakelijk voor het maken van de juiste keus. Ook na de bouwkundige keuring werden we met onze vragen n.a.v. het bouwkundig rapport goed geholpen. top!