Bouwkundige keuring Amsterdam

Bouwkundige keuring Aalsmeer


Bouwkundige keuring Aalsmeer. Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Aalsmeer.
We hebben al heel wat huizen Aalsmeer bouwkundig gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. Kies voor de meest uitgebreide bouwkundige keuring Aalsmeer. De kruipruimte wordt volledig geïnspecteerd en ook het dak wordt volledig geïnspecteerd.

We hebben geen commerciële binding met verkopend makelaars uit Weesp
U kunt dus rekenen op een eerlijke en een zeer uitgebreide en deskundige bouwkundig keuring Aalsmeer. Wij dienen maar 1 belang en dat is het belang van consument

Bel 020-7736842, of mail naar premiumkeur@gmail.com zodat we samen de bouwkundige keuring Aalsmeer kunnen inplannen. Wilt u weten wie u inhuurt lees de recensies van tevreden huizenkopers.
Kies voor een betrouwbare en betrokken inspecteurs die u de beste kwaliteit leveren bij een bouwkundige keuring Aalsmeer, daarom de naam Premiumkeur. Wij zijn NHG erkend en goed verzekerd. Mocht de hypotheekverstrekker een meerjarenonderhoudsplan eisen dan kunt u deze ook via Premiumkeur aanvragen.

Lees een uitgebreid artikel over mij in de nrc en bekijk mij ook in het tv programma kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in business insider

 

 

 

 

 

 

 

Direct weten waar je aan toe bent


Ik raad u aan eerst een bouwkundige keuring Aalsmeer te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat er aan het huis mankeert. Teken pas een voorlopig koopcontact na dat de bouwkundige keuring Aalsmeer heeft plaatsgevonden. Je wilt natuurlijk niet teveel bieden. Op basis van het bouwkundig rapport heeft u altijd de mogelijkheid om nog te onderhandelen.

Het belangrijkste advies dat ik u kan geven als u een huis gaat kopen in Aalsmeer is te zelf kiezen voor een onafhankelijk woningkeurder, zodat er geen belangenverstrengeling ontstaat. Laat u niet beïnvloeden door derden.

Met grote regelmaat voeren wij bouwkundige keuringen uit in Aalsmeer, Haarlemmerliede zoals Kudelstaart, Leimuiden, Burgerveen, Rijsenhout, Oosteinde en de Oude Meer.

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk 100 % onafhankelijke keuring. Een Keurmerk dat u als consument de garantie geeft dat wij 100 % onafhankelijk zijn.

U kunt ons ook inhuren voor een specialistisch onderzoek of een deelkeuring zoals een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, gevel inspectie, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie kelder of souterrain, lekkages opsporen, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie, schoorsteen inspectie met camera endoscoop, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, isolatie advies kruipruimte en dak, een bouwkundige vooropname/nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, maar ook de opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na de aankoop van ons huis in Aalsmeer heeft Fred Tokkie een extra bouwkundige keuring gedaan en legde hij ons helder en eerlijk de keuzemogelijkheden uit, die ons voor het uit 1900 daterend huis aan onderhoud de komende jaren te wachten stonden. In de jaren erna heeft Fred de tijd genomen om ons praktisch en duidelijk advies te geven, zorgen weg te nemen, waardoor we uiteindelijk met een gedegen plan het project aan gaan pakken. ‘Kwaliteit is tijd’ geldt voor ons zowel tijdens de aanloop naar als de invulling van werkzaamheden voor het project.

 

Fred Tokkie heeft voor mij reeds 3 maal een bouwkundige keuring uitgevoerd. De reden dat ik steeds naar Fred terug keer is dat hij zich niet laat leiden door een goede relatie met de makelaars (dit doen veel keurders omdat makelaars nu eenmaal business genereren). Hij geeft oprechte en eerlijke kritiek en schroomt niet zaken duidelijk te benoemen waar de makelaar bij is. Daarnaast is hij snel in zijn communicatie en in de oplevering van rapportages. Ook geeft hij verbouwingstips, in mijn geval voor een dakterras en heeft hij goede connecties in de bouwwereld. Dit leverde mij bijvoorbeeld een deskundige aannemer op.

Bouwkundige keuring Aalsmeer (1)
Bouwkundige keuring Aalsmeer (2)
Bouwkundige keuring Aalsmeer (3)
Bouwkundige keuring Aalsmeer (4)

Evaluatie van de bouwkundige keuring


Direct na de bouwkundige keuring Aalsmeer kunnen we de resultaten van de bouwkundige keuring bespreken. Hierdoor hoeft u niet meer te wachten op het bouwkundig rapport Aalsmeer, want u weet direct na de keuring waar u aan toe bent.

Tijdens het gesprek maak ik een overzicht met alle bouwkundige gebreken en de daarbij behorende kosten opgesplitst in directe kosten en lange termijn kosten.

 

 

 

 

 

Verbouwingskosten overzicht


Fred is een expert op het gebied van verbouwingskosten. Na het afronden van de bouwkundige keuring kunt u mij alle vragen stellen over uw verbouwingsplannen, of deze technisch haalbaar zijn, maar u kunt mij ook vragen hoeveel de zo’n verbouwing mag kosten. Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer in Amsterdam gewerkt en vele oude huizen zijn onder mijn leiding verbouwt, gerenoveerd of gerestaureerd.

U krijgt bij mij altijd een realistische schatting van de verbouwingskosten, iets wat maar weinig woningkeurders u kunnen geven omdat ze simpelweg de ervaring en de expertise missen om een goede kostencalculatie te maken.

 

 

 

Fred Tokkie heeft onze VvE op een goede en vakkundige manier ondersteund met een serieus probleem in de kruipruimte van ons gebouw in Amsterdam. Houten balken waren verrot, aangetast door schimmel / zwammen en slechte ventilatie. Op advies van Fred gekozen voor een combinatie vloer in beton. Fred deed ook controle op door aannemer uitgevoerde werkzaamheden.

Fred heeft mij een enorm geholpen met zijn advies. Hij is zeer deskundig, eerlijk, duidelijk en onafhankelijk. Ik had tot nu toe geen goede ervaringen met bouwkundige inspecteurs, die veel rekenen maar weinig zien, maar Fred is echt anders. Als ik een volgend huis koop schakel ik hem zeker in!

Wij zijn erg tevreden over de zeer uitgebreide en grondige bouwkundige keuring van onze toekomstige woning. Ook de verkopers waren blij dat de woning met zoveel aandacht werd bekeken. Fred Tokkie was bereid om ook de kruipruimte te beoordelen en daaruit bleek dat er enkele balken onder het huis rot waren. Het is fijn dat we dit wisten voor we de woning kochten, in plaats van een verrassing achteraf. De communicatie was prettig, er werd de tijd genomen om de keuring te evalueren. Kortom, een uitstekende keuring!

Vanwege de aankoop van een huis in aalsmeer heeft Fred voor ons de bouwkundige keuring uitgevoerd. Op korte termijn (binnen enkele dagen) lukt dit al. Zeer grondig te werk gegaan, meting verricht en tot op het dak geweest. Ook werd goed advies gegeven over de staat van de fundering. Bij elkaar waardevolle informatie en absoluut noodzakelijk voor het maken van de juiste keus. Ook na de keuring werden we met onze vragen nav het bouwkundig rapport goed geholpen. top!

Bouwkundige keuring Aalsmeer (5)
Bouwkundige keuring Aalsmeer (6)
Bouwkundige keuring Aalsmeer (7)
Bouwkundige keuring Aalsmeer (8)

Wat inspecteren wij tijdens de bouwkundige keuring Aalsmeer

 

 

 • Klik op de rode links
 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie beton
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Dakisolatie
 • Betonrot balkon
 • cv-ketel en cv-installatie
 • Bouwjaar cv-ketel en/of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • Rookgasafvoer Cv-ketel
 • Zuurstoftoevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • Aanvoer en retour Leidingen van cv-installatie
 • Lekkages cv-ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • PVC Afvoerleidingen
 • Vloerverwarming
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdrukventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Staalconstructie in de kruipruimte
 • Meetbouten plaatsen (aanvullend onderzoek)