Bouwkundige keuring Purmerend

Bouwkundige Keuring Purmerend


Kies voor de beste bouwkundige met de meeste ervaring als u van plan bent een huis te kopen in Purmerend . Uw huis wordt gekeurd van kruipruimte tot dak. Bekijk de video’s op de pagina u kunt er van leren en veel geld mee besparen

Lees de RECENSIES van vele tevreden huizenkopers

Besef dat vooral de grotere landelijke bureaus die bouwkundige keuringen uitvoeren de kruipruimte niet inspecteren en u opzadelen met een groot financieel risico.

Kies daarom voor de meest uitgebreide bouwkundige keuring Purmerend waarbij ook de kruipruimte volledig geïnspecteerd wordt.

Ik ben zeven dagen per week bereikbaar dus ook in de avond en in het weekend. U krijgt mij altijd persoonlijk te spreken zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Meestal kan ik de volgende dag al een bouwkundige keuring voor u uitvoeren. Voor een spoedkeuring worden geen extra kosten in rekening gebracht.

U kunt mij telefonisch bereiken op 020-7736842

 

 

 

 

 

Bouwkundige keuring Purmerend


In Purmerend staan veel nieuwbouwwoningen die gemiddeld 30-40 jaar oud zijn.

Vaak denkt men dat een bouwkundige keuring niet nodig is. Daken en goten gaan gemiddeld 30 jaar mee. Dit betekent dat als een huis ouder is dan 30 jaar dat de kans groot is dat het dak vernieuwd moet worden. Een plat dak vernieuwen kost al snel € 4000. Dit zijn belangrijke zaken die je graag wilt weten voordat je het voorlopig koopcontract tekent.

Als koper van een huis heeft u een onderzoeksplicht, dit betekent dat u zelf actief onderzoek moet doen naar het huis dat u koopt, daar hoort dus ook een bouwkundige keuring bij. Als u een huis gekocht heeft zonder een bouwkundige keuring uit te laten voeren en er komen na de koop gebreken naar boven. Dan zult u dit zelf uit eigen zak moeten betalen. De rechter zou u in de meeste gevallen in het ongelijk stellen omdat u zoals dat heet blind gekocht heeft.

Laat u niet ompraten door de makelaar om geen bouwkundige keuring te doen. Hij wil u verleiden tot snel kopen, besef dat dit vooral in zijn belang is en niet in uw belang.

Bouwkundige keuring Purmerend
Bouwkundige keuring Purmerend
Bouwkundige keuring Purmerend
Bouwkundige keuring Purmerend
Ik heb meerdere malen gebruikt gemaakt van de diensten van Fred Tokkie en dit steeds naar volle tevredenheid. Fred Tokkie is een nette en correcte kerel die met passie, plezier en veel ervaring zijn vak uitoefent. Je merkt dat hij het echt leuk vindt om een pand door te lichten en daar vervolgens uitgebreid advies over te geven. Fred bekijkt het pand grondig en neemt daarna ruim de tijd voor uitleg over zijn bevindingen en geschatte verbouwkosten. Ook daarna is Fred nog beschikbaar om mee te denken. Anders dan bij veel bouwkundige keuringen persoonlijke service tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Fred gaat als een grondige bouwkundige wervelwind door de woning: de kruipruimte in, het dak op, etc. No crawl space too deep, no rooftop too high 😊. En passant beantwoordt hij met het grootste gemak elke bouwkundige vraag die je maar kunt verzinnen. Fred zegt daarbij waar het op staat, werkt met plezier, praat met veel kennis van zaken en weet het nog prettig te brengen ook. Een echte aanrader.

Bouwkundige keuring Purmerend


Na de bouwkundige keuring kunnen we in Purmerend ervan kopje koffie drinken zodat ik u laten weten welke bouwkundige gebreken ik gevonden heb en wat de herstelkosten zijn. Na dit verhelderende gesprek kunt u direct een aankoopbeslissing nemen en hoeft u niet meer 2-5 werkdagen op het rapport te wachten. Een bouwkundig  keuring inclusief een bouwkundig rapport kost € 275 inclusief btw . Dit is voor een woning met een inhoud van minder dan 700 m3.

Ik ben dus goedkoper dan de meeste landelijke bureaus en bovendien is de bouwkundige keuring veel uitgebreider. Ik ga het dak op als het veilig is en ga altijd de kruipruimte in. Mits er een kruipluik aanwezig is en er voldoende hoogte is om door de kruipruimte te kunnen kruipen.

In de bouwkundige keuring zit ook een visueel asbestonderzoek inbegrepen. Tot 1980 werd asbest toegepast in woningen, dus als u een woning in Purmerend koopt van voor 1980 is het erg belangrijk de woning op asbest te inspecteren. Het verwijderen van asbest kan u tienduizenden euro’s kosten

 

Bouwkundige keuring Purmerend


laat u geen bouwkundige aansmeren door de makelaar  want hierdoor loopt u het risico dat de bouwkundige staat van een huis gunstiger wordt voorgesteld. De makelaar zit helemaal niet te wachten op een hele kritische bouwkundige, de makelaar werkt liever met een bouwkundige die ervoor zorgt dat de koper niet afhaakt . In ruil voor nieuwe opdrachten praat deze bouwkundige de makelaar naar de mond. Hetzelfde geldt voor een taxateur en een notaris, makelaars krijgen vaak een commissie voor het genereren van opdrachten. Dus zoek zelf de notaris en de taxateur want het kan u veel geld schelen.

Het voorlopig koopcontract is een standaardcontract en waarom zou je daar meer voor betalen, gewoon zonde van het geld.

 

Fred heeft ons ontzettend goed geholpen met de keuring van het huis wat wij willen kopen. Hij nam ruim de tijd en nam de moeite om ons te voorzien van allerlei verbouwtips en slimme kostenbesparende oplossingen. Fred, bedankt!
Fred heeft onze bouwkundigekeuring gedaan en wat waren we hier blij mee.
Hij heeft veel ervaring en zijn ervaring als aannemer is heel waardevol aangezien wij hem gelijk om advies konden vragen over onze verbouwplannen. Maar nog waardevoller is zijn eerlijke advies. Mochten wij ooit nog een huis kopen dan zullen we Fred zeker weer benaderen.
En de uitnodiging voor een bezoek na verbouwing staat! Nu op naar de koop met een gerust hart.