Bouwkundige keuring Broek in Waterland

Bouwkundige keuring Broek in Waterland


Neem geen risico bij het kopen van een oud (monumentaal) huis in Broek in Waterland Kies voor de beste bouwkundige met meeste ervaring.

Bel 020-7736842

Lees de recensies van vele tevreden huizenkopers

ik heb al heel wat bouwkundige keuringen mogen uitvoeren in in Broek in Waterland, Monnickendam, Volendam, Edam, Landsmeer, Zuiderwoude, Uitdam, Katwoude en Marken, Zunderdorp, Holysloot en Durgerdam.

Door lokale bouwkundige kennis weet ik welke bouwkundige gebreken veel voorkomen in Broek en Waterland en weet ik precies waar ik op moet letten als ik een huis in Broek in Waterland moet keuren.

Ik ben 7 dagen per week bereikbaar, dus ook na kantooruren en in het weekend. U krijgt mij altijd persoonlijk te spreken waardoor u direct antwoorden krijgt op al u vragen.

 

 

Bouwkundige keuring Broek in Waterland


Ik ben een verbouwingskosten expert. Direct nadat ik de bouwkundige keuring heb afgerond kunt u mij alle vragen stellen over uw verbouwingsplannen, of deze technisch haalbaar zijn maar u kunt mij ook vragen hoeveel de zo’n verbouwing u gaat kosten. Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer in Amsterdam gewerkt en vele oude huizen zijn onder mijn leiding verbouwt, gerenoveerd of gerestaureerd.

U krijgt bij mij altijd een realistische schatting van de verbouwingskosten, er zijn weinig woningkeurders in Nederland die u deze belangrijke informatie kunnen geven omdat ze simpelweg de ervaring en de expertise missen om een goede kosten calculatie te maken. Om een weloverwogen aankoop beslissing te kunnen maken is het enorm belangrijk om de verbouwingskosten van tevoren inzichtelijk te hebben.

Premiumkeur heeft voor ons een monumentaal pand uit de 18e eeuw bouwkundig gekeurd. Omdat het een erg oud huis betrof hebben wij extra veel aandacht besteed aan het vinden van de juiste bouwkundige keurder. Wij zijn op basis van referenties bij Fred uitgekomen en hij heeft ons niet teleurgesteld. Integendeel, Fred is onafhankelijk, erg professioneel en kundig en zegt waar het op staat (ook wanneer je dit liever niet wil horen).
Ik heb meerdere malen gebruikt gemaakt van de diensten van Fred Tokkie en dit steeds naar volle tevredenheid. Fred Tokkie is een nette en correcte kerel die met passie, plezier en veel ervaring zijn vak uitoefent. Je merkt dat hij het echt leuk vindt om een pand door te lichten en daar vervolgens uitgebreid advies over te geven. Fred bekijkt het pand grondig en neemt daarna ruim de tijd voor uitleg over zijn bevindingen en geschatte verbouwkosten. Ook daarna is Fred nog beschikbaar om mee te denken. Anders dan bij veel bouwkundige keuringen persoonlijke service tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.
bouwkundige keuring Broek in Waterland
bouwkundige keuring Broek in Waterland
bouwkundige keuring Broek in Waterland
bouwkundige keuring Broek in Waterland