Bouwkundige keuring Amsterdam

Bouwkundige keuring Amsterdam-Noord


Bouwkundige keuring Amsterdam-Noord  Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Amsterdam-Noord.
We hebben al velen huizen Amsterdam-Noord gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren.

Wilt u weten wie u inhuurt lees de recensies van tevreden huizenkopers. Bel 020-7736842, of mail naar premiumkeur@gmail.com zodat we samen de bouwkundige keuring in  Amsterdam-Noord kunnen inplannen. Heeft u snel een bouwkundige keuring nodig dan kan ik meestal de volgende dag al een bouwkundige keuring in Amsterdam-Noord.

We hebben geen commerciële binding met verkopend makelaars uit Amsterdam-Noord
U kunt dus rekenen op een eerlijke en een zeer uitgebreide en deskundige bouwkundig keuring Amsterdam-Noord. Wij dienen maar 1 belang en dat is het belang van de  huizenkoper

Kies voor betrouwbare en betrokken inspecteurs die u de beste kwaliteit leveren, daarom de naam Premiumkeur. Wij zijn NHG erkend en goed verzekerd. U kunt duizenden tot zelfs tienduizenden euro’s aan kosten achteraf voorkomen door de vele video’s op deze website te bekijken. Mocht de hypotheekverstrekker een meerjarenonderhoudsplan eisen dan kunt u deze ook via Premiumkeur aanvragen.

Kies voor een Amsterdamse bouwkundige met 30 jaar ervaring die al heel wat huizen in Amsterdam-Noord heeft gekeurd. Bent u van plan een dijkhuis te kopen aan de Nieuwendammerdijk, de Buiksloterdijk of de Schellingwouderdijk dan bent u bij mij aan het juiste adres want ik heb veel ervaring met het keuren van dijkhuizen en weet alles van funderingen.

Ik keur alle soorten huizen in Amsterdam-Noord en omgeving zoals Landsmeer, Oostzaan, Westzaan, Den Ilp, Ilpendam, Holysloot, Ransdorp, Durgerdam en Broek in Waterland.
Kies ook voor de meest uitgebreide bouwkundige keuring Amsterdam-Noord en omstreken. Een kruipruimte inspectie zit standaard inbegrepen in het bouwkundig onderzoek.

Bouwkundige keuring Amsterdam-Noord


Na het afronden van de bouwtechnische keuring kunt u mij alle vragen stellen over uw verbouwingsplannen, of deze technisch haalbaar zijn, maar u kunt mij ook vragen hoeveel de verbouwing van u toekomstige huis u gaat kosten. Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer in Amsterdam gewerkt zodat ik al u vragen over verbouwing en verbouwingskosten kan beantwoorden.

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk 100 % onafhankelijke keuring. Een Keurmerk dat u als consument de garantie geeft dat wij 100 % onafhankelijk zijn.

U kunt ons ook inhuren voor een specialistisch onderzoek of een deelkeuring zoals een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, gevel inspectie, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie kelder of souterrain, lekkages opsporen, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie, schoorsteen inspectie met camera endoscoop, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, isolatie advies kruipruimte en dak, een bouwkundige vooropname/nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, maar ook de opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning
Bij Premiumkeur vindt u de kennis en ervaring om alle bouwkundige vraagstukken te onderzoeken en mogelijk voor u op te lossen.

Lees een uitgebreid artikel over mij in de nrc en bekijk mij ook in het tv programma kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in business insider

Daan heeft bij ons de keuring verzorgd, naar alle tevredenheid. De grondigheid van de inspectie was echt top! De toelichting die hij gaf tijdens de inspectie en de tips die we kregen met betrekking tot onderhoud van een aantal instanties zoals de mechanische afzuiging, raamkozijnen, etc is fijn. Wij hebben een aantal zaken van hem geleerd, die de duurzaamheid ten goede komt. Voor een grondige en volledige inspectie raad ik Premiumkeur dan ook aan. Er is ook oog voor de veiligheid van installaties. Er zijn bouwkundige- en veiligheidszaken aan het licht gekomen die niet OK waren. Gelukkig voor ons gaat de verkoper deze zaken oplossen die alles met dank aan Daan.

Ik vond het heel fijn samenwerken met Fred. Hij neemt echt de tijd om alles na te kijken en niets uit te sluiten. Bovendien heeft hij me alles erg goed uitgelegd en iedere vraag geduldig beantwoord. Het was voor mij heel erg lastig inschatten of ik er goed aan deed om de woning te kopen. In een wereld waar iedereen een belang heeft is het fijn om met iemand te kunnen werken die verstand van zaken heeft en onafhankelijk is. In het proces van het huis kopen was de communicatie in het algemeen lastig omdat iedereen het druk heeft. Maar Fred nam bijna altijd op of belde binnen een uur terug. Fijn dat er nog keurders bestaan waar je op kunt vertrouwen!

Fred gaat als een grondige bouwkundige wervelwind door de woning: de kruipruimte in, het dak op, etc. No crawl space too deep, no rooftop too high 😊. En passant beantwoordt hij met het grootste gemak elke bouwkundige vraag die je maar kunt verzinnen. Fred zegt daarbij waar het op staat, werkt met plezier, praat met veel kennis van zaken en weet het nog prettig te brengen ook. Een echte aanrader als u een huis gaat kopen in Amsterdam Noord

Zeer tevreden. Fred is een zeer enthousiaste professional aan wie geen detail van de te keuren huis voorbij gaat. Hij inspecteert, checkt, onderzoekt, fotografeert, legt uit. Werkt snel en doeltreffend. Hij geeft tijdens de zeer vlotte keuring alvast adviezen, laat niet alleen het probleem zien, maar stelt ook gelijk de oplossing voor. Ik heb heel snel een zeer net gedetailleerd rapport gekregen, compleet met foto’s van de besproken delen van het huis, met een duidelijke uitleg van wat er aan het huis moest gebeuren, op welke wijze, met de kosten erbij, als compleet verslag met een overzichtelijke tabel als samenvatting van de kosten. Zeker een eye opener. Hem vallen zaken op waar een potentiële koper overheen kijkt. Ik raad Fred zeker aan, en mocht ik hem weer nodig hebben, zal ik niet aarzelen hem nogmaals in te huren.

Bouwkundige keuring Amsterdam-Noord


Direct weten waar je aan toe bent !

Ik begrijp goed dat als u een huis in Amsterdam Noord gezien heeft dat u graag wilt kopen dat het voor u belangrijk is om te weten wat er aan een huis mankeert en wat de geconstateerde bouwkundige gebreken u gaan kosten.

Ik voer niet even snel een keuring uit en vertrek dan meteen naar de volgende klant, want na de bouwkundige keuring kunnen we indien u het wenst een kopje koffie bij het Sluisje drinken en de bouwkundige keuring bespreken. Na dit verhelderende gesprek heeft u inzicht gekregen in de bouwkundige staat van het huis en de extra kosten die u moet maken om alle direct noodzakelijke gebreken op te lossen.

Bouwkundige keuring Amsterdam-Noord


Voorkom hoge kosten !

Ik raad u aan eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat er huis mankeert gehele pand mankeert. Ik begrijp dat de gekte op de Huizenmarkt u vaak dwingt tot snel beslissen. Maar als het even kan laat u niet onder druk zetten door de makelaar, want waarom zou je een te hoog openingsbod doen terwijl je niet eens weet of het huis bouwkundig in orde is of niet.

Bouwkundige keuring Amsterdam Noord (1)
Bouwkundige keuring Amsterdam Noord (2)
Bouwkundige keuring Amsterdam Noord (3)
Bouwkundige keuring Amsterdam Noord (4)

Fred Tokkie heeft ons ontzettend goed geholpen met de keuring van het huis wat wij willen kopen. Hij nam ruim de tijd en nam de moeite om ons te voorzien van allerlei verbouwtips en slimme kostenbesparende oplossingen. Fred, bedankt!

Fred heeft voor ons twee huizen gekeurd en ons een hoop ellende (en kosten) bespaard. Op geheel eigen wijze neemt hij alle details van het huis in zich op om vervolgens met een zeer gedegen advies te komen. Ook alle extra tips die gedurende het onderzoek worden gegeven zijn erg handig gebleken. Beste Fred, hartelijk dank voor je onderzoeken!

Fred Tokkie heeft onze VvE op een goede en vakkundige manier ondersteund met een serieus probleem in de kruipruimte van ons gebouw in Amsterdam. Houten balken waren verrot, aangetast door schimmel / zwammen en slechte ventilatie. Op advies van Fred gekozen voor een combinatie vloer in beton. Fred deed ook controle op door aannemer uitgevoerde werkzaamheden.

Wij zijn erg tevreden over de zeer uitgebreide en grondige bouwkundige keuring van onze toekomstige woning. Ook de verkopers waren blij dat de woning met zoveel aandacht werd bekeken. Fred Tokkie was bereid om ook de kruipruimte te beoordelen en daaruit bleek dat er enkele balken onder het huis rot waren. Het is fijn dat we dit wisten voor we de woning kochten, in plaats van een verrassing achteraf. De communicatie was prettig, er werd de tijd genomen om de keuring te evalueren. Kortom, een uitstekende keuring!

Bouwkundige keuring Amsterdam Noord (5)
Bouwkundige keuring Amsterdam Noord (6)
Bouwkundige keuring Amsterdam Noord (7)
Bouwkundige keuring Amsterdam Noord (8)

Wat wordt er geïnspecteerd tijdens de bouwkundige keuring?


 • De dakbedekking
 • De kelder
 • Het souterrain
 • De nokvorsten
 • De schoorsteen
 • EPDM dakbedekking
 • De dakgoot en hemelwaterafvoeren
 • De dakkapellen, als aanwezig
 • Het zinkwerk en de bitumineuze dakbedekking.
 • Lood en zinkwerk
 • De boeidelen
 • De houten gootbak
 • De zinken deklijsten
 • De voorgevel, achtergevel, zijgevels.
 • Het metselwerk
 • Het voegwerk
 • Het buiten pleisterwerk
 • Het binnen pleisterwerk
 • De ramen
 • De kozijnen
 • Het glas in ramen en de deuren
 • De binnendeuren en de buitendeuren
 • Het deurbeslag zowel binnen als buiten
 • de vloerconstructie van de badkamer
 • Het tegelwerk in de badkamer
 • Voegwerk badkamer
 • De siliconenkit in de badkamer
 • De veiligheidsaarding van de badkamer
 • De ventilatie van de badkamer
 • De dakramen

 

Wat inspecteert Premiumkeur tijdens de bouwkundige keuring?


 

Wat wordt er geïnspecteerd tijdens de bouwkundige keuring Amsterdam-Noord ?


 

 

 

Wat inspecteren wij tijdens de bouwkundige keuring Amsterdam-Noord?


 • De staalconstructie van het balkon
 • De houten constructie van het balkon
 • De betonnen vloerconstructie
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • De draagconstructie van de balkon(s)
 • De staalconstructie van het balkon
 • De isolatie van het dak
 • Betonrot bij het balkon
 • De cv-ketel en cv-installatie
 • Bouwjaar van de cv-ketel en/of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • De rookgasafvoer van de cv-ketel
 • De zuurstoftoevoer van de cv-ketel
 • De aanwezigheid van een koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • De aanvoer en retour leidingen van de cv-installatie
 • Lekkages bij cv-ketel en de radiatoren
 • De Radiatoren
 • De pvc afvoerleidingen
 • De vloerverwarming
 • De vloerverwarmingsunit
 • De pomp van de vloerverwarmingsunit
 • Inlaatcombinatie van de cv-ketel
 • Het overdrukventiel op de cv-ketel
 • De thermostaat van de cv-ketel
 • De elektrische installatie
 • De groepenkast
 • De zekeringen
 • De aardlekschakelaars
 • De staalconstructie in de kruipruimte
 • Meetbouten laten plaatsen (aanvullend onderzoek)