Bouwkundige keuring Watergang

Bouwkundige keuring Watergang


Bouwkundige keuring Watergang? Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring in Watergang.
We hebben al velen huizen Watergang gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Watergang. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring.

Het belangrijkste advies dat ik u kan geven als u een huis gaat kopen in Watergang is te kiezen voor een onafhankelijk woningkeurder.
Neem geen risico met het kopen van een huis en kies voor een bouwkundig adviseur met 30 jaar ervaring. Bel Fred Tokkie op 020-7736842 of mail naar premiumkeur@gmail.com voor de meest complete bouwkundige keuring in Watergang.

Het bouwkundig rapport van Fred Tokkie wordt erkend door alle hypotheekverstrekkers dus ook door banken die zijn aangesloten bij de NHG. Ik ben 7 dagen per week bereikbaar ook na kantoor uren en in het weekend.
U krijgt mij persoonlijk te spreken zodat u direct antwoorden krijgt op al u vragen.

Bel 06 295 63 190

 

 

Sven Wiegmans

★★★★★

Wij hebben uitstekende ervaringen met Fred en Teun. Wij hebben Fred ingeschakeld om een huis te keuren wat al jaren geen liefde meer door de eigenaar was gegeven en ik vond het een harde voorwaarde dat het huis wat wij op het oog hadden een goede, degelijk en onafhankelijke bouwkeuring zou ondergaan. Na contact te hebben gehad met beide heren hadden wij al snel door dat wij te maken hadden met twee bouwkundige zwaargewichten die met passie hun doen en hun vak echt verstaan. Na een goed gevoel aan het telefonisch contact over te hebben gehad hebben wij een afspraak gemaakt en zeker geen spijt. Toen Teun op locatie kwam ging hij direct aan de slag en vertelde met passie over zijn werk en het gekeurde huis. Ik zou zo weer zaken doen met Fred Tokkie.

A++ Communicatie

A++ Vakkundige

A++ bouwkeuringkeuring

A++ Bouwkundig Rapport

A++ Afhandeling

A++ Afspraak = afspraak

Vooral oude huizen in Watergang hebben bouwkundige gebreken van kleine eenvoudige gebreken tot grote zeer ernstige gebreken. Veel bouwkundige gebreken worden alleen door een deskundig oog opgemerkt. U koopt natuurlijk niet alleen de binnenkant van een huis maar ook de buitenkant.

Bel Fred Tokkie want die is onafhankelijk.

 

Verbouwingskosten


Tijdens de keuring kunt u mij alle vragen stellen over uw verbouwingsplannen, of deze technisch haalbaar zijn maar u kunt mij ook vragen hoeveel de zo’n verbouwing u gaat kosten. Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer in Amsterdam gewerkt en vele oude huizen en monumentale panden zijn onder mijn leiding verbouwt, gerenoveerd of gerestaureerd. U krijgt bij mij altijd een realistische schatting van de verbouwingskosten, iets wat maar weinig keurmeesters u kunnen geven omdat ze simpelweg de ervaring en de expertise missen om een goede kosten calculatie te maken. Om een weloverwogen aankoop beslissing te kunnen maken is de aankoopprijs + de verbouwingskosten + het herstellen van de bouwkundige gebreken de belangrijkste financiële componenten. Deze gegevens krijgt u standaard bij het bouwkundig rapport.

 

Ciske van Berkel

★★★★★

Fred heeft ons huis gekeurd in Zaandam, een houten huis uit 1870. Als ik 2 linkerhanden had gehad, had hij het me sterk afgeraden, zei hij. Omdat ik het leuk vind om te klussen, werd hij zeer enthousiast en dat heeft mij gesterkt in de keuze voor dit huis. Hij luistert dus naar je wensen en beoordeeld zo of een huis ook bij je past. Verder is het een hele aardige vent en hij heeft me 1,5 uur door het hele huis meegenomen (inclusief de kruipruimte!). Daarna samen om de hoek nog een cappuccino gedronken waar hij me nog wat handige tel nrs van aannemers/ingenieurs heeft gegeven. Aanrader!

Bouwkundige keuring Watergang (1)
Bouwkundige keuring Watergang (2)
Bouwkundige keuring Watergang (3)
Bouwkundige keuring Watergang (4)

Spoedrapportage


Ik begrijp goed dat als u een huis gezien dat u graag wilt kopen dat het voor u belangrijk is om te weten wat er aan een huis mankeert en wat de geconstateerde bouwkundige gebreken u gaan kosten. Ik voer niet even snel een keuring uit en vertrek dan meteen naar de volgende klant, want na de bouwkundige keuring kunnen we indien u het wenst een kopje koffie drinken en de bouwkundige keuring bespreken. Na dit verhelderende gesprek heeft u inzicht gekregen in de bouwkundige staat van het huis en het kostenplaatje zodat u een weloverwogen aankoop beslissing kunt nemen. Door dit gesprek hoeft u niet meer te wachten op het bouwkundige rapport waardoor u veel tijdwinst boekt. Het scheelt nog geld ook want mijn collega’s rekenen 50 euro extra voor een spoedrapportage.

 

Thomas Sprangers

★★★★★

Na wat heen-en-weer gebel en gemail (Fred was op vakantie) en goed advies over het wanneer en tactisch inplannen van de keuring, is Fred ongeveer 30/45 minuten bezig geweest met de keuring. Hij had meteen al goede tips en het rapport gaf voor ons genoeg aanknopingspunten om eea te onderhandelen met de verkoopster, waarmee we de keuring er dubbel en dwars uit hadden. Ook toen het rapport al was opgeleverd bleef Fred bereikbaar voor een kijkje naar de offertes van aannemers en gaf hij daarin ook advies. Er bleken later wel een paar puntjes uit de keuring niet te kloppen, maar dit had verder geen gevolgen. Prettige ervaring!!

Hoe beding je de laagste vraagprijs?


Ik raad u aan eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat er aan uw appartement en het casco van het gehele pand mankeert. Teken pas een voorlopig koopcontact na dat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden, want dat levert u financieel het meeste op. Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een overzicht van de kosten voor het herstellen van de bouwkundige gebreken.U heeft ijzersterke argumenten om duizenden tot tienduizenden euro’s van de vraagprijs af te halen. 

Ik werk uitsluitend voor particulieren en werk dus niet in opdracht van makelaars zodat ik ook echt onafhankelijk kan zijn en uitsluitend uw belang dien.

 

Vivienne Vicente

★★★★★

Fred heeft onze bouwkundigekeuring gedaan en wat waren we hier blij mee. Hij heeft veel ervaring en zijn ervaring als aannemer is heel waardevol aangezien wij hem gelijk om advies konden vragen over onze verbouwplannen. Maar nog waardevoller is zijn eerlijke advies. Mochten wij ooit nog een huis kopen dan zullen we Fred zeker weer benaderen. En de uitnodiging voor een bezoek na verbouwing staat! Nu op naar de koop met een gerust hart.

Bouwkundige keuring Watergang (5)
Bouwkundige keuring Watergang (6)
Bouwkundige keuring Watergang (7)
Bouwkundige keuring Watergang (8)
Wat inspecteer ik !
 • Klik op de rode links 
 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie beton
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Dakisolatie
 • Betonrot balkon
 • cv-ketel en cv-installatie
 • Bouwjaar cv-ketel en of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • Rookgasafvoer Cv-ketel
 • Zuurstoftoevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • Aanvoer en retour Leidingen van cv-installatie
 • Lekkages cv-ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • PVC Afvoerleidingen
 • Vloerverwarming
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdrukventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Staalconstructie in de kruipruimte
 • Meetbouten plaatsen (aanvullend onderzoek)