Bouwkundige keuring Edam

Bouwkundige Keuring Edam


Bouwkundige keuring Edam Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring in Edam.
We hebben al velen huizen Edam gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Edam. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring.

Het belangrijkste advies dat ik u kan geven als u een huis gaat kopen in Edam is te kiezen voor een onafhankelijk woningkeurder.
Kies voor een bouwkundige met 30 jaar ervaring die al vele monumentale panden in Edam heeft gekeurd.
Ik kan meestal de volgende dag een bouwkundige keuring voor u uitvoeren. Ik ben 7 dagen per week bereikbaar dus ook na kantooruren en in het weekend.  U krijgt mij persoonlijk te spreken zodat u direct weet waar u aan toe bent.
Bel Fred op 020-7736842 of mail premiumkeur@gmail.com

 

Bouwkundige keuring Edam


Ik heb ruim 25 jaar een middelgroot aannemersbedrijf gerund zodat ik al uw bouwkundige vragen kan beantwoorden.

Bijvoorbeeld over uw verbouwingsplannen, of deze technisch haalbaar zijn en wat uw verbouwingswensen mogen kosten,.

Hierdoor weet u direct na de bouwkundige keuring weet waar u financieel aan toe bent.

 

 

 

Zeer tevreden. Fred is een zeer enthousiaste professional aan wie geen detail van de te keuren huis voorbij gaat. Hij inspecteert, checkt, onderzoekt, fotografeert, legt uit. Werkt snel en doeltreffend. Hij geeft tijdens de zeer vlotte keuring alvast adviezen, laat niet alleen het probleem zien maar stelt ook gelijk de oplossing voor. Ik heb heel snel een zeer net gedetailleerd rapport gekregen, compleet met foto ’s van de besproken delen van het huis, met een duidelijke uitleg van wat er aan het huis moest gebeuren, op welke wijze, met de kosten erbij, als compleet verslag met een overzichtelijke tabel als samenvatting van de kosten. Zeker een eye opener. Hem vallen zaken op waar een potentiële koper overheen kijkt. Ik raad Fred zeker aan, en mocht ik hem weer nodig hebben, zal ik niet aarzelen hem nogmaals in te huren.

Fred heeft voor ons een monumentaal pand uit de 18e eeuw bouwkundig gekeurd. Omdat het een erg oud huis betrof hebben wij extra veel aandacht besteed aan het vinden van de juiste bouwkundige keurder. Wij zijn op basis van referenties bij Fred uitgekomen en hij heeft ons niet teleurgesteld. Integendeel, Fred is onafhankelijk, erg professioneel en kundig en zegt waar het op staat (ook wanneer je dit liever niet wil horen). Hij heeft ons eerlijk en erg goed geadviseerd en dit heeft ons behoed voor de aankoop van een huis met toekomstige funderingsproblemen (zowel verzwakking als waterschade) en gewaarschuwd voor een “creatieve” NEN-meting waardoor de m2 prijs te hoog was. Kortom, risico’s die gezien de prijs van het huis onacceptabel waren en ons een financiële strop hadden kunnen bezorgen. ​ Bedankt, wij komen zeker terug!

Bouwkundige keuring Edam (1)
Bouwkundige keuring Edam (2)
Bouwkundige keuring Edam (3)
Bouwkundige keuring Edam (4)

We vonden Fred Tokkie op internet. Het leek een gok, maar wat heeft het goed uitgepakt. Hij heeft diverse huizen voor ons gekeurd in Amsterdam (twee panden in het centrum) en Edam (drie huizen in het oude centrum en een aan de dijk richting het IJsselmeer). Steeds wist hij meteen de vinger op de zere plek te leggen en een juiste inschatting te maken van de werkelijke staat waarin een huis verkeerde. Zo heeft hij ons een paar keer behoed voor miskopen, door het aantonen van gebreken die voor het oog van een amateur én van makelaars verborgen waren gebleven, zoals een slechte fundering, hopeloos veel vocht in de constructie en goedkope cosmetische ingrepen om kostbare ingrepen te omzeilen, die wél hard nodig waren en binnen afzienbare tijd moesten gebeuren. Ook waardeerde hij steeds duidelijk de sterke punten van een huis. Hij gaf tijdens de keuring en na afloop veel handige tips en een realistische inschatting in heldere taal, en elke keer ontvingen we binnen korte tijd een overzichtelijk en helder rapport van de stand van zaken, met sprekende foto’s en een realistische inschatting van de kosten voor eventuele reparatie/renovatie, en ook van de kosten van ingrepen die niet hard nodig waren maar die we zelf wilden, zodat we goed wisten waar we aan toe waren. Hij was steeds uitstekend bereikbaar voor afspraken en overleg, had een geduldig oor voor onze uiteenlopende wensen, stelde zich ten opzichte van verkopende makelaars onafhankelijk en, waar nodig, kritisch op en kwam gemaakte afspraken altijd stipt na. We hebben dan ook ruim en dankbaar gebruikgemaakt van Freds diensten en hij heeft op zijn beurt uiteindelijk veel meer voor ons gedaan dan we van hem mochten verwachten. Ik gun iedereen een betrouwbare bouwkundig expert als Fred, met zijn schat aan ervaring, onafhankelijke instelling, praktische, snelle en efficiënte aanpak, en ook: zijn scherpe gevoel voor humor en recht-voor-zijn-raap-benadering.

Wij zijn met Fred in aanraking gekomen bij de aankoop van ons huis oktober 2012. Omdat het een appartement op de begane grond betrof zochten wij een echte funderingsspecialist om er zeker van te zijn dat de fundering in orde was. De website van De Huizendokter sprak ons erg aan. Waaronder de eerdere recensies en de duidelijke informatie. Fred heeft destijds de volledige bouwkundige keuring gedaan en hier een keurig bouwkundig rapport van opgemaakt welke wij konden gebruiken in de onderhandelingen. Fred is ook aanwezig geweest bij de tweede bezichtiging waar hij de punten van het bouwkundig rapport direct bij de verkoopmakelaar kon aankaarten. Hierdoor stonden we direct in een goede positie en konden wij uiteindelijk een behoorlijk bedrag van de vraagprijs afkrijgen. Fred is altijd snel bereikbaar en neemt de tijd om het hele huis grondig te inspecteren, geen scheurtje blijft onopgemerkt en alles wordt direct op de gevoelige plaat vastgelegd. Conclusie: een uitstekende ervaring, komt afspraken na en heeft zeer veel kennis van zaken.

Bouwkundige keuring Edam (5)
Bouwkundige keuring Edam (6)
Bouwkundige keuring Edam (7)
Bouwkundige keuring Edam (8)

Fred heeft me geweldig geholpen nadat ik ‘m op de (google) gok had gevraagd een bouwkundig onderzoek voor inmiddels ons huis uit te voeren. Hij denkt lekker mee en komt enthousiast met oplossingen, de nazorg is tijdens de verbouwing echt zeer goed van pas gekomen en hij heeft me een hoop onnodige kosten bespaard.

Fred is zeer kundig en ervaren op zijn vakgebied. Hij is met ons door het huis gelopen en heeft alle punten uitvoerig besproken en laten zien. Daarnaast heeft hij ook indicaties kunnen geven wat een eventuele verbouwing zou kosten en laten zien wat wel en niet kan. Kortom, ik kan Fred aanraden wanneer je een bouwkundig onderzoek wilt laten uitvoeren.

Wat inspecteer ik !
 • Klik op de rode links 
 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie beton
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Dakisolatie
 • Betonrot balkon
 • cv-ketel en cv-installatie
 • Bouwjaar cv-ketel en of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • Rookgasafvoer Cv-ketel
 • Zuurstoftoevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • Aanvoer en retour Leidingen van cv-installatie
 • Lekkages cv-ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • PVC Afvoerleidingen
 • Vloerverwarming
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdrukventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Staalconstructie in de kruipruimte
 • Meetbouten plaatsen (aanvullend onderzoek)