Bouwkundige keuring Amsterdam

Bouwkundige keuring Monnickendam


Bouwkundige keuring Monnickendam  Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Monnickendam
We hebben al velen huizen Monnickendam gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Monnickendam. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring Monnickendam
Neem geen enkel risico bij het kopen van een oud huis in Monnickendam, kies voor een bouwkundige met 30 jaar ervaring en Bel  020-7736842 of mail premiumkeur@gmail.com

Meestal kan ik de volgende dag al een bouwkundige keuring Monnickendam voor u uitvoeren. Ik ben 7 dagen per week bereikbaar en dus ook na kantooruren en in het weekeind. U krijgt mij altijd persoonlijk te spreken waardoor u direct antwoord krijgt op al u vragen.

Er staan veel monumentale panden in het oude centrum van Monnickendam. En door ouderdom is de kans op bouwkundige gebreken en hoge kosten erg groot. De aankoopkeuring biedt u de meeste zekerheid op het voorkomen van hoge kosten achteraf. Ik heb ruim 25 jaar als aannemer en ik heb diverse monumentale huizen gerestaureerd, kennis die maar weinig woningkeurders u kunnen bieden.

Met grote regelmaat voer ik bouwkundige keuringen uit in heel Waterland zoals  Monnickendam, Edam, Broek in Waterland, Katwoude, Ilpendam en heb dus veel lokale kennis.

In het oude centrum van Monnickendam staan redelijk wat huizen die een gebrekkige fundering hebben en u wilt natuurlijk geen huis met een gebrekkige fundering kopen. Premiumkeur biedt u als enige bedrijf in Nederland de mogelijkheid om tijdens de bouwkundige keuring Monnickendam ook een aanvullend funderingsonderzoek uit te voeren.

Direct duidelijkheid over de verbouwingskosten een gratis verbouwadvies


Na dat de bouwkundige keuring Monnickendam is afgerond kunt u mij alle vragen stellen over uw verbouwingsplannen, of deze technisch haalbaar zijn, maar u kunt mij ook vragen hoeveel de gewenste verbouwing u gaat kosten. Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer gewerkt en vele oude huizen en monumentale panden zijn onder mijn leiding verbouwt, gerenoveerd of gerestaureerd.
U krijgt bij mij altijd een realistische schatting van de verbouwingskosten, om een weloverwogen aankoopbeslissing te kunnen maken is de aankoopprijs + de verbouwingskosten + de kosten voor het herstellen van de bouwkundige gebreken de belangrijkste financiële componenten

Lees een uitgebreid artikel over mij in de nrc en bekijk mij ook in het tv programma kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in business insider

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk 100 % onafhankelijke keuring. Een erkend en gergistreerd Keurmerk dat u als consument de garantie geeft dat wij 100 % onafhankelijk zijn.

U kunt ons ook inhuren voor een specialistisch onderzoek of een deelkeuring zoals een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, gevel inspectie, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie kelder of souterrain, lekkages opsporen, bouwkundig geschil met aannemer of met uw buren, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie, schoorsteen inspectie met camera endoscoop, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, isolatie advies kruipruimte en dak, een bouwkundige vooropname/nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, maar ook de opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning

Fred is een vakman die met veel enthousiasme daken, elektra, gasaansluitingen en zelfs de kleinste kruipruimtes (met ratten) grondig inspecteert. Hij neemt de tijd om tijdens de keuring de bouwtechnische aspecten van het huis te bespreken, waarbij zijn kennis van installatietechnieken en wetgeving opvallen. Hij weet bovendien de gebreken in perspectief te plaatsen waardoor we met een gerust hart tot het tekenen van het koopcontract konden overgaan. Tijdens de laatste onderhandeling voor het tekenen was hij goed bereikbaar. Daardoor hebben we, dankzij de keuring, niet alleen met vertrouwen het huis gekocht, maar ook een korting op de aankoopsom weten te onderhandelen.

Vanwege de aankoop van een huis in Monnickendam heeft Fred voor ons de bouwkundige keuring uitgevoerd. Op korte termijn (binnen enkele dagen) lukt dit al. Zeer grondig te werk gegaan, meting verricht en tot op het dak geweest. Ook werd goed advies gegeven over de staat van de fundering. Bij elkaar waardevolle informatie en absoluut noodzakelijk voor het maken van de juiste keus. Ook na de keuring werden we met onze vragen n.a.v. het rapport goed geholpen. top!

Daan heeft bij ons de bouwkundige keuring in Monnickendam verzorgd, naar alle tevredenheid. De grondigheid van de inspectie was echt top! De toelichting die hij gaf tijdens de inspectie en de tips die we kregen met betrekking tot onderhoud van een aantal instanties zoals de mechanische afzuiging, raamkozijnen, etc. is fijn. Wij hebben een aantal zaken van hem geleerd, die de duurzaamheid ten goede komt. Voor een grondige en volledige inspectie raad ik Premiumkeur dan ook aan. Er is ook oog voor de veiligheid van installaties. Er zijn bouwkundige- en veiligheidszaken aan het licht gekomen die niet OK waren. Gelukkig voor ons gaat de verkoper deze zaken oplossen die alles met dank aan Daan.

Ik was blij dat Fred snel kwam kijken om een met een kritische blik het aan te kopen pand te bekijken. Hij klom zelf op het dak om onder een dakpan te kijken of het dak echt goed was.
Geen mankementje werd gemist. Een goed gedegen bouwkundig rapport met wat gedaan moet worden en kostenbegroting. Maar ik kreeg vlot uitsluitsel dat het pand over het algemeen goed in elkaar zat waardoor ik voort kon met de aankoop, wat een hele opluchting was! Dank je Fred, jouw nummer blijft in mijn mobiel!

Bouwkundige keuring Monnickendam (1)
Bouwkundige keuring Monnickendam (2)
Bouwkundige keuring Monnickendam (3)
Bouwkundige keuring Monnickendam (4)

Op het moment dat je het idee hebt dat er iets mis is met de fundering ga je op Google kijken om antwoorden te vinden. Ik kwam al snel uit bij Premiumkeur. Waarschijnlijk omdat ik zelf in Monnickendam woon sprak zijn website mij aan. Na wat mail contact zijn wij gaan bellen omdat ik een hoop vragen had over mijn fundering. Ik heb op meerderen momenten uitvoerig contact gehad over de situatie bij ons thuis. Waarop Fred Uiteindelijk zelf besloot langs te komen bij ons. Dit heb ik als zeer klantvriendelijk ervaren. Naast het feit dat Fred alle tijd heeft vrij gemaakt om ons goed te helpen heeft die ook het juiste advies gegeven. Hierdoor hebben wij nu een hoop meer grip op de situatie dan hiervoor. Je vervangt immers niet elke week je fundering.

 

Zoek je dus iemand met verstand van zaken dan ben je bij Fred aan het juiste adres. Van mij krijgt die een 5 ster op Google!

Ik heb Fred leren kennen op het moment dat mijn pand ging verzakken door renovatiewerkzaamheden en kelderbouw bij buren. Ik ben daardoor onlangs zowel verkoper als koper van een pand geworden, dat bleek voor mij het beste te zijn. Ik kende Fred al van naam en reputatie omdat ik als vastgoedrechtadvocaat ‘in het vastgoedwereldje zit’. Ik kan iedereen aanraden Fred in de arm te nemen. Hij gaf mij de juiste inschatting van de werkelijke staat van mijn pand, de te maken kosten etc., dus precies wat ik nodig had. Het werk dat hij doet, doet hij goed. Fred is vakkundig, snel en een prettig persoon. Ik ben hem dankbaar en zal hem voor mezelf in de toekomst weer inschakelen en raad hem ook bij anderen aan. Zeker als het om aankoop van een oud huis in Amsterdam gaat. In Amsterdam kan je niet voorzichtig genoeg zijn bij het kopen van een oud huis. Verkopende makelaars, maar ook kopende makelaars bagatelliseren helaas meer dan eens visueel aanwezige scheurtjes om de koop niet te frustreren nu zij daarmee hun geld verdienen; dat heb ik in mijn werk al vaak meegemaakt. Laat dus bij oude panden altijd een bouwkundig rapport opmaken door een bouwkundige zoals Fred. Fred heeft tientallen jaren ervaring als bouwkundige en werkt onafhankelijk van welke makelaar dan ook. Hij zegt waar het op staat, hij vermeldt de risico’s, maar ook de sterke punten van het huis: Fred zorgt voor een deskundige bouwkundige keuring waarmee bouwkundige risico’s en financiële risico’s aangetoond, vermeden of beperkt kunnen worden. Zeker niet het minst belangrijk: Fred is een zeer bekwaam funderingsspecialist.

Evaluatie na de bouwkundige keuring


Ik begrijp goed dat als u een huis gezien in Monnickendam dat u graag wilt kopen dat het voor u belangrijk is om te weten wat er aan een huis mankeert en wat de geconstateerde bouwkundige gebreken u gaan kosten. Ik voer niet even snel een keuring uit en vertrek dan meteen naar de volgende klant, want na de bouwkundige keuring kunnen we indien u het wenst een kopje koffie drinken en de bouwkundige keuring bespreken.

Na dit verhelderende gesprek heeft u inzicht gekregen in de bouwkundige staat van het huis en het kostenplaatje zodat u een weloverwogen aankoopbeslissing kunt nemen. Door dit gesprek hoeft u niet meer te wachten op het bouwkundige rapport Monnickendam waardoor u veel tijdwinst boekt bij de aankooponderhandeling. 

Onderhandelen


Ik raad u aan eerst een bouwkundige keuring Monnickendam te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat er aan uw appartement en het casco van het gehele pand mankeert. Teken pas een voorlopig koopcontact na dat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden, want dat levert u financieel het meeste op.

Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een overzicht van de kosten voor het herstellen van de bouwkundige gebreken. U heeft ijzersterke argumenten om duizenden tot tienduizenden euro’s van de vraagprijs af te halen. Ik werk uitsluitend voor particulieren en werk dus niet in opdracht van makelaars zodat ik ook echt onafhankelijk kan zijn en uitsluitend uw belang dien. Kies daarom voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Monnickendam.

Bouwkundige keuring Monnickendam (5)
Bouwkundige keuring Monnickendam (6)
Bouwkundige keuring Monnickendam (7)
Bouwkundige keuring Monnickendam (8)

Wat wordt er geïnspecteerd tijdens de bouwkundige keuring Monnickendam?


 • De dakbedekking
 • De kelder
 • Het souterrain
 • De nokvorsten
 • De schoorsteen
 • EPDM dakbedekking
 • De dakgoot en hemelwaterafvoeren
 • De dakkapellen, als aanwezig
 • Het zinkwerk en de bitumineuze dakbedekking.
 • Lood en zinkwerk
 • De boeidelen
 • De houten gootbak
 • De zinken deklijsten
 • De voorgevel, achtergevel, zijgevels.
 • Het metselwerk
 • Het voegwerk
 • Het buiten pleisterwerk
 • Het binnen pleisterwerk
 • De ramen
 • De kozijnen
 • Het glas in ramen en de deuren
 • De binnendeuren en de buitendeuren
 • Het deurbeslag zowel binnen als buiten
 • de vloerconstructie van de badkamer
 • Het tegelwerk in de badkamer
 • Voegwerk badkamer
 • De siliconenkit in de badkamer
 • De veiligheidsaarding van de badkamer
 • De ventilatie van de badkamer
 • De dakramen

 

 

Wat inspecteert Premiumkeur tijdens de bouwkundige keuring Monnickendam?


 

 

grondige inspectie van een zadeldak
inspectie van de rookgasafvoer
grondige inspectie van de elektrische installatie
inspectie van een rieten dak

Wat wordt er geïnspecteerd tijdens de bouwkundige keuring?


 

 

Wat inspecteren wij tijdens de bouwkundige keuring?


 • De staalconstructie van het balkon
 • De houten constructie van het balkon
 • De betonnen vloerconstructie
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • De draagconstructie van de balkon(s)
 • De staalconstructie van het balkon
 • De isolatie van het dak
 • Betonrot bij het balkon
 • De cv-ketel en cv-installatie
 • Bouwjaar van de cv-ketel en/of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • De rookgasafvoer van de cv-ketel
 • De zuurstoftoevoer van de cv-ketel
 • De aanwezigheid van een koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • De aanvoer en retour leidingen van de cv-installatie
 • Lekkages bij cv-ketel en de radiatoren
 • De Radiatoren
 • De pvc afvoerleidingen
 • De vloerverwarming
 • De vloerverwarmingsunit
 • De pomp van de vloerverwarmingsunit
 • Inlaatcombinatie van de cv-ketel
 • Het overdrukventiel op de cv-ketel
 • De thermostaat van de cv-ketel
 • De elektrische installatie
 • De groepenkast
 • De zekeringen
 • De aardlekschakelaars
 • De staalconstructie in de kruipruimte
 • Meetbouten laten plaatsen (aanvullend onderzoek)