Premiumkeur BV

Bouwkundige Keuring Zuiderwoude


Bouwkundige keuring Zuiderwoude Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Zuiderwoude. Bel Premiumkeur 020-7736842 of mail naar premiumkeur@gmail.com voor de meest complete bouwkundige keuring in Zuiderwoude.

We hebben al velen huizen Zuiderwoude gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Zuiderwoude. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring.

Het belangrijkste advies dat ik u kan geven als u een huis gaat kopen in Zuiderwoude is te kiezen voor een onafhankelijk woningkeurder. Neem geen risico bij het kopen van een oud huis en kies voor een bouwkundige met 30 jaar ervaring.

Lees een uitgebreid artikel over mij in de nrc en bekijk mij ook in het tv programma kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in business insider

 

 

De bouwkundige keuring is zeer uitgebreid


Tijdens de keuring kunt u mij alle vragen stellen over uw verbouwingsplannen, of deze technisch haalbaar zijn, maar u kunt mij ook vragen hoeveel de zo’n verbouwing u gaat kosten. Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer in Amsterdam gewerkt en vele oude huizen en monumentale panden zijn onder mijn leiding verbouwt, gerenoveerd of gerestaureerd.

U krijgt bij mij altijd een realistische schatting van de verbouwingskosten, iets wat maar weinig keurmeesters u kunnen geven omdat ze simpelweg de ervaring en de expertise missen om een goede kostencalculatie te maken. Om een weloverwogen aankoopbeslissing te kunnen maken is de aankoopprijs + de verbouwingskosten + het herstellen van de bouwkundige gebreken de belangrijkste financiële componenten. Deze gegevens krijgt u standaard bij het bouwkundig rapport.

U kunt ons ook inhuren voor een specialistisch onderzoek of een deelkeuring zoals een funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie, lekdetectie, een nulmeting, meerjarenonderhoudsplan maar ook een opleveringskeuring. Klik op de link voor meer informatie.

Bij Premiumkeur vindt u de kennis en ervaring om alle bouwkundige vraagstukken te onderzoeken en mogelijk voor u op te lossen.

 

 

Wij hadden een oudere woning gevonden in Zunderdorp en hadden twijfels over de bouwkundige staat. Voordat we over wilde gaan tot een aankoop, hebben wij Fred ingeschakeld voor een bouwkundige keuring.

Er was een bouwkundig rapport aanwezig, echter wilde wij meer duidelijkheid over de staat van de woning. Fred is een eerlijke en onafhankelijke partij. Fred is niet te beroerd om de kruipruimte in te gaan, ondanks dat hij zijn beschermende kleding niet mee had en heeft hierdoor een kostenpost ontdekt (die niet vermeld stond in de bouwkundige keuring die al aanwezig was). Verder heeft hij alle punten die je kan bedenken nagekeken. O.a. een funderingsonderzoek, asbestonderzoek, elektra, het dak etc. Daarbij heeft hij een duidelijke uitleg gegeven over de staat en een indicatie van de daarbij behorende kosten.

Wij zijn zeer tevreden over de bouwkundige keuring inclusief rapport en hebben hierdoor de beslissing kunnen maken tot een aankoop.

Ik ben blij Fred te hebben ingeschakeld voor de bouwkundige keuring van een huis in Zunderdorp waar mijn vriend en ik over in onderhandeling zijn. Hij is een echte vakman die als ‘detective’ het hele huis onder de loep neemt. Hij liet mij als toekomstig eigenaar niet aan de zijlijn staan, maar nam me mee de kruipruimte in, en de ladder op richting het dak. Door hem zag ik dingen die me in eerste instantie niet waren opgevallen, of die je enkel door zijn deskundige ogen ziet. Zoals het herkennen van signalen van vochtdoorslag. Een aanrader dus!

We hebben Fred benaderd over funderingsadvies na het lezen van de informatie op zijn website. Hij heeft ons snel en duidelijk geholpen!

Ivm met de aankoop van een huis in Watergang zochten we een bouwkundige die binnen enkele dagen kon komen voor een keuring. Hij is eerlijk en onafhankelijk. Geeft een goed advies waar je echt wat aan hebt.

Bouwkundige keuring Zuiderwoude (1)
Bouwkundige keuring Zuiderwoude (2)
Bouwkundige keuring Zuiderwoude (3)
Bouwkundige keuring Zuiderwoude (4)

Zeer goede ervaring met Premiumkeur! Ondanks een drukke agenda wisten ze toch tijd voor ons vrij te maken om ons nieuwe huis, dezelfde week nog, te keuren. Alles werd grondig geïnspecteerd en alles werd zeer uitgebreid besproken en uitgelegd. Tevens werd er ruim de tijd genomen voor advies over verbouwing en isolatie. Heel nuttig en erg blij mee!

Onlangs een bouwkundige inspectie laten doen door Fred en dat is ons zeer bevallen. Hij heeft het hele huis van onder tot boven doorgelicht en zaken aangekaart en ontdekt die zeer moeilijk te vinden waren. Hij is zelfs op ingenieuze wijze op het dak geklommen zodat nu elke vierkante meter gezien en geïnspecteerd is.
Ik had gevraagd voor een versneld rapport en geen 12 uur later lag het al klaar in de mail. Uitgebreid en duidelijk begeleid met foto’s.
Fred is erg begaan en enthousiast legt zonder poespas uit en laat ook de mindere kanten van de woning duidelijk weten.
Ik kan hem zonder meer aanbevelen als u een huis in Zunderdorp wilt kopen

Direct weten waar je financieel aan toe bent


Ik begrijp goed dat als u een huis gezien dat u graag wilt kopen dat het voor u belangrijk is om te weten wat er aan een huis mankeert en wat de geconstateerde bouwkundige gebreken u gaan kosten. Ik voer niet even snel een keuring uit en vertrek dan meteen naar de volgende klant, want na de bouwkundige keuring kunnen we indien u het wenst een kopje koffie drinken en de bouwkundige keuring bespreken.

Na dit verhelderende gesprek heeft u inzicht gekregen in de bouwkundige staat van het huis en het kostenplaatje zodat u een weloverwogen aankoopbeslissing kunt nemen. Door dit gesprek hoeft u niet meer te wachten op het bouwkundige rapport waardoor u veel tijdwinst boekt.

Hoe beding je de laagste vraagprijs?


Ik raad u aan eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat er aan uw appartement en het casco van het gehele pand mankeert. Teken pas een voorlopig koopcontact na dat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden, want dat levert u financieel het meeste op.

Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een overzicht van de kosten voor het herstellen van de bouwkundige gebreken. U heeft ijzersterke argumenten om duizenden tot tienduizenden euro’s van de vraagprijs af te halen.
Ik werk uitsluitend voor particulieren en werk dus niet in opdracht van makelaars zodat ik ook echt onafhankelijk kan zijn en uitsluitend uw belang dien.

Fred Tokkie is heel professioneel. De bouwkundige keuring was uiterst grondig, Fred vond zelfs de kleinste details, hij heeft echt kennis van zaken. Voor en na de keuring was hij altijd beschikbaar voor toelichting. Je krijgt ook een duidelijk uitgebreid bouwkundig rapport. Zeer de moeite waard en niet duur voor een gerust hart.

Ons nieuwe huis in Zunderdorp bouwkundig laten keuren door Fred Tokkie. Zeer vriendelijk en professioneel. De volgende dag direct een uitgebreid rapport op de mail. Ook gaf hij allerlei slimme tips om de woning nog leuker, mooier en veiliger te maken. Wij zijn heel erg tevreden.

Bouwkundige keuring Zuiderwoude (5)
Bouwkundige keuring Zuiderwoude (6)
Bouwkundige keuring Zuiderwoude (7)
Bouwkundige keuring Zuiderwoude (8)

Wij zijn echt super goed geholpen. De afspraak was makkelijk gemaakt. Wij kopen een wat ouder huis waar echt werk aan zit. Fred Tokkie was heel eerlijk en duidelijk in wat er mankeerde. In hoe dit het beste op te lossen. En wat daarvan de kosten zouden zijn. Ook gaf hij extra onderhoudtips. En wat ideeën om de woning te verbeteren. Bij extra vragen na de keuring konden we contact opnemen en werden we vriendelijk en goed te woord gestaan.

We hadden ook echt het idee dat er de tijd genomen werd om naar ons te luisteren en alles goed te bekijken. Dit heb ik bij een ander bedrijf wel heel anders ervaren ooit. Ook gaf ik aan astma patiënt te zijn. En kwam Fred zelf met extra ideeën en oplossingen die voor mij heel gunstig zouden kunnen zijn in de woning. Ik kan dit bedrijf echt aanbevelen.

Fred heeft ons snel en kundig geholpen bij de bouwkundige keuring van een woning waar we weinig tijd hadden om te beslissen. Het scherpe oog voor van Fred en de expertise waarmee de inspectie is uitgevoerd was een positieve verrassing. Mijn vader die ik had meegenomen en zelf een carrière in de bouw achter de rug heeft, kon dat beamen. Toen Fred na afloop liet weten dat we het pand zonder twijfel konden aankopen waren we dan ook overtuigd en gerustgesteld.