Bouwkundige keuring Katwoude

Bouwkundige Keuring Katwoude


Bouwkundige keuring Katwoude? Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring in Katwoude.
We hebben al velen huizen Katwoude gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Katwoude. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring.

Het belangrijkste advies dat ik u kan geven als u een huis gaat kopen in Katwoude is te kiezen voor een onafhankelijk woningkeurder.

Neem geen risico bij het kopen van een huis. Kies voor een bouwkundige met 30 jaar ervaring.
Voor de meest complete bouwkundige keuring in Katwoude neem contact op met Fred
Bel 06 295 63 190 (klik op de link om te bellen met de smartphone) of mail naar premiumkeur@gmail.com

Lees een lovende recensie hieronder.

“Prima ervaring met Fred tijdens de aankoop van ons nieuwe huis. Gaat grondig te werk, neemt je bij de hand daar waar relevant, communiceert goed en levert een rapport met concrete aandachts- en actiepunten. Ik raad Fred absoluut aan.”

Vooral oude huizen in Katwoude hebben bouwkundige gebreken van kleine eenvoudige gebreken tot grote zeer ernstige gebreken. Veel bouwkundige gebreken worden alleen door een deskundig oog opgemerkt. U koopt natuurlijk niet alleen de binnenkant van een huis maar ook de buitenkant. Bel de Fred want die is onafhankelijk.

Verbouwingskosten


Tijdens de keuring kunt u mij alle vragen stellen over uw verbouwingsplannen, of deze technisch haalbaar zijn maar u kunt mij ook vragen hoeveel de zo’n verbouwing u gaat kosten. Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer in Amsterdam gewerkt en vele oude huizen en monumentale panden zijn onder mijn leiding verbouwt, gerenoveerd of gerestaureerd.

U krijgt bij mij altijd een realistische schatting van de verbouwingskosten, iets wat maar weinig keurmeesters u kunnen geven omdat ze simpelweg de ervaring en de expertise missen om een goede kosten calculatie te maken. Om een weloverwogen aankoop beslissing te kunnen maken is de aankoopprijs + de verbouwingskosten + het herstellen van de bouwkundige gebreken de belangrijkste financiële componenten. Deze gegevens krijgt u standaard bij het bouwkundig rapport.

Bouwkundige keuring Katwoude (1)
Bouwkundige keuring Katwoude (2)
Bouwkundige keuring Katwoude (3)
Bouwkundige keuring Katwoude (4)

Spoedrapportage


Ik begrijp goed dat als u een huis gezien dat u graag wilt kopen dat het voor u belangrijk is om te weten wat er aan een huis mankeert en wat de geconstateerde bouwkundige gebreken u gaan kosten. Ik voer niet even snel een keuring uit en vertrek dan meteen naar de volgende klant, want na de bouwkundige keuring kunnen we indien u het wenst een kopje koffie drinken en de bouwkundige keuring bespreken.

Na dit verhelderende gesprek heeft u inzicht gekregen in de bouwkundige staat van het huis en het kostenplaatje zodat u een weloverwogen aankoop beslissing kunt nemen. Door dit gesprek hoeft u niet meer te wachten op het bouwkundige rapport waardoor u veel tijdwinst boekt. Het scheelt nog geld ook want mijn collega’s rekenen 50 euro extra voor een spoedrapportage.

Hoe beding je de laagste vraagprijs?


Ik raad u aan eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat er aan uw appartement en het casco van het gehele pand mankeert.

Teken pas een voorlopig koopcontact na dat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden, want dat levert u financieel het meeste op. Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een overzicht van de kosten voor het herstellen van de bouwkundige gebreken. U heeft ijzersterke argumenten om duizenden tot tienduizenden euro’s van de vraagprijs af te halen. Als u een huis laat keuren laat dit dan NIET doen door een relatie van de makelaar want hierdoor loopt u het risico dat de bouwkundige staat van een huis gunstiger wordt voorgesteld. Ik werk uitsluitend voor particulieren en werk dus niet in opdracht van makelaars zodat ik ook echt onafhankelijk kan zijn en uitsluitend uw belang dien.

Bouwkundige keuring Katwoude (5)
Bouwkundige keuring Katwoude (6)
Bouwkundige keuring Katwoude (7)
Bouwkundige keuring Katwoude (8)