Bouwkundige keuring Amsterdam

Bouwkundige keuring Baambrugge


Bouwkundige keuring Baambrugge Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Baambrugge.
We hebben al weet oude huizen en monumentale panden in Baambrugge gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. We weten wat er speelt in Baambrugge en in de gemeente de Ronde Venen

Wilt u weten wie u inhuurt lees de recensies van tevreden opdrachtgevers. Bel 020-7736842, of mail naar premiumkeur@gmail.com zodat we de bouwkundige keuring van uw nieuwe huis in Baambrugge snel kunnen inplannen.

We hebben geen commerciële binding met verkopend makelaars uit Baambrugge
U kunt dus rekenen op een eerlijke en een zeer uitgebreide en deskundige bouwkundig keuring Baambrugge. Wij dienen maar 1 belang en dat is het belang van de  particuliere huizenkoper.

Kies voor betrouwbare en betrokken inspecteurs die u de allerbeste kwaliteit leveren, daarom de naam Premiumkeur. Wij zijn NHG erkend en goed verzekerd. U kunt duizenden tot zelfs tienduizenden euro’s aan kosten achteraf voorkomen door de vele video’s op deze website te bekijken.

Bent u van plan een oud huis te kopen wees dan zeer voorzichtig want funderingsproblemen komen in Baambrugge veel voor. Een zeer kostbaar bouwkundig gebrek. Wij zijn het enige bedrijf in Nederland die tijdens de bouwkundige keuring ook een aanvullend funderingsonderzoek voor u uit kunnen voeren.

Ook gaan wij de kruipruimte helemaal in en klimmen we ook echt het dak helemaal op. Besef dat er veel bedrijven die ook woningen keuren dit niet altijd doen.

Met grote regelmaat voer ik bouwkundige keuringen uit in Baambrugge, Abcoude, Vinkeveen, Botshol, Wilnis, Nigtevecht, en Loenersloot en ben dus erg goed op de hoogte welke bouwkundige gebreken er veel voorkomen in de Ronde Venen.
Ik ben 7 dagen per week bereikbaar, dus ook na kantooruren en in het weekeind. U krijgt mij persoonlijk te spreken zodat u direct antwoord krijgt op al u vragen.

Neem geen risico als u van plan bent een oud huis te kopen in Baambrugge. Kies voor een bouwkundig zwaargewicht met 30 jaar ervaring die u kan redden van een enorme miskoop.

Premiumkeur is 100% onafhankelijk


Tijdens de bouwkundige keuring kunt u mij alle vragen stellen over uw verbouwingsplannen, of deze technisch haalbaar zijn, maar u kunt mij ook vragen hoeveel de zo’n verbouwing u gaat kosten. Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer in Amsterdam gewerkt en vele oude huizen en monumentale panden zijn onder mijn leiding verbouwt, gerenoveerd of gerestaureerd.

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk 100 % onafhankelijke bouwkundige keuring. Een erkend en geregistreerd Keurmerk dat u als consument de garantie geeft dat wij 100 % onafhankelijk zijn.

U kunt ons ook inhuren voor een specialistisch onderzoek of een deelkeuring zoals een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, gevel inspectie, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie kelder of souterrain, lekkages opsporen, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie, schoorsteen inspectie met camera endoscoop, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, isolatie advies kruipruimte en dak, een bouwkundige vooropname/nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, maar ook de opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning

Bij Premiumkeur vindt u een summum aan bouwkundige kennis en ervaring. Premiumkeur is de specialist die deze enorme bouwkundige kennis en ervaring ook mee brengt tijdens de bouwkundige keuring.

Lees de algemene voorwaarden van mijn concurrenten want hier staat duidelijk in dat ze geen specialistisch onderzoek uitvoeren tijdens de bouwkundige keuring.

Lees een uitgebreid artikel over mij in de nrc en bekijk mij ook in het tv programma kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in business insider

Zeer behulpzaam en deskundig. Ook super fijn dat Fred zo onafhankelijk is. Zo krijg je altijd een oprecht advies.

Snel en duidelijk advies, heb een belangeloos eerlijk verhaal gekregen, zeer prettige ervaring!

Fred heeft me zeer goed geholpen met de bouwkundige keuring en veel tips gegeven voor de aankoop van mijn nieuwe huis. Hierdoor kreeg ik de zekerheid die ik zocht bij de aankoop van het huis. Zorgen die ik had na de bezichtigen, werden hierdoor weggenomen. Bovendien gaat Fred volledig onafhankelijk te werk. Tot slot heeft Fred nog de nodige tips gegeven over hoe ik het huis in de toekomst kan veranderen, dan wel verbeteren. Ik raad het zeker aan om Premiumkeur in te schakelen voordat je overgaat tot de koop van een huis!

Fred brutaal gevraagd om advies, hij reageerde meteen en heeft ons goed op weg geholpen. Voor nu zien we af van het doen van een bod, maar als we een bouwkundige keuring moeten laten uitvoeren is Fred de eerste die we gaan benaderen. Fijn dat er nog mensen zijn die hulp bieden en weten wat service is. Dank Fred voor het open en informatieve gesprek!

Bouwkundige keuring Baambrugge (1)
Bouwkundige keuring Baambrugge (2)
Bouwkundige keuring Baambrugge (3)
Bouwkundige keuring Baambrugge (4)
Spoedrapportage


Ik begrijp goed dat als u een huis gezien dat u graag wilt kopen dat het voor u belangrijk is om te weten wat er aan een huis mankeert en wat de geconstateerde bouwkundige gebreken u gaan kosten. Ik voer niet even snel een bouwkundige keuring uit en vertrek dan meteen naar de volgende klant, want na de bouwkundige keuring Baambrugge kunnen we indien u het wenst een kopje koffie drinken en de bouwkundige keuring bespreken.

Na dit verhelderende gesprek heeft u inzicht gekregen in de bouwkundige staat van het huis en het kostenplaatje zodat u een weloverwogen aankoopbeslissing kunt nemen. Door dit gesprek hoeft u niet meer te wachten op het bouwkundig rapport waardoor u veel tijdwinst boekt.

Hoe beding je de laagste vraagprijs?


Ik raad u aan eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat er aan uw nieuwe woning mankeert. Teken pas een voorlopig koopcontact na dat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden, want dat levert u financieel het meeste op. Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een overzicht van de kosten voor het herstellen van de bouwkundige gebreken.

U heeft ijzersterke argumenten om nog geld van de vraagprijs af te krijgen.

Bouwkundige keuring Baambrugge (5)
Bouwkundige keuring Baambrugge (6)
Bouwkundige keuring Baambrugge (7)
Bouwkundige keuring Baambrugge (8)

Wat inspecteren wij tijdens een bouwkundige keuring Baambrugge

 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie beton
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Dakisolatie
 • Betonrot balkon
 • cv-ketel en cv-installatie
 • Bouwjaar cv-ketel en/of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • Rookgasafvoer Cv-ketel
 • Zuurstoftoevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • Leidingwerk van de cv-installatie
 • Lekkages cv-ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • PVC Afvoerleidingen
 • Vloerverwarming
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdrukventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Staalconstructie in de kruipruimte
 • Meetbouten plaatsen (aanvullend onderzoek)