Premiumkeur BV

Bouwkundige Keuring Wilnis


Bouwkundige keuring Wilnis Welkom op de website van Premiumkeur. Bel Premiumkeur ☎ 020-7736842, of via  e-mail  voor de meest grondige bouwkundige keuring Wilnis. Wat  kost  een bouwkundige keuring Wilnis ?

De huizenprijzen zijn aan het dalen in Wilnis en dat betekent dat u met een hele grondige uitvoerde bouwkundige keuring duizenden euro’s van de vraagprijs af kunt krijgen.

Klik op deze link want hier vindt u alle   diensten en tarieven van Premiumkeur

De bouwkundige keuring Wilnis is inclusief een gratis energie scan van de woning. We gebruiken een professionele infraroodcamera en kunnen u ook deskundig adviseren op basis van de infrarood opnames hoe u de woning energiezuiniger kunt maken

Bezoek ons videokanaal op  youtube  met honderden video’s uit onze dagelijkse praktijk. U kunt zelf zien dat we bij Premiumkeur doen wat we beloven.

Lees een artikel over Premiumkeur in de  Quote 

 

Bouwkundige keuring of een specialistisch onderzoek


U kunt Premiumkeur inhuren voor een bouwkundige keuring, maar voor ook een specialistisch onderzoek zoals een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, gevel inspectie,  funderingsonderzoek  kruipruimte inspectie  dakinspectie  vochtinspectie , kelder inspectie  het opsporen van alle soorten lekkages  plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie, schoorsteen inspectie met een camera endoscoop, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, balkon inspectie, isolatie advies van de kruipruimte en het dak, een bouwkundige vooropname oftewel een  nulmeting  meerjarenonderhoudsplan, bouwkundig geschil met een aannemer en de  opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning

Lees een artikel over Premiumkeur in de  Quote 

 

De meest uitgebreide bouwkundige keuring in Wilnis


Bel Premiumkeur voor Fred Tokkie is een ontzettend aardige, eerlijke en deskundige man. Hij neemt de tijd en ziet álles tijdens de bouwkundige keuring. Dat is ontzettend fijn, want lekenogen zien maar weinig door de roze bril bij het kopen van een huis. Na Fred’s rondje door, op en onder het huis, neemt hij je mee om het zelf te zien en te begrijpen. Klare taal en eerlijk, dus dat is 5 sterren waard. Dankjewel Fred!!

 

Bouwkundige keuring inclusief een inschatting van de verbouwingskosten


Fred is een zeer kundige inspecteur en je ziet ook gelijk zijn aannemers verleden terug. Hij neemt uitgebreid de tijd om alles te bekijken en ook op te rapporteren. Hij ziet echter al snel met zijn kennis en ervaring waar de pijnpunten zitten.
Hij kon ook op zeer korte termijn en bouwkundig rapport was er ook volgens afspraak zeer snel.
Hij keurde bij ons een vrijstaand jaren 1900 huis in Wilnis en hij wist veel van deze omgeving en bouwstijl en fundament van dit soort huizen.
Daarnaast ook nog tips gegeven voor contacten voor verbouwing.
Zou hem zeker aanraden.

 

scheuren onderzoek
Premium bouwkundige keuring
Bouwkundige keuring Villa
dakinspectie bedrijfsruimte

De makelaar heeft een liefst een oppervlakkige bouwkundige keuring


Om een huis makkelijk en snel te verkopen is de makelaar erbij gebaat dat het huis zo gunstig mogelijk uit de bouwkundige keuring komt. Daarom beveelt de makelaar u bedrijven waarvan hij weet dat ze een oppervlakkige bouwkundige keuring uitvoeren. Dit zijn de bedrijven die de kruipruimte alleen rondom het kruipluik inspecteren, het dak tot een beperkte hoogte inspecteren. Meestal maken deze inspecteurs alleen een foto van het dak vanuit een dakraam of gebruiken ze een spiegeltje. En het meest belangrijke bouwkundig onderdeel, de fundering, wordt niet onderzocht. De inspecteurs die de makelaar aanbeveelt hebben zelfs geen waterpas bij zich. Dat zegt al genoeg toch? Een oppervlakkige keuring dient het belang van de makelaar, maar niet dat van de consument.

Door deze oppervlakkige van inspecteren loopt u als concument een groot risico geconfronteerd worden met hoge kosten achteraf omdat gebreken niet gezien worden. Kies voor zekerheid en Bel Premiumkeur voor de meest grondige en uitgebreide bouwkundige keuring van Nederland.

Wat is het verschil tussen Premiumkeur en andere woningkeurbedrijven?


Het verschil kunt herkennen in het woord Premium in onze bedrijfsnaam. Premiumkeur voert voor u een bouwkundige keuring uit die echt veel uitgebreider en completer is dan al mijn concurrenten. En dit terwijl de prijs van een bouwkundige keuring via Premiumkeur ongeveer gelijk is met andere bedrijven. Bovendien zijn wij 100% onafhankelijk omdat we nooit voor verkopend makelaars werken. De bouwkundige keuring via Premiumkeur is niet globaal, maar zeer uitgebreid en diepgaand. In de meeste gevallen gaan de inspecteurs die voor Premiumkeur de kruipruimte helemaal in. De inspecteurs van Premiumkeur klimmen in de meeste gevallen het dak helemaal op en zelfs op grotere hoogtes. We gebruiken veel specialistisch gereedschap tijdens de bouwkundige keuring zoals een thermografische camera, waterpas instrumenten, een kruipruimte robot, een camera endoscoop, een vochtmeter en we hebben ook een schroefmachine bij ons inclusief een aantal kleine koevoeten om ook lastige kruipluiken open te krijgen. Daar waar andere woningkeurbedrijven ophouden gaan wij verder. Een Premium uitgevoerde bouwkundige keuring beschermt u dus veel meer tegen onverwachte hoge kosten achteraf dan al onze concurrenten omdat de bouwkundige keuring via Premiumkeur veel uitgebreider en completer is. En als u de vele positieve recensies heeft gelezen dan weet u dat we de waarheid spreken. De vele foto’s en video’s op de website van Premiumkeur laten u zien dat we doen wat we beloven. Bovendien is Premiumkeur 100% onafhankelijk omdat wij financieel niet afhankelijk zijn van makelaars. Belangenverstrengeling is hierdoor uitgesloten.

 

Kies voor een bouwkundige keuring die u maximaal beschermt


Wij hebben Fred begin van de week gecontacteerd voor een bouwkundige keuring een woning. Fred heeft zijn werk onwijs goed en met volle aandacht uitgevoerd. Fred klom op het dak en ging volledig in de kruipruimte voor een uitgebreide check. Onwijs blij dat we voor Fred hebben gekozen, omdat de verborgen gebreken aan het licht zijn gekomen. Wij hebben hierdoor de keuze gemaakt om niet tot aankoop te gaan van deze woning. Voor een volgende potentiële aankoop zullen wij absoluut Fred weer inschakelen.

Bouwkundige keuring met een overzichtelijk bouwkundige rapport


Via Google bij Fred Tokkie uitgekomen voor een bouwkundige keuring voor een huis in Edam. Wij hadden een klein beetje haast omdat we graag wilden dat de bouwkundige keuring gedaan werd voor de bedenktijd van het koopcontract voorbij was. Dit was geen enkel probleem, Fred had de volgende dag al tijd.
Wat wij erg prettig vonden is dat Fred eerst zelf een rondje doet en alles goed bekijkt en inspecteert. Hierna nam hij ons mee voor, achter en door het huis en wees hij alle dingen die hij had gezien aan.

Het bouwkundig rapport is erg duidelijk. Voor ons is het heel duidelijk wat we moeten doen, wie we hiervoor moeten inhuren en hoeveel dat ongeveer gaat kosten.

Al met al helemaal super! We zijn erg blij met de vrolijke en uitgebreide bouwkundige keuring van Fred!

Bouwkundige keuring Wilnis (1)
Bouwkundige keuring Wilnis (2)
Bouwkundige keuring Wilnis (3)
Bouwkundige keuring Wilnis (4)

Bouwkundige keuring inclusief een volledige kruipruimte inspectie


Vorig jaar juni kochten wij ons eerste huis in Wilnis. De verkopende makelaar had al een bouwkundige keuring laten uitvoeren en het bouwkundig rapport zat bij de verkoopbrochure. Gezien de situatie op de huizenmarkt en dus de geboden haast met het nemen van een beslissing, zijn wij toen uitgegaan van het idee dat een nieuwe bouwkundige keuring geen verschil ging maken en kochten we het huis zonder voorbehoud. Er waren immers geen enorm grote problemen geconstateerd in het rapport. Eenmaal getekend bleek dat helaas toch anders. In het rapport was bijvoorbeeld naar voren gekomen dat de eerste paar vloerbalken vanaf de voorzijde van het huis zouden moeten worden vervangen i.v.m. vochtschade en potentieel houtworm. Maar, werd er gezegd, over de rest van de balken konden ze geen definitieve uitspraken doen want de kruipruimte was volgens de keurder niet toegankelijk. Wel werd erop gewezen dat er mogelijk extra onderzoek nodig was. Omdat Premiumkeur kon werken met een robotje onder de vloer, vroegen we hen de rest van de balken te inspecteren. Bij aankomst werd al in de woonkamer vastgesteld dat het probleem veel groter was dan de eerste paar balken, de vloer boog namelijk door en langs de plint was duidelijk te zien dat deze verzakt was. Verder bleek dat de kruipruimte wel degelijk toegankelijk was maar dat er, om wat voor reden dan ook, een paar stenen geplaatst waren in de kruipruimte waardoor toegang werd ‘geblokkeerd’. Na 2 minuten de bakstenen te verplaatsen werd de kruipruimte alsnog toegankelijk. Hieruit bleek inderdaad ook dat de schade veel groter was en dat alle (!) vloerbalken + vloer moesten worden vervangen. Kostprijs: minimaal € 10.000. Als de keurder diezelfde moeite had genomen had dat ons niet alleen een hoop slapeloze nachten gescheeld, maar vooral ook een heleboel geld.

 

Premiumkeur garandeert u een onafhankelijke keuring


Voor ons huis in Wilnis hebben wij zelf gezocht naar een onafhankelijke bouwtechnische keurder, die al veel huizen had beoordeeld in onze regio.
Het vinden van een bouwtechnische keurder was niet moeilijk, het vinden van een onafhankelijke keurder echter wel. 

Al snel kwamen wij uit bij Premiumkeur.

Premiumkeur heeft ons zeer snel en deskundig geholpen.
Fred is zeer kritisch; hij gaat het dak op, gaat de kruipruimte in, en geen enkel detail ontgaat hem.
Fred maakt veel foto’s, komt met duidelijke uitleg, en met veel (isolatie-)tips.
(Als je je huis laat keuren door Fred, zou ik je aanraden om zelf ook met hem mee te kijken!! Het is ontzettend leerzaam.)

Premiumkeur werkt vanuit het belang van de koper van de woning, en Fred maakt de dingen niet mooier dan ze zijn.

Ik zou Premiumkeur aan iedereen aanraden!

 

Bel Premiumkeur voor een bouwkundige keuring op korte termijn


Fred heeft ons goed geholpen met de bouwkundige keuring van het huis dat wij willen aankopen. Hij was snel beschikbaar, flexibel en communiceerde prettig. Grondige bouwkundige keuring ( dak, fundering, etc.). Snel na de bouwkundige keuring hebben we al een duidelijk bouwkundig rapport met foto’s ontvangen.

 

Bouwkundige keuring inclusief een uitgebreid bouwkundig rapport


Uitstekende en betrouwbare bouwkundige keuring laten uitvoeren bij de aankoop van een woning uit 1930. Telefonisch hadden we binnen enkele dagen een afspraak. De bouwkundige keuring zelf is grondig en vakkundig uitgevoerd met oog voor detail en bovendien op een fijne, persoonlijke en heel transparante manier. Twee dagen later volgde een uitgebreid bouwkundig rapport dat wij hebben kunnen gebruiken om verder te onderhandelen met de verkopers. Mocht je dus op zoek zijn naar een goede onafhankelijke bouwkundige keuring, zeker even bellen met Premiumkeur.

 

Bouwkundige keuring Wilnis (5)
Bouwkundige keuring Wilnis (6)
Bouwkundige keuring Wilnis (7)
Bouwkundige keuring Wilnis (8)

Na de bouwkundige keuring weet u direct waar u aan toe bent


Ik heb een erg goede ervaring met Fred bij het keuren van mijn nieuwe woning in Wilnis. Hij gaat erg gronding te werk en koppelt direct zijn bevindingen terug, zodat je niet op het bouwkundig rapport hoeft te wachten alvorens de koopakte te kunnen tekenen. Fijne communicatie en werkt snel! Aanrader!

 

Een goed uitgevoerde bouwkundige keuring kan een miskoop voorkomen


Fred is zeer deskundig en zeer secuur. Bij de aankoop van ons nieuwe huis in Wilnis zorgt hij echt dat je met beide benen op de grond blijft staan, zeker wanneer je soms verblind wordt door de charmes van een huis. Wij hebben dan ook bij het eerste huis afgezien van de koop. Hij denkt goed mee en helpt je bij de inschatting maken over welke kosten er aan gaan komen. We zijn hem hier heel dankbaar voor en mede daardoor tot een hele goede koop gekomen. Fred neemt je helemaal mee door de bouwkundige keuring en legt je alles uit, zodat je ook begrijpt hoe je huis in elkaar zit en waar je rekening mee moet houden. Ook doet hij suggesties over welke vragen we kunnen stellen aan de bewoners en verkoopmakelaar. Kortom, zeker een aanrader!

 

inspectie van een dakkapel
grondige inspectie van de kruipruimte
zonnepanelen inspecteren
inspectie schoorsteenkanaal

Bij Premiumkeur staat de consument op nummer 1


Zoekend naar de beste bouwkundige in het land, heb ik Fred leren kennen. We waren vastberaden dat we geen compromis willen maken met de bouwkundige staat van onze toekomstige woning. Toen we Fred vonden, wisten we dat we met geen andere willen werken.

Voorzien van Fred zijn advies en ondersteuning, gingen we op zoek naar onze woning. Het is even geduurd tot we ons voor een uiteindelijk beslisten, en te allen tijde mochten we terecht bij Fred die altijd een deskundig antwoord had aan al onze vragen en twijfels.

Vorige week was het grote moment en Fred kwam onze woning keuren! Met een scherp oog en uiterste aandacht heeft hij geen detail gemist. Van de kleinste details als de keukenkraan tot de dak van de garage. Dankzij zijn ingaan binnen de kruipruimte (dat geen andere bouwkundige doet) heeft hij een flinke lekkage vanuit leidingen in de kruipruimte gespoord en ons honderden euro’s bespaart. Beide verkopend makelaar en verkopers stonden verbaasd van Freds zijn nauwkeurigheid en bekwaamheid.

Naast de keuring heeft hij ons advies gegeven over wat en op welke manier moet worden aangepakt, en nog eens advies over mogelijke verbouwing. Een zeer ervaren deskundige die vlekkeloos werkt, levert en die je volledig kan vertrouwen

 

De bouwkundige keuring van Premiumkeur is beter en completer


Fred heeft voor ons een woning in Wilnis gekeurd uit 1915. Er waren wat twijfels over o.a. de houten vloer en schilderwerk, dus besloten dat een bouwtechnische keuring daar uitsluitsel over moest geven. Na veel zoekwerk zijn we op Fred uitgekomen en zijn profiel sprong er uit in vergelijking met andere aanbieders. Let op: hij is niet de goedkoopste in de markt, maar van wat ik qua ervaringen hoor over anderen is hij die paar tientjes extra meer dan waard en kan je veel geld schelen!
Contact vooraf was prima, Fred was duidelijk in dat hij niet direct de volgende dag beschikbaar was, maar toch vrij snel daarna (paar dagen). De keuring zelf verliep vlot, maar toch zeer uitgebreid. We zijn alles bij elkaar toch ruim een uur bezig geweest voor een woning van 80m2. Fred stelt zich kort voor, maar gaat direct aan de slag. Hij neemt je mee en laat je alles zien wat hij zelf ook tegen komt. Hij klimt het dak op om dingen goed te bekijken en is niet bang om confronterende zaken te benoemen (ondanks dat de huidige bewoner aanwezig was). Hij vraagt ook aan je om mee te kijken en checkt of je het begrepen hebt. Geeft ontzettend veel nuttige tips tijdens de keuring en beschrijft veel van die ook in zijn bouwkundig rapport. TIP: schrijf wel met hem mee tijdens de bouwkundige keuring om niets te missen! Nadeel was dat we de kruipruimte niet helemaal in konden omdat de bewoners de vloer volledig sluitend hadden gelegd, maar hij wist met zijn laser en gevoel exact te beschrijven wat men had gedaan aan de vloer en wat er niet was gedaan, zonder dat de bewoner dit van tevoren zelf verteld had. Getuigd van kennis.
Prettige en leerzame bouwkundige keuring en zelfs de huidige bewoner wilde hem na deze ervaring inschakelen voor hun volgende woning. De bouwkundige keuring die ze zelf uit hadden laten voeren in dit huis was volgens hen bij lange na niet wat er nu gebeurde.
Het bouwkundig rapport liet een aantal dagen op zich wachten, wat me normaal lijkt als het goed moet gebeuren. Het bouwkundig rapport is duidelijk, overzichtelijk en toch in detail beschreven. Komt ook overeen met wat er ter plaatse besproken is.
Samengevat; zeer open en eerlijke keurmeester die zijn vak verstaat. Is altijd bereikbaar, ook na het rapport voor eventuele vragen. Als je het mij vraagt, is dit hoe een bouwtechnische keuring moet zijn. Als je jezelf geld wilt besparen en niet voor verrassingen wilt komen te staan bij de aankoop van je woning, dan denk ik dat hij de juiste keuze is tussen alle partijen die zeggen onafhankelijk te zijn, maar dat in praktijk niet zijn. Fijne ervaring en schakel hem zonder twijfel weer in tijdens een eventuele volgende keuring!

 

grondige inspectie van een zadeldak
de inspectie van de bitumineuze dakbedekking
grondige inspectie van de elektrische installatie
inspectie van een rieten dak

De inspecteurs van Premiumkeur zijn deskundig en betrouwbaar


Fred Tokkie van Premiumkeur is aangenaam in het contact, en heeft ons super geholpen met de bouwkundige keuring. Het betrof een oude woning in Wilnis, die we hebben gekocht onder voorbehoud van de kosten na bouwtechnische keuring.

Fred windt geen doekjes om de dingen die mogelijk nog fout zijn, verbloemt niets en maakt het niet mooier dan het is. Ook waren we zeer tevreden over de keuring op het dak en in de lastiger te bereiken plekken!
Ook heeft hij ons kunnen helpen met tips over de verbouwing en heeft ons daar zeker meer geld mee bespaard dan de keuring kost!

Alles bij elkaar kan ik Fred zeker aanraden en als ik nog een huis in de omgeving van Wilnis zou kopen, is de keuze voor een inspecteur snel gemaakt.

 

 

De bouwkundige keuring van een stolpboerderij


Voorop wil ik melden dat ik al het contact met Fred over de telefoon en op locatie (tijdens de bouwkundige keuring) als zeer aangenaam heb ervaren. Fred is een echte vakman en begrijpt waarover hij praat. Ook is het heel prettig dat Fred je vertelt waar het op staat, hij is zeker geen mooi weer prater.

Ik heb een stolpboerderij gekocht in Wilnis die in 1910 gebouwd is, de voetafdruk van de stolp is 17m x 17m (zeer grote stolpboerderij). Omdat het zo’n groot en oud object is, heb ik meerdere bouwkundigen gebeld om te vragen of zij een inspectie konden uitvoeren. Bij iedereen kreeg ik te horen dat het veel tijd en geld zou kosten en dat ik minstens een paar weken moest wachten.

Via internet ben ik bij Fred aangekomen en heb hem meteen gebeld. Na 1 telefoontje wist ik dat het goed zat. Fred had meteen tijd en is de volgende dag direct langs gekomen. Hij heeft met mij uitgebreid het object bekeken en ik was zeer onder de indruk van zijn kundigheid en inzicht. Naast de bouwkundige keuring heeft Fred mij ook veel verteld over verbouwingsmogelijkheden, alles in een prettige ongedwongen sfeer.

Wat helemaal geweldig is, is dat Fred ook na de bouwkundige keuring (en nadat ik hem heb betaald) bereikbaar was voor vragen en informatie. Ik heb alleen maar lof voor Fred en kan iedereen die een stolpboerderij gaat kopen aanraden om Fred te bellen voor bouwkundige keuring en advies. Absolute aanrader!

 

Wat wordt er geïnspecteerd bij een bouwkundige keuring?


Wat inspecteert Premiumkeur tijdens de bouwkundige keuring?


 • De dakpannen
 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie kwaaitaalvloer
 • Hekwerk, balkon, constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Betonrot balkon
 • De convector
 • De Cv-ketel
 • Elektrische vloerverwarming
 • Rookgasafvoer
 • Zuurstoftoevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • De leidingen van de cv-installatie
 • Lekkages cv-ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • Vloerverwarming controleren
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdrukventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Fundering op staal

Wat wordt er geïnspecteerd tijdens een bouwtechnische keuring?


Wat wordt er geïnspecteerd tijdens een bouwkundige keuring?