Bouwkundige keuring Abcoude

Bouwkundige Keuring Abcoude


Bouwkundige keuring Abcoude? Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring in Abcoude.
We hebben al velen huizen Abcoude gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Abcoude. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring.

Het belangrijkste advies dat ik u kan geven als u een huis gaat kopen in Abcoude is te kiezen voor een onafhankelijk woningkeurder.
Neem geen risico als een u een oud huis gaat kopen in Abcoude. Kies voor een bouwkundig expert met 30 jaar ervaring die al vele huizen in Abcoude bouwkundig heeft gekeurd.

Lees de recensies van vele tevreden opdrachtgevers

Ga voor zekerheid en laat uw huis keuren door een onafhankelijke bouwkundige.  Bel 020-7736842 voor de meest complete bouwkundige keuring Abcoude met een zeer uitgebreid bouwkundig rapport voorzien van grote foto’s.

Kies altijd voor een onafhankelijke bouwkundige en niet de bouwkundige die de verkopend makelaar u probeert aan te praten want dit is absoluut in uw belang.

Ik keur alle soorten huizen in Abcoude van woonboerderij tot rijtjeswoning.

“U vindt mij in Vinkeveen en De ronde Venen, Baambrugge, Wilnis, Waverveen en Botshol, Mijdrecht, Uithoorn en daar waar al die prachtige huizen te vinden zijn die langs de rivier de Waver staan”. “Ik ben dus goed op de hoogte van bouwkundige gebreken die veel voorkomen bij huizen die in de ronde Venen te vinden zijn”.

Ik ben 7 dagen per week bereikbaar dus ook in het weekend en in de avond uren, zodat u mij altijd persoonlijk te spreken krijgt en dus direct antwoord krijgt op al u vragen.

 
 

 

 

 

Verbouwingskosten specificatie


Nadat de bouwkundige keuring is afgerond kunt u mij alle vragen stellen over uw verbouwingsplannen, of deze technisch haalbaar zijn maar u kunt mij ook vragen hoeveel de zo’n verbouwing u gaat kosten. Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer in Amsterdam gewerkt en vele oude huizen zijn door mij verbouwt.  Kennis en ervaring die u niet kunt vinden bij andere woningkeurders

Of u nu een nieuwe dak wilt vernieuwen of de fundering wilt vervangen, of een nieuwe badkamer wilt installeren Ik ken de prijzen beter dan geen ander.

In Abcoude staan veel huizen op veengrond net zoals in Vinkeveen en Baambrugge, Waver, Waverveen, deze oude huizen zijn gemaakt van bakstenen en de muren zijn vaak massief. Veengrond is erg drassig met als gevolg dat oude huizen in Abcoude en de Ronde Venen vaak problemen hebben met optrekkend vocht. Optrekkend vocht kan er voor zorgen dat de houten balken aangetast raken door houtrot. Het is daarom erg belangrijk om de kruipruimte van oude huizen in Abcoude te inspecteren. Fred gaat als het kan de kruipruimte in. Veel woningkeurders in Nederland rekenen de kruipruimte niet tot de te keuren onderdelen van een huis.
Dit is natuurlijk helemaal van de zotte want juist in de kruipruimte vindt je veel bouwkundige gebreken die erg duur kunnen uitpakken.

 
Bouwkundige keuring Abcoude (1)
Bouwkundige keuring Abcoude (2)
Bouwkundige keuring Abcoude (3)
Bouwkundige keuring Abcoude (4)

De heer Tokkie) heeft zeer veel kennis van zaken. Hij ziet direct de problemen in de woning en is in staat de vaak ingewikkelde problemen in eenvoudige taal uit te leggen. In het bouwkundig rapport (dat wij dezelfde avond nog ontvingen!) licht hij de problemen toe aan de hand van de door hem gemaakte foto’s. Ook geeft hij bij elk probleem een accurate schatting van de herstelkosten.
Naast het professionele oog van de heer Tokkie, is het ook zeer prettig om met hem door je mogelijk nieuwe huis te lopenWij waren geweldig blij met Fred!!

 
Huis kopen? Bel eerst Fred. Gisteravond is hij met ons mee geweest naar een huis in Abcoude waar wij een bod op wilden doen. Fred is helder en professioneel in zijn communicatie (per e-mail, telefoon en f2f). Hij was stipt op tijd en nam ruim de tijd voor ons, ook ná de bezichtiging. Al buiten de woning ging hij direct aan de slag, en liet alles netjes zien, maakte foto’s, legde alles helder uit. We gaan Fred zeker inschakelen bij een volgende ‘keuring’, want deze woning is het helaas niet geworden, na zijn onafhankelijke advies. Als je in Abcoude of omstreken een huis wil kopen ‘he is the man’.
Bouwkundige keuring Abcoude (5)
Bouwkundige keuring Abcoude (6)
Bouwkundige keuring Abcoude (7)
Bouwkundige keuring Abcoude (8)