Premiumkeur BV

Bouwkundige keuring Ouderkerk aan de Amstel


Bouwkundige keuring Ouderkerk aan de Amstel Maak een afspraak met Premiumkeur voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Ouderkerk aan de Amstel. Bel  020-7736842 of e-mail naar premiumkeur@gmail.com voor de meest complete bouwkundige keuring Ouderkerk aan de Amstel. Lees de  recensies  van vele tevreden opdrachtgevers die door Premiumkeur hun nieuwe huis hebben laten keuren. Wat  kost  een bouwkundige keuring Ouderkerk aan de Amstel ?

We hebben al redelijk huizen in Ouderkerk aan de Amstel bouwkundig gekeurd en hebben kennis van lokale factoren.

Bekijk het  youtube  videokanaal van Premiumkeur met vele video’s uit onze dagelijkse praktijk

 

Bouwkundige keuring of een specialistisch onderzoek


U kunt Premiumkeur inhuren voor een bouwkundige keuring, maar voor ook een specialistisch onderzoek zoals een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, gevel inspectie,  funderingsonderzoek  kruipruimte inspectie  dakinspectie  vochtinspectie , kelder inspectie  het opsporen van alle soorten lekkages  plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie, schoorsteen inspectie met een camera endoscoop, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, balkon inspectie, isolatie advies van de kruipruimte en het dak, een bouwkundige vooropname oftewel een nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, bouwkundig geschil met een aannemer en de  opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning

De inspecteurs van Premiumkeur voeren wekelijks bouwkundige keuringen uit in: Ouderkerk aan de Amstel, Nes aan de Amstel, Amstelveen, Vinkeveen, Abcoude en hebben lokale kennis en ervaring.

Lees een artikel over Premiumkeur in de  Quote 

 

De meest uitgebreide bouwkundige keuring in Ouderkerk aan de Amstel


Bel Premiumkeur voor Fred Tokkie is een ontzettend aardige, eerlijke en deskundige man. Hij neemt de tijd en ziet álles tijdens de bouwkundige keuring. Dat is ontzettend fijn, want lekenogen zien maar weinig door de roze bril bij het kopen van een huis. Na Fred’s rondje door, op en onder het huis, neemt hij je mee om het zelf te zien en te begrijpen. Klare taal en eerlijk, dus dat is 5 sterren waard. Dankjewel Fred!!

 

 

Bouwkundige keuring inclusief een inschatting van de verbouwingskosten


Fred is een zeer kundige inspecteur en je ziet ook gelijk zijn aannemers verleden terug. Hij neemt uitgebreid de tijd om alles te bekijken en ook op te rapporteren. Hij ziet echter al snel met zijn kennis en ervaring waar de pijnpunten zitten.
Hij kon ook op zeer korte termijn en bouwkundig rapport was er ook volgens afspraak zeer snel.
Hij keurde bij ons een vrijstaand jaren 1900 huis in Ouderkerk aan de Amstel en hij wist veel van deze omgeving en bouwstijl en fundament van dit soort huizen.
Daarnaast ook nog tips gegeven voor de verbouwing.
Zou hem zeker aanraden.

 

dakinspectie monumentaal pand Amsterdam
bouwkundige keuring rijksmonument
dakinspectie van een grote vve
Dakinspectie eengezinswoning

Premiumkeur helpt u een miskoop te voorkomen


Hele goeie ervaring met twee bouwkundige keuringen van Fred: hij heeft duidelijk kennis van zaken en gaat grondig te werk. In het eerste huis verschillende problemen ontdekt waardoor de koop niet doorging. Daar zijn we achteraf heel blij om! Nu opnieuw van zijn diensten gebruik gemaakt en wederom een prettige ervaring: gelukkig in dit huis geen gebreken. Ik zou Fred zeker aanraden!

 

Onafhankelijke en deskundige bouwkundige keuring


Uitstekende en betrouwbare bouwkundige keuring laten uitvoeren bij de aankoop van een woning uit 1930 in Ouderkerk aan de Amstel. Telefonisch hadden we binnen enkele dagen een afspraak. De keuring zelf is grondig en vakkundig uitgevoerd met oog voor detail en bovendien op een fijne, persoonlijke en heel transparante manier. Twee dagen later volgde een uitgebreid rapport dat wij hebben kunnen gebruiken om verder te onderhandelen met de verkopers. Mocht je dus op zoek zijn naar een goede onafhankelijke bouwkundige keuring, zeker even bellen met Premiumkeur

 

Kies voor een bouwkundige keuring die u maximaal beschermt


Wij hebben Fred begin van de week gecontacteerd voor een bouwkundige keuring een woning. Fred heeft zijn werk onwijs goed en met volle aandacht uitgevoerd. Fred klom op het dak en ging volledig in de kruipruimte voor een uitgebreide check. Onwijs blij dat we voor Fred hebben gekozen, omdat de verborgen gebreken aan het licht zijn gekomen. Wij hebben hierdoor de keuze gemaakt om niet tot aankoop te gaan van deze woning. Voor een volgende potentiële aankoop zullen wij absoluut Fred weer inschakelen.

Bouwkundige keuring met een overzichtelijk bouwkundige rapport


Via Google bij Fred Tokkie uitgekomen voor een bouwkundige keuring voor een huis in Ouderkerk aan de Amstel. Wij hadden een klein beetje haast omdat we graag wilden dat de bouwkundige keuring gedaan werd voor de bedenktijd van het koopcontract voorbij was. Dit was geen enkel probleem, Fred had de volgende dag al tijd.
Wat wij erg prettig vonden is dat Fred eerst zelf een rondje doet en alles goed bekijkt en inspecteert. Hierna nam hij ons mee voor, achter en door het huis en wees hij alle dingen die hij had gezien aan.

Het bouwkundig rapport is erg duidelijk. Voor ons is het heel duidelijk wat we moeten doen, wie we hiervoor moeten inhuren en hoeveel dat ongeveer gaat kosten.

Al met al helemaal super! We zijn erg blij met de vrolijke en uitgebreide bouwkundige keuring van Fred!

Premiumkeur heeft ervaring in Ouderkerk aan de Amstel


Daan heeft ons toekomstige huis in Ouderkerk aan de Amstel zeer grondig bekeken en een uitgebreid rapport opgesteld. Tijdens de keuring gaf hij goede tips over hoe gebreken aangepakt konden worden. Het was een fijne ronde door het huis met een aanstekelijke enthousiasme van Daan. Ook toen we nog extra informatie nodig hadden voor de hypotheekaanvraag was dit geen probleem. Nogmaals hartelijk dank voor je extra werk en duidelijk rapport. We gaan met plezier ons nieuwe huis stukje bij beetje opknappen!

 

Conflict met een aannemer


Heeft u een conflict met een aannemer, een dakdekker, een stukadoor of een schildersbedrijf dan kunt u ons inhuren voor een contra-expertise. Wij zijn onafhankelijk en zullen de werkzaamheden die door de aannemer of een ander bedrijf is uitgevoerd controleren en op basis van deze bouwkundige inspectie rapportage opstellen. Als u een rechtsbijstandverzekering heeft een advocaat wilt inhuren dan zal deze altijd vragen om een onafhankelijk bouwkundig rapport.

U kunt ons ook inhuren voor het opstellen van een schaderapport. Verzekeringsmaatschappijen vragen vaak om een schaderapport van een onafhankelijke deskundige. Heeft u bijvoorbeeld een lekkage van het dak en bent u van mening dat u hier niet verantwoordelijk voor bent dan kunt u door ons een schaderapport laten opstellen. Tijdens verbouwingswerkzaamheden en funderingswerkzaamheden ontstaat vaak schade. Het is belangrijk om altijd een nulmeting te laten uitvoeren voordat de bouwkundige werkzaamheden beginnen. Als u de nulmeting door ons laat uitvoeren is het voor ons een stuk eenvoudiger om ook een schaderapport voor u op te stellen.

Bouwkundige keuring Ouderkerk aan de Amstel (1)
Bouwkundige keuring Ouderkerk aan de Amstel (2)
Bouwkundige keuring Ouderkerk aan de Amstel (3)
Bouwkundige keuring Ouderkerk aan de Amstel (4)

Altijd een onafhankelijk advies


Zeer behulpzaam en deskundig. Ook super fijn dat Fred zo onafhankelijk is. Zo krijg je altijd een oprecht advies.

 

Premiumkeur helpt u graag


Snel en duidelijk advies, heb een belangeloos eerlijk verhaal gekregen, zeer prettige ervaring!

 

Bel Premiumkeur voor een bouwkundige keuring op korte termijn

Vanwege de aankoop van een huis in Ouderkerk aan de Amstel heeft Fred voor ons de bouwkundige keuring uitgevoerd. Op korte termijn (binnen enkele dagen) lukt dit al. Zeer grondig te werk gegaan, meting verricht en tot op het dak geweest. Ook werd goed advies gegeven over de staat van de fundering. Bij elkaar waardevolle informatie en absoluut noodzakelijk voor het maken van de juiste keus. Ook na de keuring werden we met onze vragen naar aanleiding van het bouwkundig rapport goed geholpen. top!

Kies voor een bouwkundige keuring die u geld oplevert


Fred is een vakman die met veel enthousiasme daken, elektra, gasaansluitingen en zelfs de kleinste kruipruimtes (met ratten) grondig inspecteert. Hij neemt de tijd om tijdens de keuring de bouwtechnische aspecten van het huis te bespreken, waarbij zijn kennis van installatietechnieken en wetgeving opvallen. Hij weet bovendien de gebreken in perspectief te plaatsen waardoor we met een gerust hart tot het tekenen van het koopcontract konden overgaan. Tijdens de laatste onderhandeling voor het tekenen was hij goed bereikbaar. Daardoor hebben we, dankzij de bouwkundige keuring, niet alleen met vertrouwen het huis gekocht, maar ook een korting op de aankoopsom weten te onderhandelen.

 

Bouwkundige keuring Ouderkerk aan de Amstel (5)
Bouwkundige keuring Ouderkerk aan de Amstel (6)
Bouwkundige keuring Ouderkerk aan de Amstel (7)
Bouwkundige keuring Ouderkerk aan de Amstel (8)

Bouwkundige keuring inclusief een volledige kruipruimte inspectie


Vorig jaar juni kochten wij ons eerste huis in Ouderkerk aan de Amstel. De verkopende makelaar had al een bouwkundige keuring laten uitvoeren en het bouwkundig rapport zat bij de verkoopbrochure. Gezien de situatie op de huizenmarkt en dus de geboden haast met het nemen van een beslissing, zijn wij toen uitgegaan van het idee dat een nieuwe bouwkundige keuring geen verschil ging maken en kochten we het huis zonder voorbehoud. Er waren immers geen enorm grote problemen geconstateerd in het rapport. Eenmaal getekend bleek dat helaas toch anders. In het rapport was bijvoorbeeld naar voren gekomen dat de eerste paar vloerbalken vanaf de voorzijde van het huis zouden moeten worden vervangen i.v.m. vochtschade en potentieel houtworm. Maar, werd er gezegd, over de rest van de balken konden ze geen definitieve uitspraken doen want de kruipruimte was volgens de keurder niet toegankelijk. Wel werd erop gewezen dat er mogelijk extra onderzoek nodig was. Omdat Premiumkeur kon werken met een robotje onder de vloer, vroegen we hen de rest van de balken te inspecteren. Bij aankomst werd al in de woonkamer vastgesteld dat het probleem veel groter was dan de eerste paar balken, de vloer boog namelijk door en langs de plint was duidelijk te zien dat deze verzakt was. Verder bleek dat de kruipruimte wel degelijk toegankelijk was maar dat er, om wat voor reden dan ook, een paar stenen geplaatst waren in de kruipruimte waardoor toegang werd ‘geblokkeerd’. Na 2 minuten de bakstenen te verplaatsen werd de kruipruimte alsnog toegankelijk. Hieruit bleek inderdaad ook dat de schade veel groter was en dat alle (!) vloerbalken + vloer moesten worden vervangen. Kostprijs: minimaal € 10.000. Als de keurder diezelfde moeite had genomen had dat ons niet alleen een hoop slapeloze nachten gescheeld, maar vooral ook een heleboel geld.

 

Premiumkeur garandeert u een onafhankelijke bouwkundige keuring


Voor ons huis in Ouderkerk aan de Amstel hebben wij zelf gezocht naar een onafhankelijke bouwtechnische keurder, die al veel huizen had beoordeeld in onze regio.
Het vinden van een bouwtechnische keurder was niet moeilijk, het vinden van een onafhankelijke keurder echter wel.

Al snel kwamen wij uit bij Premiumkeur.

Premiumkeur heeft ons zeer snel en deskundig geholpen.
Fred is zeer kritisch; hij gaat het dak op, gaat de kruipruimte in, en geen enkel detail ontgaat hem.
Fred maakt veel foto’s, komt met duidelijke uitleg, en met veel (isolatie-)tips.
(Als je je huis laat keuren door Fred, zou ik je aanraden om zelf ook met hem mee te kijken!! Het is ontzettend leerzaam.)

Premiumkeur werkt vanuit het belang van de koper van de woning, en Fred maakt de dingen niet mooier dan ze zijn.

Ik zou Premiumkeur aan iedereen aanraden!

 

scheuren onderzoek
Premium bouwkundige keuring
Bouwkundige keuring Villa
dakinspectie bedrijfsruimte

Bel Premiumkeur voor een bouwkundige keuring op korte termijn


Fred heeft ons goed geholpen met de bouwkundige keuring van het huis dat wij willen aankopen. Hij was snel beschikbaar, flexibel en communiceerde prettig. Grondige bouwkundige keuring ( dak, fundering, etc.). Snel na de bouwkundige keuring hebben we al een duidelijk bouwkundig rapport met foto’s ontvangen.

 

Bouwkundige keuring inclusief een uitgebreid bouwkundig rapport


Uitstekende en betrouwbare bouwkundige keuring laten uitvoeren bij de aankoop van een woning uit 1930. Telefonisch hadden we binnen enkele dagen een afspraak. De bouwkundige keuring zelf is grondig en vakkundig uitgevoerd met oog voor detail en bovendien op een fijne, persoonlijke en heel transparante manier. Twee dagen later volgde een uitgebreid bouwkundig rapport dat wij hebben kunnen gebruiken om verder te onderhandelen met de verkopers. Mocht je dus op zoek zijn naar een goede onafhankelijke bouwkundige keuring, zeker even bellen met Premiumkeur.

 

Wat wordt er geïnspecteerd bij een bouwkundige keuring?


Wat inspecteert Premiumkeur tijdens de bouwkundige keuring?


 • De dakpannen
 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie kwaaitaalvloer
 • Hekwerk, balkon, constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Betonrot balkon
 • De convector
 • De Cv-ketel
 • Elektrische vloerverwarming
 • Rookgasafvoer
 • Zuurstoftoevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • De leidingen van de cv-installatie
 • Lekkages cv-ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • Vloerverwarming controleren
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdrukventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Fundering op staal

Wat wordt er geïnspecteerd tijdens een bouwtechnische keuring?


Wat wordt er geïnspecteerd tijdens een bouwkundige keuring?