Bouwkundige keuring Buitenveldert

Bouwkundige keuring Buitenveldert


Bouwkundige keuring Buitenveldert? Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring in Buitenveldert.
We hebben al velen huizen Buitenveldert gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Buitenveldert. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring.

Het belangrijkste advies dat ik u kan geven als u een huis gaat kopen in Buitenveldert is te kiezen voor een onafhankelijk woningkeurder.

Neem geen risico als u van plan bent een huis te kopen in Amsterdam Buitenveldert. Kies voor een bouwkundige met 30 jaar ervaring.
Bel Fred 020-7736842 of mail premiumkeur@gmail.com

 

Fred heeft mij bijgestaan in de koop van mijn woning in Amsterdam. Ik wist dat er nog wel wat aan het huis gedaan moest worden, maar dan is het des te prettiger iemand te hebben die precies verteld hoe het zit en met een kritisch oog naar je huis kijkt. Fred maakte meteen een goede indruk. Hij had professionele apparatuur bij zich en je merkt dat hij passie heeft voor zijn vak. Van het kleinste detail tot aan structurele zaken bekijkt hij het huis. Vervolgens maakt hij een goed bouwkundig rapport. Al met al een goede ervaring met Fred en zeker een aanrader om je huis bouwkundig te laten keuren!

 

Verbouwingskosten


Tijdens de keuring kunt u mij alle vragen stellen over uw verbouwingsplannen, of deze technisch haalbaar zijn maar u kunt mij ook vragen hoeveel de zo’n verbouwing u gaat kosten.

Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer in Amsterdam gewerkt en vele oude huizen en monumentale panden zijn onder mijn leiding verbouwt, gerenoveerd of gerestaureerd. U krijgt bij mij altijd een realistische schatting van de verbouwingskosten, iets wat maar weinig keurmeesters u kunnen geven omdat ze simpelweg de ervaring en de expertise missen om een goede kosten calculatie te maken.

Om een weloverwogen aankoop beslissing te kunnen maken is de aankoopprijs + de verbouwingskosten + het herstellen van de bouwkundige gebreken de belangrijkste financiële componenten. Deze gegevens krijgt u standaard bij het bouwkundig rapport.

 

Bouwkundige keuring Buitenveldert (1)
Bouwkundige keuring Buitenveldert (2)
Bouwkundige keuring Buitenveldert (3)
Bouwkundige keuring Buitenveldert (4)

Spoedrapportage


Ik begrijp goed dat als u een huis gezien dat u graag wilt kopen dat het voor u belangrijk is om te weten wat er aan een huis mankeert en wat de geconstateerde bouwkundige gebreken u gaan kosten.

Ik voer niet even snel een keuring uit en vertrek dan meteen naar de volgende klant, want na de bouwkundige keuring kunnen we indien u het wenst een kopje koffie drinken en de bouwkundige keuring bespreken. Na dit verhelderende gesprek heeft u inzicht gekregen in de bouwkundige staat van het huis en het kostenplaatje zodat u een weloverwogen aankoop beslissing kunt nemen. Door dit gesprek hoeft u niet meer te wachten op het bouwkundige rapport waardoor u veel tijdwinst boekt bij de beslissing om het huis te kopen of niet

Hoe beding je de laagste vraagprijs?


Ik raad u aan eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat er aan het huis mankeert. Teken pas een voorlopig koopcontact na dat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden, want dat levert u financieel het meeste op.

Ik inventariseer tijdens de bouwkundige keuring alle bouwkundige gebreken en maak een overzicht van de kosten voor het herstellen van de bouwkundige gebreken.

De makelaar wil u het liefst zo snel mogelijk een voorlopig koopcontract aansmeren. Besef dat u na het voorlopig koopcontract nog maar drie dagen oftewel 72 uur bedenktijd heeft om te ontbinden.

In deze 3 dagen moet u nog even snel de bouwkundige keuring regelen want als u dat niet doet kan de snelle aankoop die u gedaan heeft wellicht uitdraaien op bouwkundige nachtmerrie met alle financiële gevolgen van dien.

Neem bij het kopen van een huis alle tijd want het immers 1 van de grootste en belangrijkste aankopen van u leven.

Als u een huis laat keuren laat dit dan NIET doen door een bouwkundige relatie van de makelaar want hierdoor loopt u het risico dat de bouwkundige staat van een huis gunstiger wordt voorgesteld.

Bouwkundige keuring Buitenveldert (5)
Bouwkundige keuring Buitenveldert (6)
Bouwkundige keuring Buitenveldert (7)
Bouwkundige keuring Buitenveldert (8)