Bouwkundige keuring Amsterdam

Bouwkundige Keuring Duivendrecht


Bouwkundige keuring Duivendrecht Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Duivendrecht.
We hebben al velen huizen Duivendrecht gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Duivendrecht. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring Duivendrecht. Bel Fred op 020-7736842 of mail premiumkeur@gmail.com

Ik ben 7 dagen per week bereikbaar ook na kantooruren en in het weekend. U krijgt mij persoonlijk te spreken zodat u direct antwoorden krijgt op al u vragen. Bestel direct de meest uitgebreide bouwkundige keuring Duivendrecht.

Lees een uitgebreid artikel over mij in de nrc en bekijk mij ook in het tv programma kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in business insider

Kies voor een bouwkundig zwaargewicht met 30 jaar ervaring. Neem geen risico als u een oud huis gaat kopen en kies voor een bouwkundig expert die Duivendrecht goed kent
Meestal kan ik de volgende dag al een bouwkundige keuring Duivendrecht voor u uitvoeren. Nadat ik bouwkundige keuring Duivendrecht heb afgerond kunnen we de resultaten van de bouwkundige keuring Duivendrecht bij een café in de buurt bespreken als u dat wilt, zodat u financieel direct weet waar u aan toe bent.

We helpen u bij het maken van een goed openingsbod


Als u van plan bent een huis te kopen in Duivendrecht raad ik u aan om eerst een bouwkundige keuring Duivendrecht te laten uitvoeren zodat u al vooraf vrij exact weet wat er aan uw appartement of huis mankeert en wat gevonden de bouwkundige gebreken u gaan kosten. Mocht u toch een bod gedaan hebben dan heeft u nog altijd 3 dagen de tijd om een bouwkundige keuring te laten uitvoeren. Op dit moment worden de meeste huizen boven de vraagprijs verkocht en proberen makelaars zelfs de bouwkundige keurder buiten de deur te houden. LET OP want u heeft een onderzoeksplicht. Simpelweg betekent het dat als u geen bouwkundige keuring heeft laten uitvoeren u bij de rechter altijd in het ongelijk gesteld zult worden als u de schade van een verborgen gebrek probeert te verhalen op de verkoper. Mocht u een huis gekocht hebben met funderingsproblemen dan kan u dat een schadepost opleveren van € 50.000 tot € 100.000 of meer. En geloof me want er worden meer huizen in Duivendrecht met ernstige funderingsproblemen dan u weet.

Luister naar deze helder ingesproken mp3 met veel tips en adviezen over het kopen van een huis in Duivendrecht omstreken.

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk 100 % onafhankelijke keuring. Een Keurmerk dat u als consument de garantie geeft dat wij 100 % onafhankelijk zijn.

U kunt ons ook inhuren voor een specialistisch onderzoek of een deelkeuring zoals een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, gevel inspectie, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie kelder of souterrain, lekkages opsporen, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie, schoorsteen inspectie met camera endoscoop, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, isolatie advies kruipruimte en dak, een bouwkundige vooropname/nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, maar ook de opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning

Bij Premiumkeur vindt u de kennis en ervaring om al uw bouwkundige vraagstukken te laten onderzoeken en mogelijk voor u op te lossen.

Bouwkundige keuring Duivendrecht


Maak een afspraak voor de meest complete bouwkundige keuring in en rond Duivendrecht, het bouwkundig rapport wordt erkend door alle hypotheekverstrekkers inclusief de NHG. Fred voert bouwkundige keuringen uit in een straal van 40 km rond Duivendrecht.
Kies voor een bouwkundig zwaargewicht die alles weet van funderingen, vochtproblemen, daken, kruipruimtes, kelders en souterrains

Ik klim het dak op ga de kruipruimte in en kan al u bouwkundige vragen beantwoorden. Na de bouwkundige keuring Duivendrecht weet u in welke bouwkundige staat het huis verkeert en aanvullende bouwkundige onderzoeken zijn dus niet meer nodig, de bouwkundige keuring en het bouwkundig rapport Duivendrecht is gewoon completer. Neem contact op voor een Premium bouwkundige inspectie van uw nieuwe huis. Bel Premiumkeur.

Bouwkundige keuring Duivenrecht


Omdat er weinig aanbod van huizen is komen er vaak veel bezoekers op de bezichtigingen af  waardoor u wellicht de indruk krijgt dat het huis dat u bezoekt zeer gewild is. Als bouwkundige kan ik u alleen maar zeggen blijf realistisch, u betaalt op dit moment de hoofdprijs voor een huis en op zich is dat niet verkeerd als het een bouwkundig goed huis is. Mocht u onder voorbehoud van bouwkundige keuring een huis gekocht hebben, maak dan ook gebruik van een bouwkundige keuring want het is de enige mogelijkheid om er achter te komen of het huis waar u verliefd op geworden bent ook een goed huis is.

Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer in Amsterdam gewerkt, vele monumentale panden en oude huizen zijn onder mijn leiding gerenoveerd of gerestaureerd waarbij ook vaak de fundering vernieuwd werd. Een schat aan bouwkundige ervaring en kennis die maar heel weinig woning inspecteurs vindt.

Fred Tokkie heeft onze VvE op een goede en vakkundige manier ondersteund met een serieus probleem in de kruipruimte van ons gebouw in Amsterdam. Houten balken waren verrot, aangetast door schimmel / zwammen en slechte ventilatie. Op advies van Fred gekozen voor een combinatie vloer in beton. Fred deed ook controle op door aannemer uitgevoerde werkzaamheden.

Fred heeft mij een enorm geholpen met zijn advies. Hij is zeer deskundig, eerlijk, duidelijk en onafhankelijk. Ik had tot nu toe geen goede ervaringen met bouwkundige inspecteurs, die veel rekenen maar weinig zien, maar Fred is echt anders. Als ik een volgend huis koop schakel ik hem zeker in!

Bouwkundige keuring Duivendrecht (1)
Bouwkundige keuring Duivendrecht (2)
Bouwkundige keuring Duivendrecht (3)
Bouwkundige keuring Duivendrecht (4)

Pas op voor funderingsproblemen in Duivendrecht


In Duivendrecht is de fundering van veel oude huizen niet in orde, en de problemen met de fundering van een huis worden vaker verzwegen dan u denkt. Bent u een expat of komt u van buiten Duivendrecht wees dan extra op uw hoede want voor dat u het weet heeft de makelaar u een huis aangesmeerd met een slechte of matige fundering. Volgens de Nederlands wet moet de eigenaar van een huis en de makelaar een bouwkundig gebrek melden als men daarvan op de hoogte is. De praktijk heeft mij geleerd dat er maar weinig mensen zich aan deze meldingsplicht houden, maar er zijn uitzonderingen.

Met een vloerwaterpasmeting en een lintvoegmeting breng ik de funderingsproblemen van een pand aan het licht.
Mijn expertise en ervaring beschermt u tegen een miskoop en onverwacht hoge kosten.
Mijn accent ligt bij de bouwkundige keuring altijd op de grotere bouwkundige gebreken want hier zit het grootste financiële risico voor u.

Verbouwingskosten inzichtelijk gemaakt


Na het afronden van de keuring Duivendrecht kunt u mij alle vragen stellen over uw verbouwingsplannen, of deze technisch haalbaar zijn, maar u kunt mij ook vragen hoeveel de gewenste verbouwing u gaat kosten. Het grote voordeel is dat u nu niet hoeft te wachten op de offerte van een aannemer. U krijgt al voor dat u het huis gekocht heeft een realistische inschatting van de verbouwingskosten. Aangezien ik zelf meer dan 25 jaar als aannemer heb gewerkt ken ik de prijzen beter dan geen ander. Als u het wilt maak ik voor u een overzicht met alle kosten van de verbouwing gespecificeerd.

De 30 belangrijkste vragen die u schriftelijk moet stellen aan de makelaar 

 • Zitten er meetbouten op het huis, is er iets bekend over de funderingscode (vraag om bewijzen)
 • Hoeveel geld zit er in de kas zit van de VVE  (bankafschrift vragen als bewijs)
 • Vraag de notulen op van de VVE zodat u weet wat er speelt ( vooral onderhoud issues)
 • Is de fundering helemaal of gedeeltelijk vernieuwd(vraag bewijzen zoals bouwtekeningen)
 • Is het dak helemaal of gedeeltelijk vernieuwd (vraag de factuur van de dakdekker)
 • Wanneer is het schilderwerk van de voor- en achtergevel voor het laatst uitgevoerd (factuur vragen)
 • Zijn er of waren vochtproblemen in  de kruipruimte, kelder of souterrain
 • Hoe oud is de cv-ketel en wanneer heeft deze voor het laatst een service beurt gehad?
 • Wat is de maandelijkse bijdrage aan de VVE?
 • Worden er appartementen onderverhuurd. Is er illegale short stay (overlast)
 • Wie woont er boven of onder u ?( i.v.m. eventuele geluidsoverlast zoals een muzikant)
 • Wanneer zijn de gevels voor het  voor het laatst gevoegd? (factuur)
 • Zijn er problemen of issues met de houten balkons? (constructie)
De belangrijkste vragen die u schriftelijk aan de makelaar moet stellen tijdens een bouwkundige keuring Duivendrecht

 • Zijn er lekkages op dit moment (zoals lekkages van badkamers of dak)
 • Is het pand gesplitst en zo ja wanneer – welk jaar?
 • Is er een dakterras zo ja is deze legaal (met bouwvergunning)
 • Als er een uitbouw of uitbouw is geplaatst is deze legaal (vraag de bouwtekeningen op)
 • Zijn er muur doorbraken gemaakt en zijn deze legaal (vraag de bouwtekeningen op )
 • Zijn er rookmelders in het appartement en trappenhuis ?
 • Is de elektrische installatie gekeurd (is er certificaat van goedkeuring)
 • Zijn de gasleidingen getest op lekkage, dit heet een perstest ?
 • Wie is de aannemer die het huis gebouwd heeft .( i.v.m. garantie )
 • Waren de elektricien en loodgieter erkend en in het bezit van de juiste papieren
 • Vraag naar een NEN 2580 meetrapport met zodat u exact weet hoe groot het huis is
 • Is de dakopbouw of dakkapel legaal geplaatst ( vraag de bouwtekeningen op )
 • Is het dak geïsoleerd ?
 • Is de kruipruimte geïsoleerd ?
 • Is de gevel geïsoleerd ?
 • Hoe oud zijn de kozijnen, ramen en deuren ? Is of was er sprake van houtrot ?
 • Wat is het bouwjaar van het huis?
Bouwkundige keuring Duivendrecht (5)
Bouwkundige keuring Duivendrecht (6)
Bouwkundige keuring Duivendrecht (7)
Bouwkundige keuring Duivendrecht (8)

Wat wordt er geïnspecteerd tijdens de bouwkundige keuring Duivendrecht?


 • De dakbedekking
 • De kelder
 • Het souterrain
 • De nokvorsten
 • De schoorsteen
 • EPDM dakbedekking
 • De dakgoot en hemelwaterafvoeren
 • De dakkapellen, als aanwezig
 • Het zinkwerk en de bitumineuze dakbedekking.
 • Lood en zinkwerk
 • De boeidelen
 • De houten gootbak
 • De zinken deklijsten
 • De voorgevel, achtergevel, zijgevels.
 • Het metselwerk
 • Het voegwerk
 • Het buiten pleisterwerk
 • Het binnen pleisterwerk
 • De ramen
 • De kozijnen
 • Het glas in ramen en de deuren
 • De binnendeuren en de buitendeuren
 • Het deurbeslag zowel binnen als buiten
 • de vloerconstructie van de badkamer
 • Het tegelwerk in de badkamer
 • Voegwerk badkamer
 • De siliconenkit in de badkamer
 • De veiligheidsaarding van de badkamer
 • De ventilatie van de badkamer
 • De dakramen

 

 

Wat inspecteert Premiumkeur tijdens de bouwkundige keuring Duivendrecht?


 

 

Wat wordt er geïnspecteerd tijdens de bouwkundige keuring?


 

 

Wat inspecteren wij tijdens de bouwkundige keuring?


 • De staalconstructie van het balkon
 • De houten constructie van het balkon
 • De betonnen vloerconstructie
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • De draagconstructie van de balkon(s)
 • De staalconstructie van het balkon
 • De isolatie van het dak
 • Betonrot bij het balkon
 • De cv-ketel en cv-installatie
 • Bouwjaar van de cv-ketel en/of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • De rookgasafvoer van de cv-ketel
 • De zuurstoftoevoer van de cv-ketel
 • De aanwezigheid van een koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • De aanvoer en retour leidingen van de cv-installatie
 • Lekkages bij cv-ketel en de radiatoren
 • De Radiatoren
 • De pvc afvoerleidingen
 • De vloerverwarming
 • De vloerverwarmingsunit
 • De pomp van de vloerverwarmingsunit
 • Inlaatcombinatie van de cv-ketel
 • Het overdrukventiel op de cv-ketel
 • De thermostaat van de cv-ketel
 • De elektrische installatie
 • De groepenkast
 • De zekeringen
 • De aardlekschakelaars
 • De staalconstructie in de kruipruimte
 • Meetbouten laten plaatsen (aanvullend onderzoek)