020-7736842 premiumkeur@gmail.com
Premiumkeur B.V.

Bouwkundige keuring Holysloot


Bouwkundige keuring Holysloot. Bel of e-mail Premiumkeur 020-7736842 voor een erkende en gecertificeerde bouwkundige keuring Holysloot. Lees de recensies van tevreden consumenten die door de inspecteurs van Premiumkeur een bouwkundige keuring in Holysloot hebben laten uitvoeren. Wat kost een bouwkundige keuring bij Premiumkeur? Klik op de link voor alle diensten die Premiumkeur aanbiedt. Onze ervaren inspecteurs zijn bekend in Holysloot.

Lees een schokkend krantenartikel in de Groene Amsterdammer over makelaars die stiekem samenwerken met Perfectkeur en Woningkeur.

Lees een leerzaam artikel over funderingsproblemen en een artikel met de beste bouwkundige tips als je van plan bent een huis te gaan kopen in Holysloot.

Tijdens de bouwkundige keuring in Holysloot kunnen de inspecteurs die voor Premiumkeur werken voor u een aanvullend 1e fase funderingsonderzoek uitvoeren. Premiumkeur is het enige bedrijf in Nederland die u deze extra zekerheid biedt.

 

Bouwkundige keuring of een specialistisch onderzoek


U kunt Premiumkeur inhuren voor een bouwkundige keuring in Holysloot, maar ook voor specialistisch onderzoek zoals: een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, balkon inspectie, gevel inspectie, lekdetectie, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie, kelder inspectie, lekkages opsporen, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie met een infraroodcamera, schoorsteen inspectie met endoscoop camera, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, een bouwkundige vooropname, nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, MJOP, aanvragen van een splitsingsvergunning, de opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning, geschil met aannemer, en de bouwkundige keuring van een monumentaal pand.

Bent u van plan te gaan isoleren of verduurzamen dan krijgt u bij Premiumkeur een onafhankelijk en deskundig duurzaamheidsadvies. Een advies dat zich snel terugverdiend.

Premiumkeur is een NHG erkend en gecertificeerd bouwkundig adviesbureau.

Bij Premiumkeur werken professionals


Bouwkundige keuring van Bo Schreurs gehad, wat een professional! Ik heb meerdere keuringen gehad, maar die vielen in het niet bij die van Bo. Wat een kennis heeft hij, ziet echt niets over het hoofd, neemt alle tijd, denkt mee en ging ook uitgebreid de kruipruimte in. Als je echt een goede bouwkundige keuring wilt waarbij niets over het hoofd wordt gezien moet je bij Premiumkeur zijn.

Bouwkundige keuring inclusief een grondige dakinspectie


Hele fijne keurder! Bo deed een volledige inspectie van het huis inclusief boven op het dak. Hij neemt je daarna mee om alle punten langs te lopen en tips te geven m.b.t. de woning om problemen in de toekomst te voorkomen. Zeker een aanrader om een goed beeld te krijgen van de woning!

inspectie van een dakkapel
grondige inspectie van de kruipruimte
zonnepanelen inspecteren
inspectie schoorsteenkanaal

Premiumkeur bied u een 100 % onafhankelijke bouwkundige keuring


Vorig jaar juni kochten wij ons eerste huis in Holysloot. De verkopende makelaar had al een bouwkundige keuring laten uitvoeren en het bouwkundig rapport werd bij de koop aangeboden. Gezien de situatie op de huizenmarkt en dus de geboden haast met het nemen van een beslissing, zijn wij toen uitgegaan van het idee dat een nieuwe bouwkundige keuring geen verschil ging maken en kochten we het huis zonder voorbehoud. Er waren namelijk geen enorm grote problemen geconstateerd in het rapport. Eenmaal getekend bleek dat helaas toch anders. In het rapport was bijvoorbeeld naar voren gekomen dat de eerste paar vloerbalken vanaf de voorzijde van het huis zouden moeten worden vervangen i.v.m. vochtschade en potentieel houtworm. Maar, werd er gezegd, over de rest van de balken konden ze geen definitieve uitspraken doen want de kruipruimte was volgens de keurder niet toegankelijk. Wel werd erop gewezen dat er mogelijk extra onderzoek nodig was. Omdat Premiumkeur kon werken met een robotje onder de vloer, vroegen we hen de rest van de balken te inspecteren. Bij aankomst werd al in de woonkamer vastgesteld dat het probleem veel groter was dan de eerste paar balken, de vloer boog namelijk door en langs de plint was duidelijk te zien dat deze verzakt was. Verder bleek dat de kruipruimte wel degelijk toegankelijk was maar dat er, om wat voor reden dan ook, een paar stenen geplaatst waren in de kruipruimte waardoor toegang werd ‘geblokkeerd’. Na 2 minuten de bakstenen te verplaatsen werd de kruipruimte alsnog toegankelijk. Hieruit bleek inderdaad ook dat de schade veel groter was en dat alle (!) vloerbalken + vloer moesten worden vervangen. Kostprijs: minimaal € 10.000. Als de keurder diezelfde moeite had genomen had dat ons niet alleen een hoop slapeloze nachten gescheeld, maar vooral ook een heleboel geld.

 

 

Bouwkundige keuring op korte termijn


Fred heeft ons enorm snel en deskundig geholpen bij de aankoop van onze eerste woning. Er was enige haast geboden bij het laten keuren van onze woning omdat wij overeen waren gekomen de bouwkundige keuring in onze bedenktijd uit te laten voeren. Fred dacht meteen met ons mee en kon onze woning zelfs al keuren op de dag van het tekenen van onze voorlopige koopovereenkomst (1 werkdag na mijn telefoontje).

Tijdens de bouwkundige keuring bleek Fred een wandelende encyclopedie op het gebied van woningonderhoud en vlogen de tips ons om de oren. Mijn vriend mocht meteen samen met Fred het dak op om daar de boel te inspecteren en zo liepen we de woning van boven tot aan beneden door. De keuring eindigde met een grondige inspectie van de kruipruimte, waarbij we zelfs werden uitgenodigd om Fred achterna te kruipen.

Fred’s deskundige en grondige blik heeft ons enorm geholpen en gerustgesteld – het huis vertoonde ondanks zijn niet geringe leeftijd nauwelijks gebreken. Wij kunnen Fred aan iedereen aanbevelen die een bouwtechnische keuring wil laten uitvoeren (en dat graag wil laten doen door een uiterst aardige en vrolijke vent).

 

 

De makelaar heeft het liefst een oppervlakkige bouwkundige keuring


Om een huis in Holysloot gemakkelijk en snel te kunnen verkopen is het voor de makelaar belangrijk dat het huis dat u wilt kopen zo gunstig mogelijk uit de bouwkundige keuring komt. Daarom prijst de makelaar u bevriende inspecteurs aan waarvan hij weet dat ze een oppervlakkige bouwkundige keuring uitvoeren. De inspecteurs uit het zakelijke netwerk van de makelaar inspecteren de kruipruimte alleen rondom het kruipluik en dit is natuurlijk onvoldoende om een volledig beeld te krijgen van de kruipruimte, het dak wordt tot een zeer beperkte hoogte geïnspecteerd. Meestal maken deze inspecteurs alleen een foto van het dak vanuit een dakraam of gebruiken ze een spiegeltje. En het belangrijkste bouwkundig onderdeel, de fundering, wordt niet onderzocht met meetapparatuur. De inspecteurs die de makelaar u aanbeveelt hebben zelfs geen waterpas bij zich. Dat zegt al genoeg toch? Een oppervlakkige bouwkundige keuring waarbij veel kostbare gebreken niet opgemerkt worden dient het financiële belang van de makelaar, maar niet van de koper.

Door deze oppervlakkig uitgevoerde bouwkundige keuring van onze concurrenten loopt u als consument een groot risico geconfronteerd worden met hoge kosten achteraf omdat gebreken niet opgemerkt worden. Kies voor meer zekerheid en bel Premiumkeur voor de meest grondige bouwkundige keuring van Nederland.

 

 

Wat is het verschil tussen Premiumkeur en andere woningkeurbedrijven?


Het verschil kunt herkennen in het woord Premium in onze bedrijfsnaam. Premiumkeur voert voor u een bouwkundige keuring uit die echt veel uitgebreider en completer is dan al mijn concurrenten. En dit terwijl de prijs van een bouwkundige keuring via Premiumkeur ongeveer gelijk is met andere bedrijven. De bouwkundige keuring via Premiumkeur is niet globaal, maar zeer uitgebreid en diepgaand. In de meeste gevallen gaan de inspecteurs die voor Premiumkeur de kruipruimte helemaal in. We klimmen in de meeste gevallen het dak helemaal op en zelfs op grotere hoogtes.( als dit veilig kan ) We gebruiken veel specialistisch gereedschap tijdens de bouwkundige keuring zoals: een infraroodcamera, diverse soorten waterpas instrumenten, een kruipruimte robot, een camera endoscoop, een vochtmeter en we hebben ook een schroefmachine bij ons inclusief een aantal kleine koevoeten om ook lastige kruipluiken open te krijgen. Daar waar andere inspecteurs ophouden gaan de inspecteurs van Premiumkeur nog een stap verder. Een Premium uitgevoerde bouwkundige keuring beschermt u dus veel meer tegen hoge kosten achteraf dan al onze concurrenten omdat de bouwkundige keuring van Premiumkeur veel uitgebreider en completer is.

Zeer uitgebreide bouwkundige keuring


Wij hebben een zeer goede ervaring gehad bij Premiumkeur voor een bouwkundige keuring. Wij ervaarden:
– Duidelijke en snelle communicatie:
– Afspraak voor de keuring snel gemaakt:
– Tijdens de keuring duidelijke uitleg door Bo (de keurder)
– Flexibiliteit om ook het dak van het tuinschuurtje te bekijken, ook al was het formeel geen onderdeel van de opdracht.
– Bo ging ook de vliering op en in de kruipruimte.
– Ook na de (snelle) oplevering van het bouwkundige rapport was het mogelijk om nog een aantal vragen te stellen.

Hoewel de keuring voor ons niet heel spannend was (jaren 90 huis in Soest), zijn we toch heel blij dat we deze bouwkundige keuring hebben gedaan omdat we een heel duidelijk beeld hebben gekregen van de ‘verbeterpunten’ in het huis door tijdens de keuring met Bo mee te lopen.

Premiumkeur is niet afhankelijk van makelaars


Bo van Premiumkeur heeft een uitstekende keuring uitgevoerd. Tijdens onze zoektocht naar een karakteristieke jaren 30 woning zijn we erachter gekomen hoe belangrijk het is om een goede, maar vooral onafhankelijke keurder te hebben. Ga niet in zee met een keurder die de verkopende makelaar aanraadt; die heeft vaak een incentive om een goede keuring af te geven, zodat hij volgende keer door de makelaar weer gevraagd wordt.

Premiumkeur is onafhankelijk en keuren grondig. De communicatie is prima en na de keuring loopt de keurder direct met je door de woning door. De woning die we als eerste lieten keuren bleek te verzakken. Ondanks dat dit geen standaard onderdeel van de keuring is vielen de scheuren Bo op en is hij gaan meten. Zo was een miskoop voorkomen. Deze week gaan we een tweede poging wagen. Drie keer raden wie komt keuren 😉

lintvoegmeting voorgevel
inspectie dak met leisteen
Lekkages opsporen
Dakgoot inspectie

Premiumkeur is betrokken en betrouwbaar


Na aankoop van ons huis heeft Fred een extra bouwkundige inspectie uitgevoerd en legde hij ons helder en eerlijk de keuzemogelijkheden uit, die ons voor het uit 1900 daterend huis aan onderhoud de komende jaren te wachten stonden. In de jaren erna heeft Fred de tijd genomen om ons praktisch en duidelijk advies te geven, zorgen weg te nemen, waardoor we uiteindelijk met een gedegen plan het project aan gaan pakken. ‘Kwaliteit is tijd’ geldt voor ons zowel tijdens de aanloop naar als de invulling van werkzaamheden voor het project.

 

 

 

bouwkundige keuring inclusief een volledige kruipruimte inspectie


Wij zijn erg tevreden over de zeer uitgebreide en grondige bouwkundige keuring van onze toekomstige woning in Amsterdam. Ook de verkopers waren blij dat de woning met zoveel aandacht werd bekeken. Fred Tokkie was bereid om ook de kruipruimte te beoordelen en daaruit bleek dat er enkele balken onder het huis rot waren. Het is fijn dat we dit wisten voor we de woning kochten, in plaats van een verrassing achteraf. De communicatie was prettig, er werd de tijd genomen om de bouwkundige keuring te evalueren. Kortom, een uitstekende keuring.

 

 

bouwkundige keuring Holysloot (1)
bouwkundige keuring Holysloot (2)
inspecteren rieten dak
zadeldak inspecteren

Premiumkeur is niet afhankelijk van opdrachten van makelaars


Voor ons huis in Holysloot hebben wij zelf gezocht naar een onafhankelijke bouwtechnische keurder, die al veel huizen had beoordeeld in onze regio.
Het vinden van een bouwtechnische keurder was niet moeilijk, het vinden van een onafhankelijke keurder echter wel. Makelaars komen graag met keurders die zij al kennen.

Al snel kwamen wij uit bij Premiumkeur.

Premiumkeur heeft ons zeer snel en deskundig geholpen.
Fred is zeer kritisch; hij gaat het dak op, gaat de kruipruimte in, en geen enkel detail ontgaat hem.
Fred maakt veel foto’s, komt met duidelijke uitleg, en met veel (isolatie-)tips.
(Als je je huis laat keuren door Fred, zou ik je aanraden om zelf ook met hem mee te kijken!! Het is ontzettend leerzaam.)

Premiumkeur werkt vanuit het belang van de koper van de woning, en Fred maakt de dingen niet mooier dan ze zijn.

Ik zou Premiumkeur aan iedereen aanraden!

 

Bij Premiumkeur staat de consument op nummer één


Zoekend naar de beste bouwkundige in het land, heb ik Fred leren kennen. We waren vastberaden dat we geen compromis willen maken met de bouwkundige staat van onze toekomstige woning. Toen we Fred vonden, wisten we dat we met geen andere willen werken.

Voorzien van Fred’s advies en ondersteuning, gingen we op zoek naar onze woning. Het is even geduurd tot we ons voor een uiteindelijk beslisten, en te allen tijde mochten we terecht bij Fred die altijd een deskundig antwoord had aan al onze vragen en twijfels.

Vorige week was het grote moment en Fred kwam onze woning keuren! Met een scherp oog en uiterste aandacht heeft hij geen detail gemist. Van de kleinste details als de keukenkraan tot de dak van de garage. Dankzij zijn ingaan binnen de kruipruimte (dat geen andere bouwkundige doet) heeft hij een flinke lekkage vanuit leidingen in de kruipruimte gespoord en ons honderden euro’s bespaart. Beide verkopend makelaar en verkopers stonden verbaasd voor Fred’s nauwkeurigheid en bekwaamheid.

Naast de keuring heeft hij ons advies gegeven over wat en op welke manier moet worden aangepakt, en nog eens advies over mogelijke verbouwing. Een zeer ervaren deskundige die vlekkeloos werkt, levert en die je volledig kan vertrouwen.

Bouwkundige keuring en een realistische schatting van de herstelkosten


Graag wil ik mijn ervaring delen met jullie over Premiumkeur. Wij zijn geholpen door Fred! Fred is een vakman die weet waar hij over praat! Fred is eerlijk en zegt precies waar het op staat, verteld wat goed is en wat slecht is en geeft je direct daarbij een schatting van de herstelkosten. Fred schroomt niet om vieze kleren te halen. Hij gaat het dak op en ook ondervloer wordt alles grondig geïnspecteerd. Wij zijn zeer blij dat Fred ons geholpen heeft met het uitvoeren van de bouwkundige keuring. Hij heeft ons goed geholpen en wij kopen dit huis in Abcoude nu met een goed gevoel! Bedankt Fred!
wij raden Premiumkeur bij jullie aan.

 

 

Onafhankelijk en oprecht bouwkundig advies


Fred is doortastend, volop eerlijk en doet wat hij zegt. Alle hoeken en gaten van dak tot kelder zijn bekeken, beoordeeld en vastgelegd met beeldmateriaal. Daarna een uitgebreid bouwkundig rapport ontvangen. Deze man heb je echt nodig wanneer je een huis koopt. Fred is goed en laagdrempelig benaderbaar, heeft het beste met je voor en maakt dingen niet mooier dan ze zijn. Kortom: voor een 100% eerlijk en duidelijk advies, haal Fred in je huis!!! Ik kan hem aan iedereen adviseren.

 

 

 

De inspecteurs van Premiumkeur zijn deskundig en betrouwbaar


Daan heeft ons toekomstige huis in Holysloot zeer grondig bekeken en een uitgebreid bouwkundig rapport opgesteld. Tijdens de bouwkundige keuring gaf hij goede tips over hoe gebreken aangepakt konden worden. Het was een fijne ronde door het huis met een aanstekelijk enthousiasme van Daan. Ook toen we nog extra informatie nodig hadden voor de hypotheekaanvraag was dit geen probleem. Nogmaals hartelijk dank voor je extra werk en duidelijk rapport. We gaan met plezier ons nieuwe huis stukje bij beetje opknappen!
Marijn & Anne

Bel Premiumkeur voor de bouwkundige keuring van een monument


Fred Tokkie van Premiumkeur is een zeer kundig inspecteur. Twee jaar geleden kochten wij een gemeentelijk monument, ontworpen door Johan Wilhelm Hanrath.

De grootte het object (500m2+) als wel de historische waarde werden door Fred keurig getoetst aan de gebruikte bouwmaterialen en de staat van het pand. Met een kraakhelder bouwkundig rapport in handen konden wij een betere inschatting maken van de bijkomende restauratiekosten en een hernieuwd gesprek met de verkopende partij over de afgesproken prijs. Freds zijn bouwkundig rapport fungeerde hiermee als het instrument om tot een betere aankoop van ons huis te komen. Fred, dank voor het meedenken en alle adviezen!

 

scheuren onderzoek
Premium bouwkundige keuring
Bouwkundige keuring Villa
dakinspectie bedrijfsruimte

Kies uw eigen woning inspecteur en laat u niet beïnvloeden door de makelaar


Fred is een geweldige bouwkundige inspecteur. Hij heeft ons geholpen met het kopen van een mooi huis aan het water. Als je een oud huis koopt moet je weten dat de woningen veel technische kunnen problemen hebben en dat de meerderheid van inspecteurs werkt in nauwe samenwerking met makelaars. Geloof je me niet? Dan vraag bij een twijfelachtige woning of je een tweede inspectie kan uitvoeren (second opinion) of je met je eigen bouwkundige inspecteur langs kan komen. Gelukkig hebben we ons snel gerealiseerd dat om een goede woning zonder technische problemen te kopen hebben we geen makelaar of aankoopmakelaar nodig, alleen een goede bouwkundige inspecteur. Nog bedankt Fred!!!

 

 

 

 

bouwkundige keuring inclusief gratis verbouw advies


Wij hebben onlangs een bouwkundige keuring laten doen. De afspraak was snel geregeld met Fred. Daan, die voor Premiumkeur werkt, deed de bouwkundige keuring en deze was grondig, van kruipruimte tot op het dak. Geen rare zaken gevonden, maar wel geruststellend om zo een keuring te krijgen. Tijdens de bouwkundige keuring werden de mogelijk verbeteringen al aangestipt en uitgelegd, erg fijn.

Wij raden Premiumkeur zeker aan !

 

 

dak lekkage opsporen in Holysloot
bouwkundige keuring rijksmonument
dakinspectie in Holysloot
Dakinspectie eengezinswoning

Bouwkundige keuring inclusief een zeer uitgebreid bouwkundig rapport


De heer Tokkie van Premiumkeur heeft zeer veel kennis van zaken. Hij ziet direct de problemen in de woning en is in staat de vaak ingewikkelde problemen in eenvoudige taal uit te leggen. In het bouwkundig rapport (dat wij dezelfde avond nog ontvingen!) licht hij de problemen toe aan de hand van de door hem gemaakte foto’s. Ook geeft hij bij elk probleem een accurate schatting van de herstelkosten.
Naast het professionele oog van de heer Tokkie, is het ook zeer prettig om met hem door je mogelijk nieuwe huis te lopen. Wij waren geweldig blij met Fred en de professionele uitgevoerde bouwkundige keuring van ons nieuwe huis.

 

 

bouwkundige keuring inclusief een 100 % onafhankelijk aankoop advies


Huis kopen? Bel eerst Fred. Gisteravond is hij met ons mee geweest naar een huis in Holysloot waar wij een bod op wilden doen. Fred is helder en professioneel in zijn communicatie (per e-mail, telefoon en f2f). Hij was stipt op tijd en nam ruim de tijd voor ons, ook ná de bezichtiging. Al buiten de woning ging hij direct aan de slag, en liet alles netjes zien, maakte foto’s, legde alles helder uit. We gaan Fred zeker inschakelen bij een volgende bouwkundige keuring, want deze woning is het helaas niet geworden, na zijn onafhankelijke advies. Als je in Holysloot of omstreken een huis wil kopen ‘he is the man’.

 

 

 

grondige inspectie van een zadeldak
inspectie van de rookgasafvoer
grondige inspectie van de elektrische installatie
inspectie van een rieten dak

Bouwkundige keuring inclusief een uitgebreid bouwkundig rapport


Aanrader! Fred heeft het huis bouwkundig gekeurd die we wilden aankopen. Nadat de verkoopmakelaar een aantal ‘goede’ keurders had aangeraden, ben ik zelf op zoek gegaan en kwam ik bij Premiumkeur uit. Ik ben zeer tevreden. Naast plezierig contact heb ik Fred als zeer deskundig en doortastend ervaren en heeft hij een mooi uitgebreid bouwkundig rapport opgeleverd. We zijn inmiddels aan het verbouwen en de realiteit doet niets af aan de gemaakte bouwkundig keuring.

 

Bel Premiumkeur voor de meest grondige bouwkundige keuring van Nederland


Fred is aangenaam in het contact, en heeft ons super geholpen met de bouwkundige keuring. Het betrof een oude woning, die we hebben gekocht onder voorbehoud van de kosten na bouwkundige keuring.
We waren bij Fred terecht gekomen door aanraden van de onafhankelijk taxateur die we reeds hadden gekozen, zodat we ook een onafhankelijke bouwkundige keuring konden garanderen.
Fred windt geen doekjes om de dingen die mogelijk nog fout zijn, verbloemt niets en maakt het niet mooier dan het is. Ook waren we zeer tevreden over de bouwkundige keuring op het dak en in de lastiger te bereiken plekken!
Ook heeft hij ons kunnen helpen met tips over de verbouwing en heeft ons daar zeker meer geld mee bespaard dan de bouwkundige keuring kost!

Alles bij elkaar kan ik Fred zeker aanraden en als ik nog een huis in de omgeving van Amsterdam zou kopen, is de keuze voor een inspecteur snel gemaakt.