Bouwkundige keuring Amsterdam Zuid

Bouwkundige Keuring Amsterdam Zuid


Bouwkundige keuring Amsterdam-Zuid? Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring in Amsterdam-Zuid het museumkwartier.
We hebben al velen huizen Amsterdam-Zuid gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Amsterdam-Zuid. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring.

Het belangrijkste advies dat ik u kan geven als u een huis gaat kopen in Amsterdam-Zuid is te kiezen voor een onafhankelijk bouwkundige  woningkeurder. Dit zijn de keurders die de makelaar in Amsterdam proberen aan te praten. Theo G. Guido van G. Wesley G. en Onne K. Deze handlangers van de verkopend makelaars die huizen verkopen in het museum kwartier vergoelijken bouwkundige gebreken en zwijgen in alle toonaarden over de fundering en de kelder die vochtig of lek is. In Amsterdam-Zuid moet je gewoon ontzettend goed uitkijken wie je inhuurt als bouwkundige. Heel geraffineerd probeert de verkopend makelaar controle te krijgen over het verkoopproces en dit doet hij door zijn bevriende bouwkundige naar voor te schuiven. De verkopend makelaar verdient al snel € 10.000 op een woning van € 1.000.000. Dit is ongeveer 1%. En natuurlijk wil de makelaar helemaal niets horen over een matige fundering of een kelder die lek is. Deze heren zijn de fixers van de makelaar en zorgen voor een snelle verkoop van het appartement of huis dat u wilt kopen. Het maakt niet uit welke makelaar je inhuurt in het museumkwartier want ze hebben allemaal dezelfde trucjes. Na de verkoop komt u er achter dat er funderingsproblemen zijn of dat de kelder er wellicht helemaal uit gesloopt moet worden. En omdat het een visuele keuring is geweest is er niemand aansprakelijk te stellen. De keurder en de makelaar hebben de centjes binnen en u komt er pas na de keuring achter dat u flink bedrogen bent.

Kies voor een Amsterdamse bouwkundige met 30 jaar ervaring. Een bouwkundige die al vele huizen in Amsterdam-Zuid heeft gekeurd. En weet welke bouwkundige gebreken in Amsterdam-Zuid veel voorkomen. Ik vergoelijkt geen bouwkundige gebreken ik zal u altijd eerlijk en oprecht informeren zodat u precies weet wat je koopt nog de mogelijkheid heeft om de koop te annuleren. Nu begrijpt u waarom de makelaar mij heel graag buiten de deur probeert te houden. Als hij hoort dat Fred Tokkie de keuring gaat uitvoeren zal hij veel negatieve dingen over mij probeer te zeggen omdat hij bang is dat ik bouwkundige gebreken benoem waardoor hij zijn commissie kan mislopen. Het gaat de makelaar dus alleen maar om geld en niet om een eerlijke bouwkundige keuring want hij heeft hij zelf helemaal niets aan.

In Amsterdam-Zuid staan redelijk wat huizen met een gebrekkige fundering, een bouwkundig gebrek dat zowel door de makelaar als de verkoper van het huis vaker verdoezeld wordt dan u denkt. Ik weet alles van Amsterdamse funderingen en ik weet in welke straten in Amsterdam-Zuid je op moet passen met het kopen van een huis.

Een funderingsgebrek is het grootste bouwkundige gebrek dat je kunt tegenkomen bij het kopen van een huis. Het vervangen van de fundering van een huis in Amsterdam-Zuid van 80 m² kan u al snel €150.000 gaan kosten.

Als Amsterdamse funderingsexpert kan ik u behoeden van het maken van een enorme miskoop.
Ik ben zeven dagen per week bereikbaar en u krijgt mij persoonlijk te spreken zodat u direct anders krijgt op alle vragen.
U kunt mij bereiken op 020-7736843 of e-mail premiumkeur@gmail.com

Verbouwingskosten


Bent u van plan een huis te kopen in Amsterdam Zuid en heeft u verbouwingsplannen dan kan ik u daar uitvoerig informeren zodra ik de bouwkundige keuring heb afgerond.

Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer in Amsterdam gewerkt en kan u precies vertellen wat bouwkundige ingrepen per onderdeel gaan kosten. U hoeft dus niet meer te wachten op een aannemer om het financiële plaatje compleet te krijgen.

We kunnen samen door het huis lopen en u kunt mij vertellen wat uw verbouwingsplannen zijn, ik vertellen niet alleen over de bouwkundige ingrepen mogelijk zijn maar zal u ook slimme kostenbesparende verbouwtips geven.

Als u het wilt kunnen we naar de bouwkundige keuring erg een kopje koffie drinken in Amsterdam Zuid. Tijdens dit gesprek zal ik u vertellen wat ik van het huis vindt en met welke extra kosten uw rekening dient te houden.

Direct na de bouwkundige keuring weet u waar u bouwkundig en financieel aan toe bent.

Bouwkundige keuring Amsterdam Zuid (1)
Bouwkundige keuring Amsterdam Zuid (2)
Bouwkundige keuring Amsterdam Zuid (3)
Bouwkundige keuring Amsterdam Zuid (4)

p kisner

Zeer tevreden. Fred is een zeer enthousiaste professional aan wie geen detail van de te keuren huis voorbij gaat. Hij inspecteert, checkt, onderzoekt, fotografeert, legt uit. Werkt snel en doeltreffend. Hij geeft tijdens de zeer vlotte keuring alvast adviezen, laat niet alleen het probleem zien maar stelt ook gelijk de oplossing voor. Ik heb heel snel een zeer net gedetailleerd rapport gekregen, compleet met foto ’s van de besproken delen van het huis, met een duidelijke uitleg van wat er aan het huis moest gebeuren, op welke wijze, met de kosten erbij, als compleet verslag met een overzichtelijke tabel als samenvatting van de kosten. Zeker een eye opener. Hem vallen zaken op waar een potentiële koper overheen kijkt. Ik raad Fred zeker aan, en mocht ik hem weer nodig hebben, zal ik niet aarzelen hem nogmaals in te huren

Jaap Maljers

Bij meerdere gelegenheden heb ik Fred gevraagd met mij mee te kijken. Hij heeft mij deskundig van advies voorzien. Soms was dat een kracht “dit moet je niet doen” en soms juist met een zeer positief advies. Hij komt altijd met een onderbouwing. Hij stelt zich onafhankelijk op en dat wordt niet door iedereen in dank afgenomen maar voor mij is dat juist zijn kracht. Ik vind waar hij mee komt nuttig en direct toepasbaar.
Bouwkundige keuring Amsterdam Zuid (5)
Bouwkundige keuring Amsterdam Zuid (6)
Bouwkundige keuring Amsterdam Zuid (7)
Bouwkundige keuring Amsterdam Zuid (8)

Om inzicht te krijgen in de bouwkundige staat van de fundering van mijn net aangekochte woning aan de Van Baerlestraat 124 h heb ik de heer Fred Tokkie ingehuurd omdat een andere”bouwkundige” die me aangeraden was door de verkopend makelaar deze funderingsexpertise niet had (wat pas achteraf nog eens bevestigd werd). Ik had reeds een overeenstemming over de aankoopprijs maar deze andere zogenaamde bouwkundige had mij dermate verontrust over de staat van de fundering dat ik een second opinion van een echte funderingsexpert nodig had. Fred had speciale meetapparatuur meegenomen en liet mij zelf zien en nameten dat het huis nagenoeg waterpas was en er dus helemaal geen sprake was van een verontrustende verzakking, maar dat de fundering in een nagenoeg perfecte staat was! Fred was ontzettend vriendelijk, behulpzaam en nam na de keuring uitgebreid de tijd om onder het genot van een cappuccino en ijsje voor m’n dochter zijn bevindingen te evalueren. Fred heeft meer dan 25 jaar ervaring en gaf nuttige tips en deelde ook gelijk zijn netwerk. Ik ben ontzettend dankbaar voor Fred’s keuring en hulp en kan hem dan ook van harte aanbevelen. Hij heeft op het internet ook louter positieve recensies, maar vanwege zijn enorme bouwkundige expertise en vooral op het gebied van Amsterdamse funderingen wordt hij gevreesd door de Amsterdamse makelaars. Laat je niet ompraten door makelaars, maar huur Fred in. Hij zal je gegarandeerd een hoop ellende besparen en bovendien leer je in korte tijd zaken over je (potentiële) droomhuis die je anders nooit had geweten. Dank je wel Fred, je bent een verademing!

Bernard Kochen

Op 29 maart jl heeft Fred voor ons een bouwkundige keuring uitgevoerd van een appartement in het centrum van Amsterdam. Dit naar volle tevredenheid. Hij kwam zeer deskundig over tijdens de keuring. De communicatie met Fred is open en eerlijk. Daarnaast was hij zeer flexibel in het inplannen van de keuring en het versnelt aanleveren van het rapport. Het rapport is heel duidelijk met concrete aandachts- en actiepunten. Ik zou Fred zeker aanbevelen.
Wat inspecteer ik !
 • Klik op de rode links 
 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie beton
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Dakisolatie
 • Betonrot balkon
 • cv-ketel en cv-installatie
 • Bouwjaar cv-ketel en of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • Rookgasafvoer Cv-ketel
 • Zuurstoftoevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • Aanvoer en retour Leidingen van cv-installatie
 • Lekkages cv-ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • PVC Afvoerleidingen
 • Vloerverwarming
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdrukventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Staalconstructie in de kruipruimte
 • Meetbouten plaatsen (aanvullend onderzoek)