Bouwkundige keuring Amsterdam

Bouwkundige keuring Osdorp


Bouwkundige keuring Osdorp Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Osdorp.
We hebben al velen huizen Osdorp gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Osdorp. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring Osdorp . Bel  020-7736842 of mail naar premiumkeur@gmail.com voor de meest complete bouwkundige keuring Osdorp.

Lees een uitgebreid artikel over mij in de nrcen bekijk mij ook in het tv programma kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in business insider

Neem geen risico bij het kopen van een huis en kies voor een bouwkundig expert met 30 jaar ervaring. ​

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk 100 % onafhankelijke bouwkundige keuring. Een erkend en geregistreerd Keurmerk dat u als consument de garantie geeft dat wij 100 % onafhankelijk zijn.

Verbouwingskosten


Tijdens de keuring kunt u mij alle vragen stellen over uw verbouwingsplannen, of deze technisch haalbaar zijn maar u kunt mij ook vragen hoeveel de zo’n verbouwing u gaat kosten.
Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer in Amsterdam gewerkt en vele oude huizen en monumentale panden zijn onder mijn leiding verbouwt, gerenoveerd of gerestaureerd. U krijgt bij mij altijd een realistische schatting van de verbouwingskosten. Om een weloverwogen aankoopbeslissing te kunnen maken is de aankoopprijs + de verbouwingskosten + het herstellen van de bouwkundige gebreken de belangrijkste financiële componenten. Deze gegevens krijgt u standaard bij het bouwkundig rapport.

U kunt ons ook inhuren voor een specialistisch onderzoek of een deelkeuring zoals een funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie, lekdetectie, een nulmeting, meerjarenonderhoudsplan maar ook een opleveringskeuring. Klik op de link voor meer informatie.
Bij Premiumkeur vindt u de kennis en ervaring om alle bouwkundige vraagstukken te onderzoeken en mogelijk voor u op te lossen.

Zeer tevreden met de bouwkundige keuring.  Fijne en snelle communicatie, op korte termijn beschikbaar en een volledig en duidelijk keuringsrapport. We hebben goed en eerlijk advies gekregen die ons meer zekerheid geeft bij het kopen van onze eerste woning in Osdorp. Dank!
 
 

Ik belde Fred op zaterdag ochtend op om een afspraak te maken. Hij heeft mij telefonisch direct van allerlei adviezen voorzien op basis van mijn informatie. Erg bruikbaar en eerlijk! Je hoort direct dat je met een expert te maken hebt. Ik zal in de toekomst weer contact met hem opnemen.

 

Bouwkundige keuring Osdorp (1)
Bouwkundige keuring Osdorp (2)
Bouwkundige keuring Osdorp (3)
Bouwkundige keuring Osdorp (4)

Direct weten waar u financieel aan toe bent


Ik begrijp goed dat als u een huis gezien dat u graag wilt kopen dat het voor u belangrijk is om te weten wat er aan een huis mankeert en wat de geconstateerde bouwkundige gebreken u gaan kosten.

Ik voer niet even snel een keuring uit en vertrek dan meteen naar de volgende klant, want na de bouwkundige keuring kunnen we indien u het wenst een kopje koffie drinken en de bouwkundige keuring bespreken. Na dit verhelderende gesprek heeft u inzicht gekregen in de bouwkundige staat van het huis en het kostenplaatje zodat u een weloverwogen aankoopbeslissing kunt nemen. Door dit gesprek hoeft u niet meer te wachten op het bouwkundige rapport waardoor u veel tijdwinst boekt.

Hoe beding je de laagste vraagprijs?


Ik raad u aan eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat er aan uw appartement en het casco van het gehele pand mankeert. Teken pas een voorlopig koopcontact na dat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden, want dat levert u financieel het meeste op.

Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een overzicht van de kosten voor het herstellen van de bouwkundige gebreken.
U heeft ijzersterke argumenten om duizenden tot tienduizenden euro’s van de vraagprijs af te halen.

Ik werk uitsluitend voor particulieren en werk dus niet in opdracht van makelaars zodat ik ook echt onafhankelijk kan zijn en uitsluitend uw belang dien.

Bouwkundige keuring Osdorp (5)
Bouwkundige keuring Osdorp (6)
Bouwkundige keuring Osdorp (7)
Bouwkundige keuring Osdorp (8)