Dakinspectie Weesp


Dakinspectie Weesp. Laat uw dak inspecteren door Premiumkeur want wij zijn 100 % onafhankelijke dakspecialisten. Laat u dak vooral niet door een dakdekkersbedrijf inspecteren, want die proberen een opdracht uit de zogenaamde gratis dakinspectie te slepen. Lees de recensies van vele tevreden opdrachtgevers

Bel Premiumkeur voor een 100 %  onafhankelijke dakinspectie Weesp 020-7736842 of e-mail naar [email protected] Premiumkeur heeft veel ervaring met dakinspecties in Weesp.

Premiumkeur inspecteert alle soorten daken zoals daken met bitumineuze dakbedekking, schuine daken bedekt met dakpannen, zinken daken, rieten daken en leien daken en platte daken afgewerkt met EPDM. Uiteraard inspecteren wij ook de zinken of kunststof dakgoten.

U kunt ons ook inhuren voor het opsporen van lekkages. Wij zijn in het bezit van hightech lekdetectie apparatuur om lekkages mee op te sporen, zoals een rookgenerator, een waterstof detector en een infraroodcamera. Ook zijn wij in het bezit van een professionele endoscoop camera zodat wij ook in plafonds kunnen kijken zonder dat u heel veel schade hoeft te maken.

Heeft het dakdekkersbedrijf u een offerte aangeboden en twijfelt u of de geoffreerde werkzaamheden allemaal wel nodig zijn? Laat dan een contra-expertise uitvoeren. In de meeste gevallen verdient deze contra-expertise dakinspectie zich snel terug. Ons kantoor bevindt zich in Amsterdam zodat wij redelijk snel ter plaatse kunnen zijn. We rekenen geen voorrijkosten. We hebben al duizenden dakinspecties in Amsterdam uitgevoerd en hebben dus enorm veel ervaring en kennis. Bekijk het youtube videokanaal van Premiumkeur met vele video’s uit onze dagelijkse praktijk

 

 

Dakinspectie Amsterdam

Fred Tokkie is doortastend, volop eerlijk en doet wat hij zegt. Alle hoeken en gaten van dak tot kelder zijn bekeken, beoordeeld en vastgelegd met beeldmateriaal. Daarna een uitgebreid rapport ontvangen. Deze man heb je echt nodig wanneer je een huis koopt. Fred is goed en laagdrempelig benaderbaar, heeft het beste met je voor en maakt dingen niet mooier dan ze zijn. Kortom: voor een 100% eerlijk en duidelijk advies, haal Fred in je huis!!! Ik kan hem aan iedereen adviseren.

Wij zijn erg tevreden over de keuring van ons aan te kopen huis in Hilversum. Fred Tokkie neemt alle tijd voor de keuring. Hij klimt op het dak en bekijkt alle aspecten van het huis zodat je een goed beeld krijgt van de staat van het huis.

Vakkundig en neemt de tijd om alles uitvoerig uit te leggen.
Wij hebben Fred Tokkie begin van de week gecontacteerd voor een keuring voor een potentiële aankoop van een woning. Fred heeft zijn werk onwijs goed en met volle aandacht uitgevoerd. Fred klom op het dak voor een uitgebreide dakinspectie. Onwijs blij dat we voor Fred hebben gekozen, omdat de verborgen gebreken aan het licht zijn gekomen. Wij hebben hierdoor de keuze gemaakt om niet tot aankoop te gaan van deze woning. Voor een volgende potentiële aankoop zullen wij absoluut Fred weer inschakelen.

Er kan veel mis zijn met een huis wat je als koper niet in de gaten hebt. Fred Tokkie ziet dat wel en legt je meteen uit welk probleem er achter zit en hoe dat opgelost kan worden. Hij is snel, flexibel en uitermate scherp. Hij klimt op het dak en duikt in de kruipruimte. Je hoort heel snel of het huis jouw liefde waard is of dat je maar beter een deurtje verder kan gaan kijken. Wil je weten hoe het zit, neem dan Fred Tokkie mee!

Dakinspectie monument
inspectie dakpannen
dakinspectie zadeldak
bouwkundige keuring dak (2)

Contra-expertise bij bouwkundige geschillen


Heeft u een bouwkundig conflict met uw buren over bijvoorbeeld lekkages, een aannemer die volgens u zijn werk niet goed heeft uitgevoerd. Of bent u van mening dat de bouwkundige keuring door 1 van onze concurrenten slecht is uitgevoerd en heeft u een daardoor een huis gekocht vol met bouwkundige gebreken en flinke schade geleden? Dan kunt u ons inhuren en een contra-expertise laten uitvoeren. Wij worden met grote regelmaat ingehuurd door gerenommeerde bouwrecht advocaten en ook meerdere bedrijven die rechtsbijstand aan particulieren verlenen.

Schaderapport bij lekkages en stormschade


U kunt ons ook inhuren voor het opstellen van een schaderapport. Verzekeringsmaatschappijen vragen vaak om een schaderapport van een onafhankelijke deskundige. Heeft u bijvoorbeeld een lekkage van het dak en bent u van mening dat u hier niet verantwoordelijk voor bent dan kunt u door ons een schaderapport laten opstellen. Tijdens verbouwingswerkzaamheden en funderingswerkzaamheden kan schade  ontstaan. Het is belangrijk om altijd een nulmeting te laten uitvoeren voordat de bouwkundige werkzaamheden beginnen. Als u de nulmeting door ons laat uitvoeren is het voor ons een stuk eenvoudiger om ook een schaderapport voor u op te stellen als er schade tijdens de werkzaamheden is ontstaan.

Dak lekkages opsporen


Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen van alle soorten lekkages. Heeft u al lang last van een langdurige lekkage schakel ons dan in. We zijn in het bezit van hoogwaardige lekdetectie apparatuur en kunnen alle soorten lekkages voor u opsporen. Langdurige lekkages kunnen veel schade aan uw huis veroorzaken het is belangrijk dat u daarom deze lekkage snel te laten oplossen en hier niet te lang mee te wachten . Lekkages tasten de constructie van een huis aan en de herstelkosten zullen alleen maar oplopen als u te lang wacht. Maak direct een afspraak met Premiumkeur.

Schoorsteen inspectie


Als wij een dakinspectie Weesp voor u uitvoeren kunnen we ook gelijk alle schoorstenen op het dak inspecteren want we zijn er toch. Veel lekkages worden veroorzaakt door schoorstenen die in een slechte bouwkundige conditie zijn. Tijdens de dakinspectie kunnen we ook het schoorsteenkanaal inspecteren want we zijn in het bezit van een hightech 20 m lange endoscoop camera. Mocht u een open haard hebben dan kunnen we dit kanaal nauwkeurig inspecteren. Met de endoscoop camera kunnen we kleurenfoto’s en een video maken van de binnenkant van het schoorsteenkanaal zodat u zelf kunt zien in welke staat het schoorsteenkanaal verkeert.

Voordat Fred binnen was en we hem hadden gezien was zijn keuring eigenlijk al begonnen. Met een grote glimlach liep Fred met ons door het huis, wees op allerlei zaken die in de toekomst wel de aandacht zouden verdienen. Inclusief gratis klustips. En anders dan veel andere keurders klautert Fred wél het dak op, en duikt-ie volledig in de kruipruimte. Zaken die je niet ziet als je ondersteboven even je kop erin steekt, ziet Fred daardoor dus wel. Topgozer, scherp oog, en recht door zee.

Onlangs een bouwkundige inspectie en een dakinspectie laten doen door Fred Tokkie en dat is ons zeer bevallen. Hij heeft het hele huis van onder tot boven doorgelicht en zaken aangekaart en ontdekt die zeer moeilijk te vinden waren. Hij is zelfs op ingenieuze wijze op het dak geklommen zodat nu elke vierkante meter gezien en geïnspecteerd is.
Ik had gevraagd voor een versneld rapport en geen 12 uur later lag het al klaar in de mail. Uitgebreid en duidelijk begeleid met foto’s.
Fred is erg begaan en enthousiast legt zonder poespas uit en laat ook de mindere kanten van de woning duidelijk weten.
Ik kan hem zonder meer aanbevelen.

Dakinspectie aanbouw
bouwkundige inspectie topgevel
dakinspectie flatgebouw
inspecteren dakkapel

Fred heeft ons enorm snel en deskundig geholpen bij de aankoop van onze eerste woning in  Weesp. Er was enige haast geboden bij het laten keuren van onze woning omdat wij overeen waren gekomen de bouwkundige keuring in onze bedenktijd uit te laten voeren. Fred dacht meteen met ons mee en kon onze woning zelfs al keuren op de dag van het tekenen van onze voorlopige koopovereenkomst (1 werkdag na mijn telefoontje).

Tijdens de bouwkundige keuring bleek Fred een wandelende encyclopedie op het gebied van woningonderhoud en vlogen de tips ons om de oren. Mijn vriend mocht meteen samen met Fred het dak op om daar de boel te inspecteren en zo liepen we de woning van boven tot aan beneden door. De keuring eindigde met een grondige inspectie van de kruipruimte, waarbij we zelfs werden uitgenodigd om Fred achterna te kruipen.

Fred’s deskundige en grondige blik heeft ons enorm geholpen en gerustgesteld – het huis vertoonde ondanks zijn niet geringe leeftijd nauwelijks gebreken. Wij kunnen Fred aan iedereen aanbevelen die een bouwtechnische keuring wil laten uitvoeren (en dat graag wil laten doen door een uiterst aardige en vrolijke vent).

Ik ben blij dat Fred onze woning heeft gekeurd.

Fred was telefonisch goed bereikbaar. De afspraak was snel ingepland in samenspraak met de verkoopmakelaar.

Op de dag van de keuring gaf hij vooraf aan waar hij op gaat letten. Tijdens de keuring gaf hij meteen al goede tips wat ik zou kunnen aanpakken voor betere isolatie en praktische tips zoals sloten vervangen omdat je niet weet hoeveel sleutels in omloop zijn.
Tijdens de keuring was de verkoopmakelaar positief verrast ‘ik heb nog niet eerder een bouwkundige keurder gezien die echt het dak op gaat. Normaal zie ik de keurders met een spiegeltje op het dak kijken’. Wat mij het gevoel geeft dat hij een goede keuring uitvoert.

Voor de veiligheid in het huis kijkt hij of alles goed geaard is zoals de ruimte waarin de wasmachine staat, de badkamer, de meterkast en de staat van aardpen in de kruipruimte. Fred ging ook helemaal in de kruipruimte en legt duidelijk uit waar hij op let.

Tot slot een duidelijk terugkoppeling wat hij vindt van het huis ‘ik geef het huis een 8’ en enkele punten waarop het huis verbetert kan worden.

Wat mij een goed gevoel heeft gegeven over onze aankoop.

Dakinspectie Amsterdam (1)
Dakinspectie Amsterdam (2)
Dakinspectie Amsterdam (3)
Dakinspectie Amsterdam (4)

Fred heeft ons snel en kundig geholpen bij de inspectie van een pand in Weesp waar we weinig tijd hadden om te beslissen. Het scherpe oog voor van Fred en de expertise waarmee de inspectie is uitgevoerd was een positieve verrassing. Mijn vader die ik had meegenomen en zelf een carrière in de bouw achter de rug heeft, kon dat beamen. Toen Fred na afloop liet weten dat we het pand zonder twijfel konden aankopen waren we dan ook overtuigd en gerustgesteld.

Ik ben blij Fred Tokkie te hebben ingeschakeld voor de bouwtechnische keuring van een huis in Weesp waar mijn vriend en ik over in onderhandeling zijn. Hij is een echte vakman die als ‘detective’ het hele huis onder de loep neemt. Hij liet mij als toekomstig eigenaar niet aan de zijlijn staan, maar nam me mee de kruipruimte in, en de ladder op naar het dak. Door hem zag ik dingen die me in eerste instantie niet waren opgevallen, of die je enkel door zijn deskundige ogen ziet. Zoals het herkennen van signalen van vochtdoorslag. Een aanrader dus!

Dakbedekking dakterras inspecteren


in Weesp zijn veel dakterrassen aangebracht. Het nadeel van het dakterras is dat een lekkage lastig op te sporen is omdat het platte dak afgedekt is met planken. Wij zijn in het bezit van een rookgenerator en een waterstof detector en hiermee kunnen we lekkages opsporen onder het dakterras. Voor de gevallen waar dit niet werkt maken we gebruik van een endoscoop camera waarmee we kleine 6 mm gaatjes in het plafond behoren zodat we zien waar de lekkage vandaan komt. Door middel van deze methode kunt u veel schade voorkomen en hoeft het dakterras hopelijk niet gesloopt te worden.

Dakinspectie voor het meerjarenonderhoudsplan


Wij voeren ook dakinspecties uit ten behoeven van het meerjarenonderhoudsplan. Het dak is een belangrijk bouwkundig onderdeel dat wij grondig inspecteren tijdens het uitvoeren van een bouwkundige inspectie ten behoeven van het meerjarenonderhoudsplan. Het complete dak inclusief alle dakgoten wordt door ons geïnspecteerd. Mochten wij op grote hoogte moeten inspecteren dan kunnen we een hoogwerker huren. In andere situaties is het wellicht mogelijk om met een veiligheidsharnas een dak op een lastige plek te inspecteren. Wij inspecteren ook daken van grote flatgebouwen en het maakt niet uit hoe hoog deze zijn.

Dakinspectie Amsterdam (5)
Dakinspectie Amsterdam (6)
Dakinspectie Amsterdam (7)
Dakinspectie Amsterdam (8)
asbest schoorsteen inspecteren
inspecteren dak nieuwbouw woning
inspecteren van de dakgoot
inspecteren van de loodslabben