Wat zijn meetbouten?

Alles wat u moet weten over meetbouten, helder uitgelegd door een echte funderingsexpert uit Amsterdam. Wij plaatsen meetbouten en zijn de goedkoopste van Amsterdam. Een pand rondom in de meetbouten vanaf 850 euro

In Amsterdam zie je veel meetbouten in de voorgevels. Deze meetbouten worden in 1 of meerdere bouwmuren geboord. Door middel van deze meetbouten kan je verzakkingen in de fundering van je huis opsporen. Een gespecialiseerd bedrijf meet met speciale apparatuur de meetbouten in.

Het monitoren of wel regelmatig inmeten van meetbouten geeft zeer nauwkeurig aan of de voorgevel of andere bouwmuren aan het verzakken zijn of niet. Er bestaat openbaar een register in Amsterdam waar alle data namelijk is in te zien, dit is een Exel sheet. Je kunt zoeken op straat en huisnummer. Op deze manier kom je er misschien achter dat er misschien ook meetbouten zijn geplaatst op een huis dat je wilt kopen.

Dit is natuurlijk niet erg positief want het betekent dat de fundering van dit huis om 1 of andere reden verdacht is, wat natuurlijk niet direct betekent dat de fundering er ook slecht is aan toe is.

Veel verkopers van huizen, zoals makelaars, project ontwikkelaars, gebruiken de meetbouten gegevens om aan te tonen dat hun fundering in orde is, maar besef wel als de meetbouten alleen in de voorgevel geplaatst dit zijn alleen maar een lokaal beeld geeft van de fundering. Meetbouten die alleen in de voorgevel geplaatst zijn zegt alleen maar iets over de fundering van de voorgevel en zegt niet direct iets over de totale fundering van het huis.

Heeft u behoefte aan een echte funderingsexpert uit Amsterdam die veel vragen kan beantwoorden twijfel dan niet te bellen. Een goed advies kan u veel geld en ellende besparen. Bel 020-7736842