Bouwkundige keuring Amsterdam

Bouwkundige Keuring Weesp


Bouwkundige keuring Weesp? Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Weesp.
We hebben al vele huizen Weesp gekeurd van nieuwbouwwoning tot monument en weten wat in er in Weesp speelt. Bel 020-7736842 of mail naar premiumkeur@gmail.com zodat we samen de bouwkundige keuring Weesp kunnen inplannen. Wilt u weten wie u inhuurt lees de recensies van tevreden huizenkopers.

Kies voor een betrouwbare en betrokken inspecteurs die u de beste kwaliteit leveren, daarom de naam Premiumkeur. Wij zijn NHG erkend en goed verzekerd.

Lees een uitgebreid artikel over mij in de nrc en bekijk mij ook in het tv programma kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in business insider

We hebben geen commerciële binding met verkopend makelaars uit Weesp
U kunt dus rekenen op een eerlijke en een zeer uitgebreide en deskundige bouwkundig keuring. Wij van Premiumkeur dienen maar 1 belang en dat is het belang van consument.

Gratis verbouwingsadvies


Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer in Amsterdam gewerkt en vele oude huizen en monumentale panden zijn onder mijn leiding verbouwt, gerenoveerd of gerestaureerd. Ik kan u vrij exact vertellen wat de verbouwing mag kosten die u in gedachten heeft, maar kan u bovendien uitvoerig informeren hoe je flink kosten kunt besparen op de verbouwing. Ik deel mijn kennis en ervaring graag met u.

U kunt ons ook inhuren voor een specialistisch onderzoek of een deelkeuring zoals een funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie, lekdetectie, een nulmeting, meerjarenonderhoudsplan maar ook een opleveringskeuring. Klik op de link voor meer informatie.

Bij Premiumkeur vindt u de kennis en ervaring om alle bouwkundige vraagstukken te onderzoeken en mogelijk voor u op te lossen.

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk 100 % onafhankelijke keuring. Een erkend en geregistreerd Keurmerk dat u als consument de garantie geeft dat wij 100% onafhankelijk zijn.

De ervaring spat er vanaf. Fred heeft elk hoekje en gaatje van onze nieuwe woning in Weesp nauwkeurig onder de loep genomen. Ik raad iedereen aan om samen met Fred de woning te bekijken. Hij laat je persoonlijk zien waar problemen zich bevinden en legt heerlijk op zijn  Amsterdams uit hoe het er voor staat.

We hebben Fred Tokkie ingeschakeld voor de bouwkundige keuring van ons nieuw te kopen huis in Weesp. Fred is een zeer kundig en ervaren vakman! Hij kruipt in alle gaten en kieren om een goede inventarisatie te maken van de bouwkundige kwaliteit van het huis. Met zijn twee een flinke tijd in de kruipruimte gelegen om alles te inspecteren. Hij ziet dingen die jij niet ziet.

Hij betrekt je bij de inspectie en geeft over alle aspecten die hij tegenkomt een advies. Binnen enkele dagen een complete rapportage via de e-mail met bij alle onderdelen een inschatting van de kosten en de kwaliteit van het onderdeel.

Fred is een vakman die met veel enthousiasme daken, electra, gasaansluitingen en zelfs de kleinste kruipruimtes (met ratten) grondig inspecteert. Hij neemt de tijd om tijdens de keuring de bouwtechnische aspecten van het huis te bespreken, waarbij zijn kennis van installatietechnieken en wetgeving opvallen. Hij weet bovendien de gebreken in perspectief te plaatsen waardoor we met een gerust hart tot het tekenen van het koopcontract konden overgaan. Tijdens de laatste onderhandeling voor het tekenen was hij goed bereikbaar. Daardoor hebben we, dankzij de keuring, niet alleen met vertrouwen het huis gekocht, maar ook een korting op de aankoopsom weten te onderhandelen.

Daan heeft bij ons de keuring verzorgd, naar alle tevredenheid. De grondigheid van de inspectie was echt top! De toelichting die hij gaf tijdens de inspectie en de tips die we kregen met betrekking tot onderhoud van een aantal instanties zoals de mechanische afzuiging, raamkozijnen, etc is fijn. Wij hebben een aantal zaken van hem geleerd, die de duurzaamheid ten goede komt. Voor een grondige en volledige inspectie raad ik Premiumkeur dan ook aan. Er is ook oog voor de veiligheid van installaties. Er zijn bouwkundige- en veiligheidszaken aan het licht gekomen die niet OK waren. Gelukkig voor ons gaat de verkoper deze zaken oplossen die alles met dank aan Daan.

Bouwkundige keuring Weesp (1)
Bouwkundige keuring Weesp (2)
Bouwkundige keuring Weesp (3)
Bouwkundige keuring Weesp (4)

Voordat Fred binnen was en we hem hadden gezien was zijn bouwkundige keuring eigenlijk al begonnen. Met een grote glimlach liep Fred met ons door ons nieuwe huis in Weesp. Hij wees ons op allerlei zaken die in de toekomst wel de aandacht zouden verdienen. Inclusief gratis klustips. En anders dan veel andere keurders klautert Fred wél het dak op, en duikt-ie volledig in de kruipruimte. Zaken die je niet ziet als je ondersteboven even je kop erin steekt, ziet Fred daardoor dus wel. Topgozer, scherp oog, en recht door zee.

Fred Tokkie is een fijne man met veel passie voor zijn werk. Hij vertelt een hoop en heeft kennis van zaken. Doordat hij vaak in de omgeving van Weesp werkt, weet hij veel van de mogelijke risico’s. Direct na de keuring hebben we een uitgebreide terugkoppeling gekregen waardoor we meteen wisten waar we aan toe waren. Dit werd later nogmaals bevestigd door zijn uitvoerige keuringsrapport inclusief foto’s. Dank Fred!

Fred Tokkie is een zeer kundig technisch taxateur en bouwkundige. Twee jaar geleden kochten wij een rijksmonument in Weesp

De grote van het object (300m2+) als wel de historische waarde werden door Fred keurig getoetst aan de gebruikte bouwmaterialen en de staat van het pand. Met een kraakhelder rapport

in handen konden wij een betere inschatting maken van de bijkomende restauratiekosten en een hernieuwd gesprek met de verkopende partij over de afgesproken prijs. Fred’s rapport fungeerde

hiermee als het instrument om tot een betere aankoop van ons huis te komen. Fred, dank voor het meedenken en alle adviezen!

Fred is zeer deskundig en zeer secuur. Bij de aankoop van een huis zorgt hij echt dat je met beide benen op de grond blijft staan, zeker wanneer je soms verblind wordt door de charmes van een huis. Wij hebben dan ook bij het eerste huis afgezien van de koop. Hij denkt goed mee en helpt je bij de inschatting maken over welke kosten er aan gaan komen. We zijn hem hier heel dankbaar voor en mede daardoor tot een hele goede koop gekomen. Fred neemt je helemaal mee door de keuring en legt je alles uit, zodat je ook begrijpt hoe je huis in elkaar zit en waar je rekening mee moet houden. Ook doet hij suggesties over welke vragen we kunnen stellen aan de bewoners en verkoopmakelaar. Kortom, zeker een aanrader als u een oud huis in Weesp wilt gaan kopen.

Bouwkundige keuring Weesp (5)
Bouwkundige keuring Weesp (6)
Bouwkundige keuring Weesp (7)
Bouwkundige keuring Weesp (8)

Na een korte zoektocht op Google vond ik Fred Tokkie van Premiumkeur , na ook wat reviews gelezen te hebben was ik overtuigd om hem te bellen.
Gelukkig kon hij ook snel handelen, dit was voor mij een belangrijk punt omdat de verkoper/makelaar wat haast hadden.

Op de dag zelf begeleide hij mij vakkundig door het huis en gaf hij ook veel tips door hoe ik de bouwkundige gebreken op kon lossen.
Zo bespraken we uitvoerig het dak maar kwam hij ook met tips voor isolatie. De bouwkundige gebreken kwamen naar boven en per probleem is uitvoerig verteld hoe het opgelost kon worden, zo ook op het dak.
Over het dak gesproken, hij ging ook gewoon het dak op. Zowel het platte dak als het schuine dak dus alles is uitvoerig bekeken.

Al met al was het dus een positieve ervaring voor mij met als pluspunten het snelle handelen en duidelijk kennis van zaken die mij ten goede zullen komen.

Fred Tokkie en Teun Fluit hebben ons fantastisch geholpen met het bouwtechnisch keuren van twee droomhuizen. De eerste keer hebben we op basis van kundig advies over de fundering afgezien van aankoop. Op het moment zelf vervelend, achteraf heel blij mee. De tweede keer hebben we met praktische tips de belangrijkste risico’s geaddresseerd. Wij gaan met een gerust hart verhuizen! Fred en Teun behartigen echt jouw belangen als koper, wat in de huidige huizenmarkt goed van pas komt