Bouwkundige Keuring Weesp


Bouwkundige keuring Weesp? Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Weesp.
We hebben al vele huizen Weesp gekeurd van nieuwbouwwoning tot monument en weten wat in er in Weesp speelt. Bel 020-7736842 of mail naar premiumkeur@gmail.com zodat we samen de bouwkundige keuring Weesp kunnen inplannen. Wilt u weten wie u inhuurt lees de recensies van tevreden huizenkopers.

Kies voor een betrouwbare en betrokken inspecteurs die u de beste kwaliteit leveren, daarom de naam Premiumkeur. Wij zijn NHG erkend en goed verzekerd. 

Lees een uitgebreid artikel over mij in de NRC en bekijk mij ook in het tv programma Kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in Business insider

We hebben geen commerciële binding met verkopend makelaars uit Weesp
U kunt dus rekenen op een eerlijke en een zeer uitgebreide en deskundige bouwkundig keuring. Wij dienen maar 1 belang en dat is het belang van consument.

 

Gratis verbouwingsadvies


Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer in Amsterdam gewerkt en vele oude huizen en monumentale panden zijn onder mijn leiding verbouwt, gerenoveerd of gerestaureerd. Ik kan u vrij exact vertellen wat de verbouwing mag kosten die u in gedachten heeft, maar kan u bovendien uitvoerig informeren hoe je flink kosten kunt besparen op de verbouwing. Ik deel mijn kennis en ervaring graag met u.

U kunt ons ook inhuren voor een specialistisch onderzoek of een deelkeuring zoals een funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie, lekdetectie, een nulmeting, meerjarenonderhoudsplan maar ook een opleveringskeuring. Klik op de link voor meer informatie.

Bij Premiumkeur vindt u de kennis en ervaring om alle bouwkundige vraagstukken te onderzoeken en mogelijk voor u op te lossen.

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk 100 % onafhankelijke keuring. Een Keurmerk dat u als consument de garantie geeft dat wij 100% onafhankelijk zijn.

Fred is een vakman die met veel enthousiasme daken, electra, gasaansluitingen en zelfs de kleinste kruipruimtes (met ratten) grondig inspecteert. Hij neemt de tijd om tijdens de keuring de bouwtechnische aspecten van het huis te bespreken, waarbij zijn kennis van installatietechnieken en wetgeving opvallen. Hij weet bovendien de gebreken in perspectief te plaatsen waardoor we met een gerust hart tot het tekenen van het koopcontract konden overgaan. Tijdens de laatste onderhandeling voor het tekenen was hij goed bereikbaar. Daardoor hebben we, dankzij de keuring, niet alleen met vertrouwen het huis gekocht, maar ook een korting op de aankoopsom weten te onderhandelen.

Daan heeft bij ons de keuring verzorgd, naar alle tevredenheid. De grondigheid van de inspectie was echt top! De toelichting die hij gaf tijdens de inspectie en de tips die we kregen met betrekking tot onderhoud van een aantal instanties zoals de mechanische afzuiging, raamkozijnen, etc is fijn. Wij hebben een aantal zaken van hem geleerd, die de duurzaamheid ten goede komt. Voor een grondige en volledige inspectie raad ik Premiumkeur dan ook aan. Er is ook oog voor de veiligheid van installaties. Er zijn bouwkundige- en veiligheidszaken aan het licht gekomen die niet OK waren. Gelukkig voor ons gaat de verkoper deze zaken oplossen die alles met dank aan Daan.

Bouwkundige keuring Weesp (1)
Bouwkundige keuring Weesp (2)
Bouwkundige keuring Weesp (3)
Bouwkundige keuring Weesp (4)

Ik ben nog nooit zo snel geholpen. Wij hebben vrijdag een aanvraag gedaan om een kelder uit graven. En twee dagen later in het weekend een terugkoppeling.

Zeer behulpzaam en deskundig. Ook super fijn dat Fred zo onafhankelijk is. Zo krijg je altijd een oprecht advies.

Bouwkundige keuring Weesp (5)
Bouwkundige keuring Weesp (6)
Bouwkundige keuring Weesp (7)
Bouwkundige keuring Weesp (8)