Bouwkundige keuring Roelofarendsveen

Bouwkundige keuring Roelofarendsveen

 


 

Neem geen risico bij het kopen van een huis en kies voor een bouwkundig adviseur met 30 jaar ervaring. Bel Fred Tokkie op 020-7736842 voor de meest complete bouwkundige keuring in Roelofarendsveen.
Het bouwkundig rapport van Fred wordt erkend door alle hypotheekverstrekkers dus ook door banken die zijn aangesloten bij de NHG.

 

Ik ben 7 dagen per week bereikbaar ook na kantoor uren en in het weekend.
U krijgt mij persoonlijk te spreken zodat u direct antwoorden krijgt op al u vragen.

 

Bel 06 295 63 190

 

 

 

“Prima ervaring met Fred tijdens de aankoop van ons nieuwe huis. Gaat grondig te werk, neemt je bij de hand daar waar relevant, communiceert goed en levert een rapport met concrete aandachts- en actiepunten. Ik raad Fred absoluut aan.”

 

Vooral oude huizen in Roelofarendsveen hebben bouwkundige gebreken van kleine eenvoudige gebreken tot grote zeer ernstige gebreken. Veel bouwkundige gebreken worden alleen door een deskundig oog opgemerkt. U koopt natuurlijk niet alleen de binnenkant van een huis maar ook de buitenkant.

Bel Fred Tokkie want die is onafhankelijk.

Verbouwingskosten


Tijdens de keuring kunt u mij alle vragen stellen over uw verbouwingsplannen, of deze technisch haalbaar zijn maar u kunt mij ook vragen hoeveel de zo’n verbouwing u gaat kosten. Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer in Amsterdam gewerkt en vele oude huizen en monumentale panden zijn onder mijn leiding verbouwt, gerenoveerd of gerestaureerd. U krijgt bij mij altijd een realistische schatting van de verbouwingskosten, iets wat maar weinig keurmeesters u kunnen geven omdat ze simpelweg de ervaring en de expertise missen om een goede kosten calculatie te maken. Om een weloverwogen aankoop beslissing te kunnen maken is de aankoopprijs + de verbouwingskosten + het herstellen van de bouwkundige gebreken de belangrijkste financiële componenten. Deze gegevens krijgt u standaard bij het bouwkundig rapport.

Spoedrapportage


Ik begrijp goed dat als u een huis gezien dat u graag wilt kopen dat het voor u belangrijk is om te weten wat er aan een huis mankeert en wat de geconstateerde bouwkundige gebreken u gaan kosten. Ik voer niet even snel een keuring uit en vertrek dan meteen naar de volgende klant, want na de bouwkundige keuring kunnen we indien u het wenst een kopje koffie drinken en de bouwkundige keuring bespreken. Na dit verhelderende gesprek heeft u inzicht gekregen in de bouwkundige staat van het huis en het kostenplaatje zodat u een weloverwogen aankoop beslissing kunt nemen. Door dit gesprek hoeft u niet meer te wachten op het bouwkundige rapport waardoor u veel tijdwinst boekt. Het scheelt nog geld ook want mijn collega’s rekenen 50 euro extra voor een spoedrapportage.

Hoe beding je de laagste vraagprijs?


Ik raad u aan eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat er aan uw appartement en het casco van het gehele pand mankeert. Teken pas een voorlopig koopcontact na dat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden, want dat levert u financieel het meeste op. Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een overzicht van de kosten voor het herstellen van de bouwkundige gebreken.

U heeft ijzersterke argumenten om duizenden tot tienduizenden euro’s van de vraagprijs af te halen. Als u een huis laat keuren laat dit dan NIET doen door een relatie van de makelaar want hierdoor loopt u het risico dat de bouwkundige staat van een huis gunstiger wordt voorgesteld.

Ik werk uitsluitend voor particulieren en werk dus niet in opdracht van makelaars zodat ik ook echt onafhankelijk kan zijn en uitsluitend uw belang dien.