Fred, ontzettend bedankt voor je expertise en eerlijke adviezen, ik beveel je kwaliteiten graag van harte aan!Fred is voor ons een begrip op het gebied van bouwkundige keuringen! Wij kenden Fred al zakelijk en hebben hem inmiddels twee keer privé ingeschakeld voor een bouwkundige keuring bij de aankoop van een woning buiten Amsterdam.
Wat wij erg prettig vinden is dat hij echt verstand van zaken heeft. Hij heeft zelf zo’n 25 jaar als aannemer gewerkt en die kennis klinkt door in zijn adviezen. Hij weet je tijdens een keuring niet alleen te vertellen wat er aan scheelt, maar draagt ook oplossingen voor, inclusief een te verwachten prijskaartje.
Het aankopen van een huis is een grote beslissing, met een belangrijke financiële component, emotie speelt bij die beslissing vaak een grote rol. Fijn dat Fred met zijn onafhankelijke advies je uit een droom kan helpen of juist de bevestiging geeft dat een aankoop een goede investering is.

In ons geval hadden wij de bouwkundige keuring als een van de voorbehouden opgenomen bij een aan te kopen huis in Bussum. Toen we tijdens de keuring ongeveer door het balkon heen veerden, wisten wij genoeg… Wij konden gelukkig van deze (mis)koop afzien. Een andere woning in Naarden kon de keuring van Fred wel doorstaan…en laten we daar nou over drie weken naartoe verhuizen!
Fred, ontzettend bedankt voor je expertise en eerlijke adviezen, ik beveel je kwaliteiten graag van harte aan!

Miriam Hekker ‎