Bouwkundige keuring Hoofddorp

Bouwkundige keuring Hoofddorp


Neem geen risico bij het kopen van een huis. Kies voor een bouwkundige met 30 jaar ervaring. Bel Fred op 020-7736842 voor de meest complete bouwkundige keuring in Hoofddorp.

Meestal de volgende dag kan ik al een bouwkundige keuring voor u in Hoofddorp uitvoeren. Het bouwkundig rapport van Fred  Tokkie wordt geaccepteerd door alle hypotheek verstrekkers dus ook NHG.

Fred heeft veel ervaring met het bouwkundig keuren van huizen in Hoofddorp en heeft dus veel lokale kennis.
Bel 06 295 63 190 (klik op de link om te bellen met de smartphone) Ik ben 7 dagen per week voor u bereikbaar dus ook na kantooruren en in het weekend.

 

2 weken geleden
supergoede kerel,
kundig, kritisch, denkt mee en adviseert ook nog eens een keer. zijn no-nonsense en persoonlijke aanpak ontzorgt en geeft mij een realistisch beeld. handig als je, in mijn geval, verliefd dreigt te worden op een oude vrouw met gebreken.
vervolg:
op aanraden van Fred, die in ondubbelzinnige woorden duidelijk maakte dat we onze pijlen beter op iets frissers konden richten, hebben we afgezien van een innige relatie met de oude vrouw.
en zie… Fred heeft net de keuring gedaan van een veel leuker, beter en gezonder huis. heel veel dank voor je werk en advies!
Fred heeft geen innige relatie met makelaars uit Hoofddorp zodat u ervan verzekert bent dat alleen uw belang gediend wordt.

Vermijd de bouwkundige die de makelaar u probeert aan te smeren want het kan zijn dat de bouwkundige staat van het huis veel gunstiger wordt voorgesteld en dit is uiteindelijk financieel erg nadelig voor u.

Bel Fred want die is 100 % onafhankelijk.
Lees de vele lovende recensies op mijn website want deze recensies zullen u zeker overtuigen.
Tot ziens in Hoofddorp.

 

Verbouwingskosten


Tijdens de keuring kunt u mij alle vragen stellen over uw verbouwingsplannen, of deze technisch haalbaar zijn maar u kunt mij ook vragen hoeveel de zo’n verbouwing u gaat kosten. Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer in Amsterdam gewerkt en vele oude huizen en monumentale panden zijn onder mijn leiding verbouwt, gerenoveerd of gerestaureerd. U krijgt bij mij altijd een realistische schatting van de verbouwingskosten, iets wat maar weinig keurmeesters u kunnen geven omdat ze simpelweg de ervaring en de expertise missen om een goede kosten calculatie te maken. Om een weloverwogen aankoop beslissing te kunnen maken is de aankoopprijs + de verbouwingskosten + het herstellen van de bouwkundige gebreken de belangrijkste financiële componenten. Deze gegevens krijgt u standaard bij het bouwkundig rapport.

Spoedrapportage


Ik begrijp goed dat als u een huis gezien dat u graag wilt kopen dat het voor u belangrijk is om te weten wat er aan een huis mankeert en wat de geconstateerde bouwkundige gebreken u gaan kosten. Ik voer niet even snel een keuring uit en vertrek dan meteen naar de volgende klant, want na de bouwkundige keuring kunnen we indien u het wenst een kopje koffie drinken en de bouwkundige keuring bespreken. Na dit verhelderende gesprek heeft u inzicht gekregen in de bouwkundige staat van het huis en het kostenplaatje zodat u een weloverwogen aankoop beslissing kunt nemen. Door dit gesprek hoeft u niet meer te wachten op het bouwkundige rapport waardoor u veel tijdwinst boekt. Het scheelt nog geld ook want mijn collega’s rekenen 50 euro extra voor een spoedrapportage.

Hoe beding je de laagste vraagprijs?


Ik raad u aan eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat er aan uw appartement en het casco van het gehele pand mankeert. Teken pas een voorlopig koopcontact na dat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden, want dat levert u financieel het meeste op. Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een overzicht van de kosten voor het herstellen van de bouwkundige gebreken. U heeft ijzersterke argumenten om duizenden tot tienduizenden euro’s van de vraagprijs af te halen. Als u een huis laat keuren laat dit dan NIET doen door een relatie van de makelaar want hierdoor loopt u het risico dat de bouwkundige staat van een huis gunstiger wordt voorgesteld. Ik werk uitsluitend voor particulieren en werk dus niet in opdracht van makelaars zodat ik ook echt onafhankelijk kan zijn en uitsluitend uw belang dien.