Bouwkundige keuring Halfweg

Bouwkundige keuring Halfweg


De meest complete bouwkundige keuring in Halfweg. Kies voor maximale zekerheid want Fred Tokkie is een bouwkundig zwaargewicht met meer dan 30 jaar bouwkundige ervaring.

Met grote regelmaat voer ik bouwkundige keuringen uit in Halfweg, Zwanenburg, Spaarnwoude,lijnden, Badhoevedorp, Haarlemmerliede en heb dus veel lokale kennis en weet welke bouwkundige gebreken in deze plaatsen veel voorkomen.

Ik ben 7 dagen per week bereikbaar dus ook na kantooruren en in het weekend, meestal kan ik de volgende dag al een bouwkundige keuring voor u uitvoeren. U krijgt mij altijd persoonlijk te spreken waardoor u direct antwoord krijgt op al u vragen.

Bel 06 295 63 190 (klik op de link om te bellen met de smartphone)

in de afgelopen week
Wij hebben uitstekende ervaringen met Fred en Teun.
Wij hebben Fred ingeschakeld om een huis te keuren wat al jaren geen liefde meer door de eigenaar was gegeven en ik vond het een harde voorwaarde dat het huis wat wij op het oog hadden een goede, degelijk en onafhankelijke bouwkeuring zou ondergaan.
Na contact te hebben gehad met beide heren hadden wij al snel door dat wij te maken hadden met twee bouwkundige zwaargewichten die met passie hun doen en hun vak echt verstaan. Na een goed gevoel aan het telefonisch contact over te hebben gehad hebben wij een afspraak gemaakt en zeker geen spijt. Toen Teun op locatie kwam ging hij direct aan de slag en vertelde met passie over zijn werk en het gekeurde huis.Ik zou zo weer zaken doen met Fred Tokkie.
A++ Communicatie
A++ Vakkundige bouwkeuringkeuring
A++ Bouwkundig Rapport
A++ Afhandeling
A++ Afspraak = afspraak

Vooral oude huizen in Halfweg hebben bouwkundige gebreken van kleine eenvoudige gebreken tot grote zeer ernstige gebreken. Veel bouwkundige gebreken worden alleen door een deskundig oog opgemerkt. Besef dat veel bouwkundige gebreken zowel door de makelaar als verkoper verdoezeld worden. Een goede reden om Fred in te schakelen.

Fred Tokkie aanvaard geen opdrachten van makelaars zodat u verzekert bent van een bouwkundige die uitsluitend u belang dient

Bel Fred Tokkie want die is onafhankelijk.

bouwkundige keuring Halfweg

Verbouwingskosten


Tijdens de keuring kunt u mij alle vragen stellen over uw verbouwingsplannen, of deze technisch haalbaar zijn maar u kunt mij ook vragen hoeveel de zo’n verbouwing u gaat kosten.

Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer in Amsterdam gewerkt en vele oude huizen en monumentale panden zijn onder mijn leiding verbouwt, gerenoveerd of gerestaureerd. U krijgt bij mij altijd een realistische schatting van de verbouwingskosten, iets wat maar weinig keurmeesters u kunnen geven omdat ze simpelweg de ervaring en de expertise missen om een goede kosten calculatie te maken.

Om een weloverwogen aankoop beslissing te kunnen maken is de aankoopprijs + de verbouwingskosten + het herstellen van de bouwkundige gebreken de belangrijkste financiële componenten.

2 maanden geleden
Fred heeft voor mij reeds 3x maal een keuring uitgevoerd, 2 in Amsterdam en een in Haarlem. De reden dat ik steeds naar Fred terug keer is dat hij zich niet laat leiden door een goede relatie met de makelaars (dit doen veel keurders omdat makelaars nu eenmaal business genereren). Hij geeft oprechte en eerlijke kritiek en schroomt niet zaken duidelijk te benoemen waar de makelaar bij is. Daarnaast is hij snel in zijn communicatie en in de oplevering van rapportages.
Ook geeft hij verbouwingstips, in mijn geval voor een dakterras en heeft hij goede connecties in de bouwwereld. Dit leverde mij bijvoorbeeld een deskundige aannemer op.
bouwkundige keuring Halfweg

Spoedrapportage


Ik begrijp goed dat als u een huis gezien dat u graag wilt kopen dat het voor u belangrijk is om te weten wat er aan een huis mankeert en wat de geconstateerde bouwkundige gebreken u gaan kosten.

2 maanden geleden
Fred heeft het huis dat wij op het oog hadden in Ilpendam vakkundig gekeurd. Superblij zijn we dat hij de moeite nam om echt de kruipruimte in te gaan. Zo wisten we dat de vloerbalken en kruipruimte aan renovatie toe zijn. Fred werkt snel, vakkundig en grondig. Ook na de keuring en oplevering van het rapport was hij meer dan bereid om mee te denken in het onderhandelingsproces en aanstaande renovatie. Super fijne en communicatieve man.

Ik voer niet even snel een keuring uit en vertrek dan meteen naar de volgende klant, want na de bouwkundige keuring kunnen we indien u het wenst een kopje koffie drinken en de bouwkundige keuring bespreken. Na dit verhelderende gesprek heeft u inzicht gekregen in de bouwkundige staat van het huis en het kostenplaatje zodat u een weloverwogen aankoop beslissing kunt nemen. Door dit gesprek hoeft u niet meer te wachten op het bouwkundige rapport waardoor u veel tijdwinst boekt.

Onderzoeksplicht


Ik raad u aan eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat er aan uw appartement en het casco van het gehele pand mankeert. Teken pas een voorlopig koopcontact na dat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden, want dat levert u financieel het meeste op en dan heeft u bovendien duidelijkheid vooraf

Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een overzicht van de kosten voor het herstellen van de bouwkundige gebreken, met deze gegevens heeft u sterke argumenten om te onderhandelen over de vraagprijs.

Als u een huis laat keuren laat dit dan NIET doen door een relatie van de makelaar want hierdoor loopt u het risico dat de bouwkundige staat van een huis gunstiger wordt voorgesteld.

2 maanden geleden
Voor de aankoop van onze nieuwe woning in Badhoevedorp heeft Fred de bouwkundige inspectie uitgevoerd. Het uitvoerige en gedetailleerde rapport had ik al binnen een paar dagen in mijn bezit. De communicatie verliep uitermate plezierig en Fred is zeer deskundig en betrouwbaar en ik zou hem iedereen aanbevelen die een bouwkundige inspectie wil laten uitvoeren!