Bouwkundige keuring kruipruimte. Ik voer bouwkundige keuringen uit in Amsterdam en uiteraard hoort daar de inspectie bij van de kruipruimte. Veel kruipruimtes in Amsterdam zijn vochtig, er is vaak sprake van optrekkend vocht en als dan de ventilatie gebrekkig is tast dat de balkconstructie van de vloer aan. Heel vaak hoor ik dat hele balklagen van huizen op de bel etage zijn vervangen maar als ik dan het huis inspecteer zie ik dat de ventilatie van de kruipruimte nog steeds onvoldoende is. Dit betekent dat ook de nieuwe balken weer zullen door gaan rotten. Fred Tokkie inspecteert niet alleen de kruipruimte maar adviseert u ook. tijdens de keuring geef ik u veel waardevolle tips hoe u uw huis in een goede bouwkundige conditie kan houden. Ik ben dus niet degene die even snel zijn keuring afraffelt en snel op weg gaat naar de volgende klant. Ik ben betrokken en ben ook na de bouwkundige keuring altijd bereikbaar voor al uw vragen. Meer informatie op www.bouwkundige-keuring-amsterdam.com

bouwkundige keuring kruipruimte

bouwkundige keuring kruipruimte