020-7736842 premiumkeur@gmail.com
Premiumkeur B.V.

Bouwkundige keuring Weesp


Bouwkundige keuring Weesp. Bel of e-mail Premiumkeur 020-7736842 voor een erkende en gecertificeerde bouwkundige keuring Weesp. Lees de recensies van tevreden consumenten die door de inspecteurs van Premiumkeur een bouwkundige keuring Weesp hebben laten uitvoeren. Wat kost een bouwkundige keuring Weesp? Klik op de link voor alle diensten en tarieven die Premiumkeur aanbiedt. Onze ervaren inspecteurs zijn goed bekend in Weesp.

Lees een schokkend krantenartikel in de Groene Amsterdammer over makelaars die stiekem samenwerken met Perfectkeur en Woningkeur.

Lees een leerzaam artikel over funderingsproblemen een must om te lezen als u van plan bent een oud huis te gaan kopen in het centrum van Weesp.

Tijdens de bouwkundige keuring Weesp kunnen onze inspecteurs een aanvullend funderingsonderzoek uitvoeren. Het is raadzaam dit aanvullende funderingsonderzoek uit te voeren want de kans is groot dat u een huis met een funderingsgebrek koopt als u dit funderingsonderzoek niet laat uitvoeren. In het oude centrum van Weesp staan namelijk veel monumentale panden met een ernstig funderingsgebrek. Kies voor zekerheid! Kies voor Premiumkeur.

Bouwkundige keuring of een specialistisch onderzoek


U kunt Premiumkeur inhuren voor een bouwkundige keuring Weesp, maar ook voor een specialistisch onderzoek zoals: een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, balkon inspectie, gevel inspectie, lekdetectie, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie, kelder inspectie, lekkages opsporen, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie met een infraroodcamera, schoorsteen inspectie met endoscoop camera, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, een bouwkundige vooropname, nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, MJOP, aanvragen van een splitsingsvergunning, de opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning, geschil met aannemer, en de bouwkundige keuring van een monumentaal pand.

Premiumkeur is een NHG erkend en gecertificeerd bouwkundig adviesbureau en onze inspecteurs zijn bekend in Weesp.

In het oude Weesp is een funderingsonderzoek bij aankoop noodzakelijk


Fred Tokkie en Teun Fluit hebben ons fantastisch geholpen met het bouwtechnisch keuren van twee droomhuizen. De eerste keer hebben we op basis van kundig advies over de fundering afgezien van aankoop. Op het moment zelf vervelend, achteraf heel blij mee. De tweede keer hebben we met praktische tips de belangrijkste risico’s geadresseerd. Wij gaan met een gerust hart verhuizen! Fred en Teun behartigen echt jouw belangen als koper, wat in de huidige markt goed van pas komt

 

De bouwkundige keuring van een gemeentelijk monument


Fred Tokkie is een zeer kundig bouwkundig inspecteur. Twee jaar geleden kochten wij een gemeentelijk monument, ontworpen door Johan Wilhelm Hanrath.

De grootte het object (500m2+) als wel de historische waarde werden door Fred keurig getoetst aan de gebruikte bouwmaterialen en de staat van het pand. Met een kraakhelder bouwkundig rapport in handen konden wij een betere inschatting maken van de bijkomende restauratiekosten en een hernieuwd gesprek met de verkopende partij over de afgesproken prijs. Fred zijn bouwkundig rapport fungeerde hiermee als het instrument om tot een betere aankoop van ons huis te komen. Fred, dank voor het meedenken en alle adviezen!

 

lintvoegmeting voorgevel
inspectie dak met leisteen
Lekkages opsporen
Dakgoot inspectie

Maximale zekerheid door een hele grondige bouwkundige keuring


Wij zijn zeer goed geholpen door Daan. Binnen 2 dagen was het al mogelijk om een bouwkundige keuring te laten doen op onze woning. Onze woning verkeerde in goede staat. Ook de kleine reparaties werden goed meegenomen, uitgelegd en toegelicht in een rapport. Ik heb Premiumkeur via Google opgezocht en na een aantal recensies opgebeld. Mijn makelaar had inmiddels ook al iemand die het wel kon doen. Uiteindelijk bleek Premiumkeur voordeliger, beter en sneller te werken. Daarnaast gaf de verkopend makelaar aan dat hij niet vaak een technische keurder tegen kwam die ook daadwerkelijk de kruipruimte in ging en een bezoek geeft aan het dak. Al met al: wil je je woning bouwkundig laten keuren. Doet dat dan via Premiumkeur. Ik raad Fred en zijn team bij iedereen aan. Daan nogmaals bedankt!

 

 

De bouwkundige keuring van Premiumkeur is echt veel beter en completer


Fred is aangenaam in het contact, en heeft ons super geholpen met de bouwkundige keuring. Het betrof een oude woning in Weesp, die we hebben gekocht onder voorbehoud van de kosten na bouwtechnische keuring.
We waren bij Fred terecht gekomen op aanraden van een kennis.
Fred windt geen doekjes om de dingen die mogelijk nog fout zijn, verbloemt niets en maakt het niet mooier dan het is. Ook waren we zeer tevreden over de bouwkundige keuring op het dak en in de lastiger te bereiken plekken!
Ook heeft hij ons kunnen helpen met tips over de verbouwing en heeft ons daar zeker meer geld mee bespaard dan de bouwkundige keuring kost!

Alles bij elkaar kan ik Fred zeker aanraden en als ik nog een huis in de omgeving van Amsterdam of Weesp zou kopen, is de keuze voor een inspecteur snel gemaakt.

 

Bouwkundige keuring inclusief een aanvullend funderingsonderzoek


Fred Tokkie is zeer professioneel en weet waar hij het over heeft. Ik had een aanvullend funderingsonderzoek nodig voor de aankoop van een woning in Weesp. Door het grondige funderingsonderzoek van Fred zijn de funderingsproblemen goed tot kaart gebracht en dat heeft geleid tot een hele flinke aankoop korting. Zonder Fred zijn expertise had ik dit niet voor elkaar kunnen krijgen.

 

Premiumkeur garandeert u een 100 % onafhankelijke bouwkundige keuring


Fred heeft het huis bouwkundig gekeurd die we in Weesp wilden aankopen. Nadat de verkoopmakelaar een aantal ‘goede’ keurders had aangeraden ben ik zelf op zoek gegaan en kwam ik bij Premiumkeur uit. Ik ben zeer tevreden. Naast plezierig contact heb ik Fred als zeer deskundig en doortastend ervaren en heeft hij een mooi uitgebreid bouwkundig rapport opgeleverd. We zijn inmiddels aan het verbouwen en de realiteit doet niets af aan de gemaakte bouwkundige keuring.

Bel Premiumkeur voor een hele grondige keuring


Heel goede en grondige keuring gekregen van Daan van Premiumkeur. Echt heel fijn, het rapport is uitgebreid en ik gebruik het nu voor de aankoop van mijn woning om de dringende zaken direct aan te pakken. Erg fijn en behulpzaam!

 

Bij Premiumkeur werken echte vakmensen


Teun, de collega van Fred Tokkie, heeft bij ons de bouwkundige keuring uitgevoerd. Zeer accurate en deskundige man. Goed onderbouwd rapport met een duidelijke kosteninschatting voor de korte en langere termijn.

 

Een hele grondige en uitgebreide bouwkundige keuring


De ervaring spat er vanaf. Fred heeft elk hoekje en gaatje van onze nieuwe woning in Weesp nauwkeurig onder de loep genomen. Ik raad iedereen aan om samen met Fred de woning te bekijken. Hij laat je persoonlijk zien waar problemen zich bevinden en legt heerlijk op zijn Amsterdams uit hoe het er voor staat.

 

Bouwkundige keuring inclusief een zeer uitgebreid bouwkundig rapport


We hebben Fred Tokkie ingeschakeld voor de bouwkundige keuring van ons nieuw te kopen huis in Weesp. Fred is een zeer kundig en ervaren vakman! Hij kruipt in alle gaten en kieren om een goede inventarisatie te maken van de bouwkundige kwaliteit van het huis. Met zijn twee een flinke tijd in de kruipruimte gelegen om alles te inspecteren. Hij ziet dingen die jij niet ziet.

Hij betrekt je bij de inspectie en geeft over alle aspecten die hij tegenkomt een advies. Binnen enkele dagen een complete rapportage via de e-mail met bij alle onderdelen een inschatting van de kosten en de kwaliteit van het onderdeel.

 

Bouwkundige keuring inclusief een grondige dakinspectie


Fred is een vakman die met veel enthousiasme daken, elektra, gasaansluitingen en zelfs de kleinste kruipruimtes (met ratten) grondig inspecteert. Hij neemt de tijd om tijdens de bouwkundig keuring de technische aspecten van het huis te bespreken, waarbij zijn kennis van installatietechniek en wetgeving opvallen. Hij weet bovendien de bouwkundige gebreken in perspectief te plaatsen waardoor we met een gerust hart tot het tekenen van het koopcontract konden overgaan. Tijdens de laatste onderhandeling voor het tekenen was hij goed bereikbaar. Daardoor hebben we, dankzij de bouwkundige keuring, niet alleen met vertrouwen het huis gekocht, maar ook een korting op de aankoopsom weten te onderhandelen.

 

Bouwkundige keuring inclusief super handige onderhoud tips


Daan heeft bij ons de bouwkundige keuring verzorgd, naar alle tevredenheid. De grondigheid van de inspectie was echt top! De toelichting die hij gaf tijdens de inspectie en de tips die we kregen met betrekking tot onderhoud van een aantal instanties zoals de mechanische afzuiging, raamkozijnen, etc. is fijn. Wij hebben een aantal zaken van hem geleerd, die de duurzaamheid ten goede komt. Voor een grondige en volledige inspectie raad ik Premiumkeur dan ook aan. Er is ook oog voor de veiligheid van installaties. Er zijn bouwkundige- en veiligheidszaken aan het licht gekomen die niet OK waren. Gelukkig voor ons gaat de verkoper deze zaken oplossen, dit alles met dank aan Daan.

 

Bouwkundige keuring Weesp (1)
Bouwkundige keuring Weesp (2)
dak lekkage opsporen in Weesp
kwaaitaalvloer inspectie in Weesp

Bouwkundige keuring met gratis klus tips


Voordat Fred binnen was en we hem hadden gezien was zijn bouwkundige keuring eigenlijk al begonnen. Met een grote glimlach liep Fred met ons door het nieuwe huis in Weesp. Hij wees ons op allerlei zaken die in de toekomst wel de aandacht zouden verdienen. Inclusief gratis klustips. En anders dan veel andere keurders klautert Fred wél het dak op, en duikt hij volledig in de kruipruimte. Zaken die je niet ziet als je ondersteboven even je kop erin steekt, ziet Fred daardoor dus wel. Topgozer, scherp oog, en recht door zee.

 

Bouwkundige keuring inclusief een uitgebreid bouwkundig rapport


Fred Tokkie is een fijne man met veel passie voor zijn werk. Hij vertelt een hoop en heeft kennis van zaken. Doordat hij vaak in de omgeving van Weesp werkt, weet hij veel van de mogelijke risico’s. Direct na de bouwkundige keuring hebben we een uitgebreide terugkoppeling gekregen waardoor we meteen wisten waar we aan toe waren. Dit werd later nogmaals bevestigd door zijn uitvoerige bouwkundig rapport inclusief foto’s. Dank Fred!

 

inspecteren van de dakpannen
de inspectie van de bitumineuze dakbedekking
grondige inspectie van de elektrische installatie
inspectie van een rieten dak

Blijf uit de buurt van de bedrijven waar de makelaar mee samenwerkt


Vorig jaar juni kochten wij ons eerste huis in. De verkopende makelaar had al een bouwkundige keuring laten uitvoeren. Gezien de situatie op de huizenmarkt en dus de geboden haast met het nemen van een beslissing, zijn wij toen uitgegaan van het idee dat een nieuwe bouwkundige keuring geen verschil ging maken en kochten we het huis zonder voorbehoud. Er waren immers geen enorm grote problemen geconstateerd in het rapport. Eenmaal getekend bleek dat helaas toch anders. In het bouwkundig rapport was bijvoorbeeld naar voren gekomen dat de eerste paar vloerbalken vanaf de voorzijde van het huis zouden moeten worden vervangen in verband met vochtschade en potentieel houtworm. Maar, werd er gezegd, over de rest van de balken konden ze geen definitieve uitspraken doen want de kruipruimte was volgens de keurder niet toegankelijk. Wel werd erop gewezen dat er mogelijk extra onderzoek nodig was. Omdat Premiumkeur kon werken met een speciale kruipruimte robot onder de vloer, vroegen we hen de rest van de balken te inspecteren. Bij aankomst werd al in de woonkamer vastgesteld dat het probleem veel groter was dan de eerste paar balken, de vloer boog namelijk door en langs de plint was duidelijk te zien dat deze verzakt was. Verder bleek dat de kruipruimte wel degelijk toegankelijk was maar dat er, om wat voor reden dan ook, een paar stenen geplaatst waren in de kruipruimte waardoor toegang werd ‘geblokkeerd’. Na 2 minuten de bakstenen te verplaatsen werd de kruipruimte alsnog toegankelijk. Hieruit bleek inderdaad ook dat de schade veel groter was en dat alle (!) vloerbalken + vloer moesten worden vervangen. Kostprijs: minimaal € 10.000. Als de keurder diezelfde moeite had genomen had dat ons niet alleen een hoop slapeloze nachten gescheeld, maar vooral ook een heleboel geld.

 

Tijdens de bouwkundige keuring weet u al snel waar u aan toe bent


Fred is zeer deskundig en zeer secuur. Bij de aankoop van een huis zorgt hij echt dat je met beide benen op de grond blijft staan, zeker wanneer je soms verblind wordt door de charmes van een huis. Wij hebben dan ook bij het eerste huis afgezien van de koop. Hij denkt goed mee en helpt je bij de inschatting maken over welke kosten er aan gaan komen. We zijn hem hier heel dankbaar voor en mede daardoor tot een hele goede koop gekomen. Fred neemt je helemaal mee door de bouwkundige keuring en legt je alles uit, zodat je ook begrijpt hoe je huis in elkaar zit en waar je rekening mee moet houden. Ook doet hij suggesties over welke vragen we kunnen stellen aan de bewoners en verkoopmakelaar. Kortom, zeker een aanrader als u een oud huis in Weesp wilt gaan kopen.

 

lekkage onderzoek
lekkage onderzoek bij een dakterras
dakinspectie bij een monumentaal pand
lekkage onderzoek in de kruipruimte

Bouwkundige keuring inclusief gratis isolatie tips


Na een korte zoektocht op Google vond ik Fred Tokkie van Premiumkeur, na wat reviews gelezen te hebben was ik overtuigd om hem te bellen.
Gelukkig kon hij ook snel handelen, dit was voor mij een belangrijk punt omdat de verkoper/makelaar wat haast hadden.

Op de dag zelf begeleide hij mij vakkundig door het huis en gaf hij ook veel tips door hoe ik de bouwkundige gebreken op kon lossen.
Zo bespraken we uitvoerig het dak, maar kwam hij ook met tips voor isolatie. De bouwkundige gebreken kwamen naar boven en per probleem is uitvoerig verteld hoe het opgelost kon worden, zo ook op het dak.
Over het dak gesproken, hij ging ook gewoon het dak op. Zowel het platte dak als het schuine dak dus alles is uitvoerig bekeken.

 

Kies voor de betere bouwkundige keuring


Bouwtechnische keuring van Bo Schreurs gehad in Weesp, wat een professional! Ik heb meerdere keuringen gehad, maar die vielen in het niet bij die van Bo. Wat een kennis heeft hij, ziet echt niets over het hoofd, neemt alle tijd, denkt mee en ging ook uitgebreid de kruipruimte in. Als je echt een goede keuring wilt waarbij niets over het hoofd wordt gezien moet je hier zijn.

 

scheuren onderzoek
Premium bouwkundige keuring
Bouwkundige keuring Villa
dakinspectie bedrijfsruimte

Wij bieden u een summum aan vakmanschap en bouwkundige expertise


Fred heeft ons snel en kundig geholpen bij de bouwkundige keuring van een pand in Weesp waar we weinig tijd hadden om te beslissen. Het scherpe oog voor van Fred en de expertise waarmee de inspectie is uitgevoerd was een positieve verrassing. Mijn vader, die ik had meegenomen en zelf een carrière in de bouw achter de rug heeft, kon dat beamen. Toen Fred na afloop liet weten dat we het pand zonder twijfel konden aankopen waren we dan ook overtuigd en gerustgesteld.

 

Een goed uitgevoerde bouwkundige keuring kan verborgen gebreken voorkomen


Daan heeft snel en zeer nauwkeurig een grondig onderzoek verricht in onze aan te kopen woning. Er kwamen veel gebreken aan het licht, waar Daan ook tips en info over gaf qua ernst en de te verwachten kosten. Tegenwoordig is het in de randstad niet meer mogelijk om over de prijs te onderhandelen. Vrijwel overal moet je overbieden. Maar ook in zulke gevallen is het goed om te weten welke kosten er op welke termijn te verwachten zijn. Wij zijn erg tevreden en hebben ons droomhuis kunnen kopen. Bij de verbouwing bleek dat alle opmerkingen van Daan over verborgen gebreken precies klopten. Maar gelukkig was dat voor ons geen nare verrassing.

 

kruipruimte inspectie in Weesp
lekkage opsporen in Weesp
dakinspectie van een grote vve
Dakinspectie eengezinswoning

De bouwkundige keuring van Premiumkeur beschermt u tegen een miskoop


Wij hadden een oudere woning gevonden in Weesp en hadden twijfels over de bouwkundige staat. Voordat we over wilde gaan tot een aankoop, hebben wij Fred ingeschakeld voor een bouwkundige keuring.

Er was een bouwkundig rapport aanwezig, die had de makelaar laten maken door een ander bedrijf. Maar wij wilden meer duidelijkheid over de bouwkundige staat van de woning. Fred is een eerlijke en onafhankelijke partij. Fred is niet te beroerd om de kruipruimte in te gaan, ondanks dat hij zijn beschermende kleding niet mee had en heeft hierdoor een grote kostenpost ontdekt (die niet vermeld stond in het andere bouwkundig rapport) Verder heeft hij alle punten die je kan bedenken nagekeken. O.a. een funderingsonderzoek, asbestonderzoek, elektra, het dak etc. Daarbij heeft hij een duidelijke uitleg gegeven over de staat en een indicatie van de daarbij behorende kosten.

Wij zijn zeer tevreden over de bouwkundige keuring inclusief rapport en hebben hierdoor de beslissing kunnen maken tot een aankoop.

 

Premiumkeur is onafhankelijk, betrokken en betrouwbaar


Bo van Premiumkeur heeft echt de tijd genomen om samen met ons alle zaken van het huis te bespreken. Niet alleen wat er mis is, maar ook hoe we het op zouden kunnen lossen. Het is ons eerste huis, dus veel nieuwe termen en dingen te leren, maar hij gaf volop uitleg, erg fijn! Eerlijk en overzichtelijk beeld gekregen van de staat van het huis.

 

Wat wordt er geïnspecteerd bij een bouwkundige keuring?


De vloerbalken in de kruipruimte
De nokvorsten
De kilgoot
De verholen goot
De schoorstenen
De dakgoot en hemelwaterafvoeren
De dakkapellen indien aanwezig
De bitumineuze dakbedekking
De loodslabben
De boeidelen
De houten gootbak
De zinken deklijsten
De voorgevel, achtergevel, zijgevels
De bakstenen
Het voegwerk
Het pleisterwerk
De ramen
De kozijnen
Het glas
De binnen deuren en buitendeuren
Deurbeslag
De badkamer
Tegelwerk badkamer
Voegwerk badkamer
Siliconenkit badkamer
Aarding van de badkamer
Ventilatie badkamer
De kelder
Scheuren in de muren
Isolatie van het dak

 

Wat inspecteert Premiumkeur tijdens de bouwkundige keuring?


De dakpannen
Balkon constructie
Houten constructie balkon
Vloerconstructie kwaaitaalvloer
Hekwerk, balkon, constructie en veiligheid
Draagconstructie balkon
Staalconstructie balkon
Betonrot balkon
De convector
De Cv-ketel
Elektrische vloerverwarming
Rookgasafvoer
Zuurstoftoevoer
Koolmonoxide melder 
De leidingen van de cv-installatie
Lekkages cv-ketel en radiatoren
Radiatoren
Vloerverwarming controleren
Vloerverwarming unit
Pomp vloerverwarming
Inlaatcombinatie
Overdrukventiel
Thermostaat
Elektrische installatie
Groepenkast
Zekeringen
Aardlekschakelaar
Fundering op staal

 

Wat wordt er geïnspecteerd tijdens een bouwtechnische keuring?


 Aarding groepenkast
 ISO-chips
 Bodem isolatie kruipruimte
 Aanwezigheid van aardpen
 Dakopbouw
 Aarding stopcontacten
 Groepenkaart
 EPDM dakbedekking
Stopcontacten
Houtworm in de vloerbalken
Brandveiligheid
Plafonds
Brandbare materialen
Giftige brandbare materialen
Aanwezigheid rookmelders
Inbraakbestendigheid + hang- en sluitwerk
Buiten schilderwerk
Binnen schilderwerk
Keuken
De riolering
Toilet
Tegelvloeren
Houten vloeren
De open haard
De gashaard
De windveren
De waterborden
Aanbouw
De fundering van de aanbouw of uitbouw
Vochtonderzoek
Vochtplekken, schimmel
De fundering
Rieten dak
Isolatie van de kruipruimte
Lekkages dak
Loden waterleiding

 

Wat wordt er geïnspecteerd tijdens een bouwkundige keuring?


Sanitair badkamer
Lekkages dakbedekking
Dakconstructie
Waterleidingen
Spanten
Gordingen
Nokbalk
Isolatie dak
Lekkages
Vochtmeting lekkages
Vloerconstructie
Vloerbalken
Staalconstructie
Kruipruimte
Staalconstructie kruipruimte
Vloerconstructie in kruipruimte
Broodjesvloer kruipruimte
Kwaaitaalvloer
Betonrot in kruipruimte
Afvoeren in Kruipruimte
Asbest in kruipruimte
Ventilatie kruipruimte
Houtworm in de kruipruimte
Huiszwam in de kruipruimte
Vochtproblemen in de kruipruimte
Houtrot in de kruipruimte
Lekkages in de kruipruimte
Asbest 
Zonnepanelen
Dakbeschot
De gasmeter
De kelder