Premiumkeur BV

Bouwkundige Keuring Weesp


Bouwkundige keuring Weesp Maak een afspraak met Premiumkeur voor een hele grondige en uitgebreide bouwkundige keuring Weesp. ☎ 020-7736842 of e-mail naar premiumkeur@gmail.com zodat we samen de bouwkundige keuring Weesp kunnen inplannen. Lees de recensies van tevreden consumenten.

Klik op deze link want hier vindt u alle   diensten en tarieven  van Premiumkeur

Bezoek het youtube videokanaal van Premiumkeur met vele video’s uit de dagelijkse praktijk van Premiumkeur

Kies voor de ervaren inspecteurs van Premiumkeur die u de beste kwaliteit bieden bij een bouwkundige keuring Weesp Premiumkeur is NHG erkend, gecertificeerd en goed verzekerd.

Lees een artikel over Premiumkeur in de  Quote  en een uitgebreid artikel over Premiumkeur in de  NRC   (u dient geabonneerd te zijn om het artikel te kunnen lezen)

 

 

Bouwkundige keuring en/of een specialistisch onderzoek


U kunt Premiumkeur ook inhuren voor een specialistisch onderzoek zoals:  een funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie, lekdetectie,  lekkages opsporen  bouwkundig geschil met aannemer, schaderapport opstellen bij lekkages en stormschade, deskundigen onderzoek, balkon inspectie, schoorsteen inspectie, gevelinspectie, mediatie bij bouwkundige geschillen, een nulmeting, meerjarenonderhoudsplan maar ook een opleveringskeuring.

Premiumkeur is 100 % onafhankelijk bouwkundig adviesbureau en zal u nooit bedrijven aanbevelen die werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren, hierdoor is belangenverstrengeling uitgesloten en kunt u rekenen op een deskundig en 100 % onafhankelijk bouwkundig advies.

 

 

 

PremiumkeurPremiumkeur
PremiumkeurPremiumkeur

In het oude Weesp is een funderingsonderzoek bij aankoop noodzakelijk


Fred Tokkie en Teun Fluit hebben ons fantastisch geholpen met het bouwtechnisch keuren van twee droomhuizen. De eerste keer hebben we op basis van kundig advies over de fundering afgezien van aankoop. Op het moment zelf vervelend, achteraf heel blij mee. De tweede keer hebben we met praktische tips de belangrijkste risico’s geadresseerd. Wij gaan met een gerust hart verhuizen! Fred en Teun behartigen echt jouw belangen als koper, wat in de huidige markt goed van pas komt

 

De bouwkundige keuring van een gemeentelijk monument


Fred Tokkie is een zeer kundig bouwkundig inspecteur. Twee jaar geleden kochten wij een gemeentelijk monument, ontworpen door Johan Wilhelm Hanrath.

De grootte het object (500m2+) als wel de historische waarde werden door Fred keurig getoetst aan de gebruikte bouwmaterialen en de staat van het pand. Met een kraakhelder bouwkundig rapport in handen konden wij een betere inschatting maken van de bijkomende restauratiekosten en een hernieuwd gesprek met de verkopende partij over de afgesproken prijs. Fred zijn bouwkundig rapport fungeerde hiermee als het instrument om tot een betere aankoop van ons huis te komen. Fred, dank voor het meedenken en alle adviezen!

 

lintvoegmeting voorgevel
inspectie dak met leisteen
Lekkages opsporen
Dakgoot inspectie

Maximale zekerheid door een hele grondige bouwkundige keuring 


Wij zijn zeer goed geholpen door Daan. Binnen 2 dagen was het al mogelijk om een bouwkundige keuring te laten doen op onze woning. Onze woning verkeerde in goede staat. Ook de kleine reparaties werden goed meegenomen, uitgelegd en toegelicht in een rapport. Ik heb Premiumkeur via Google opgezocht en na een aantal recensies opgebeld. Mijn makelaar had inmiddels ook al iemand die het wel kon doen. Uiteindelijk bleek Premiumkeur voordeliger, beter en sneller te werken. Daarnaast gaf de verkopend makelaar aan dat hij niet vaak een technische keurder tegen kwam die ook daadwerkelijk de kruipruimte in ging en een bezoek geeft aan het dak. Al met al: wil je je woning bouwkundig laten keuren. Doet dat dan via Premiumkeur. Ik raad Fred en zijn team bij iedereen aan. Daan nogmaals bedankt!

 

 

De bouwkundige keuring van Premiumkeur is echt veel beter en completer


Fred is aangenaam in het contact, en heeft ons super geholpen met de bouwkundige keuring. Het betrof een oude woning in Weesp, die we hebben gekocht onder voorbehoud van de kosten na bouwtechnische keuring.
We waren bij Fred terecht gekomen op aanraden van een kennis.
Fred windt geen doekjes om de dingen die mogelijk nog fout zijn, verbloemt niets en maakt het niet mooier dan het is. Ook waren we zeer tevreden over de bouwkundige keuring op het dak en in de lastiger te bereiken plekken!
Ook heeft hij ons kunnen helpen met tips over de verbouwing en heeft ons daar zeker meer geld mee bespaard dan de bouwkundige keuring kost!

Alles bij elkaar kan ik Fred zeker aanraden en als ik nog een huis in de omgeving van Amsterdam of Weesp zou kopen, is de keuze voor een inspecteur snel gemaakt.

 

PremiumkeurPremiumkeur
PremiumkeurPremiumkeur

Bouwkundige keuring inclusief een aanvullend funderingsonderzoek


Fred Tokkie is zeer professioneel en weet waar hij het over heeft. Ik had een aanvullend funderingsonderzoek nodig voor de aankoop van een woning in Weesp. Door het grondige onderzoek van Fred zijn de funderingsproblemen goed tot kaart gebracht en dat heeft geleid tot een hele flinke aankoop korting. Zonder Fred zijn expertise had ik dit niet voor elkaar kunnen krijgen.

 

Premiumkeur garandeert u een 100 % onafhankelijke bouwkundige keuring


Fred heeft het huis bouwkundig gekeurd die we in Weesp wilden aankopen. Nadat de verkoopmakelaar een aantal ‘goede’ keurders had aangeraden ben ik zelf op zoek gegaan en kwam ik bij Premiumkeur uit. Ik ben zeer tevreden. Naast plezierig contact heb ik Fred als zeer deskundig en doortastend ervaren en heeft hij een mooi uitgebreid bouwkundig rapport opgeleverd. We zijn inmiddels aan het verbouwen en de realiteit doet niets af aan de gemaakte bouwkundige keuring.

PremiumkeurPremiumkeur
PremiumkeurPremiumkeur
dakinspectie monumentaal pand Amsterdam
bouwkundige keuring rijksmonument
dakinspectie van een grote vve
Dakinspectie eengezinswoning

Premiumkeur is niet afhankelijk van opdrachten van makelaars


Er zijn makelaars die proberen om u diverse woningkeurbedrijven aan te bevelen. Ga niet op deze aanbeveling in, want deze bedrijven voeren een globale bouwkundige keuring uit.

Het woord globale bouwkundige keuring staat letterlijk vermeldt in de algemene voorwaarden van de bedrijven die de makelaar u aanbeveelt.  Hieronder een letterlijk citaat uit de algemene voorwaarden van 1 van onze concurrenten:

De bouwtechnische keuring uit een globale, non-destructieve, visuele inspectie, gerelateerd aan het bouwjaar van het Object en is een momentopname, waarbij uitsluitend gesignaleerde zichtbare gebreken of tekortkomingen worden gerapporteerd.

De synoniemen voor het woord globaal zijn: bij benadering, grofweg, in grote trekken, ongeveer, ruwweg

De woningkeurbedrijven die de makelaar u probeert aan te praten voeren geen funderingsonderzoek uit tijdens de bouwkundige keuring, de kruipruimte wordt zeer beperkt geïnspecteerd ( alleen vanuit het kruipluik) en het dak tot wordt tot een zeer beperkte hoogte geïnspecteerd. De kans is zeer groot dat bouwkundige gebreken door deze oppervlakkige manier van inspecteren niet opgemerkt worden. Na de koop kunt u als het tegenzit geconfronteerd met hele hoge kosten die u had kunnen voorkomen als u voor de zeer uitgebreide bouwkundige keuring van Premiumkeur had gekozen.

 

Wat is het verschil tussen Premiumkeur en andere woningkeurbedrijven?


Het verschil kunt u herkennen in het woord Premium in onze bedrijfsnaam. Premiumkeur voert voor u een bouwkundige keuring uit die echt veel uitgebreider en completer is dan al mijn concurrenten. En dit terwijl de prijs van een bouwkundige keuring ongeveer gelijk is met andere bedrijven. Bovendien zijn wij 100% onafhankelijk omdat we nooit voor verkopend makelaars werken. De bouwkundige keuring via Premiumkeur is niet globaal, maar ze uitgebreid en diepgaand. In de meeste gevallen gaan de inspecteurs die voor Premiumkeur de kruipruimte helemaal in (mits het veilig en verantwoord is)  We klimmen in de meeste gevallen het dak helemaal op en zelfs op grotere hoogtes.(mits veilig en verantwoord) We gebruiken veel specialistisch gereedschap tijdens de bouwkundige keuring zoals een thermografische camera, waterpas instrumenten, een kruipruimte robot, een camera endoscoop, een vochtmeter en we hebben ook een schroefmachine bij ons inclusief een aantal kleine koevoeten om ook lastige kruipluiken open te krijgen. Daar waar andere woningkeurbedrijven ophouden gaan wij verder. Een Premium uitgevoerde bouwkundige keuring beschermt u dus veel meer tegen onverwachte hoge kosten achteraf dan al onze concurrenten omdat de bouwkundige keuring via Premiumkeur veel uitgebreider en completer is. En als u de vele positieve recensies heeft gelezen dan weet u dat we de waarheid spreken. Er zijn veel woningkeurbedrijven die op internet roepen dat ze de specialist in bouwkundige keuringen zijn en dat ze de allerbeste kwaliteit leveren. Maar als u de algemene voorwaarden van onze concurrenten leest komt er achter dat bouwkundige keuringen vooral globaal oftewel oppervlakkig zijn.

 

grondige inspectie van een zadeldak
inspectie van de rookgasafvoer
grondige inspectie van de elektrische installatie
inspectie van een rieten dak
PremiumkeurPremiumkeur
Leer alles over het plaatsen van zonnepanelen.Leer alles over het plaatsen van zonnepanelen.

Een hele grondige en uitgebreide bouwkundige keuring


De ervaring spat er vanaf. Fred heeft elk hoekje en gaatje van onze nieuwe woning in Weesp nauwkeurig onder de loep genomen. Ik raad iedereen aan om samen met Fred de woning te bekijken. Hij laat je persoonlijk zien waar problemen zich bevinden en legt heerlijk op zijn Amsterdams uit hoe het er voor staat.

 

Bouwkundige keuring inclusief een zeer uitgebreid bouwkundig rapport


We hebben Fred Tokkie ingeschakeld voor de bouwkundige keuring van ons nieuw te kopen huis in Weesp. Fred is een zeer kundig en ervaren vakman! Hij kruipt in alle gaten en kieren om een goede inventarisatie te maken van de bouwkundige kwaliteit van het huis. Met zijn twee een flinke tijd in de kruipruimte gelegen om alles te inspecteren. Hij ziet dingen die jij niet ziet.

Hij betrekt je bij de inspectie en geeft over alle aspecten die hij tegenkomt een advies. Binnen enkele dagen een complete rapportage via de e-mail met bij alle onderdelen een inschatting van de kosten en de kwaliteit van het onderdeel.

 

Bouwkundige keuring WeespBouwkundige keuring Weesp
Funderingsonderzoek WeespFunderingsonderzoek Weesp

Bouwkundige keuring inclusief een grondige dakinspectie


Fred is een vakman die met veel enthousiasme daken, elektra, gasaansluitingen en zelfs de kleinste kruipruimtes (met ratten) grondig inspecteert. Hij neemt de tijd om tijdens de bouwkundig keuring de technische aspecten van het huis te bespreken, waarbij zijn kennis van installatietechniek en wetgeving opvallen. Hij weet bovendien de bouwkundige gebreken in perspectief te plaatsen waardoor we met een gerust hart tot het tekenen van het koopcontract konden overgaan. Tijdens de laatste onderhandeling voor het tekenen was hij goed bereikbaar. Daardoor hebben we, dankzij de bouwkundige keuring, niet alleen met vertrouwen het huis gekocht, maar ook een korting op de aankoopsom weten te onderhandelen.

 

Bouwkundige keuring inclusief super handige onderhoud tips


Daan heeft bij ons de bouwkundige keuring verzorgd, naar alle tevredenheid. De grondigheid van de inspectie was echt top! De toelichting die hij gaf tijdens de inspectie en de tips die we kregen met betrekking tot onderhoud van een aantal instanties zoals de mechanische afzuiging, raamkozijnen, etc. is fijn. Wij hebben een aantal zaken van hem geleerd, die de duurzaamheid ten goede komt. Voor een grondige en volledige inspectie raad ik Premiumkeur dan ook aan. Er is ook oog voor de veiligheid van installaties. Er zijn bouwkundige- en veiligheidszaken aan het licht gekomen die niet OK waren. Gelukkig voor ons gaat de verkoper deze zaken oplossen, dit alles met dank aan Daan.

 

Bouwkundige keuring Weesp (1)
Bouwkundige keuring Weesp (2)
Bouwkundige keuring Weesp (3)
Bouwkundige keuring Weesp (4)

Bouwkundige keuring met gratis klus tips


Voordat Fred binnen was en we hem hadden gezien was zijn bouwkundige keuring eigenlijk al begonnen. Met een grote glimlach liep Fred met ons door ons nieuwe huis in Weesp. Hij wees ons op allerlei zaken die in de toekomst wel de aandacht zouden verdienen. Inclusief gratis klustips. En anders dan veel andere keurders klautert Fred wél het dak op, en duikt hij volledig in de kruipruimte. Zaken die je niet ziet als je ondersteboven even je kop erin steekt, ziet Fred daardoor dus wel. Topgozer, scherp oog, en recht door zee.

 

Bouwkundige keuring inclusief een uitgebreid bouwkundig rapport


Fred Tokkie is een fijne man met veel passie voor zijn werk. Hij vertelt een hoop en heeft kennis van zaken. Doordat hij vaak in de omgeving van Weesp werkt, weet hij veel van de mogelijke risico’s. Direct na de bouwkundige keuring hebben we een uitgebreide terugkoppeling gekregen waardoor we meteen wisten waar we aan toe waren. Dit werd later nogmaals bevestigd door zijn uitvoerige bouwkundig rapport inclusief foto’s. Dank Fred!

 

grondige inspectie van een zadeldak
de inspectie van de bitumineuze dakbedekking
grondige inspectie van de elektrische installatie
inspectie van een rieten dak

Bouwkundige keuring van een rijksmonument in Weesp


Fred Tokkie is een zeer kundig bouwkundig inspecteur. Twee jaar geleden kochten wij een rijksmonument in Weesp

De grootte het object (300m2+) als wel de historische waarde werden door Fred keurig getoetst aan de gebruikte bouwmaterialen en de staat van het pand. Met een kraakhelder bouwkundig rapport

in handen konden wij een betere inschatting maken van de bijkomende restauratiekosten en een hernieuwd gesprek met de verkopende partij over de afgesproken prijs. Fred’s rapport fungeerde hiermee als het instrument om tot een betere aankoop van ons huis te komen. Fred, dank voor het meedenken en alle adviezen!

 

 

Tijdens de bouwkundige keuring weet u al snel waar u aan toe bent


Fred is zeer deskundig en zeer secuur. Bij de aankoop van een huis zorgt hij echt dat je met beide benen op de grond blijft staan, zeker wanneer je soms verblind wordt door de charmes van een huis. Wij hebben dan ook bij het eerste huis afgezien van de koop. Hij denkt goed mee en helpt je bij de inschatting maken over welke kosten er aan gaan komen. We zijn hem hier heel dankbaar voor en mede daardoor tot een hele goede koop gekomen. Fred neemt je helemaal mee door de bouwkundige keuring en legt je alles uit, zodat je ook begrijpt hoe je huis in elkaar zit en waar je rekening mee moet houden. Ook doet hij suggesties over welke vragen we kunnen stellen aan de bewoners en verkoopmakelaar. Kortom, zeker een aanrader als u een oud huis in Weesp wilt gaan kopen.

 

Bouwkundige keuring Weesp (5)
Bouwkundige keuring Weesp (6)
Bouwkundige keuring Weesp (7)
Bouwkundige keuring Weesp (8)

Bouwkundige keuring inclusief gratis isolatie tips


Na een korte zoektocht op Google vond ik Fred Tokkie van Premiumkeur, na wat reviews gelezen te hebben was ik overtuigd om hem te bellen.
Gelukkig kon hij ook snel handelen, dit was voor mij een belangrijk punt omdat de verkoper/makelaar wat haast hadden.

Op de dag zelf begeleide hij mij vakkundig door het huis en gaf hij ook veel tips door hoe ik de bouwkundige gebreken op kon lossen.
Zo bespraken we uitvoerig het dak, maar kwam hij ook met tips voor isolatie. De bouwkundige gebreken kwamen naar boven en per probleem is uitvoerig verteld hoe het opgelost kon worden, zo ook op het dak.
Over het dak gesproken, hij ging ook gewoon het dak op. Zowel het platte dak als het schuine dak dus alles is uitvoerig bekeken.

 

Premiumkeur werkt uitsluitend in het belang van de koper


Fred Tokkie en Teun Fluit hebben ons fantastisch geholpen met de bouwkundige keuring van twee droomhuizen. De eerste keer hebben we op basis van kundig advies over de fundering afgezien van aankoop. Op het moment zelf vervelend, achteraf heel blij mee. De tweede keer hebben we met praktische tips de belangrijkste risico’s geadresseerd. Wij gaan met een gerust hart verhuizen! Fred en Teun behartigen echt jouw belangen als koper, wat in de huidige huizenmarkt goed van pas komt

 

scheuren onderzoek
Premium bouwkundige keuring
Bouwkundige keuring Villa
dakinspectie bedrijfsruimte

Wij bieden u een summum aan vakmanschap en bouwkundige expertise


Fred heeft ons snel en kundig geholpen bij de bouwkundige keuring van een pand in Weesp waar we weinig tijd hadden om te beslissen. Het scherpe oog voor van Fred en de expertise waarmee de inspectie is uitgevoerd was een positieve verrassing. Mijn vader, die ik had meegenomen en zelf een carrière in de bouw achter de rug heeft, kon dat beamen. Toen Fred na afloop liet weten dat we het pand zonder twijfel konden aankopen waren we dan ook overtuigd en gerustgesteld.

 

Een goed uitgevoerde bouwkundige keuring kan verborgen gebreken voorkomen


Daan heeft snel en zeer nauwkeurig een grondig onderzoek verricht in onze aan te kopen woning. Er kwamen veel gebreken aan het licht, waar Daan ook tips en info over gaf qua ernst en de te verwachten kosten. Tegenwoordig is het in de randstad niet meer mogelijk om over de prijs te onderhandelen. Vrijwel overal moet je overbieden. Maar ook in zulke gevallen is het goed om te weten welke kosten er op welke termijn te verwachten zijn. Wij zijn erg tevreden en hebben ons droomhuis kunnen kopen. Bij de verbouwing bleek dat alle opmerkingen van Daan over verborgen gebreken precies klopten. Maar gelukkig was dat voor ons geen nare verrassing.

 

dakinspectie monumentaal pand Amsterdam
bouwkundige keuring rijksmonument
dakinspectie van een grote vve
Dakinspectie eengezinswoning
Scheuren onderzoekScheuren onderzoek
PremiumkeurPremiumkeur

De bouwkundige keuring van Premiumkeur beschermt u tegen een miskoop


Wij hadden een oudere woning gevonden in Weesp en hadden twijfels over de bouwkundige staat. Voordat we over wilde gaan tot een aankoop, hebben wij Fred ingeschakeld voor een bouwkundige keuring.

Er was een bouwkundig rapport aanwezig, die had de makelaar laten maken door een ander bedrijf. Maar wij wilden meer duidelijkheid over de bouwkundige staat van de woning. Fred is een eerlijke en onafhankelijke partij. Fred is niet te beroerd om de kruipruimte in te gaan, ondanks dat hij zijn beschermende kleding niet mee had en heeft hierdoor een grote kostenpost ontdekt (die niet vermeld stond in het andere bouwkundig rapport) Verder heeft hij alle punten die je kan bedenken nagekeken. O.a. een funderingsonderzoek, asbestonderzoek, elektra, het dak etc. Daarbij heeft hij een duidelijke uitleg gegeven over de staat en een indicatie van de daarbij behorende kosten.

Wij zijn zeer tevreden over de bouwkundige keuring inclusief rapport en hebben hierdoor de beslissing kunnen maken tot een aankoop.

 

Bel Premiumkeur voor een echt goede bouwkundige keuring


Fred heeft ons snel en kundig geholpen bij de bouwkundige keuring van een pand in Weesp waar we weinig tijd hadden om te beslissen. Het scherpe oog voor van Fred en de expertise waarmee de inspectie is uitgevoerd was een positieve verrassing. Mijn vader, die ik had meegenomen en zelf een carrière in de bouw achter de rug heeft, kon dat beamen. Toen Fred na afloop liet weten dat we het pand zonder twijfel konden aankopen waren we dan ook overtuigd en gerustgesteld.